המחזור ה-8 ב-Serie A לעונת 24/25: יובנטוס - לאציו, רומא - אינטר ומילאן - אודינזה במוקד.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י uri, ‏18/10/24.

1. טל. Member

זלווסקי שחקן חלש מאוד.
    אבל צ'ליק הוא בכלל לא שחקן כדורגל מקצועי.

הוא שחקן כדורגל כמו שאתה ואני שחקני כדורגל.

2. די קאניו אגדה Member

הסיפור של רומא פשוט.
    מלאה בשחקנים פחים שלא עושים הרכב אצל היריבות לצמרת אלא מקסימום שיפולי ספסל.
    ומלאה בשחקנים פחים שאם הם עוזבים אותה הם רק מדרדרים ברמה ונעלמים מהראדר.
    ואותם שחקנים גם מרוויחים (באופן יחסי) קרטונים של כסף וקשה להפטר מהם או קשה למצוא מי שיסכים לשלם להם סכום דומה.
    #אותןבעיותכמובקבוצהשלי.

3. Zakutaroma Member

אין על זה ספק
    אבל השער כולו של זאלווסקי, ההתעקשות הזאת לשים אותו שם זה פשוט להיות עיוור

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  4. טל. Member

אם אלשע הגמור היה כשיר יוריץ כנראה היה פותח איתו.
    אבל אלשע פצוע. אז זלווסקי הוחזר לסגל. להופעות הטיולים ולהתחזויות שלו.

מה כבר עוד יש?

אמרתי ואומר שוב:
    אם יוריץ לא ינטוש את המערך הזה, יהיה לו קשה מאוד להוציא משהו מהסגל, לפני החלון של ינואר... שגם הוא יצטרך להיות חלון מוצלח במיוחד.

הסגל הנוכחי פשוט לא מתאים למערך הקבוע הזה של יוריץ'.
    (זה סגל מחורר שלא מתאים כמעט לכלום. חייבים לציין. אבל למערכי 3 בלמים לא מתאים בכלל...).

השנה, נגד אינטר זה לא הקרבות שלנו.
    בכל מקרה.
    זו אמת צורמת אבל היא עדיין אמת.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

רוצה להתייחס קבוצתית ונקודתית לשחקן אחד.

קבוצתית, לא הגיוני לי שהקבוצה נראית ככה באוקטובר. העייפות והעומס עוד לא באמת התחילו, מה גם שמרבית שחקני ההרכב והסגל של אינטר היום לא היו בנבחרות ומי שכן היה, לא שיחק שני משחקים למעט בודדים. כמות פציעות השריר והעייפות עשויה להעיד על אימונים אינטנסיביים מדי. יכול להיות שבעתיד נקצור את הפירות, אבל כרגע נראה שזה בעיקר מזיק.

ניקולו בארלה יהיה בן 28 בפברואר הקרוב. הוא מ-2019 באינטר, לקח תארים וחווה רגעי לחץ. לא הגיוני בעיניי שדווקא עם סרט הקפטן ובדקות חשובות מאוד, הוא ישחק כמו ששיחק היום. הגיע הזמן להתבגר.

6. DeRossi16 Member

לא רואה שום יתרון של יוריץ' על דה רוסי. לא בתוצאות, לא בבחירת שחקנים ולא בשיטת משחק...
    עוד עונה לפח.

7. די קאניו אגדה Member

אמת לאמיתה.
    אוברייטד ענק שילמד מגונדוזי.

8. טל. Member

אחי מה לנו ולאינטר? מה אפשר למדוד במשחק מולם?
    על הספסל של הנארזורי יושבים שחקנים שאין לך בהרכב ראשון חצי מהם.
    אתה יכול להפתיע את אינטר רק אם השחקנים המובילים שלך (אלו שמהווים את הקטר ושאמורים למשוך את כל השאר אחריהם) תופסים יום משוגע.
    ויום כזה מוצלח עוד לא קרה להם (פלגריני, דיבאלה, מאצ'יני) העונה.

יותר מזה: דווקא השחקנים האלו. שמהווים את עמוד השדרה של הקבוצה מהעונות האחרונות, בדיוק פלגריני ודיבאלה ומאנצ'יני: השנה הם חווים נסיגה גדולה ביכולת. אשכרה כל השלושה בלי יוצא מן הכלל.

אבל,
    עכשיו מתחילה סריה של משחקים מול יריבות "בקליבר שלנו", שם נוכל לראות מה יוריץ' מצליח לעשות עם מערכים מסויימים בקבוצה שיש מה לעבוד איתם (שזה מרכז ההגנה. אולי מרכז שדה עם לה פי. וההחלק ההתקפי... -באגפים לא יעזור לנו כלום. אין חומר לעבוד איתו מלכתחילה.... גם אם נביא את פפ בתור מאמן זה לא יעזור).

9. Don Joan Roman Member

יוריץ' הציג אמש קבוצה שלא נפלה מאינטר בשום פרמטר ותיקו היה משקף. מה יוריץ' אשם שזאלווסקי עושה טעות פטאלית כזו ואז עוד צליק מגדיל ועושה עוד טעות קשה.

