המחזור ה24 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏26/1/08.

1. Rudess Member

עשתה לכם בית ספר במחצית השנייה, הגיעה לכמה בעיטות חופשיות שאלמלא אוסטר והאנט השלומיאלים וקרנות שבוצעו לא מדויק מספיק , הייתה כובשת.
    צ'לסי בקושי כובשת במשחקים האחרונים ומשיגה נצחונות דחוקים בקושי רב, אל תצפה שהיא פתאום תכבוש רביעייה, כאשר החלוץ הכי טוב שלה בכלל לא נמצא באנגליה כרגע.

2. TheLane Member

0-0 ראשון שלנו בליגה מאז ווטפורד עונה שעברה אני מניח.. אוקטובר 2006.

לפי מה שהבנתי מהרדיו וודי היה טוב (אפילו MOM או לפחות ה MOM שלנו..) וצ'רני הביא הצלה טובה, חוץ מזה משחק לא משהו של כולם. צ'ימבונדה הושפע כנראה מההחתמה הצפויה של האטון ושיחק, לפחות לפי הרדיו, גרוע.

אבל בכל זאת יצא טוב מהמשחק הזה- שידור פשוט קורע של השדר הכי מצחיק בבריטניה כנראה. לא יודע מי זה, אבל כשהוא התחיל לקרוא לשופט Idiot ו- muppet בדקה 90 בערך נקרעתי מצחוק.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/08
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אלמלא אלמלא אלמלא... עזוב רודס. זה לא ויכוח שיכול לצאת ממנו. עם כל ה"אמים" האלה.

מצב האיומים לעבר השער ברורים, בלי כל האלמלאים האלה שלך.

ובית ספר? איזה בית ספר זה בלי לאיים בכלל על צ'ך? בהנעת כדור..? שיניעו ככה עד מחר.

ובמשחקים האחרונים זה בהחלט הושג בקושי רב, אני הראשון שמדבר על זה ומודע לזה אבל היום זה היה חד צדדי (מבחינת איומים על השער), 1-0 לא משקף, רדינג יצאה בזול.

4. Rudess Member

אתה ושאר אוהדי צ'לסי לא מצפים שקבוצה כל כך טקטית כמו צ'לסי במשחק ביתי, תיתן לרדינג לשלוט כל כך במרכז השדה, מה גם שצ'לסי שיחקה כרגיל במערך 4-5-1 עם שחקן יותר במרכז השדה ועדיין רדינג שלטה. זה שרדינג לא הבקיעה זה נושא אחד, אבל זה שצ'לסי לא הייתה במשחק זה מה שאמור להטריד אתכם. אתם במשחק ביתי מובילים 1:0 בקושי וכל המחצית השנייה רק מנסים לשמור על היתרון במקום להגדיל אותו? מתי ראית את יונייטד או ארסנל משחקות ככה במשחק בית?

5. D.Irwin Member

נובל באמת שחקן מצויין, לקח את המושכות לכל אורך המשחק וכל התקפה עברה דרכו.
    שהוא בא לבעוט את הפנדל הייתי בטוח שהוא יחטיא אבל הוא שמר על קור רוח ובעט לפינה, קשה מאוד לעצור בעיטה כזאת, ריינה נגע בכדור אבל בכל זאת זה נכנס.

שחקנים כאלה צריך לשמור!
    אם זוכר טוב אז הוא שחקן אקדמיה נכון? אקדמיה נפלאה יש לווסטהאם.

6. Bill Shankly Member

נצחון מוצדק ? אני לא מסכים בגרוש , אבל שיהיה .

