המחזור הזה התחיל חלש עם חצאים ראשונים רגועים, אבל איזה מחציות שניות... תענוג. איזה כיף לראות אץ טוטנהאם מפסידה.... הם אומנם הרסו לי טופס ווינר מוצלח כי הייתי בטוח שהם יצליחו לסחוט תיקו.. אבל לא נורא, תמורת הפסד של העופות אין לי בעיה להפסיד 10 שקל, עוד פעם הרבה רעש, 2 הפסדים... תענוג. זה היה בכלל מושלם אם גם ליברפול היו מפסידים... ניוקאסל בתחילת העונה מהסרטים.... תיקו באולד טראפורד וניצחון על בולטון... יפה מאוד. והאל... תוצאה נהדרת עבורה באיווד פארק, פתיחת עונה מצויינת של הטיגרס עם 4 נקודות מתוך 6, יש לי הרגשה שנראה השנה את האל מפתיעה את כולם. וואו ובזמן שאני עושה סיכומים סטוק עושה זאת בדקה ה-90...
ג'רארד פשוט ווינר, חד וחלק(רק איפה הוא מתחבא במשחקי הנבחרת?). מחזור ענק עד עכשיו עם תוצאות נהדרות- סנדרלנד מנצחת את הפרגיות, וילה מפסידה לסטוק, בלקבורן תיקו ביתי עם האל.
לירן, סטוק ניצחה בתוספת הזמן. גועל נפש באנפילד, גועל נפש של ממש. בורו משחקת נהדר ומפסידה, ליברפול ביכולת עלובה, אבל כאילו שזה מעניין שם מישהו... אגב, נולאן החמיץ פנדל 10 דקות לפני שער הניצחון של אואן. פראיירים.
ליברפול גם במשחק הראשון היו עלובים, זה בסדר הבלון הזה יתפוצץ כרגיל הרבה לפני הסוף, שיצברו את הנקודות שלהם להבטיח את המקום הרביעי.
ליברפול......מה חדש תפוח בדבש...."הפתעה" של ממש. סטוק הפתיעו, סנדרלנד ניצחו את טוטנהאם, איזו ליגה מצפה לנו השנה...תענוג.
ייייאאוווווווווו!!! כשקראגר השווה הייתי עצבני ושמח. באמת שרק 10% ממני האמין שננצח את המשחק אבל רק בגלל כמות תוספת הזמן. בסוף השופט המשיך לתוך ה-5 דקות, ואיזה שער של ג'רארד!!!!!!!!! אם ככה אנחנו מנצחים, כמה זה יגמר שנהיה טובים? YNWA!!
איזה כיף ....כל הקיץ עם השיחות וה64 עמודים שמספרים על שרירי בטן ושינוי באופי והמכונה של ראמוס. אפילו אני שונא טוטנהאם שכמוני כבר התחלתי להאמין, אבל כנראה שטוטנהאם היא טוטנהאם והמאמן החדש גם הוא לא מצליח להוציא יותר מדי מהשחקנים. בטח ברבאטוב מחייך לו בשקט....
אם לא תהיו טובים מול בורו בבית, מול מי כן? כמה צפוי שתתלהב. תאגרו נקודות בשקט למקום השלישי/רביעי, הבלוף יתגלה.
פשוט אדיר. משחקים כמו אפסים כל המשחק,בייחוד ג'ררארד ומשום מקום בפיגור 1-0,בתוספת הזמן שתי הנשמות מבקיעות ומחזירות את הצבע ללחיים... זה מה שהיה חסר לנו כל העונה שעברה,שמישהו כבר ידחוף את הכדור המזדיין לשער. רק שיהיה ככה גם במשחקי חוץ. בעוד שבוע גם הצ'יף הקטן יחזור וכולם יכנסו לכושר ונחזור להיראות כמו קבוצה ולשלוט במגרש בניגוד לשני המשחקים האחרונים אבל כמה אדרנלין לעזאזל... כל האנשים שכתבו "שקית הקאה","גועל נפש" וכו',תמשיכו... אתם רק מעצימים את החוויה...
