אלון גם אני נפגע אישית לפעמים שפוגעים בקבוצה שלי אבל "שיחקתם מגעיל" או "שיחקו מגעיל" וכו...זה לא קללה וצריך לדעת להגיב. אפשר גם להזמין את בסט לשתות בפוגי לעשות סולחה ואז לעשות לו כיפה אדומה...
אריאל דה ליין מצליח לגרור אותך לשטויות בדיוק כמו שטוטנהאם גררה את מנצ'סטר יונייטד ובסוף זה גם יראה אותו דבר(0-0). חשבתי שיהיה יום של כדורגל היום, התחלתי עם סיטי מול אברטון ונאנסתי, ניסיתי את טוטנהאם - יונייטד ונגמר 0-0, ועכשיו לקראת הסופר קלאסיקו שלו חיכה יעקבי עונה שלמה אני מגיע עם מטרה זהה- 0-0.
לא צריך לריב עלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אגב, אני חייב לציין לטובה את שתי ההגנות. שלנו לא עשתה טעות אחת, אפילו לא חצי - משחק מושלם. רפאל התמודד נהדר עם לנון למעט אולי פעם אחת או פעמיים, איזה מגן נהדר. אצל ספרס הפתיע אותי מאוד מייקל דוסון. אני לא מתבייש להודות שמאוד מאוד שמחתי לראות את השם שלו בהרכב, אבל היום היה לו משחק נהדר, פשוט נהדר, איש המשחק שלי, יותר מגומז. אני עדיין חושב שהוא בלם גמלוני ודי טיפש, אבל היום הוא הראה למה בעבר הוא נחשב לכישרון של ממש. ולגבי סוגיית הבונקר, אחת ולתמיד - אני לא אומר שטוטנהאם המציאה פה איזה משהו חדש, ראיתי ואני גם אראה קבוצות אחרות עושות את זה, אבל אני רגיל לראות את טוטנהאם משחקת פתוח יותר, באמת שלא זכור לי בונקר של ממש של התרנגולים, בטח ובטח שלא בבית, ומכאן יצאה ההודעה שלי.
וויגאן עם ניצחון על בלקבורן משלימה 22 נקודות העונה ואני חושב שאפשר לומר שהיא נראית כחזקה מבין הקבוצות שבתחילת העונה נחשבו כמועמדות לירידה. לעומתה, בלקבורן נראית בתהום ופול אינס נראה אובד עצות. 13 נקודות , 3 הפרש מהקו האדום (שם שוכנת לה ניוקאסל עם משחק חסר), אני חושב שהצרות צרורות ואי אפשר לומר שהכתובת לא הייתה על הקיר. כרגע ווסט ברומיץ', בלקבורן ולצערי גם ווסטהאם נראיות כשלוש הקבוצות עם הסיכויים הכי פחות טובים לשרוד , למרות שגם האנסים מסטוק ובולטון יכולים בקלות להתערבב פנימה אל המאבק.
