תוצאה טובה אבל תחושת פספוס שם לקראת הסוף. צ'לסי לא הגיעו להרבה מצבים וחוץ מהשער ומהמצב של דרוגבה אני לא זכור איום משמעותי על השער של גרין שנראה מלא בטחון היום. סה"כ הקישור היה מדהים כשפארקר, ברהאמי וקוליסון(הענק, כשרון יוצא מן הכלל) נותנים את הגוף והנשמה. שער חשוב של בלרס להמשך הדרך, קרלטון קול ממשיך לאכזב עם סיומת של חלוץ ליגה ג'.
כבוד לפטישים. נלחמו כמו אריות.בבית שהם צריכים לשחק יותר טכני הם אפורים ובחוץ מצליחים לנצל את המהירות של בלאמי במתפרצות. קרלטון קול היה מעולה היום מלבד הסיומת הלוקה שלו.טרי ואלכס סבלו ממנו קשות היום וחבל שהוא לא יודע לסיים.בדיוק התעכבו על זה עכשיו בלוויין.קרבישלי עשה השוואה בין הסיומת של אנלקה לקרלטון קול. 4 הגדולות עשו תיקו במחזור הזה.
אין ספק שצ'לסי נמצאת בתקופה פחות טובה מאשר בתחילת העונה, אני רק מקווה שהיא לא תתפוצץ מולנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
זה מנחם אותך כי אנפילד הוא סוג של מבצר? ליברפול איבדה 8 נק' מול סטוק, ווסט האם, האל ופולהאם, נקודות שהיא הייתה צריכה לקחת. וגם כך רוב הניצחונות הגיעו בזכות המון מזל ולא בגלל יכולת משכנעת. כמה נקודות יונייטד איבדה בבית? מזהה את ההבדל?
זה מנחם אותי כי ליברפול במקום הראשון ביכולת גרועה. אני לא אומר שבטוח ניקח אליפות אבל העונה יש הרגשה שנלחם עד הרגעים האחרונים, כי ליברפול עוד לא הראתה את היכולת הכי טובה שלה ולא נשכח שטורס ספג שתי פציעות שהוציאו אותו מרוב המשחקים העונה.
מה זהבכלל היכולת הכי טובה של ליברפול? אתה יכול להזכיר לי מתי פעם אחרונה ליברפול הראתה את היכולת הכי טובה שלה לאורך זמן בליגה מאז שבניטז מונה למאמן הקבוצה? אפשר לחשוב שיונייטד וצ'לסי כרגע ביכולת שיא. לפחות מהן אתה יודע שזה יבוא מתישהו. לדעתי ליברפול נמצאת במאבק על התואר רק בגלל לוח המשחקים הרצחני של יונייטד.
מה זהבכלל היכולת הכי טובה של ליברפול? אתה יכול להזכיר לי מתי פעם אחרונה ליברפול הראתה את היכולת הכי טובה שלה לאורך זמן בליגה מאז שבניטז מונה למאמן הקבוצה? אפשר לחשוב שיונייטד וצ'לסי כרגע ביכולת שיא. לפחות מהן אתה יודע שזה יבוא מתישהו. לדעתי ליברפול נמצאת במאבק על התואר רק בגלל לוח המשחקים הרצחני של יונייטד.
איזה כיף להתעדכן בתוצאה. הייתה לי הרגשה שלא מפסידים. אני מקווה שמכאן הבחורים ישאבו עידוד ולא נזכה לראות יותר תצוגות אפורות כמו מול טוטנהאם. זולה הבין שאת האפור שנמצא בפאובר עדיף לזרוק לספסל ולתת לכישרונות מקומיים כמו נובל וקוליסון את הבמה. מאוד חששתי מתבוסה שהייתה עלולה לדרדר אותנו אל מתחת לקו האדום, לשמחתי זה עוד לא קרה העונה ובתקווה שגם לא יקרה. הרווחנו את קוליסון ונובל חזרה וזה יתרון מוראלי עצום להמשך העונה.
כן, מפברואר של העונה שעברה עד סופה, מאמצע 06/07 עד המחזור ה33, 10 נצחונות רצופים ב05/06... אלו אמנם לא תקופות ארוכות אבל הן כן היו תקופות מצוינות, והעונה לא ראינו משהו שקרוב לזה מליברפול. אגב, בנוגע למה שכתבת קודם, אז שתדע שטבלת משחקי הבית אנחנו במקום השני עם 19 נק' ורק 8 הנק' המאכזבות מול סטוק, פולהאם, ווסטהאם והאל היו איבודי הנק' שלנו באנפילד... כך שהמצב לא כל כך רע. בחוץ כבר ביקרנו בוילה פארק, בגודיסון, בסיטי אוף מנצ'סטר, בברידג', בליין וכאמור שבוע הבא נבקר באמירויות. שזה בערך כל משחקי החוץ הקשים שיש למעט האולד טראפורד.
נראה שצ'לסי וליברפול רבות מי לא רוצה להיות במקום הראשון, מדהים. איבודי נקודות של שתיהן מול במשחקים שהן חייבות לנצח, ולא בפעם הראשונה. לדעתי מנצ'סטר יונייטד המנצחת של המחזור הזה למרות שגם היא עשתה תיקו, אבל היא עשתה את זה בלוח קשה בניגוד לליברפול וצ'לסי שהיו במשחקים של 'מאסט ווין'. בכלל, אני לא בטוח, עם איך שצ'לסי נראית השנה במשחקי הבית, שזה בכלל חיסרון שהיא אירחה את כל הקבוצות המוליכות(+ארסנל ווילה)- כי עם העובדות קשה להתווכח, מאזן חוץ מושלם, מאזן בית... אני לא מבין למה סקולארי ממשיך לפתוח במערכים האלה במשחקי בית, על אחת כמה וכמה שיש לו את אחד החלוצים הטובים בעולם על הספסל. פשוט טמטום. למזלו הוא לא איחר לעשות את החילוף ועשה את זה כבר במחצית, אבל אם הוא היה פותח במערך הנחוץ צ'לסי הייתה נמנעת מהתוצאה הזאת בכלל. ואיזו החמצה של קרלטון קול בסיום! צריך לציין את הסיבוב האדיר על אלכס, משחק הגב של קרלטון קול הוא מהטובים בפרמייר ליג..אבל הסיומת, פשוט עלובה.
2005-06: אמצע פברואר עד תום העונה. 14 משחקים, 12 ניצחונות, תיקו והפסד. הפרש שערים של 27-8. 2006-07: כמה שפחות אכתוב עליה יותר טוב. 2007-08: אמצע פברואר עד תום העונה. 13 משחקים, 10 ניצחונות, 2 תיקו והפסד אחד. הפרש שערים של 27-8.
ד"א, קרלטון קול שומר על הכדור בצורה מצוינת, וראינו את זה לא מעט פעמים במשחק היום כשההגנה של ווסטהאם העיפה את הכדור לעברו והוא היה לבדו וחיכה שתגיע העזרה.
אגר, תחזור אלי כשליברפול תעשה כזאת ריצה במאני טיים ולא כאשר הקבוצה כבר מזמן לא במאבק על האליפות. לדעתי המצב דווקא כן רע. כי אלה היו משחקים של מאסט ווין. איבדתם נקודות ביתיות לקבוצות שבגדול הן קבוצות תחתית. לא יודע למה, איכשהו אני לא רואה את יונייטד מאבדת בבית נקודות מול קבוצות כאלה. לדעתי זה יהיה בגדר נס רפואי אם ליברפול בסופוש ל דבר תיקח את האליפות בהתחשב בכל הנסיבות.