לא חושב שהם צריכים לדאוג. הם יכולים להסתכל על המשחק ולומר: היי, עשינו דברים שבעונה שעברה היינו מחרבנים אותם מזמן. במקום 2 נקודות יש להם היום 6, הקבוצה היחידה עם 100 אחוזי הצלחה ב2 המחזורים. אף קבוצה לא בשיא כושרה בתחילת העונה, אבל חשוב לאגור נקודות. לדעתי הם יפלו יותר מאוחר בגלל הסגל הקצר יחסית ,ככשאר אריות הליגה יתעוררו.
מסתמנת עונה מעניינת מאוד בכל מה שקשור לקבוצות מתחת לטופ 4. נתחיל ממחמאות לשתיים מהעולות החדשות - האל וסטוק שיוצאות עם הישגים נהדרים. שאפו במיוחד לסטוק שהתאוששו מהתבוסה לבולטון. מעניין אותי איך אברטון נראתה היום כי ההרגשה שלי היא שהם הולכים לאבד את המקום שלהם באופ"א. גם ניוקאסל יצאו עם נקודות מאוד חשובות ואחרי הנקודה מהאולד טראפורד בהחלט אפשר להגדיר את הפתיחה שלהם כנהדרת. ולמשחק שכן ראיתי - הסקאוזרים מצדיקים את הסטריאוטיפ. גניבה אדירה. הצילום של סאות'גייט אחרי הגול של ג'רארד...אני ממש משתתף בצערו. אבל חוץ מזה אני חושב שאוהדי בורו צריכים לצאת בראש מורם. הם התעלו על ליברפול באנפילד. יש להם מנג'ר שלא מפחד לתקוף ומראה להם כדורגל מאוד חיובי, גם במקום שבו הדבר הכי קל לעשות זה לבוא ולהתבנקר. יש שחקנים מוכשרים מאוד בצד ההתקפי ואפילו עומק מסויים (דגארד, מידו וגם אמנס הרכש החדש על הספסל). מקווה שיתאוששו בשבוע הבא, אני מתחיל לפתח חיבה מסויימת לקבוצה הזאת. מבחינת ליברפול זה אותו סיפור של העונה שעברה. ברגע שתעבור השמחה של השגת הנקודות יראו באנפילד שזה בעצם מה שיש לקבוצה למכור וזה לא הולך להשתנות. בשורה התחתונה הם צריכים לצאת מאוכזבים מהמשחק הזה לא פחות מבורו. אם כבר הזכרת לי - טונצ'אי נתן סיבוב ענק שמגמד אפילו את זה של ההולנדי נגד ניוקאסל. קראגר פשוט נראה שם כמו קונוס. אם הוא לא היה בועט לידיים של ריינה זה שער העונה בוודאות!
ליברפול גנבה היום את המשחק,לא הגיע לה לנצח. לגבי בניון משחק מאוד פושר שלו. המזל לליברפול זה שיש להם שחקן כוכב כמו ג'רארד ,שכבש שער מאוד יפה. משחק לא הכי טוב של ליברפול ,מעניין אם ליברפול תוכל לתת פייט לאליפות,אבל כל הכבוד לה על 6 נק' מלאות מתוך2 משחקים. מידו חלוץ מצויין לדעתי צריך לפתוח במשחקי בורו סנדרלנד הפתיעה עם הניצחון שלה על טוטנהם שכרגע ללא ניצחונות, שבוע הבא יקבע לאן פניה של טוטנהם ילכו.הפסד שבוע הבא וטונהאם מסובכת עד הראש את חואנדה
אתם אומרים גניבה,אני אומר ווינריות. לכל מטבע יש שני צדדים. לזה שדיבר על משחק בגודיסון בהרכב חסר,גם לנו לא היה הסגל הכי מלא בעולם בהתחשב בזה שמסצ'ראנו בסין,כנ"ל לוקאס מה שאומר שהאלטרנטיבה לאלונסו שהיה היום רע היא פלסיס, אגר סוחב פציעה קטנה או עדיין לא יכול להשלים שני משחקים בשבוע (שיחק עם דנמרק). אחרי שנצא מהאופוריה נעשה חושבים ונגלה שכן,נראינו ממש חרא, אבל יחד עם זאת נתחשב בנסיבות שסאות'גייט בא היום עם קבוצה לא פראיירית שרצתה לעשות תוצאה בניגוד להרבה קבוצות קטנות אחרות שבאות לאנפילד,שאגר בחוץ אז המשחק הרבה יותר מסורבל ופזיז עם מלא הגבהות,שמסצ' בחוץ אז אין בוס באמצע המגרש (צ'אבי מקסימום בסבוסה),כשכולם יחזרו ונחוזר לכושר שיא ולתיאום גם כדורגל יהיה,בסופו של דבר לכל אלופה יש איזה 3-4 משחקים בעונה שהיא מנצחת בהפתעה ועל המשחקים האלה מתבססת האליפות,לא שאני אומר שתהיה אליפות,אני דווקא לא מאמין בזה נכון לעונה הזאת אבל עדיין לא הכל כזה שחור והניצחון מתוק מדבש.