יש בעיה לראשי בלקבורן, מצד אחד הקבוצה לא מנצחת כבר 11 או 13 משחקים רצופים בליגה,נמצאת בתחתית, אם משהו לא ישתנה שם בזמן הקרוב אז הם ימשיכו למצוא את עצמם במצב קשה עם סיכוי טוב לרדת ליגה ואז החיים משתנים לגמרי. לפטר את פול אינס זה הדבר הראשון שעולה לראש,יכול להיות שזה יהיה יצליח ולפחות לפרק זמן הקצר לאחר מכן אבל,הם יכולים להסתכל על השכנה שלהם,בולטון,עד לפני כמה מחזורים חלק אומרים שגארי מאגסון עמד בפני פיטורים גם כן,שהיה משחק ספציפי שבו לו בולטון לא היתה מנצחת הוא היה מפוטר,בולטון ניצחה,הוא נשאר והיא השיגה מאז כמה ניצחונות ונקודות נוספות וחשובות, לא מעט מנג'רים ותיקים מדברים על זה שהדד ליין שמנג'רים מקבלים כיום בקבוצות הוא לא מציאותי,רע לכדורגל ורע לקבוצות,אין סבלנות,אין אומנה,לא נותנים זמן מתאים ושפוי למנג'ר להצליח. פול אינס עדיין לא נמצא חצי עונה בבלקבורן,בלקבורן נטולת 2 השחקנים הכי טובים שלה בעונות האחרונות(בנטלי ופרידל שנמכרו בקיץ),בתוספת פציעות לשחקני מפתח, כן הוא מנג'ר צעיר וחסר נסיון יחסית אבל האם 17 משחקים מתחילת העונה בכל המפעלים הם זמן ראוי בכדי להצליח ולהעביר את האני מאמין שלו,זמן מספיק בכדי לנסות ולבנות משהו חדש לאחר עזיבה של מנג'ר שהיה שם כמה עונות והצליח(מארק יוז)? לפטר עכשיו את אינס יהיה הדבר הקל לעשות, להמשיך ולהאמין בו ולתת לו את ההזמנות לשנות את התמונה(ובת'כלס,כשהפרש הנקודות בין מרכז הליגה לתחתית הוא ממש לא גדול)יהיה הדבר הקשה יותר אבל יכול להחזיר שפיות,לכדורגל האנגלי בכלל ולבלקבורן בפרט. אם אינס יפוטר אז מה יחשוב וירגיש זולה למשל בווסטהאם?כשהוא מנג'ר צעיר וחסר נסיון עוד יותר מאינס, שהחרב על הצוואר שלו תתקרב בכל הפסד,איך אפשר לעבוד ככה? זה לא מתאים לאנגליה הטירוף הזה, כולם מדברים עכשיו על העבודה הטובה שסטיב ברוס עושה בוויגאן, אבל גם סטיב ברוס קיבל בזמנו את האמון מראשי ברימנגהאם כשירד איתם ליגה,הוא גמל להם כשהצליח להחזיר את הקבוצה לפריימיר ליג, כמו בראיין רובסון בעבר עם מידלסברו,כמו סם אלרדייס עם בולטון. לצד אינס יש צוות מקצועי טוב,הוא הביא אותו(ארצ'י נוקס מספר 2 שלו) לבלקבורן יש סגל לא רע,בכמה פעמיים שראיתי אותם העונה היה שם נסיון לשחק כדורגל חיובי וטוב, הם עשו זאת גם אם לא תמיד זה הביא נקודות, ראיתי את בלקבורן 3 פעמים בשבועות האחרונים,הם נראים רע יותר, אבל כשכל יום יש פרסומים בעיתון על ישיבת הנהלה שדנה בעתידו של אינס, כשכל משחק ליגה הפך להיות לחיים או למוות,איך אפשר להצליח? חיזוק בינואר וגב אמיתי לאינס והם יכולים לצאת מהמשבר הזה.
תוסיף למסכת השקרים שלך ולליקוק התחת לכל יוצא חלאות באשר הוא את שאר הנתונים , שברוס הוריד את בירמינהאם פעמיים ,שהוא הרס את הקבוצה . בראיין רובסון השתיין ,לא היה לעולם מנגר! בקבוצת האם שלו (ברומיץ) יספרו לך איך התנהלו האימונים, גם בשפילד בעטו בו אחרי שלגם וכח בכלל לרשום 11 על הלוח ,רובסון המנג'ר היה ביזיון ובושה לענף. פול אינס - לא יודע אימן בליגות נמוכות ,אבל היום בפרמייר מבחן התוצאה הוא הקובע ,ולכן אינס צריך לשלם בכיסא ,כמו גם הפחדן הוולשי שיושב אצלנו על הקווים , מבחן התוצאה ,נכון זה אכזרי ,תשאלו את ראמוס , אבל אלו הם חוקי המשחק.
