המחזור ה25 בפרמייר ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏9/2/12.

1. Bender Member

נכון! גם סוונסי וגם נוריץ' מראות שניתן לשחק כדורגל יפה ומלהיב גם כאשר אתה לא מאריות הליגה. קבוצות עם יותר כסף כמו סטוק, וילה, ואברטון צריכות ללמוד מהן, והכדורגל האנגלי כולו רק מרוויח מכך שהן בפרמיירליג. ישר כוח.

2. WellNeverDie Member

Mellow29 -
    נתחיל מהסוף, ומהיום אשים לב לכל משתמש בשמו שמתלונן, מקטר ומנסה לעקוץ. אז הינה הראשון שבהם, אתה. מנסה לחפש אותי? בכיף, אענה על כל דבר שציטטת.
    בנוגע לציטוט הראשון: למה לא צוטטת את כל ההודעה?
    אז הינה, בהתחלה אני אומר שכל הדיון לא בסדר (לא בהכרח אוהדי ליברפול) אבל התייחסתי לתגובות של האוהדים הקטנוניים שלכם שהתלוננו על החגיגות של אברה. המשפט שרשום בסוף היה מתבקש לענות לכל אלו שמקניטים ועושים מאיתנו קבוצה מסכנה. החלטתי לענות בצורה הזאת כדי להעביר מסר. חוץ מזה, תבדוק את כל ההודעות שלי עד למחזור הזה ותראה שלא התגרתי ולא הקנטתי אף פעם יריבה אחרת (אני בטוח שיש לך זמן לעבור ולחפש בקטנות, עשית את זה כבר)

בנוגע לציטוט השני:
    איפה אני בדיוק מקניט פה? בכך שאני אומר שלדעתי, אף אחד לא אמור ללחוץ לו את היד אחרי שהתעלם מאברה? כל הרעיון סביב הדעה שלי, שהייתי בטוח שהיא ברורה, הוא שאם היריב לא נותן לך כבוד - אל תתן לו כבוד. אם סוארז לא מוכן לכבד את "המעמד" ואת אברה - אין מה לכבד אותו. הרי סוארז הודה שהוא עשה את זה והיה פה, לדעתי, סתם משחקי אגו וכבוד.
    ושוב, גם אם אתה לא מסכים איתי - איפה אתה רואה פה ילדותיות? הקנטה? תאיר את עיניי.

בנוגע לציטוט השלישי:
    בדיוק כמו מה שהתייחסתי אליו בציטוט הראשון, על מה שפרימפונג כתב. התייחסתי ישירות למה ש-Strawberry Fields פרסם. אף פעם לא קפצתי משום מקום אם איזה תמונה של סוארז לצד שפן או של ארון מעלה אבק. Strawberry Fields העלה תמונה שעצבנה אותי, והגבתי בהתאם באותה צורה. כן, צורה ילדותית.

אז לסיכום, אתה מוזמן לעבור על התגובות שלי ולראות שאף פעם לא הגבתי בצורה לא בוגרת סתם ככה, משום מקום, רק לשם ההקנטה והעקיצה ליריבות. נמאס לי לראות כל הזמן אותם אנשים - ומעכשיו, אני אשים לב גם לשמות כמו שאמרת - סתם ככה מלכלכים. זה מציק, זה מעצבן (הם מבחינתם עשו את שלהם) אז גם אני אגיב באותו אופן, כדי לנסות לעצבן גם אחרים.
    וזו בדיוק קטנוניות וילדותיות - לבדוק במיוחד את הפוסטים שלי כדי לנסות להעמיד אותי במקום. אז הינה, הגבתי לך, ואתה מוזמן לעשות אם זה מה שאתה רוצה.

וקרה בדיוק מה שלא רציתי שיקרה. הדיונים כל הזמן הולכים למקומות האלו. אבל הפעם ממש רציתי להגיב ולא להתעלם. כדי לא לזבל את הדיון הזה (או דיונים אחרים) אתה מוזמן לדבר איתי על זה בהודעה פרטית.

3. שםמשתמש Member

מה זה משנה מה פרגוסון אומר? מה זה משנה מה דלגליש אומר? הם לא יותר טובים מהאוהד בקופ או בסטרטפורד אנד. אל תצפו מהם ליותר מדי, הם מאמני כדורגל וזהו. האובססיביות של אוהדי ליברפול עם כל מה שפרגוסון אומר היא במקרה הטוב סתמית.

4. שםמשתמש Member

הם במקרה הטוב יזכו בגביע הליגה, הם מעדיפים להיות יותר חזק במירוץ על המקום הרביעי מאשר זה, אז בטח ובטח שהם היו רוצים להיות בסה"כ 2 נקודות מהמקום הראשון. כמובן שאתה תמיד צריך להיות צדקן וטרחן.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

במקרה הטוב נזכה בגביע הליגה, בגביע האנגלי ונסיים במקום ה-4.
    פרגוסון לא היה צריך להתנפל על סוארז, אין בזה טעם והוא בעבר גיבה שחקן על מעשה חמור פי כמה.
    אוהדי ליברפול אובססיביים עם מנ יו, עם התקשורת באנגליה, עם ההתאחדות האנגלית, יש לזה סיבה היסטורית עם כל מה שנעשה איתם אחרי הילסבורו ומאז הם סופר חשדנים לגבי כל דבר, לא חושב שזה ייעלם גם עוד המון שנים. חבל שיש אוהדים ישראלים שמתעקשים לחקות אחרי זה כי כך הם מרגישים שהם אוהדים אמיתיים יותר, הם לא מבינים שטוב היה למועדון אם היה נפטר מרגשי הנחיתות האלה ולא שעוד ועוד אוהדים יזדהו איתם.

