המחזור ה-6 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏28/9/12.

1. riquelme1 Member

אני לא בטוח שההרכב הזה כל כך עושה לצ'לסי טוב, אחד מבין מאטה, אוסקר או האזרד צריך לפנות את מקומו לדעתי, ואני הייתי בוחר בבראשון בלי למצמץ, פשוט נוראי.

2. The_Arsenal Member

אה, ואיך שכחתי, תודה לקאשלי שהזכיר לנו שהוא זונה עם פתיחת רגליים מרשימה כדי שהכדור של ה-OX יוכל להגיע לג'רביניו.

3. מסוטיזם Member

מאיר, תירגעו.
    בסך הכל אנחנו משחקים יותר טוב ושולטים במשחק, ב-20 הדקות האחרונות של המחצית הם בקושי עברו את החצי.

4. StevieG Member

מאטה וראמירז במשחק מזעזע. אחד מהם חייב לצאת ולפנות את המקום ללמפארד.

5. Bender Member

ממש לא נכון. הם סגרו ועברו ליותר מתפרצות אחרי הגול, מה שעושים במשחק חוץ מול קבוצה גדולה. לשבת על היתרון ולנסות לעקוץ זה מתכון שכולם עושים. אחרי השווין וכמה רגעים של חוסר שקט, הם חזרו להתקיף ונראו מסוכנים כי הם שוב היו צריכים גול.

אנחנו נראים עייפים, בייחוד סנטי ופולדי. פשוט מאכזבים באנרגיות שלהם. מחצית שנייה קשה עומדת להיות.

6. StevieG Member

לא ראיתי הרבה זמן משחק עם כ,כ הרבה התחזויות. סאנטי קאזורלה נוראי פשוט.

צ'לסי משחקת כאילו היא עם 10 שחקנים לעומת 11 של ארסנל. מדהים איך הם מתקפלים בפניהם כמו סמרטוטים.

7. Bender Member

הוא לא מתחזה, איזה שטויות. הוא פשוט במשחק נוראי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

8. alonje Member

בא לי לכבות את המסך!
    קאזורלה היה יכול לגמור את המשחק כבר כמה פעמים היום. קוסייליני בשתי טעויות מזעזעות שהורסות לנו את המשחק. בדיעבד, יכול מאוד להיות שעדיף היה לפתוח עם מרטרסאקר.

9. Robin_Van_Persi Member

מתסכל לקבל 2 שערים במצבים נייחים,2 שערים שיכלו להמנע אם קוסיילני היה שומר טוב את טורס,ובשער השני מאנונה כן צריך להגיע לכדור כזה.

בהתאם לנסיבות תיקו זאת תוצאה מצויינת היום.

10. AS R Member

בלתי אפשרי לשוער להגיע לכדור כזה, כשהמגן שלך שעומד 2 מטרים ממך מסיט את הכדור לשער.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/12
  11. Bender Member

מה שכואב הוא שקבוצת כדורגל טובה באמת, הייתה מנצחת את המשחק הזה, בקלות. לא נורא, בחזרה לשולחן השרטוטים.

12. Robin_Van_Persi Member

לפי מה שרואים בריפליי קוסיילני הסיט את זה ממש בקטנה וזה לא היה מורגש בכלל,בכל מקרה לדעתי מאנונה כן היה יכול לקחת את זה אולי עם מיקום יותר טוב שלו.

וולקוט וג'ירו נכנסים,אולי תהיה כתובת סוף סוף לכל הקרוסים האלה.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמעט תמיד מפנים אצבע מאשימה כלפי שוער במקרה הזה (קחו את קאסיאס נגד סיטי), אבל אני חושב שזה מוגזם. השוער פשוט לא יכול לעשות תנועה מחויבת לכאן או לכאן עד שהכדור עובר את כולם כי כל הסטה יכולה למצוא אותו חסר יכולת לשנות כיוון ולנוע לעבר הכדור. ואם הוא עובר את כולם בלי שינוי כיוון, לפחות משמעותי, לפעמים פשוט לא נותר לו זמן לנוע. damned if you do, damned if you don't. המון מזל.

14. riquelme1 Member

מסכים עם אמיר, זה דומה מאוד למקרה של קסייאס שספג בבעיטה של קולארוב, לשוער קשה מאוד להגיע לכדורים כאלה, וקשה להאשים אותו.

גול מזליסטי של מאטה, להוציא את זה אני פשוט נדהם כמו נוראי הוא, כל כדור שני שמגיע אליו נגמר בכלום ושום דבר, או שהוא מאבד או שהוא מוסר לשחקן ארסנל, גועל נפש של שחקן.

15. פול סקולס Member

משחק חלש. מבחינת יכולת, יהיה הוגן לומר שאף קבוצת צמרת באנגליה עוד לא הגיעה לעונה הזאת.