המחזור ה30 בפרמיירליג- ליברפול מביסה את וילה 5:0

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏20/3/09.

1. _Rushie Member

חוק מרפי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_biggrin.Xxx
    שמעתי את זה הייתי חייב להשתמש

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אגב מרפי, למה הוא בועט את הפנדים של פולהאם ולא אנדי ג'ונסון, שבקריסטל פאלאס ובאברטון היה פנדליסט כמעט מושלם?

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי גם מרפי פנדליסט כמעט מושלם, הוא זה שבעט את רוב הפנדלים בזמנו בליברפול, וכמובן יש גם את העניין שהוא הקפטן - בהרבה קבוצות נותנים לקפטן לבעוט את הפנדלים(סטיבי גם התחיל לבעוט את הפנדלים שלנו אחרי שבשנה שעברה ובאלו שקדמו לה שחקנים כמו קויט שהם גם פנדליסטים טובים הועדפו עליו).
    מעבר לזה, ג'ונסון מזוהה עם הצד הרע של ליברפול, הוא היה מחטיא בכוונה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. איגור .פ. Member

לא ראיתי את המשחק של היונייטד ואני מגיב בגלל סיבה אחרת.

לליברפול יש הזדמנות פז עוד סיכוי לעשות עניין בליגה האנגלית ,אם ליברפול ,מחר מנצחת את הוילה ,הכל פתוח ,הלחץ על היונייטד יגבר רק,אני יודע שליונייטד ,יש משחק חסר ,אך אם ליברפול מצמקת לנקודה אחת ,יהיה מה לראות בליגה האנגלית.

ליברפול מחר חייבת ניצחון ורק ניצחון ,אם ליברפול לא מנצחת ,אפשר להכתיר סופית את היונייטד כאלופה.

אולי אני בן היחידים שחושב שלליברפול יש סיכוי ,אבל אני מקווה שאני יראה סוף סוף אליפות של ליברפול ,למרות שאני אוהד צ'לסי.

5. Red Left Winger Member

אולי די עם זה?
    יש עוד 9 מחזורים עד סוף העונה, יש ליונייטד עוד את ארסנל, וילה וגם דרבי נגד הסיטי...שום דבר לא היה סגור גם לפני המשחק מו לליברפול....במידה והיינו מנצחים את ליברפול, כן, המאבק היה נסגר אפשר היה לנוח עד סוף העונה.

6. Ryan Giggs11 Member

כל מילה בסלע.
    אני כבר לא מסוגל לראות אותו יותר, למרות שהרבה מההתבכיינויות שלו מוצדקות-הכל מגיע לו, הוא פשוט מביא את זה על עצמו.
    לצד רגעים באמת קסומים של כדורגל מענג מגיע איזשהו מהלך שפשוט נותן לך חשק שפרגוסון יביא לו נעל בראש ושיילך לחלאות ממדריד.
    היה לו מהלך במחצית הראשונה שבו הוא איבד את הכדור ופשוט נעצר והתחיל לבקר את כל העולם ואישתו חוץ מאת עצמו, לעזעזל תרים ת'תחת שלך ולך תחזיר לעצמך את הכדור שאיבדת.
    בלתי נסבל!

7. eastlands Member

הם חושבים שמגיע להם הכל , ורק בגלל כדיי להתפלל שקבוצה פחות מוכשרת תעקוף אותם , ממש מחליא ההתנהגות הזאת , שכאילו הכל מגיע , איפה הימים שהם היו מפסידים , וזה היה בסהכ עוד יום בהיסטוריה, עדיין לא התאוששתי ממש מחליא !

8. אבו Member

אני לא מאמין לזה...
    איזה החמצות ביזיוניות, אם רק אדוארדו היה מקבל את המצבים האלה. אבל בכל מקרה, מחצית מטורפת בסיינט'גיימס עם אינספור הזדמנויות לשתי הקבוצות, כולל פנדל מוחמץ של אובפמי, פנדל די חלש אבל אינסטינקט נהדר של אלמוניה. סטיבן טיילור פשוט בהמה, במובן החיובי של המילה- שתי הבלימות שלו מארשבין ורובין, פשוט קלאס אמיתי. איזה לוחם וזאת רק המחצית. כל החלק ההגנתי במחצית נוראית, הרבה בלבול וניוקאסל משוטטים בלי הרבה בעיות בתוך הרחבה שלנו. אני לא מבין את ונגר, שדווקא במשחק כזה(לא אכפת לי שבבית ייפתח בלי סונג) פותח בלי סונג וכל האמצע שלנו פרוץ לחלוטין.

קום און ארסנל!

