המחזור ה-6 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏28/9/12.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. לא, סוארז וקארול הגיעו בסוף חלון ינואר, טורס עזב יום לפני או אפילו באותו יום.
    2. אני לא יודע מה הרעיון עם בוריני, אם זה לעמדת הקיצוני זה תמוה בעיני כי הוא לא היה ולא יהיה קיצוני, יכול להיות שנוצר פה מצב זמני ושבטווח הארוך הוא יהיה מספר 9 ובינתיים קיצוני. אדם ג'ונסוןן גם אני רציתי אבל אולי יש סיבה שהוא בסנדרלנד היום? הרבה עיתונאים מדברים על כך שיש לו בעיית אלכוהוליזם ואורח חיים לא ספורטיבי, אני לא יודע, אבל אם הוא כל כך גדול למה כולם ויתרו עליו? סנדרלנד זאת ההצעה היחידה?
    3. ריינה העונה חלש מאוד, פרט למשחק נגדכם יש לו טעות חמורה לשער בכל משחק. אני מתאר לעצמי שזה יתאזן אבל אני מטיל ספק ביכולות שלו להיות גדול כי כמו שרשמתי גם במשך כל העונה שעברה זה לא שהוא היה מעבר ל'סביר'. שוער זה חשוב אף אחד לא יגיד לך שלא אבל שמביטים לרגע בסגל שלנו בחלק הקדמי...החלפת ריינה או רכישת שוער שייתן לו קצת תחרות זה משהו שיצטרך לחכות עד שנביא איזה 2-3 שחקני התקפה משמעותיים וזה יכול לקחת את 2 החלונות הקרובים לפחות.

2. אלי מתחן Member

הוא לא שיחק עם טורס של לפני הפציעה בודאות.
    לא ראיתי את ליברפול הרבה, אבל בכל פעם שראיתי אותה נראה שהיא פשוט לא נכנסת לרחבה עם מספיק שחקנים במשחק מסודר. סוארז בדרך כלל לבד מול כמה שחקנים, פעם בהרבה משחקים זה עובד לו והוא מצליח לכבוש, בדרך כלל זה נגמר באיבוד אחרי שהצליח להתגבר על בלם אחד. הוא חייב חלוץ שישחק לפניו ויפנה לו שטח לעשות את הפעולות שלו.

3. סדרו קייטע Member

לא הבנתי באיזה מובן אדם ג'ונסון הוא שחקן "מוכח". מה הוא עשה בקריירה שלו חוץ מלשבת בקצה הספסל של סיטי?

כל המושג "מוכח פרמיירליג" הוא ריק מתוכן. יא יא טורה היה מוכח בפרמיירליג? אגווארו? סילבה? לא יודע, פעם אחרונה שבדקתי אלו השחקנים שהובילו את סיטי לאליפות.
    הוא ריק מתוכן, גם כי הליגה האנגלית היא לא אורגנזים אחד שאפשר להתייחס להצלחה בקבוצה אחת בה כמשהו שמבטיח הצלחה גם בקבוצה אחרת. אין דין משחק ביונייטד כדין משחק בוויגאן ואפילו וילה. למעשה, המעבר מדורטמונד ליונייטד הוא הרבה פחות קיצוני מהמעבר בין סנדרלנד יונייטד.

אתה צריך להביא את השחקנים הטובים ביותר שהתקציב שלך מאפשר. מכוון שהיצע השחקנים באנגליה נמוך יותר מבחינת כמות ויקר יותר מבחינת עלות, הזוי לחפש חיזוק דווקא שם, אלא אם מדובר בקבוצה עם תקציב בלתי מוגבל.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. אדם ג'ונסון הוא שחקן עם תפוקה נפלאה ביחס לדקות שלו, הוא שחקן אנגלי שמכיר את הליגה ובעיקר הוא בדיוק מה שליברפול הייתה צריכה (גם מבחינת מה שהוא מביא, גם מבחינת התפקיד שלו וגם מבחינת המחיר שלו).

2. ליברפול לא הביאה שחקנים מסוגם של סילבה, אגוארו או יא יא טורה לאנגליה בשנים האחרונות. האחרון שהזכיר רכישות כאלה הוא אחד בשם סוארס.
    דגליש ניצל את הכסף (והסכום היה לא קטן) לא בשביל לרכוש שחקנים שהוכיחו את עצמם ברמות הגבוהות ביותר מחוץ לאנגליה (כמו השמות למעלה) אבל הוא גם לא הביא בכסף הזה שחקנים שהוכיחו את עצמם באנגליה (מי אמר אשלי יאנג?).
    דגליש ביזבז את הכסף על כאלה שנתנו עונה אחת טובה (אדם, קארול, דאונינג, הנדרסון) ואי אפשר בשום אופן לראות אותם ככאלה שהם באנקר לקבוצה עם המטרות של ליברפול.

הכסף היה צריך ללכת לשחקנים שאפשר להסתמך עליהם לאור שנים שהם הוכיחו את עצמם, כשהעדיפות היא לכאלה שעשו את זה באנגליה, אבל היה אפשר בכסף הזה גם להביא שחקנים שהוכיחו את עצמם לאורך שנים בספרד או איטליה.

5. JohnTerry26 Member

Cech
    Brana - Terry - Luiz - Cole
    Ramires - Mikel
    Oscar - Mata - Hazard
    Torres

Substitutes: 22 Ross Turnbull, 28 Cesar Aspilicueta, 24 Gary Cahill, 34 Ryan Bertrand, 6 Oriol Romeu, 8 Frank Lampard, 13 Victor Moses.