10. DeRossi16 Member

כמו שאטלנטה יכולה להפתיע כל יריבה עם סגל נחות ככה אני מצפה גם מרומא.
    האגפים הם החולשה של רומא מסכים , אבל אין שום הצדקה לאנחליניו כבלם כשיושבים לך שחקנים כמו הומלס והרמוסו על הספסל , 2 בלמי הרכב עונה שעברה בקבוצות בקליבר מעל רומא , בכלל כל הקטע של אנחליניו בתור בלם זו שטות שדה רוסי המציא ויוריץ אחריו. לאנחליניו יש סיכוי רב יותר לתרום עם הקרוסים המצויינים שלו מזאלבסקי שמוכר את רומא לא בפעם הראשונה...
    בצד ימין צריך לנסות כל דבר שהוא לא צ'ליק.
    סעוד , אלשע , סולה , בלדאנצי או כל דבר יצירתי אחר , אי אפשר להמשיך עם התרמית הזו של צ'ליק.
    מה כריסטנטה מחפש עדיין בהרכב? מה הוא מוצא בפיסילי(עוד המשך מפגר של דה רוסי) כל אלה גורמים לי להבין שאין ליוריץ' מושג...
    יפה שהוא אמר את זה בראיון אחרי המשחק אבל זו תרמית , רומא הצליחה לשלוט בכדור ללא סיכון ממשי על השער , סבילאר נתן עצירות של שערים בטוחים על ימין ושמאל. דמפריס ביום טוב שם צמד לבד...

11. Don Joan Roman Member

ראיתי את המשחק, גם זומר רשם הצלות יפות מאוד מבעיטות מסוכנות של שחקני רומא ועבד לא פחות מסבילאר.

12. טל. Member

@DeRossi16

הלוואי שהיתה לי האופטימיות שלך.
    אני לא מחשיב את רומא באותה מדרגה כמו אטאלנטה משום בחינה. רחוק מכך.
    ואני כן מחשיב את אנחליניו בדיוק באותה מדרגה של כלום ושום כלום - כמו ז'לווסקי או אלשע...
    שזה מדרגה אחת מעל צ'ליק (שלא מאמין שיש הבדל גדול בינו לבין סעוד).

האמת אתה צודק, יתכנו הברקות אולי לעמדות המגנים. בטח כשזה במערך של 3 בלמים ומדובר במגן תוקף. -אבל השמות האחרונים (!!) שעולים לי בראש, זה סולה ובלדנצי. חייב להיות כנה.

כריסטאנטה זו חידה שאין לי תשובה עליה. שנים על גבי שנים!!!! כל מאמן שבא לרומא נדבק אליו.
    -אבל אין מאמן מועדונים אחד בעולם כולו, מחוץ לרומא, שמעוניין בו...
    שחקן שמקבל ציון אפס בכל פרמטר אפשרי בערך. ועדיין באנקר.
    אניגמה.

אין לי הרבה תיקווה או ציפייה להמשך העונה.
    דיבאלה חלש מאוד. ממש מפתיע לרעה. וזה במשפט אחד די גומר את הסיפור של העונה לדעתי.
    תוסיף את פלגריני המעופף בחלל.
    ומאצ'יני שהפך מנמר לאחד הבלמים החלשים בליגה כולה...

אז מה כבר אפשר לבוא בטענות (אפילו אם הן מוצדקות. והן בפירוש מאוד מוצדקות) לשחקני רכש חדשים שרק לפני כמה חודשים נחתו בפיומיצ'ינו?

-----------------------------------------------------
    אם לסכם, יוריץ' לדעתי צריך זמן. עד סוף הסיבוב. מצופה ממנו לשקם לפחות שחקן אחד שהיה טוב בעבר, להפוך לפחות רכש אחד חדש של רומא למשהו שמצטיין,
    וטקטית לפתור לפחות 2-3 בעיות מתוך סל הבעיות שעומדות ברומא כרגע.
    כמו שכתבתי בעבר, אחד היתרונות הגדולים של סילוקו של DDR מייד בפתיחת העונה, הוא שאם יוריץ' לא יצליח לעשות את זה, אפשר לפטר אותו ולהביא גם לו מחליף. בינואר.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

רומא לא הגיעה למצב ממשי אחד למעט נגיחה אחת של דובביק, ההצלות של סומר היו של בעיטות מחוץ לרחבה שכל שוער צריך לקחת. משחק עקר וחלש התקפית של רומא.

DeRossi16 אוהב/ת את זה.
  14. DeRossi16 Member

גם אני לא , אבל אם זה מה שגאספריני מוציא מאטלנטה (עם סגל פחות טוב משל רומא) אין סיבה שמאמן טוב לא יוציא את אותו הדבר מרומא.

15. Roma מנהלים

אני חושב שרק אתה בפורום מעריך שהסגל של רומא עדיף על אטלנטה, גם אם מאמן אחר יוציא פחות זה עדיין סגל עדיף.

Don Joan Roman ו-VAR אוהבים את זה.