9. Djourou Member

דיאבי ונאסרי כנראה סוגרים את הסיפור עם גולים מצוינים.

כל הכבוד ! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx .

10. THE STRETFORD END Member

אני מסתכל על הטבלה,
    מאבק מטורף בתחתית בין 9-10 קבוצות,
    מאבק בין כמה קבוצות על כניסה לאיזור של גביע אופ'א
    מאבק גדול בין 2 על הכניסה ל 4 הראשונות ומאבק משולש על האליפות,
    אני לא זוכר עונה כזו מטורפת בטבלת הליגה כבר הרבה שנים.

11. eastlands Member

זה מה שהיה לסר הזועף לומר אחריי המשחק

Ferguson has cast doubt over the decision by noting that the midfielder was little more than a yard from the header when it was made by Bobby Zamora.

"It's close to him so he could have easily not given it, but it's Phil Dowd so what do you expect?" Ferguson remarked.

"The second one I have to say, did he (Rooney) throw the ball at the referee? The ball was thrown direct to where the free-kick was taken and did it hit the referee? No, the ball didn't hit the referee.

"Was it thrown in anger? Yes, because he wanted the game hurried up, he threw with pace to get the game going."

ועכשיו תגידו לי אם אפשר לתעב מנגר בכדורגל יתר מהאיש הממורמר הזה .
    אני מקוה שדאוד השופט יזכור לו את המשפט הזה , ככה מגיב המנג'ר הכי בכיין בעולם ,בהפסד של קבוצה שרוח הספורט רחוקה ממנה , ליברפול ,ליברפול בבקשה אם גם השנה לא אז צריך לירות לכם ברגליים.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרגוסון חייב להענש על המשפט הבא: "but it's Phil Dowd so what do you expect?"

פשוט בזיון שמנג'ר מתבטא ככה על שופט מסוים.

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/09
  13. eastlands Member

אין ספק בכלל שכל מנגר שאומר משפט כזה חוטף ישר הרחקה וקנס , נחכה ונראה .

14. George Best Member

איסטלנד,
    הרשה לי לשאול אותך שאלה ותשתדל לענות בשיא האובייקטיביות, אני יודע שזה מאוד קשה לך ברגע שבמשפט מופיע השם "פרגוסון", אבל באמת תשתדל:

הרי כולנו ראינו היום שהשיפוט היה ביתי.
    לפני שתבוא ותגיד לי שאני מתרץ ומתבכיין - לא, לא בגלל דאוד השמן הפסדנו היום, שיחקנו בצורה מזוויעה.
    ולא, לא הייתה איזו טעות קריטית של דאוד ששינתה את המשחק כי הפנדל והאדום היו מוצדקים לגמרי.
    אבל כל שריקה של פיפטי פיפטי הלכה לטובת פולהאם, השער השני שלהם החל מחטיפה של דיקסון אט'והו בעזרת הרמת רגל של אלף אחוז, והיו עוד כמה עבירות לטובתנו במצבים מסוכנים שלא נשרקו.
    בקיצר - שיפוט ביתי ומעצבן.
    השאלה שלי היא לו פולהאם הייתה הקבוצה באדום היום, יונייטד בלבן והמשחק היה נערך באולד טראפורד.
    המאמן האורח, במקרה הזה רוי הודג'סון, אומר את בדיוק אותם הדברים על דאוד האפס, האם היית בכלל טורח להגיב על זה?

מעבר לזה, במשחק מול אולבורג השופט הליצן הציל אתכם בכמה וכמה פנדלים, אבל הטענות שלך לשופט היו שהוא פגע בשיטי ולא ציינת במאומה את הקיפוח של הדנים, כמה מפתיע.

הצלחת להדיח את רודס מהכתב הסובייקטיבי, סחטיין.

15. eastlands Member

בסט- קודם כל עובדות , ואתה טועה ומטעה ,כתבתי שהגיע לדנים פנדל אחד שאותו עשה גארידו , מעבר לזה היו שם צלילות והתחזיות בכמות , ואם תרצה תקבל לינק ותוכל לבחון בעצמך , כך שאל תשקר ועוד תשתמש בשמי.
    ואגב 2 השערים של הדנים לא היו חוקיים ,ולא התלוננתי על קיפוח , אלה הקאתי ממארק יוז.

לגבי אם הודג'סון היה אומר את הדברים , נראה לך שהודג'סון היה מעליב בצורה כל כך מכוערת שופט ?

אז היה היום שיפוט ביתי ,סו וואט ? אתם האחרונים שיכולים לדבר על שיפוט ביתי , אבל ההתנהגות הספורטיבית בעת הפסד ,פשוט מבחיל .