העיקר השער http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx Wave, תודה שאתה מאוכזב שמנצ'סטר סיטי הפסידה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
ראיתי את המשחק ב ESPN עם הרבה עצירות ונפילות,אך רוב המשחק ראיתי חלק. וממה שראיתי חשכו עיני,אמנם יוז עם סגל מצומצם ועם הרבה פציעות אך עם יכולת מוגבלת לזהות מחדלים בקבוצה.מויס למד טוב את סיטי ושיתק את איירלנד ורוביניו.שוני שהיה תקוע באגף לא היה יכול להציל את המולדת במיוחד שהחלוצים שלנו הם מוגבלים וחסרי יכולת.מאמן חכם היה מבצע שינויים ומסיט את שוני למרכז ואת איירלנד היה שולח אחרה כדי שיגיח מדי פעם קדימה עם המהירות שלו.לעולם לא ראיתי את אלאנו בתפקיד כ"כ דפנסיבי ואין פלא שהוא כה מתוסכל אחרי שהיה אלוהים בשחטאר דונייצק. בקיצור ההפסד של המאמן,היכולת של המאמן,המיקום של המאמן-המאמן צריך ללכת הביתה וזה יופיע על כל הודעה שלי+ בחתימה. נמאס ממך יוז,תחזור לבלקבורן היא זקוקה לך. את המהפכה כבר נבצע...בלעדיך.
דניאל אגר - לא יודע מה אתה ראית במהלך של בניון, אני ראיתי שזו הייתה הברירה היחידה שלו. כל שחקן אחר במצבו היה נותן את הכדור הזה וזה לא היה כדור קשה. לא ראוי לאזכור אפילו. בקשר לאל זאהר, הוא היה היחיד מהדקה ה79 בערך שניסה ותקף ודחף קדימה. אני חושב שיש מקום לתת לו יותר דקות, שיראה לנו אם הוא ברמה שלנו גם במשחק של 90 דק' ולא רק כשהוא נכנס כדי להציל את המשחק.
וואו איזה מחצית רעה של ברבאטוב. לא ספרתי לו נגיעה אחת טובה בכדור. בכלל משחק די משעמם להוציא את הבעיטה המרהיבה של בנטלי בחצי שעה הראשונה ,אבל בנתיים טבז-רונאלדו-ברבאטוב נראה חשוך משהו. אני מקווה שהחצי הבא החבר'ה של פרגי יבינו שהם חייבים לנצל את ההשמטת נקודות של ליברפול ולצמצמם את הפער.
כל הכבוד לבחורים על הלחימה, לא יצא לי לראות את המשחק אבל הנתי שהיו הרבה הזדמנויות, לשתי הצדדים, כולל משקוף של ארטטה ועוד כמה נגיחות/בעיטות שעברו ממש קרוב לקורות. אני שמח שהשכלנו לקחת את הנקודות פה לאחר שבמחזור האחרון הפסדנו נקודות בדקות הסיום. פעם צוחקים פעם בוכים, היום צוחקים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx
שתי נקודות קצרות: 1.גומז.הכלב עונה שלמה חוטף כמו זונה, היום הוא לוקח 2 שערים של אלפיים אחוז. 2.טוטנהאם, טוטנהאם הוטספר. איכס. לשחק בבית מול הקהל הנהדר הזה בצורה כזו? איזה בונקר מגעיל, רדנאפ ראה יפה את הקלטת של המשחק שלנו מול סנדרלנד, "טיפה" פחות מוגזם, אבל בבית?
לא מסכים. הם עשו יותר הגנה מהתקפה זה ברור כי הם שיחקו מולכם. בכל זאת. אבל צורת ההגנה הזאת הביאה נקודה לרדנאפ, פולהאם, ווסט האם וכנראה גם האל (פשוט עוד לא ראיתי).
משחק נהדר בליין, קשה לספק 0-0 איכותי מזה. מצבים לשני הצדדים, דרמה, מתח, משחק פנטסטי. ההגנה של טוטנהאם הפתיעה אותי, שוודגייט יצא ושקינג ביציע, לא האמנתי שטוטנהאם תצליח לעמוד מול ההתקפה הקטלנית של יונייטד- אבל הופעה הגנתית נהדרת. לנון היה מצויין לטעמי, גומס איש המשחק. אצל יונייטד, ברבטוב בלט בחולשתו. כנראה שהמתח ושריקות הבוז מעט השפיעו עליו, אחרת קשה להסביר יכולת רעה כ"כ של שחקן כ"כ טוב. אגב, הבעיטה החופשית של בנטלי שואן דר סאר לקח- עצום, גם העצירה וגם הבעיטה.