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין שום מקום להשוואה. המרחק בין איך שצ'לסי נראית לבין איך שמנצ'סטר או ארסנל נראית הוא שנות אור כרגע. אין פה שום ספק שצ'לסי שיחקה שגוי שנתנה לרדינג את השקט להניע כדור ולנסות ללחוץ, זה ברור שזה עצוב, אבל עדיין, רדינג לא ניצלה זאת כדי לאיים על צ'ך כך שהניצחון לא היה יותר מדי מוטל בספק לדעתי.
    העיקר שגרנט מדבר על כדורגל התקפי, באמת לא צריך להגיע למצב כזה שרדינג מחזיקה כמעט 70 אחוז מהזמן בכדור אצלנו בבית. (ושיהיה ברור.. זה לא סותר את העובדה שהפערים במשחק (שוב, מצבים) היו פערים גדולים מאוד, שום איום של רדינג)

8. D.Irwin Member

Captain Gerrard8, המשחק היה אולי לטובת ליברפול אבל ווסטהאם לא פראיירית, אפטון פארק הוא מגרש מאוד ביתי ומישהו פעם אמר מי שלא כובש.....ההמשך ידוע לך.
    הקבוצה שלך מאוד אנמית, אפילו ג'רארד כבר לא נראה עצמו...

9. Jack Wilshere Member

אני לא מסכים. תיקו שיקף את מה שראינו על כר הדשא. קראגר בעבירה טיפשית קבע את תוצאת המשחק (ליונברג לא היה עושה שום-דבר משם). לקויט אין מקום בליברפול (עוד כשראיתי אותו במדי הולנד במונדיאל טענתי שהוא חלוץ בינוני).

10. raanana4ever Member

לא בהכרח ניצחון מוצדק, כי למרות החזקה בכדור והגנה מעולה לא איימנו מספיק על השער, אבל לליברפול הגיע להפסיד...

11. Jack Wilshere Member

אוקסימורון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

12. Bill Shankly Member

תן לי לתקן אותך. זה לא שווסטהאם לא פראיירית זה ליברפול שהיא פראיירית או במילים אחרות זה לא
    שווסטהאם יותר טובה , זה ליברפול שיותר גרועה .

לגבי ג'רארד, הוא דווקא שיחק לא רע היו לו כמה פריצות טובות אבל לצערי לא יצא משהו.

13. SeRgInHo Member

תגידו, מה השיא של כיבושי ליגה בעשור האחרון? רונאלדו עם 19 ואנחנו מעט אחרי אמצע עונה, אין לי ספק שהוא יכול להגיע ל-32-33 בכושר הזה ועם קצת מאמץ גם ל-35.

14. King Kenny Member

כמה אפשר? כמה????
    הפסד מעצבן מאוד.
    בניטז ממשיך לתת קרדיט בלתי נגמר ולא מובן לקויט למרות שבכל המשחקים קויט משחק על הפרצוף וכל פעם שקראוץ' נכנס אנחנו משחקים יותר טוב. מה גם שקראוץ' הבקיע את שער השוויון נגד וילה במחזור שעבר.
    עוד טעות של בניטז הייתה להוציא את קיואל ובעצם לשחק בלי שחקן בשמאל, קיואל יכל לתרום הרבה מאוד אם לא היו מוציאים אותו.
    ג'רארד במחצית שנייה מצוינת, ויכול להיות שהוא היה מבקיע גול בסוף מהבעיטה החופשית אם החומה של ווסטהאם הייתה עומדת 9 מטר כמו שצריך ולא 5 מטר.
    לוקאס הוא רכש נהדר, צורת המשחק שלו מזכירה את זו של סטיבי ג'י, לא סתם קוראים לו "סטיבן ג'רארד הברזילאי" (נוותר להם למרות שיש רק סטיבן ג'רארד אחד).
    השופט נתן לשחקנים של ווסטהאם להרביץ לטורס, פשוט בלתי יאומן.
    לגבי הפנדל, טעות של קראגר, ריינה היה ממש קרוב לעצור את הפנדל הזה, חבל והרבה יותר מחבל.

15. Rudess Member

מה אתה חושב שהוא ימשיך להבקיע כל משחק צמד? לא כל יום פורים. גם חלוצים גדולים כמו שירר,אואן,קול,הנרי וכו... בעונות הגדולות שלהם לא היו כובשים כל משחק.
    נדמה לי שאלה שציינתי הגיעו אל בסביבות 30 שערי ליגה בעונות הגדולות שלהם.

חוץ מזה, אני באמת מאחל מכל הלב לרונאלדו שיזכה בתואר מלך השערים וינצח את אדבאיור, ובלבד שארסנל תסיים במקום הראשון בטבלה בסוף העונה.