המחזור ה17 בפרמיירליג - כל הגדולות מסיימות בתיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏12/12/08.

1. THE STRETFORD END Member

איסטלנד
    "אם היית נותן דוגמא למאמנים מצליחים , לא הייתי מגיב ככה ,אבל עולמך סובב רק סביב דבר אחד , לא בושה להודות שלא כל יוצאי הרפש הם מאמנים מצליחים , ועוד לתת את רובסון כדוגמא ? בדיחה "

לך תשתה מים קרים,אחרי זה תקרא את ההודעה שלי פעם נוספת
    ואני מבטיח לך שתמצא שם דוגמא שהבאתי,של גארי מאגסון ודווקא בנימה חיובית והוא כידוע לך,אימן בשיטי בעבר,
    אז איך תסביר את זה?

תמצא שם שהבאתי דוגמא של סם אלרדייס גם כן והוא לא קשור ליונייטד,אז איך תסביר גם את זה?

כתבתי על זולה,כתבתי על התופעה שלא נותנים זמן ולטעמי זמן מספיק למנג'רים כיום,

ומה בחרת לראות עם העין המעוותת שלך,שחיפשתי לתת מחמאות לצאצאי יונייטד...

לא נמאס לך להיות כזה פתטי?

פול אינס להזכיר לך הוא דמות לא רצוייה בקרב אוהדי יונייטד בגלל העבר שלו בליברפול ובמיוחד בגלל משחק אחד ספיצפי שם ככה שאני הראשון שישמח בכישלון שלו,

אבל ההבדל בינינו הוא שאני מסוגל לכתוב על כדורגל מבלי להכניס את האהדה או השנאה
    ואתה לא,לכן כתבתי,תתבגר.

בראיין רובסון בסופו של דבר ובהתסכלות על כל הקריירה שלו כמנג'ר,הוא כישלון,
    כתבתי זאת מספיק פעמים גם בדיון של יונייטד כשדיסקסנו שם לגבי מחליפים עתדיים של פרגוסון
    ועדיין,אם תרצה או לא תרצה,אם זה נוח לך או לא,הדוגמא שלו לנושא שעליו כתבתי מתאימה
    כאחד שקיבל את הגב מהנהלת מידלסברו ולאחר שירד איתה ליגה הוא הצליח להוביל אותה בחזרה לפריימיר ליג,
    זה הכל איסטלנד,קל ופשוט,לא נכנסתי להאם הוא מנג'ר גדול או לא אלא לנושא פרופר,

אתה הבנת את זה,ברוך?

2. odobry Member

ביינתים מחזור נהדר! לצערי לא הצלחתי לראות אף משחק בגלל שהיו אצלי אורחים כל היום, 3 הגדולות מאבדות נקודות ולצ'לסי יש הזדמנות ענקית לעשות עוד צעד לכיוון האליפות

3. George Best Member

קווין דיוויס איש המחזור,
    שני שערים ובישול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    שתי הנגיחות בשני הצדדים היו נהדרות, וגם הבישול שלו לאלמנדר, יופי של הגבהה.

וילה כ"כ יעילה בחלק ההתקפי שזה פשוט מדהים.
    היום ארבעה שערים במשהו כמו 4 בעיטות לשער, ייסקליינן לא היה צריך לעשות דבר.
    השער הראשון בכלל היה מדהים, כדור ארוך של לאורסן לאגבונלהור שבעזרת הראש של או'בריאן מצא את עצמו לבד מול ייסקליינן.
    כל המהלך ארך משהו כמו...2 וחצי שניות.
    לא רק שיאנג ואגבונלהור שחקנים נהדרים בפני עצמם, אז שיתוף הפעולה ביניהם לא פחות נהדר.
    מומלץ לראות את השער השלישי של וילה, יאנג עם אסיסט מספר אלוהים יודע כמה, הגבהה כ"כ חדה שרק צריכה ליטוף קל כדי לדחוק את הכדור פנימה.

אשלי במקום רונאלדו.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

4. בועז Member

איזה מצב מטורף בתחתית. ניצחון ואתה מקום 8-10, הפסד ואתה מתחת לקו האדום.
    אני כל כך מפחד מקבוצות עם שחקנים יצירתיים ואפשרויות אין סוף בהתקפה, כיוון שההגנה שלנו לא יודעת להסתדר עם זה.
    מכל הטופ 4 , ארסנל ומנצ'סטר יונייטד הן קבוצות שאני יודע שאין כמעט סיכוי להוציא מולן נקודות.ולכן אני כל כך שונא לצפות במשחקים מולם כי זה הכל הם ואנחנו הולכים לאיבוד.
    כמו שתי אלה, גם טוטנהאם וסיטי בגזרת הלא טופ 4 מפחידות אותי. צ'לסי וליברפול דווקא הן קבוצות שבדרך כלל אני מגיע למשחק כן עם ציפייה להוציא משהו.
    אבל היום אנחנו קבוצה די הרוסה, המשבר הכלכלי פגע בקבוצה מאוד, השחקנים לא יודעים אם הם יהיו פה גם בינואר וההתקפה יבשה מדי מאז שדינו נפצע.
    כולי תקווה שנצליח לסגור נכון את צ'לסי, שני הילדים שגדלו אצלנו פרנק השמן וג'ו קול הם לדעתי 2 הדמויות המרכזיות שצריכות יחס מיוחד, אולי נצליח לגנוב איזה שער במתפרצת אבל גם אם לא קודם כל חשוב לנעול את השער.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/45267000/Xxx/_45267368_portsmouth_newcastle.Xxx
    פורטסמות'-ניוקאסל
    ראשון, 15:30, פראטון פארק
    שופט: כריס פוי