אני הראשון בפורום שהספיד את בלקבורן בקיץ, וגם ביקרתי את המינוי של אינס, פיטורים שלו לא יפתיעו אותי ואף אחד לא יהיה מופתע או יוכל לבוא בטענות לו יקרה. אבל איסטלנד, בוא נחשוב צעד קדימה. מחר בבוקר אינס מקבל הודעה על פיטורים. את מי אתה ממנה במקום? הכי קל לפטר, לחתוך כשלא הולך, אבל צריך תמיד לחשוב צעד קדימה. אחרי הכל יש להם סגל שאסור בשום פנים אופן לסיים בין שלושת המקומות האחרונים בטבלה. האמת שבכל פעם שאני נזכר במקור לאופטימיות בקבוצה(מרכז ההגנה, סנטה קרוז, פדרסן...) אני נזכר ברובינסון ומבין שהסיפור הולך להיות קשה שבעתיים. לרוב ההבדל בין ירידה להישארות של קבוצות במצב של בלקבורן זה השוער, ולרוברס חד וחלק יש את השוער הכי חלש בליגה. לגבי ה"פחדן" שלך מארק יוז, אז המינוי שלו היה הרבה יותר ממוצדק. רק לראות את העבודה הנהדרת באיווד פארק... לא מתאים לך לפטר ולשלוח מאמנים הביתה, בטח לא לאוהד כדורגל כ"כ מנוסה שמכיר את התרבות האנגלית.
צ'לסי - ווסט האם יונייטד תאריך: 14.12, ראשון. שעה: 18:00. איצטדיון: סטאמפורד ברידג'. שופט: מייק ריילי. בצ'לסי נשמו לרווחה אחרי הנצחון הביתי על קלוז' באמצע השבוע. התוצאה שהייתה לפרוטוקול בלבד הייתה חשובה מאוד מבחינה מנטאלית, כשהקבוצה הצליחה לשבור את המחסום שנוצר במשחקי הבית בתקופה האחרונה. אחרי שני הפסדי בית מאכזבים לליברפול וארסנל, תיקו מול ניוקאסל והדחה כואבת לברנלי בגביע הליגה, התעוררו קולות המבקרים שאמרו שהקבוצה לא יודעת להתמודד מול קבוצות שמשחקות סגור. לכן, הנצחון על קלוז' 2-1 עזר לשחרר הרבה מאוד לחץ לקראת המשחק הקרוב מול ווסט האם יונייטד. הכחולים לא יסתפקו בשום תוצאה למעט נצחון, שכן ירצו לנצל את תוצאות התיקו של כל היריבות לצמרת. ריי וילקינס יודע שהקבוצה תצטרך להתמודד מול משחק סגור של יריבות נחותות שיגיעו לברידג': "ווסט האם מגיעה לפה כדי לצאת עם נקודות. במשחקים האחרונים זולה עיבה את הקישור במשחקי החוץ וזה עבד לו, כך שזה לא יהיה קל. אני לא מאמין ולו לשנייה שהם יגיעו לפה כדי לשחק כדורגל שוטף ופתוח, ואנחנו נצטרך לדעת להתמודד עם זה." ההגנה החזקה של צ'לסי שעזרה לכחולים לשמור על שער נקי 6 פעמים מתוך 7 המשחקים האחרונים תמשיך בעבודתה בעוד שבחוד לסקולארי יש צרות טובות כשהוא צריך לבחור בין דרוגבה הנהדר לאנלקה שנמצא בכושר לוהט. שני שחקנים שיפגשו את קבוצתם לשעבר הם ג'ו קול ופראנק למפארד, שניהם גדלו במחלקת הנוער המפורסמת של הפטישים. בווסט האם יונייטד מנגד האווירה עכורה. אחרי שהקבוצה עשתה סימנים של מתאוששת עם נצחון חוץ על סנדרלנד ותיקו חשוב באנפילד, הגיע הפסד ביתי בדרבי מול טוטנהאם השנואה, כשמעבר לתוצאה עצמה השחקנים פשוט נראו כמו צל של עצמם. היכולת אם כן מאכזבת מאוד באפטון פארק, ושמועות על מכירת חיסול בינואר גוברות כשבין המועמדים הבולטים לעזיבה הם אפסון, גרין, פארקר ובלאמי, בנוסף לשחקני סגל רחב כמו בואה מורטה, בלאמי מאלינס ועוד. זולה כבר התבטא בעבר כי הוא חושב שהסגל רחב מדי ויחד עם מצבו הכלכלי הגרוע של הבעלים האיסלנדי דומה שיהיו מכירות בינואר במזרח לונון. לקראת המשחק הקרוב והשיבה הביתה עבור זולה, הנה הדברים שהיו לו להגיד: "אני מקווה שהקהל ייתן לנו(זולה וסטיב קלארק) קבלת פנים טובה. שנינו היינו מחויבים מאוד למטרה כשהיינו שם. זו הייתה חוויה נהדרת בצ'לסי ואני לא מפנה את גבי אליה. אבל עכשיו אני רוצה להשיג כמאמן את מה שהשגתי שם כשחקן. אם אנשים לא מכבדים את זה אז הם לא בסדר. אני לא דואג, לאנשים יש היגיון בריא." מת'יו את'רינגטון, פרדי סירס וג'ק קוליסון חוזרים לסגל אחרי פציעות ויעמדו לרשותו של זולה. http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00453/zola_280x390_453530a.Xxx זולה בימים כחולים יותר. מצפה לקבלת פנים חמה.
