ואז מה? ניתן את התואר לפינאר או דונובן מאברטון על עונה טובה שהובילה אותם עד למקום ה9? אין מה לעשות, עם כמה שמילנר גדול העונה , אי אפשר להשוות את זה לעונה הגדולה שרוני עובר, אחריו יש גם את דרוגבה, אם יתנו את התואר למילנר כי "נתנו את התואר בעונה שעברה לגיגס" אז אפשר לסגור את התואר הזה, הוא יהיה אפילו דבילי יותר מהטורים של אבי רצון. רק לרוני מגיע ...
גם ססק בעונה מדהימה, בעיקר מבחינת מספרים, והוא חייב להיות מועמד, אם כי לא מגיע לו את התואר, ששמור ובצדק, לווין רוני.
דרוגבה, יחד עם יכולותיו, סובל מפיגור שכלי לא קטן. כל שמץ של צדק למועמדותו נעלם בעוד הצגה ילדותית אתמול כמו לפני שנה. נדמה לי שוילה, לא מעשירי הפרמיירשיפ, לא במאבק על המקום ה-9, הגיעו לגמר אחד ובחצי גמר שני. אי-אפשר להתעלם מהישגם. תבדקו את ההיסטוריה של התואר הזה, ותגלו שלא תמיד נתנו את התואר ל"שם" או"כוכב" הכי גדול. כל זה בלי להפחית לרגע מערכו של השחקן המדהים ששמו ויין רוני, למרות שמתברר שאני מסוגל לפתח תופעת פסיכוטיות ושנאה בלתי נשלטת לכל מי שיעז לכתוב בשבחו. תודה לך K500, לא ידעתי, אני מאשפז את עצמי מיד. ראו הוזהרתם!
וילה לא מעשירי הפרמיירשיפ? הקבוצה שהוציאה הכי הרבה כסף על רכש בשנים האחרונות להוציא את את הטופ 4 וסיטי. עם כל הכבוד לגביע, ויש כבוד, הם לא זכו בו אלא רק הגיעו לגמר, לא בעטו משם אף קבוצה גדולה, ניצחו סה"כ את כל הקבוצות מולן היו פייבוריטיות, קארדיף, סדרלנד, פומפי, בלקבורן וברגע שפגשו קבוצה גדולה הפסידו( אגב, משער של.....רוני). מילנר ראוי לקבל זימון לנבחרת. לגבי תואר כדורגלן העונה? אתה צודק שכנעת אותי, הוא צריך לזכות אם לא רוני.. ולגבי מנג'ר העונה אם זה לא יהיה אחד מהשניים פרגוסון/ונגר, אפשר לתת לאברם גרנט על שלקח את פומפי לחצי הגמר
בועז אני לא אוהב את הכדורגל של וילה אבל לעומת שיטי,טוטנהאם וליברפול שהוציאו העונה לא פחות כסף(שיטי בטוח)ויותר ובטח בעונות האחרונות,וילה כרגע מקדימה בהצטיינות את כל ה 3, גמר גביע הליגה,חצי גמר הגביע האנגלי והתמודדות על כניסה למקום שמוביל לליגת האלופות, ככה שלהוציא את המתמודדות לתואר היא הבאה בתור כאחת שנכון לעכשיו הגיעה הכי רחוק מבחינת מפעלים. אין פה שחור ולבן או נוסחה קבועה לבחירה, ב 99 עונת הטרבל של יונייטד דוד ג'ינולה זכה אם אני זוכר נכון ב 2 הקטגוריות של שחקן העונה, מצד השחקנים ומצד התקשורת(גם באירופה אף שחקן של יונייטד לא זכה בתואר אישי באותה עונה) זה הרבה יותר הזוי מלו מילנר יבחר לשחקן העונה ובאמת שאין צורך לעשות מהתואר הזה יותר ממה שהוא, זה לא קובע כלום,זה בסך הכל סוג של קוריוז. לו היה תואר השחקן המתקדם אז אולי הדברים היו מסתדרים אחרת אבל אין ואין ספק שרוני מספר 1 בליגה העונה אבל כמו שבעונה שעברה גיגס זכה,כמו שבעונות קודמות לאו דווקא השחקן מספר 1 זכה,אין מה להשתגע לו מילנר או פאבריגאס יזכו בתואר ולא רוני שסביר להניח שיקבל את התואר. פיטר בסך הכל הציע את מילנר בגלל העונה המצויינת וההתקדמות הגדולה שלו,לגיטמי,זה הכל.