6. Mellow29 Kopite

אחד סר, והשני חבר במסדר האימפריה הבריטית, ושניהם עומדים בראש שניים ממועדוני הכדורגל הגדולים בעולם. למילים שלהם, ובעיקר לאלה של פרגוסון שנמצא פה כבר המון זמן, יש המון כוח והשפעה על מיליוני אוהדים ועל עשרות כלי תקשורת - והם צריכים להתנהג בהתאם למעמדם ולא כפרחחים מהקופ או מסטרטפורד אנד.
    כל אחד מהם צריך להסתכל אצלו מה הוא עשה לא נכון בפרשה הזאת. דלגליש לפחות התנצל והודה בטעות שלו, פרגוסון ימשיך לדבר על כל מה שירצה ואף אחד לא יגיד לו כלום.

כשהמנג'ר המצליח בהיסטוריה לא רואה את הדבשת של עצמו ומתנהג בצביעות מבחילה כלפי כל מה שלא מתאים לו, בין אם זה שופטים או שחקנים, ומאמץ לעצמו את תפקיד 'אביר הצדק והמוסר', אי אפשר לבוא בטענות למשתמשים מהפורום שלומדים ממנו...

7. Sir Alex Las' Killa

פרגי אמר שאברה לא היה צריך לחגוג בסוף המשחק בפניו של הנבל המסווה. מעבר לזה, סוארז שיקר במהלך כל הפרשה וגם לא קיים את ההבטחה ללחוץ לאברה את היד. כלומר הוא צחק למועדון שלך בפנים (הדיבורים עכשיו הם על ענישה נוספת אגב).

8. Wazza Member

הספונסרים של ליברפול אמרו שהם מאוד מאוכזבים מההתנהלות של סוארז.. לא יודע אם זה אמור לשנות משהו, שיהיה.

9. Mellow29 Kopite

מה עוד פרגי אמר? אה, ששחקן שלא לחץ יד לשחקן אחר שאותו הוא כנראה ממש לא אוהב, לא צריך לשחק יותר בחיים בליברפול. היית חושב שזה בסדר במצב הפוך, נניח אם מישהו היה אומר לפרגוסון שלקאנטונה אסור לשחק יותר באולד טראפורד על הבעיטה ההיא?
    סוארז לא שיקר בכל הפרשה, לכל היותר הוא שיקר ביום שבת כשאמר שילחץ יד ולא לחץ. התנהגות של ילד קטן וטיפש, ואם יחליטו להעניש אותו זה מקובל ולגיטימי.

למה לי לא קשה להודות כ"כ בזה שאנשים מהמועדון שלי התנהגו לא בסדר אבל אתה ועוד מספר משתמשים מתעקשים להתחמק מכל גינוי להתנהגות של אברה ופרגוסון? זה לא מסתדר עם התאוריה שכל אוהדי ליברפול הם קורבנות מקופחים.

נערך לאחרונה ב: ‏13/2/12
  10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי אין מה "לגנות" אצל פרגוסון. זו לא התנהגות, זו דעה. אפשר להסכים איתה, אפשר לא להסכים איתה - ואני חושב שהוא לקח את זה רחוק מדי. לגנות, לא. אברה עשה משהו מטופש, הייתי מעדיף שזה לא יקרה, אבל אני יכול להבין אותו. זה הדבר הקטן שהוא לוקח לעצמו אחרי חודשים של לכלוכים עליו. שייהנה.

11. לייזר Member

גם מה שסוארז אמר לאברה זה ?דעה?.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה רציני? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

13. Bill Shankly Member

בוא נשים את זה ככה. כמה אנשים יש בכדור-הארץ? 6 מיליארד בערך? אז פרגוסון הוא הבן-אדם האחרון שהיה צריך לפתוח את הפה ככה על סוארז.

אין לו שום זכות להגיד את מי ליברפול צריכה למכור או לשמור.

אין לו שום זכות לצאת אל שחקן ולקורא לו "בושה". וזה לא משנה עד כמה הוא צודק. למה?

א. כי הוא לא קשור בכלל לליברפול.
    ב. כי גם לו יש היסטוריה ארוכה עם שחקנים שהביאו "בושה" למועדון שלו. והוא טיפל במקרים האלה בצורה שונה לגמרי. זה לא שהוא יצא אל קאנטונה ואמר לא אתה בושה וצריך למכור אותך. חח.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ענקיים ק.פ.ר. עשו רכש מאסיבי, חיזקו כל כך הרבה מקומות. התקפה (זאמורה וסיסה), קישור - הגנה (טאיו, אוניאו או איך שלא קוראין לו), הכל בסדר, רק העמדה הכי חשובה בקבוצת כדורגל, לפחות יש משפט כזה - זה השוער. וכל עוד הפדי קני השמנמן ההזוי הזה יהיה בשער, כל הרכש שלהם לא יעזור בשיט. גול וחצי שלו נגד בלקבורן, כל משחק יש לפחות שער אחד שהמון שוערים אחרים לא סופגים. פשוט חבל, כי פוטנציאל יש לה (וגם עומק).

טארבאט שחקן אדיר, אבל שכונה שאין דברים כאלה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/2/12
  15. שםמשתמש Member

אני חושב שיש הרבה צדק במה שאתם אומרים, אבל למה זה כזה מפריע לכם? בסופו של דבר סוארז יוצא רע מכל הפרשה גם בלי פרגוסון. אתם מתעסקים במה שפרגוסון אומר כל כך הרבה וזה לא ברור לי. מה אכפת לכם? פרגוסון הוא הבעיה של ליברפול או של סוארז? בסה"כ הביע את דעתו.