משחק נהדר בליין, קשה לספק 0-0 איכותי מזה. מצבים לשני הצדדים, דרמה, מתח, משחק פנטסטי. ההגנה של טוטנהאם הפתיעה אותי, שוודגייט יצא ושקינג ביציע, לא האמנתי שטוטנהאם תצליח לעמוד מול ההתקפה הקטלנית של יונייטד- אבל הופעה הגנתית נהדרת. לנון היה מצויין לטעמי, גומס איש המשחק. אצל יונייטד, ברבטוב בלט בחולשתו. כנראה שהמתח ושריקות הבוז מעט השפיעו עליו, אחרת קשה להסביר יכולת רעה כ"כ של שחקן כ"כ טוב. אגב, הבעיטה החופשית של בנטלי שואן דר סאר לקח- עצום, גם העצירה וגם הבעיטה.
אמנם רק תיקו,אבל איזה הבדל עצום בין תיקו בליין לעומת תיקו של החלאות בבית נגד האל . אוי כמה שגיגסי היה קרוב . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
אבו, לפי הדברים שלך לגבי ברבה, נראה כאילו ראית רק את המחצית הראשונה, בה הוא באמת היה נוראי. בחצי השני הוא שיחק מצוין, היה קרוב לא פעם לכבוש, והמהלך שהוא לקח את הכדור מהחצי למבצע סולו מדהים היה יכול להפוך לגול המחזור בקלות. וחוץ מזה, בחצי השני הוא גם בקושי איבד כדורים, וגם היה הרבה יותר מעורב.
אין מה לעשות בסט. נכנסנו רע לחצי השני ואל תשכח ששיחקנו עם 2 שחקני הגנה לא במקומם וזה מלחיץ. ככל שנקפו הדקות רק קבוצה אחת יכלה לכבוש ולכן הלחץ. יש גם משחקים כאלה.
טוטנהאם עשתה בבית את מה שווסטהאם עושה בחוץ. קצת עצוב ומתסכל במיוחד שהיו לי ציפיות מטוטנהאם שתתן למשחק לזרום כמו שאנחנו רגילים לראות מהם אבל רדנאפ החליט שהיום הוא לא לוקח סיכונים. קצת אירוני שדווקא מול 2 הקבוצות ההתקפיות ביותר מחוץ לטופ 4 סיימנו ב0-0, גם מול הוילאנס וגם מול הספרס. בשום פנים ואופן לא מאשים את טוטנהאם בבונקר כי היו שם נסיונות בכל זאת ואי אפשר לצפות מהם לפתוח את הרגליים. הופתעתי מהיכולת של דוסון היום, למרות שהעיף כדורים לעזעזל בתכלס הוא עשה את מה שהיה צריך לעשות. אצלנו אושה כרגיל, כלום, נאדה, אפשר לתת לקריירה שלו ציון 5 אחד גדול. והמבין יבין את כוונתי. המושג אובר לאפינג ראן לא קיים אצל ג'ון אושה ולפעמים אני תוהה מאיפה השיר שלנו עליו הגיע כי ג'וני לא ראנינג ולא דאון שום ווינג יותר מפעמיים במשחק. גומס היה מצויין אבל VDS היה עוד יותר מדהים עם כמה הצלות לא מהעולם הזה. איזה שוער גדול, לחשוב שהוא מתקרב לגיל ה40. ממש מרלין ואן דר סר.
לא יודע במה אתם יכולים להיות גאים היום תרנגולים , הגנה ? נטרול ? בנס לא חטפתם 4 במחצית השניה ,ובתודה גם לגומז הנפלא . תעודת עניות לפרמייר היום ,ההבדלים ברמות בליין, הכביכול שמחה של הספרס מתיקו ביתי ,נטול נסיון לכבוש במחצית השניה , אני אמור להיות שמח מאיבוד הנקודות שלהם , אבל היום סופית (בדיוק כמו בשנה שעברה ) אני כבר יודע שהם יהיו אלופים השנה בקלות , חבל ,עצוב , מצטער , לא כוחות , שבוע אחר שבוע ,ליגה אחרת ממש ,חייבים להודות הם ענקים על הליגה הזאת , כולם לא יציבים שם למעלה , חוץ מהם כמובן -שבוע טוב