לא ראיתי את המשחק של ליברפול-בורו ואני לא יכול להגיד אם זה עוד שוד של ליברפול (למרות שלפי התגובות כן, לבורו הגיעה לפחות נקודה), אבל וואו, סטיבן ג'רארד..הווינר הכי גדול שיצא לי לראות בכדורגל האנגלי. פשוט לא יאמן הבחור הזה. אני כבר מזמן הפסקתי לספור את שערי הנצחון שלו, ווינר בכל רמ"ח איבריו. וטוטנהאם..אין מה להגיד. אני דווקא חושב שהגיע לה נקודה על המחצית השנייה הטובה שלה. מאז החילופים של ראמוס המשחק בחלק ההתקפי של טוטנהאם זרם. מודריץ' היה הרבה יותר פעיל ואפקטיבי, גם דוס סנטוס הוסיף יצירתיות להתקפה של הספרס וג'ינאס שעם הכניסה של האדסלטון עלה יותר למעלה. זוקורה האשם הבלעדי בשער של סיסה, איזה סגירה גרועה על מרפי. מה שחסר לטוטנהאם מלבד חיבור בין השחקנים החדשים הוא חלוץ מרכזי. כולם מדברים על ארשבין אבל אני לא חושב שהוא האיש שטוטנהאם צריכה. בנתיים נראה שטוטנהאם הולכת לעוד פתיחת עונה גרועה, שבוע הבא צ'לסי להזכירכם.
ראמוס גאון? טוב, כנראה שלכל הגאונים יש שריטה מסוימת... אצל ראמוס זה הפטיש לאקוטו (הגרסה המשופרת של גארדנר) שכבר משחק משחק שני ברציפות. בכלל, כולם דיברו על טופ 4, על ריבועים של בייל ושות', על כמה שאפשר לסמוך על המאמן... ובפועל הסגל של טוטנהאם בלי ברבה וקין לא שווה הרבה.
אני דווקא הייתי מבסוט בגול של ג'רארד. בורו כבר מתחילים להפחיד אותי, ללא ספק יש להם סיכוי למקומות 6-10 ,ולכן נרגעתי כשהם ירדו מנוצחים, אם כי היה קצת צובט לראות את סאותגייט חסר הכריזמה בסוף. מסכן, הוא עושה את הטוב ביותר עם מה שיש לו בידיים. הנצחון של ניוקאסל היום על בולטון היום היה מאסט מבחינתם, וגם זה הגיע בשיניים. הקבוצות האלה שוות בערך. גם סנדרלנד חזקה מאוד. 4 קבוצות שבעונה שעברה היו מחוץ לעשיריה הראשונה והעונה מאיימות לחדור לשם. וכל הכבוד לסטוק, שמוכיחה שעם כמה שיאנג-אגבולנהור-קארו זו שלישיה מדהימה, בלי הגנה אי אפשר לצפות להרבה מדי.
אכן גועל נפש .. אבל גם אתם וצ'לסי עושים נצחונות כאלה... לדוגמא: הנצחון בגודיסון עם שער של ווידץ' ממש בסוף המשחק . ללא ספק ליברפול לא משחקת טוב אך מנצחת .. מה יכול לקרות בהמשך ? רק 2 דברים... 1. הבלוף תתגלה... כפי שאתה חושב 2. או שקין,טורס,ג'רארד ושות' יתחילו להתחבר ואז הנצחונות שלנו יהיו יותר משוכנעים . נחיה ונראה... אני מאמין שסעיף 2 יקרה .
עשיתי שירים ושערים בלווין כשכל כמה דקות עברתי למגרש אחר, השער השני של סטוק סגנון אה לה ברקהאמפ נגד ניוקאסל לפני כמה עונות ואווירה מצויינת ביציעים, רוב הזמן התמקדתי בטוטנהאם נגד סנדרלנד וטוטנהאם נראים לא טוב,אוסף שחקנים איכותי אבל לפעמים לוקח זמן עד שהכל נדבק, האל משחקים עם הרבה חוצפה חיובית והרבה בזכות פיל בראון, איש כדורגל צעיר יחסית ומאוד מוערך באנגליה,קיבל הרבה תשבוחות כשהיה מספר 2 בבולטון.
אל תשווה לי משחק בגודיסון פארק בהרכב חסר לבין משחק ביתי מול בורו... אני לא אומר לכם לא לשמוח, אין דבר יותר מתוק מניצחון בשנייה האחרונה, אבל כשנרגעים ומסתכלים על המשחק - אתם צריכים לדאוג.