המפעלים האירופיים - מכבי ת"א פוגשת את PSV בפליאוף

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏31/5/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. גלץ Member

הישראלים משתדרגים בליגות חזקות יותר כי האימונים שם מתקדמים יותר. ראה ערך רמי גרשון, בבלגיה היה סביר , בארץ...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

2. DRORIKO Member

לא כולם, הרבה מהם חוזרים לפה עם הזנב בין הרגליים. חלקם שחקני טופ בישראל. מאור בוזגלו, עומר אצילי, ערן זהבי...

3. גלץ Member

אני חושב שהעובדה ששחקנים ישראלים מוכשרים מתקדמים לאירופה כל כך מהר פוגעת בליגה שלנו, עובדה שהפועל תל אביב בזמנו עשתה תוצאות כל כך יפות אז באיינדהובן ובליון, הייתה המשכיות

4. סמואל אטו Member

השחקנים הם תוצר של המאמנים. שחקן לא לומד כדורגל מהאוויר.
    שוב, כדאי להקשיב לדברים של וייסמן שחווה את ההבדלים בעצמו.

5. DRORIKO Member

אם יש משהו שאני לא אוהב זה שחקנים שקצת הולך להם בחו"ל אז הם מתנשאים על הליגה הזאת. קצת צניעות לא היתה מזיקה לאף אחד. וייסמן זה אכן מקרה של שחקן שעשה קפיצה גדולה בחו"ל אבל כמה מקרים כאלה יש. בדרך כלל שחקנים שהיו בינונים בליגה שלנו ויצאו לחו"ל לא עשו את הקפיצה הזאת ובדרך כלל גם חזרו לפה והמשיכו להיות בינוניים. אל תשכח שלוייסמן גם יש הרבה מטען כלפי הליגה, ועל מכבי חיפה בפרט, מטען שאני יכול להבין אותו אבל מדובר במקרה פרטני. אני חוזר ואומר, לא חושב שרמת האימון פה היא גבוהה(אגב בהתאחדות עובדים על זה ושיפרו את קורס הפרו) אבל זאת לא הבעיה המרכזית של הליגה. ברגע שמחלקות הנוער מייצרות שחקנים חלשים, וברגע שאתה מגביל את הזרים ונתלה על אותם שחקנים חלשים אז זה תוקע אותך.

גלץ אוהב/ת את זה.
  6. סמואל אטו Member

זאת פרשנות צינית שלך לעניין.
    וזה ששחקן לא מצליח בחו"ל לא אומר שרמת האימון שם לא יותר גבוהה. זה שטוואטחה נכשל בפראנקפורט מעיד על פראנקפורט וגרמניה או על טוואטחה?

מי מייצר שחקנים במחלקות הנוער אם לא המאמנים?
    כל הגישה שלך פה הפוכה למה שקורה במציאות. מספיק להסתכל מה קרה בצ'לסי כדי להבין שזה לא רק השחקנים וכמה מאמן משפיע.

7. DRORIKO Member

מה הקשר צ'לסי אחי? אני אמרתי שמאמן לא משפיע? אני רק אומר שבשביל לראות כדורגל טוב אתה גם צריך שחקנים טובים לפני הכל. לתומס טוכל יש אחלה שחקנים, והחבר של פוטין השקיע מאות מיליונים באחלה שחקנים האלה. בבית"ר ירושלים "לצורך ההשוואה" יש שחקנים חרבנה ובגלל זה גם "מאמן אירופאי שרואה דברים במחשב" לא מצליח לייצר מזה כדורגל נורמלי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/21
  8. סמואל אטו Member

לא יודע איך הגענו לכאן.
    בכלל לא דיברתי על "כדורגל טוב".
    מישהו פה טען שבאוסטריה הרמה לא טובה בגלל שישראלים מצליחים שם. אני העלתי סברה שאולי הם מצליחים כי יש שם גישה חיובית בנוגע לכדורגל שנובעת מרמת המאמנים ולא שקל להם בגלל רמת הליגה.

9. rami 37 Member

אני חושב שלפי ההודעות פה בפורום בשנתיים האחרונות.עצם זה ששלוש קבוצות ישראליות שונות מעפילות לשלב הבתים באירופה כבר עונה שנייה ברצף זה כבר הישג.לפי דעתי זה לא הישג כי בכל עונה לפחות שתי קבוצות ישראליות שוות שלב בתים.אבל אני מזכיר לך שבתחילת העונה הזאתי וגם בתחילת העונה שעברה אתם כתבתם פה שאין שום סיכוי שקבוצה ישראלית תעפיל לבתים.וזה יהיה הישג אם קבוצה ישראלית תשרוד עד לפלייאוף ליפני העלייה לבתים.ככה שעצם זה ששתי קבוצות ישראליות מעפילות ביחד לבתים שתי עונות ברצף זה כבר הישג שאף אחד פה בפורום לא נתן סיכוי אפילו לקבוצה אחת להעפיל.לפחות בתחילת העונה הבאה על תכתבו פה סתם שטויות כמו שאתם כותבים כמו בתחילת כל עונה ליפני שהישראליות מתחילות לשחק באירופה.ויש פה אנשים ספציפיים שאני מדבר עליהם.

10. DRORIKO Member

הם מצליחים שם כי הם מצליחים שם. אלון תורג׳מן מצליח אצל אלישע ״הפרימיטיבי עם ה-11 שחקנים מאחורי כדור״ יותר מאשר הצליח בליגה האוסטרית.

אז בסדר את שון וייסמן הצליחו ״לפספס״ בישראל. קורה. בכל מקרה מדובר במקרה יוצא דופן שלא מעיד על הכלל.

11. גלץ Member

כל עוד קבוצות ישראליות מעפילות לבתים (חוץ ממכבי תל אביב) זו הפתעה וההגרלות האירו פנים העונה.

12. rami 37 Member

בסדר.אבל אתם כתבתם פה בתחילת העונה הזאתי.וגם בתחילת העונה שעברה.שאין שום סיכוי לאף קבוצה ישראלית להעפיל לבתים.אתם לא כתבתם חוץ ממכבי תל אביב.אתם כתבתם לאף קבוצה ישראלית אין סיכוי.ולקבל בפלייאוף קבוצה כמו באקו זה לא הגרלה קלה בכלל.אומנם מכבי חיפה קבוצה ומועדון בכמה רמות מעל באקו.אבל זה לא הגרלה קלה בכלל

13. rami 37 Member

אולי אתה מחשיב את העיר תל אביב למדינה ביפני עצמה.בלי קשר לישראל.אני לא יודע.

14. סמואל אטו Member

גם שלומי ארבייטמן כבש פעם כמעט 30 שערים.
    דוגמאות אפשר להביא לכל דבר. כמו שאמרת זה לא מעיד.

15. גלץ Member

מכבי תל אביב עם כל זה שהיא מדורגת הייתה יכולה לקבל הגרלות שלא הייתה עוברת אותן (גלטסאראיי, רוזנברג). מכבי חיפה עברה מסלול יותר קל בגלל שהיא נפלה ממוקדמות האלופות והודחה על ידי קבוצה שסיימה אחרונה בשלב הבתים בקונפרס ליג. אנורטוזיס פמגוסטה הייתה הקבוצה החזקה ביותר שהישראליות קיבלו במוקדמות הקונפרס
    מקווה שהבנת (-:

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/21
מצב נושא:
הנושא נעול.