אני חושב שאתה מגזים. קח לדוגמא את הדרבי שניצחתם את יונייטד משער של ג'ובאני.הם עשו לכם בית ספר וחתכו אתכם מכל כיוון ולזה אני מתכוון.את זה לא ראית היום.אתה יכול לציין שחקן אחד של יונייטד שהיה ממש טוב היום ? הכל מצבים נייחים מול קבוצה פצועה שנלחמה וסגרה הגנתית מצוין. מה שנכון,יש להם סגל מדהים. הלוואי ששוב יקחו אליפות.
איסטלנד מכל מה שכתבתי,במקום להתייחס עניינית,זה מה שהעדפת עם המחשבה המעוות שלך לבחור לפתיחת ההודעה שלך:"תוסיף למסכת השקרים שלך ולליקוק התחת לכל יוצא חלאות...." א.מה לעשות שיש לא מעט מנג'רים שעובדים באנגליה ששיחקו ביונייטד תחת פרגוסון,מספר מנג'רים שאין לו תקדים,זה לא משהו שהמצאתי אלא משהו שקיים בשטח. ב.תתבגר אחרת לך תדבר על כדורגל עם השליח שלך.
הלו בסט! יושב לו באלימפוס ומחליט מה מתאים לי ומה לא, אבל כמו תמיד לא קורא הכל . רק שכחת שמאמן חי לפי התוצאות , וגם האליל שלך היה רחוק משחק אחד מפיטורין ,עוד כשאתה היית בגן יוכי , בוקר טוב ,רד לעם ,מאמן משלם לפי התוצאות ,והתוצאות של אינס עלובות (וגם הכדורגל מזעזע) ,אצלנו להוציא את הניצחון בשאלקה המצב קטסטרופה גם כן ,5 נקודות מ21 ,5 הפסדי בית . לא מאמין שייש אוהד אחד של סיטי בעולם ,שהיה נותן ליוז את הכסף בינואר ,ויושן בלילה , סיטי רוצה לשדרג עצמה עם כסף גדול בקרוב ,ולא יוז הוא האיש שמתאים לתפקיד ,מצטער זה המצב.
סטרטפורד- מה אתה נפגע , רובסון הצליח מתישהו בתור מנג'ר ? ברוס היה כזה תותח בבירמינגהאם שפתאום קם וברח לפני שהיעפו אות לכל הרוחות ? אם היית נותן דוגמא למאמנים מצליחים , לא הייתי מגיב ככה ,אבל עולמך סובב רק סביב דבר אחד , לא בושה להודות שלא כל יוצאי הרפש הם מאמנים מצליחים , ועוד לתת את רובסון כדוגמא ? בדיחה . טוב צריך לציין שייש הרבה מנג'רים באנגליה שהיו אצלכם ! יופי עכשיו כולם יודעים , אך בדיוק רובסון והמילה מנג'ר מתחברים ? אתה חושב שאינס צריך להישאר בתפקיד , לדעתי הוא איבד את השחקנים וחדר ההלבשה , שמעת על המילה זעזוע ? הוא חייב להתבצע בבלאקבורן כמו שהם נראים ,לא יכול להיות גרוע יותר . אוי שכחת את רוי קין ,שהתפטר בסמס -בושה לאי הבריטי הטיפוס הזה.