אני אמרתי שזאמורה טכני ואנשים ליגלגו(לא מאשים אותם, לא ראו אותו מספיק...). אז עכשיו גם טורה למד כשזאמורה הסתובב עליו כל כך יפה, חבל רק שהוא היה איטי מדי כדי לבעוט אבל מההרחקה של טורה יצאה קרן שבסיומה פולהאם עלו ליתרון.בוביל'ה...
ליברפול לא משחקים טוב ורחוקים מלהרשים אבל אוספים את הנקודות וזה מה שקובע, אם בעתיד תהיה התוספת של כדורגל טוב אז יהיו עוד הרבה נקודות.
מדהים מדהים מדהים מה שהלך באנפילד. אנחנו במשחק עלוב ביותר, סטיבי ג'י לא טוב, אלונסו לא מדויק (לא הייתה לו קרן אחת כמו שצריך, כל הזמן נמוך) ורע במחצית השניה, קין נעלם למרות מהלך נהדר במחצית הראשונה שהשאיר טורס במצב טוב שממנו הוא החטיא, טורס עם מחצית ראשונה טובה ומחצית שניה סבירה ובניטז אחד שמוציא ברוב טיפשותו את ארבלואה ואת מי מכניס במקום? את אל-זהר. קרא הבקיע (מבחינתי קרא, עד שהוא מבקיע למה לקחת את זה ממנו), וגם סטיבי הוד ווינריותו עם גול מדהים בדקה ה-94 שכל כך שימח. YNWA!
חילופים במחצית ומהר. חבל שונגר שמרן בקטעים האלה וימשיך לתת את הקרדיט לאבואה ודנילסון, ללא ספק אחד מצמדי הקישור המרכזי היותר עלובים שניראו בארסנל אי פעם. יש הרבה דברים שלא עובדים לנו במחצית הזו, אבל בסופו של דבר הכל מתחיל מהצמד הזה, שפשוט מפסיד במרכז המגרש לבולארד ומרפי. ממתי ארסנל לא שולטת במרכז המגרש? זה לא רק באספקט של הנעת הכדור שברור שנפגע בהיעדרו של ססק ובהיעדר מחליף ראוי לספרדי הגאון, זה גם בחלק ההגנתי, גם שם צמד הרכיכות לא מספק את הסחורה, וגם היעדרו של קשר אחורי ראוי אצלנו זועק לשמיים. מהר להכניס את אלכס סונג במקום מחרב הכדורגל אבואה... בהתקפה לא החזקנו יותר מדי בכדור ולכן לא הגענו ליותר מדי מצבים, אבל צריך להמשיך לשחק דרך האגפים כמו שניסינו לשחק במעט הפעמים שכן החזקנו בכדור במחצית הזו, בייחוד מימין עם ת'יאו וסאנייה. זה אולי הדבר החיובי היחיד שאני איכשהו יכול לקחת מהמחצית הזו, שלפחות יש intent בהתקפה ואין את מזמוז הכדור המיתולוגי עם העקבים והקשקושים. למזלם של טורה וגאלאס אבואה ודנילסון גם כן על המגרש ולכן התצוגה המחפירה שלהם קצת נשכחת... בסיום המשחק נדבר גם עליה בהרחבה, בתקווה שהיא תשתפר במחצית השנייה. ליברפול כל כך אפורים ומזליסטים שזה לא ייאמן... לפחות תמיד אפשר לסמוך על ספרס שיספקו נחמה.
פול רובינסון מדהים... לא משנה איפה הוא ונגד מי.. הוא תמיד מושך שערים שהוא לא צריך לספוג.. הנגיחה של גארסיה הייתה יוצאת מן הכלל, אבל מזווית כזאת, ממרחק כזה, שוער לא יכול להרשות לעצמו לספוג שער כזה מנגיחה. השער של פולר באמת מזכיר במקצת את שערו הבלתי נשכח של ברגקאמפ אבל כבודו של ההולנדי במקומו... הוא עשה את זה ביותר קלאס... אגב השער הראשון של סטוק הגיע מפנדל שלא היה צריך להישרק.. אולי הייתה עבירה אבל לפני כן הכדור הגיע לאותו שחקן שהוא היה בעמדת נבדל. מחזור נהדר עד כה.
מדהים, עד עכשיו רק קבוצה אחת שומרת על שש משש וגם זה בשיניים. סטוק והאל כנגד כל הציפיות עדיין לא מתפרקות... הקרב על אירופה צפוי להיות מרתק... איזו ליגה יש לנו. :aaa12:
בדרך כלל במשחקים כאלה של ארסנל שהיא בפיגור, אני מתפלל שתישרק השריקה לסיום כי ארסנל זו קבוצה שבכל רגע נתון יכולה לייצר שער... היום...? מצדי היה שהמשחק ימשיך עוד שעתיים, ארסנל של היום קבוצה אפורה, אנמית, בלי מנהיג, משחק פשוט איום ונורא שלה, לא ממש איימה על היתרון הנזיל של פולהאם. אפילו להגביה לרחבה הם לא הצליחו... רוב הכדורים פגעו בשחקני הגנה של פולהאם... ארסנל חלשה. ניצחון מאסיבי (אוי איך זה נשמע רע בעברית...) לפולהאם. מוקדם להסיק מסקנות, אבל ארסנל חייבת שינוי.
פיכסה. כולם רעים למעט אדבאיור. כולם, לא סתם לא טובים, רעים, כשמעל כולם בולטים בעליבותם הצמד דנילסון את אבואה וארסן ונגר בניהול משחק מחפיר. איזה עצבים... התרגלתי מהעונה שעברה שכשאנחנו מאבדים נקודות אני בד"כ מתוסכל ומאוכזב כי היינו שווים ניצחון ולא השכלנו לנצל את היתרון שלנו במגרש. הפעם אני מתוסכל ומאוכזב פשוט כי שיחקנו חרא. כבר לא בטוח מה יותר כואב. well done לפולהאם ובעיקר לג'ימי בולארד ודני מרפי, שעשו בית ספר לצמד הקשרים המהוללים שלנו באמצע, ולבובי זאמורה, שעשה עבודת קודש לבד בחוד מול שני הבלמים שלנו. משחק קלאסי של חלוץ מטרה לבובי זי, לקח כל כדור גובה מול טורה, קיבל הרבה כדורים על הגב, איפשר לשחקנים שמסביבו להיכנס למשחק, תמיד היה זמין לקבל את הכדור, הגיע לו שער היום. הוא תמיד טוב נגדנו. לא ייאמן אגב איך הבלמים שלנו מסוגלים להתמודד מול סמואל אטו וויין רוני אבל ברגע שתשים מולם חלוץ פיזי מהקונפרנס שיעיפו לעברו כדורים ארוכים הם יעשו במכנסיים.
ללא ספק מהמחזורים שסיפקו הכי הרבה הפתעות, וזה עוד בלי המשחקים של צ'לסי ויונייטד שבהחלט יכולות ליפול. ולחשוב שבורו הייתה קרובה שניות מנקודה ו5 דקות מניצחון באנפילד... חבל, היה יכול להיות מחזור מושלם, אבל עדיין כיף לראות ולשמוע על נצחנות של סטוק, פולהאם וסנדרלנד, וגם האל מפתיעה מאוד עד כה. ההסבר שלי הוא שהקבוצות עדיין לא בשיא הכושר, מקסימום ב70%, וזה משחק לטובת הקטנות. ארסנל באמת מאוד חלשה, ובפעם המי יודע כמה סופגת שער ממצב נייח, מטעות של...גאלאס. מעניין שהפעם הוא לא צעק על אף אחד...
לירן אין שום אשמה של רובינסון בשער,הוא עשה בדיוק מה ששוער צריך לעשות במצב כזה וזה לסגור את הפינה הקרובה, אפשר לראות בזווית של אחד ההילוכים החוזרים שהנוגח בכלל חשב לנגוח לכיוון רחבת ה 5 וכיוון בכדי שמישהו שם יעשה את ההמשך,הכדור קיבל קשת כזו לפינה הרחוקה שלרובינסון לא היה מה לעשות. בדיוק כמו הגול של בולטון שבוע שעבר,שער גדול מבלי להתכוון. ארסנל מפסידים,שבוע שעבר יונייטד מאבדים נקודות,לבירפול בשיניים מצליחים לברוח מתיקו, שבוע שעבר הארי רדנהאפ התבכיין על 4 הגדולות שאי אפשר לחדור דרכן, עובדה,אפשר ועוד איך.