גם אם יתברר במהלך המשחק שזה לא ההרכב הנכון למשחק, נהדר לראות שדי מתאו משנה גישה. בראבו. אפילו העיז להשאיר את למפארד על הספסל אחרי שני תצוגות טובות של רמירז באמצע.

ארסנל:

Mannone, Jenkinson, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Diaby, Arteta, Cazorla, Ramsey, Gervinho, Podolski.
    Subs: Martinez, Santos, Mertesacker, Djourou, Walcott, Oxlade-Chamberlain, Giroud.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/12
  6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרכב צ'לסי:
    Cech; Ivanovic,, Luiz, Terry, Cole; Ramires, Mikel; Mata, Oscar, Hazard; Torres.

שמח לראות את דוד לואיז ומיקל, אבל קיוויתי שאוסקר לא יורכב ובמקומו די מתאו ינסה את ברטרנד באגף או משהו כזה. בכל מקרה הרכב חזק שלהם, לא מבין למה הוא עלה מול ק.פ.ר עם הרכב הגנתי ומולנו לא.

7. פול סקולס Member

יכול להיות שמאז המשחק מול ק.פ.ר די מתאו בא בגישה של "היריבה צריכה להתאים את עצמה לצ'לסי, ולא להיפך". הלוואי שליונייטד היה לפחות את הכלים לנסות גישה כזאת.

8. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

So Gervinho starts up front for Arsenal. John Terry won't like that.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. Bender Member

הרכב מפחיד של צ'לסי... כמה כישרון, אולי רק ברצלונה יותר מוכשרת בקישור.

10. TonyAdams Member

ג'רביניו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    He scores when he wants!

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה פאדיחות לחטוף גול מטורס... קוסיילני כמעט סידר לו שניים היום.

שער ענק של ג'רביניו, לא ידעתי שהוא בכלל מסוגל לבצע פעולה כזו.

ואיזו הפתעה היסטרית שדיאבי נפצע בתחילת המשחק? הבדיחה כולה על חשבוננו כמובן.

12. Gunner_ForeveR Member

מחצית מעט מאכזבת מבחינת היכולת. אמנם החזקת הכדור די שקולה, אבל אין לנו שום מחץ בהתקפה, וזאת כנראה בעיה שנצטרך להתמודד איתה רוב העונה. אלא אם ג'ירו יתחיל להכנס לעניינים ולפתוח בתדירות יותר גבוהה בהרכב. צ'לסי נראית הרבה יותר מסוכנת ויעילה בהתקפה, מה גם שאנחנו מעט חשופים מאחור כאשר אנחנו תוקפים עם הרבה שחקנים ונגד התקפה כל כך מסוכנת וטכנית כמו של צ'לסי זה סיכון גדול מדי. בכל מקרה, השער של ג'רביניו (סוף סוף מסיים כמו שצריך) מחזיר אותנו למשחק ושוב הכל פתוח. נראה לי שאין זמן יותר טוב להשוות את התוצאה בו מאשר על סף המחצית. זה נראה כאילו ארסנל של השנים האחרונות בחיים לא הייתה משווה פה על סף המחצית, אין ספק שיש לקבוצה הזאת יותר אופי מאז העונה האחרונה.

אגב, למה לעזאזל הבמאי לא הראה איך טורס הגיע למצב של ה-1 על 1? אני מנחש שקוסיילני החליק.

אה וכמובן דיאבי... לדעתי הוא בחוץ לחודש חודשיים לפחות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/9/12
  13. רמי Member

קוסיילני שוב מוכיח שאחרי שהוא עושה טעות אחת הוא נכנס להלם קרב. לא הגיוני ששחקן מאבד ביטחון בכזאת קלות. ממש פוחד מהצל של עצמו.
    הבעיטות שוער של מאנונה מחרידות ברמה אחרת.
    לא ברור לי בכלל למה כמעט מחצית שלמה פודולסקי על תקן קונוס, ועוד יותר לא ברור לי למה מתעקשים להרים כדורים נגד טרי,איבנוביץ ולואיז כשאפילו ג'רביניו לא נמצא ברחבה בזמן ההגבהות.

נק' אור מהחצי הזה היא הפציעה של דיאבי והכניסה של צ'מברלין, ששחררה אותנו מהסבל שבלראות את ראמזי "משחק" באגף.

לגבי צ'לסי,
    אם די מתיאו יבין שבקישור שלנו, יש באמצע בעיקר כלום ויכניס את למפארד המצב יהיה קשה מאוד.

לפי מהלך העניינים כרגע, תיקו יהיה תוצאה טובה מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/12
  14. The_Arsenal Member

אני די בטוח שטורס עשה עבירה במהלך של השער, אבל זה לא משנה וקוסיילני היה צריך לעשות יותר. בכל מקרה אני מאוד אוהב את השילוב של ורמאלן וקוסיילני, זוג קרציות שייצא איתך עד החצי בלחץ כל התקפה, במשחקים שבהם נתקיף הרבה וקו ההגנה יהיה גבוה זה יהיה אפילו עוד יותר שימושי.

מחצית טובה בסה"כ, צ'מברליין הכניס תיחכום מאז שנכנס, וזוג הספרדיים במרכז השדה גם טובים היום כהרגלם. אפשר וצריך לנצח את המשחק הזה.

15. A. Arshavin Member

למרות השער אנחנו מאוד פגיעים מאחורה, בעיקר במתפרצות (עם טיפה יותרק שכל טורס קובר את ה2-0 וכנראה מסיים את המשחק). הייתי ממליץ על להכניס עוד כח למרכז השדה אבל אז נהיה כ"כ אנמיים בהתקפה, כי גם שם לא ממש הצלחנו לפרוץ את ההגנה של צ'לסי.
    הרבה כאב ראש לונגר ובולד