המפעלים האירופיים - מכבי ת"א פוגשת את PSV בפליאוף

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏31/5/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Haifa love Member

אולי כדאי להקים מפעל כדורגל חדש באירופה. המפעל הזה יהיה מיועד רק לליגות הגדולות אלה ששייכות לכדורגל האירופאי.כל שאר הליגות פח אלה שלא שייכות לכדורגל האירופאי יהיו מחוץ למפעל הזה.uefa תתייעץ פה אים הכותבים באייסוקר בשביל להבין איזה ליגות הן פח ואיזה ליגות שייכות לאירופה

2. yedidel Member

אני חושב שיש מעט מאוד ליגות באירופה עם כזה פער בין תקציבי השחקנים ליכולתם

3. matanbl22 Member

יש מפעל כזה כבר וקוראים לו ליגת האלופות

4. Haifa love Member

רגע אבל בנו בישראל איצטדיונים חדשים כמו באירופה.והשחקנים הישראלים משחקים באירופה.הרי אמרו ליפני 20 שנה.שאים יבנו בישראל איצטדיונים חדשים והשחקנים הישראלים יצאו לאירופה אז ישראל תהיה יותר טובה.אז איך אנחנו מדרדרים משנה לשנה.אבל זה לא משנה אנשים כמוך יגידו שישראל היא פח גם אים שתי קבוצות ישראליות יעפילו לשלב הבתים באלופות עונה אחרי עונה.הרי תמיד אתם תגידו שישראל היא פח גם אים בכל עונה 4 קבוצות ישחקו בשלבי הבתים של אירופה

5. DRORIKO Member

אנחנו לא מדרדרים משנה לשנה, אנחנו נשארים באותו מקום, זאת אירופה שהתקדמה. אם שחקנים פה לא היו יוצאים לחו"ל המצב היה עוד יותר גרוע.
    ואצטדיונים חדשים זה רק תפאורה, זה לא קשור לאיכות הכדורגל.

6. matanbl22 Member

אבל זה לא קורה
    וקבוצות ישראליות מעפילות לליגת האלופות אולי פעם בחמש שנים וגם שם זה נגמר ב0 נקודות. בפעם האחרונה שקבוצה ישראלית נתנה קמפיין יפה בליגת אלופות זאת הייתה הפועל תל אביב, שבאותה תקופה ויקטור מרעי ודני בונדר היו צעירים מבטיחים..

7. Haifa love Member

אבל גם שהשחקנים בישראל באמת היו טובים והרוויחו מעט.אז אמרו שהם לא שווים כלום.והכדורגל הוא פח.וחוץ מזה זה כסף פרטי של אנשים.אים בעלי בתים כמו משה חוגג יעקב שחר ואיזי שרצקי אלונה ברקת רוצים להשקיע מכספם בשביל לזכות באליפות ולהצליח באירופה.זה כסף פרטי שלהם.זה זכותם להשקיע איפה שהם רוצים.זה כמו יהודים עשירים מחוץ לארץ שמשקיעים ותורמים כספים בישראל.אתה יכול להגיד להם שלא יתרמו כספים לישראל כי הכל פה פח אשפה

8. Haifa love Member

אירופה לא היתקדמה לשום מקום.מי היתקדם באירופה.הליגה הבולגרית הליגה הגיאורגית.ולמה אמרו פעם שאים השחקנים הישראלים יצאו לליגות פח באירופה זה יקדם את הנבחרת ואת הכדורגל הישראלי.כשהיום אנחנו רואים ששחקנים ישראלים שמשחקים בבלגיה אוסטריה והולנד הם פח אשפה לעומת השחקנים הישראלים ששיחקו בישראל בשנות ה90.אתה באמת יכול להגיד שאלי דסה יכול להיכנס לסגל של נבחרת ישראל בשנות ה90.אפילו מונס דאבור הכוכב מהליגה האוסטרית הוא שחקן פח אשפה ביחס לשחקנים הישראלים משנות ה90 ושנות ה2000.אז כל החוכמולוגים שאמרו שהשחקנים הישראלים יצאו לאירופה וזה ישפר את הרמה של השחקנים של הנבחרת ושל הכדורגל הישראלי זה סתם שטויות

9. DRORIKO Member

דסה בהחלט היה שווה סגל בשנות ה-90, למרות שעדיין הייתי מעדיף את אלון חזן בהרכב. מונאס לא נכנס להרכב גם של הנבחרת הנוכחית(מבלי להתייחס לפרשה שלו) זהבי לעומת זאת היה בועט מההרכב את האווירון במספרת.

10. Haifa love Member

בקשר לזהבי אני מסכים איתך.אלי דסה לא מתקרב לרמה של אלון חזן או כל שחקן ישראלי אחר מנברחת ישראל בשנות ה90.רק בליגות "פח" כמו הולנד אלי דסה יכול להצליח.נראה את אלי דסה מצליח בליגות רציניות.לא בליגות פח כמו הולנד.הולנד לא שייכת לכדורגל האירופי.היא סתם ליגה פח.הרי השחקנים הישראלים הם פח אשפה.כמו שאתם טוענים פה.הם לא שווים כלום.הם לא יכולים להצליח בליגות רציניות.רק בליגות פח כמו אוסטריה בלגיה והולנד שחקנים ישראלים יכולים להצליח

11. DRORIKO Member

ערכתי את ההודעה שלי אחרי שחשבתי עליה שנית. חזן בהחלט שחקן גדול יותר מדסה, למרות שהשני כן היה שווה סגל באותה נבחרת. והליגה ההולנדית טובה בהרבה מזאת שלנו, אל תדבר שטויות.

12. matanbl22 Member

צר לי אבל זה נכון
    פעם בעשר שנים יוצא לנו ברקוביץ בניון רביבו ובתקווה שגם סולומון
    השחקן הישראלי לא מספיק טוב
    והליגות באוסטריה בלגיה ובטח שלא הולנד הם לא פח והן כמה רמות מעל ליגת הישראלית

13. Haifa love Member

רגע אני שואל אותך שאלה.ואים יקרה מצב עוד כמה שנים שיהיה לישראל במשך שלוש עונות רצוף כל עונה קבוע קבוצה בשלב הבתים בליגת האלופות.אז אתה תגיד שהכדורגל הישראלי כן שייך לאירופה

14. Haifa love Member

אבל אתם טוענים פה שהשחקנים הישראלים הם פח והם לא שויים כלום.ומוזר אתמול אוסטריה וינה עפה לאיזה קבוצה שלא שמעתי עליה מעולם.אז איך השחקנים הישראלים הם פח אשפה אים הם מצליחים בליגות רציניות באירופה.בשורה התחתונה אני חושב אנשים פה מחרטטים סתם שטויות.בלי להבין שום דבר בכדורגל

15. matanbl22 Member

אני אסכים בהחלט שהכדורגל הישראלי עלה רמה
    אבל בנתיים אנחנו יכולים להמשיך לחלום ולהתלהב ולהתרגש מנצחונות בקונפרס ליג

מצב נושא:
הנושא נעול.