אחרי התיקו המאכזב מול ווסט ברומיץ' בשבוע שעבר וההדחה מגביע אופ"א, פומפי תנסה לחזור למסלול מול ניוקאסל. היא תצטרך להסתדר בלי יונאס קאבול וג'ון אוטקה הפצועים ובלי פאפה בובה דיופ המושעה, לעומת זאת היא מקבל בחזרה את גלן ג'ונסון וריצ'ארד יוז שמחלימים מפציעות.
    טוני אדאמס: "ברגע זה, הגישה של השחקנים והמקצוענות שלהם מצוינות ולא יכולתי לאחל לעצמי לאמן חבורה טובה יותר של שחקנים. יש לנו יופי של שיתוף פעולה ורוח קבוצתית, וידעתי את זה. זו אחת הסיבות העיקריות לכך שהסכמתי לאמן. הם משלימים היטב אחד את השני ואני מקווה שזה ימשיך. אני רוצה עוד נצחונות בריצה הזאת, אבל אני אדם שקשה לספק אותו".
    http://www.4thegame.com/media/00/03/51/johnson_glen_pfc_profile_2006.Xxx
    גלן ג'ונסון חוזר לאחר פציעה קלה

בניוקאסל הצב הרבה פחות אידילי. בשבוע שעבר המגפייז איבדו יתרון 2-0 מול סטוק סיטי בבית וסיימו ב2-2, והם עדיין מדורגים בתחתית. ניקי באט, דמיאן דאף ושולה אמאובי פצועים אבל קיים סיכוי שישחקו, שחקן נוסף שעשוי לשחק הוא קזאנגה לואה-לואה שהרשים בגביע הנוער.
    ג'ו קיניר: "אני מרגיש שאני במבחן בכל משחק, בכל רגע של המשחק, עם החשיבות של הדברים. אבל בצד החיובי, אני אומר שנקודה אחת כל שבוע היא נקודה אחת יותר קרוב להישארות. אנחנו נאלצים לשחק בלי הרבה שחקנים העונה, אבל עדיין מצבנו לא אבוד".
    http://sameoldshearer.files.wordpress.com/2007/10/duff.Xxx
    לדמיאן דאף יש מנוי זהב במועדון הפצוע המתמיד, גם הפעם הוא בספק

6. בועז Member

ניוקאסל מנצחת 3-0 בחוץ את פומפי, אלא אם יקרה נס , בסוף המחזור אנחנו יורדים אל מתחת לקו האדום. אני מאוד מקווה שזולה ינסה להפתיע את צ'לסי עם סירס בהרכב, אבל אני כמעט בטוח שנראה את פאובר האנמי ומאלינס האימתני.

7. Rudess Member

כל הכבוד לניוקאסל, לבוא לפראטון פארק ולתקוע שלישייה למארחת (אואן עם צ'יפ נהדר כמו בימים הטובים) ניוקאסל נלחמו ורצו יותר והשיגו נצחון מוצדק. תנחומיי לטוני אדאמס ושחקני פומפי.

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ובעקבות ההפסד של פומפי אני מדמיין לעצמי שבאתרי הספורט בארץ
    כבר יכתירו את ה"תחת" כמועמד מוביל להחליף את אדאמס על הקווים בפראטון פארק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. בועז Member

טוב אני רואה עכשיו שגם מאגינס וגם פאובר בספסל, נראה כמה דבנפורט בהרכב יחזיק מעמד, ואני מקווה מאוד שההתרגשות של זולה מהעובדה שהוא חוזר למקום בו היה לגיבור לא תגרום לו לשכוח את המטרה האמיתית של הביקור שם.

10. Wave Member

מגיע לסקולרי להיות בפיגור הזה, בשביל מה לשחק עם מיקל, לאמפרד, דקו ובאלאק בהרכב מול ווסטהאם בבית? צ'לסי לא הגיעה לאף מצב נורמלי לכיבוש
    מהצד השני גול גדול של בלמי, אני לא מסכים עם זלצר ואני לא חושב שנובל עשה עבירה על בוסינגווה
    אני מניח שאת המחצית השניה ייפתח דרוגבה במקום באלאק

11. raanana4ever Member

בבקשה אלוהים שבשמיים תן לנו לשמור על ה-1-0 הזה.

12. raanana4ever Member

בבקשה אלוהים שבשמיים תן לנו לשמור על ה-1-0 הזה.

13. W.Rooney Member

יופי של שער של צ'לסי, מהלך כדורגל מצויין. אי אפשר לומר שלא הגיע לה.

לווסטהאם יהיה קשה מאוד עכשיו, אבל אם היה לנו מחזור של תיקו בין כל הגדולות, למה שלא יהיה לנו עוד אחד כזה ?

14. odobry Member

ארסנל הפסידה במחזור ההוא. בכל מקרה, אני מקווה שצדק ייעשה וצ'לסי תנצח! :aaa021:

15. W.Rooney Member

צודק, שכחתי לגמרי מהניצחון של סיטי.

צ'לסי משחקת כרגע עם 3 חלוצים (!) לרבע השעה האחרונה של המשחק.