שני השחקנים הם פרובוקטורים גדולים. אבל מצד שני, אני די אוהב את זה ככה.. פרגוסון עם תגובה לא במקום אבל יש משהו בדבריו. אם הוא היה מתנהג כך תחת פרגוסון הוא מזמן היה מוצא את עצמו מחוץ למועדון.
ולמה המקרה של ג'ון טרי לא נידון בהתאחדות גם? הרי שניהם מואשמים פחות או יותר באותה עבירה לא? (שוב, סליחה על הבורות.)
גם אברה וגם סוארז יוצאים קטנים וטיפשים מהמשחק הזה. אם פאביו כשיר, האמת היא שלא אכפת לי שאברה יקבל השעיה מכמה משחקים. ממליץ לכם לבוא למשחקים של יונייטד בפאב הדבלין בהרצליה (משחקים גדולים, מן הסתם), אווירה נחמדה. לא מאמין איך קבוצה של פרגוסון מורידה הילוך ב 0-2 בדקה 70. מייבש שיער לכל אחד מהם.
זכותו של אברה לחגוג. אני ראיתי את אברה חוגג ליד האוהדים של יוניטד וכן גם קרוב לסוארס. לא ראיתי את אברה הולך במיוחד לאוהדי ליברפול. להעניש שחקן בגלל שהוא מתגרה בחגיגה שלו בשחקן אחר? לא זוכר דבר כזה בהיסטוריה, אולי אתם רוצים לשכתב אותה במיוחד בשביל להעניש את אברה. סוארז הוא גזען עלוב ובן אדם קטן שהוסיף חטא על פשע ולא לחץ לאברה היום את היד. לגיטמי שאחרי תקופה עם כל כך הרבה אמוציות שעברה עליו ולאחר שסוארס סירב ללחוץ לו את היד היצרים יצאו. לא רואה בזה שום דבר רע, למעשה, כמו שקין אמר, בזמנים אחרים סוארס היה משלם כבר במגרש על מעשיו.
כל כך קל להיכנס באברה הא, לכו תדעו כמה זה רגיש אצלו הפגיעות הגזעניות האלו, כולם כל כך חכמים מהצד, אחרי ששחקן קורא לך בשמות גזעניים ומקבל עונש חמור כתוצאה מזה, ומסרב להתנצל ועוד אברה מגיש לו את היד לחסל את הסיפור וסוארז האפס הזה מסרב ללחוץ לו את היד, התלונות כמובן באות לאברה, שימו לב לשחקן הביזיוני שיש לכם בקבוצה, מינימום של ספורטאי אין בבן אדם הפרובקטיבי הזה, טוב מאוד שאברה חגג לידו, ולא מעניין אותי הרחקה או לא הרחקה, אברה לא צריך לשתוק ולסבול את כל זה, הוא ניסה לסגור את זה, אחרי שנתקל בסירוב, מותר לו כמה שהוא רוצה לחגוג מול הקהל שלו עצמו, הוא לא התגרה בשום אוהד של ליברפול, וזה שהוא היה ליד סוארז אז מה? הוא נגע בו? הוא הסתכל עליו? אין ספק שהוא עשה את זה כאקט של נקמה, אבל אין על מה להעניש את אברה, חגג עם אוהדי יונייטד אחרי ניצחון על ליברפול. וכן, בשביל כל אוהדי ליברפול שהסתלבטו, בשבילו זה כמו גמר גביע, ואם זה כואב לך אתה מוזמן לשתות מים קרים.
בזמנים אחרים סוארז לא היה נענש על מעשיו. אז מה? אתה יודע, מתקדמים.... ובאופן כללי, אני לא מציע לך להסתמך על רוי קין בתור מורה למצבים כאלה. שחקן גדול, סמל ענק, את כל זה אני מבין ומכבד. אבל להקשיב לעצות שלו בנוגע להתנהגות על המגרש הכדורגל? come on. לא כ"כ אכפת לי אם אברה יקבל עונש. אותי מרגיז שכל מי שמתיימר להיות אובייקטיבי (למשל theLane שיורד על סוארז החלאה והפרובוקטור, אבל היה מת ששחקן כמוהו ישחק אצלו. חלאה ופרובקטור? יש את אדבאיור וזה לא מפריע לו כנראה) מאשים את סוארז בפרובקציות וקובע שמדובר בבן אדם קטן אבל לא פוצה פה כשמדובר באברה. אז תחליטו, סוארז ילדותי ואברה בסדר? או ששניהם ילדותיים? או שפרובקציות נגד מנ' יונייטד זה ילדותי, אבל אם שחקן של מנ' יונייטד עושה אותם וקוראים לו פטריס אברה/רוי קין זה בסדר? PrimeTime - עכשיו אני מבין הכל. מה שאברה עשה זה לא בסדר וזה פרובוקטיבי, אבל סוארז התחיל אז בעצם הכל בסדר. בקיצור, אנשים מבוגרים שבעיקר משחקים בקקי. סוארז, אברה, סר אלכס פרגוסון, ומשתמשים בפורום באייסוקר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
כל הדיון פה בפורום זה אברה-סוארז די מביך, כל אחד מציג "עובדות" מהצד שלו. "סוארז לא לחץ לאברה, שהשיט את היד, אז אברה שקרן" - ממש חוקרי מוסד. אברה אולי יכל להתנהג יותר מרוסן אבל הוא בחר לחגוג - הוא הקפטן של מנצ'סטר יונייטד, שעלתה למקום הראשון וניצחה את היריבה המושבעת שלה. תוסיפו לכל זה שסוארז עשה פרצופים ואין מאושר יותר ממנו. או ממני. כמו שפרימפונג צייץ - אוהדי ליברפול טוענים שאברה חגג כיאלו הוא זכה באליפות - מעניין איך אתם זוכרים בכלל מה זה לזכות באליפות.
יכול להיות ששניהם לא 'היו בסדר'? יכול להיות ששניהם ביזו את עצמם ואת מועדוני הפאר אליהם בהם הם משחקים, וקירבו את המשחקים ביניהם צעד אחד לכיוון הקלאסיקו הספרדי על שלל ההתחזויות, הריצות לשופט וחוסר הכבוד ליריב? יכול להיות ששניהם שיקפו נאמנה את האנשים הקטנים שהם? לא... זה אשמת סוארז. בעצם, אברה. סוארז! אברה...
השער של סנדרלנד היה עכשיו גועל נפש והייתי אומר זאת גם אם אנחנו היינו כובשים... כאילו שלא הספיק הגועל נפש של אברה היום.
זה רק הולך ומשתפר... הלכתי לראות טלוויזיה לאיזה שעה וכשאני חוזר אני רואה שלפרובוקציה של אברה מצטרפות גם תגובות אוהדות מסר אלכס ומסמל הספורטיביות והמוסר רוי קין... לפני חודשיים כשעשינו את קמפיין חולצות התמיכה בסוארז עם קני בראש הרגשתי מאוד נבוך עבור המועדון שלי וחשבתי שזה היה צעד די פאתטי. היום לצד הניצחון של יונייטד בדשא ללא ספק היא גם השוותה לנו ל1-1 במדד הפאתטיות. התגובות של הצד שלהם תלושות מהמציאות ומגוחכות לחלוטין, בעוד שדווקא התגובות של סוארז וקני לכל המתרחש היו יותר מרציונאליות.
אם אברה היה ילד טוב ירושלים הוא לא היה קפטן של יונייטד. שכחתם כבר מה קין היה מעולל ליריבות? סוארס הוא שחקן תיאטרון וחלאה. אברה וקין הם אחלה גברים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx