תמיד מודה העולם צבוע. יחד עם זאת לא נכון להציג את ההחלטות היום כתקדימיות. חוץ מזה לא ברור מה תהיה אורך ההשעיה. האם היא תלויה רק בעצם הלחימה כעת? או שרוסיה תשא את ההשעיה גם אחר כך, עד שיקרו בה שינויים פוליטיים או שהיא תכבד עצמאות של אוקראינה או ווטאבר? לא ברור.
לא ברור לך שהערבים ינסו בזמן המבצע הבא לרכב על התקדים שנוצר פה? מבחינתנו זה מסוכן מאוד. האמת וההיגיון שאתה מציג כישראלי שבקיא בפרטים אף פעם לא היו חשובים לערבים שעובדים בלהתמסכן בפני העולם, לאירופאים הצבועים שנוטים לאנטישמיות ולקהל הרחב שתמיד יעדיף לתמוך במי שמוצג כחלש וכקורבן. גם קיימת דוגמא טרייה, בשומר החומות נורו מאות טילים על אזרחים, בוצעו פוגרומים ביהודים בערי ישראל ועדיין דעת קהל העולמית הייתה נגדנו, במיוחד בספורט עם המון מחוות פומביות של שחקנים עם המון השפעה כמו פוגבה, מאחרז ואחרים שקפצו על ההזדמנות להתחנף למיליוני מוסלמים על חשבוננו. היום הדמון הגדול זה רוסיה, מחר ככל הנראה זה אנחנו.
היתה להם השפעה רק בקרב מוסלמים/אנטישמים, כלומר שכנעו את המשוכנעים. לא ראיתי כדורגלנים לא מוסלמים שנגררו אחריהם.
אז אני טוען שזה לא תקדים. וגם לא תקדים שפלסטינים ניסו להביא להשעיה שלנו. בסדר למי אכפת מפוגבה ומחרז? מעניין איך הם משחקים. פוגבה בכלל לא ספורטאי באמת, אלא דוגמן. הוא חי מטראפיק ברשתות. אין לזה משמעות. בסוף זה גם קשור לסנקציות שמוטלות על המדינה. מתי על ישראל הוטלו כאלה סנצקיות בכל התחומים?
אם הכוונה שלך בעזרה צבאית או הומינטרית זו שליחה של ציוד, אז אני דיי בטוח שכל מי שמטילה סנקציות על רוסיה עושה את זה גם...
היית גם "די בטוח" שאני בכלל מתכוון לשיגור פצצת אטום על רוסיה, נראה לי שכדאי שתפסיק להניח למה אני מתכוון ותיסגר על המושגים עזרה צבאית ועזרה הומניטרית קודם כל. חרם על ספורטאים, קבוצות ספורט ומיליונים של אזרחים שסובלים ממשטר פוטין הרבה יותר מאלו שמחרימים אותם לא נכנס תחת אף אחת מההגדרות האלה.
דניאל פארקה התפטר מקראסנודר. הוא מונה רק לפני חודש וחצי. כמו עם גיסדול, גם כאן מדובר במחאה נגד המלחמה. הוא טרם ניהל משחק רשמי. רקיצקי עוזב מיידית את זניט. החוזה שלו היה אמור להיגמר בקיץ והיו נסיונות להעריך אותו. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
נבחרת פולין צפויה לעלות אוטומטית לגמר ההצלבה. התאחדות הכדורגל הרוסית עתרה ל - CAS לגבי ההשעיה. לא יודע מה יחליטו שם. כמעט אף אחד באופ"א לא ירצה לשחק נגדם.
FIFA Will Allow Foreign Players in Russia to Break Contracts - The New York Times רוצים גם לאפשר לשחקנים מרוסיה ואוקראינה לחתום בליגות אחרות עד תום העונה