המפעלים האירופיים - מכבי ת"א פוגשת את PSV בפליאוף

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏31/5/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Haifa love Member

שוב פעם אתם עושים חגיגה מהפסדים של קבוצות ישראליות לקבוצות חובבניות.זה יכול לקרות פעם ב5 שנים שקבוצה ישראלית מפסידה לקבוצה מאיי פארו.לא קרה שום דבר.מועדונים הרבה יותר גדולים ממכבי חיפה באירופה הפסידו לקבוצות ברמה של טורשאבן.לא צריך לעשות סיפור מזה.כמו שאתם לא יוצאים בחגיגות אחרי שקבוצה ישראלית מנצחת את אלופת צ'כיה או פעמיים את אינטר.אפשר גם להפסיד פעם ב5 שנים לקבוצות ברמה של איי פארו.לכל המועדונים הגדולים באירופה זה קורה

2. Telkiyski Member

אתה ממשיך לדבר כאילו כל שנה יש 2 נציגות לישראל בשמינית גמר הליגה האירופית.

לא שמעתי אותך יוצא במחולות אחרי שב"ש הפסידה בפולין או לפני שהיא נצחה אתמול 4-0.
    אם היית כזה משוכנע ביתרון על ב"ש על ורוצלאב, איפה היית כל השבוע? הייתי מצפה שתכתוב פה בנושא "חברים בש תפרק אותם אל תדאגו" או משהו בסגנון.
    אבל די נעלמת לך אחרי שב"ש הפסידה שם 2-1 (ויכלה לקבל גם יותר).

3. קשר שמאלי Member

אני הסברתי את הסיבות להפסדים המשפיליםהאלה. יש מאמן לא מקצועי, שמזלזל בענף, במועדון ובאוהדים. לעלות עם שחקנים כמו רמי גרשון ומאור לוי בהרכב זה זלזול, נקודה. אף אחד לא ישכנע אותי אחרת. מדובר בשחקנים שלא שווים סגל בהפועל כפר שלם. וכשאתה עולה עם שחקנים כאלה בהרכב, אתה משדר אווירה כללית של זלזול, כאילו מדובר במשחקי אימון, וזה משפיע על שאר השחקנים.

4. Telkiyski Member

אה הבנתי.
    אז כולם דייגים וחוטבי עצים - אבל אלופת ישראל היא לא כזו.
    הסיבה להפסדים בקזחסטן ואיי פארו? 100% המאמן.
    אוקיי.
    תמשיך להשלות את עצמך.

רק בשביל לתת לך תזכורת קטנה, גם מכבי ת"א שאתה נהנה להאדיר, באה בתור אלופה למקומות כמו מלטה וליטא - והפסידה משחקים.

5. Haifa love Member

המטרה מלכתחילה של מכבי חיפה בתחילת העונה הייתה להגיע לשלב הבתים של האירופית או קונפרנס.אף אחד במכבי חיפה לא חשב שבאמת יש סיכוי להעפיל לבתים של האלופות.בטח לא כשאתה צריך לעבור 4 סיבובים וגם אתה לא מדורג בשום שלב.זה לא כמו פעם שחיפה היתתה צריכה לעבור סיבוב אחד שניים שלןש בשביל להעפיל לבתים באלופות.לכן זה שעפנו מול קבוצה קזחית זה לא צריך לקרות אבל זה קורה.בכל אופן המטרה של המועדון והאוהדים ליפני שהתחילה העונה האירופית היה להעפיל לשלב בתים אירופאי.אם חיפה תעפיל בסופו של דבר לשלב הבתים אז יהיה אפשר להגיד שעמדנו במשימה והעפלנו לבתים אחרי 7 שנים חשוכות באירופה.זה שהפסדנו לקבוצה מאיי פארו זה קורה וזה יקרה.לא קרה שום דבר.כמה שהקבוצות הישראליות הן בכמה רמות מעל הקבוצות הקזחיות ליטאיות ואיי פארו האלה עדיין מפסידים ועפים לקבוצות כאלה מיד פעם.בסופו של דבר המטרה זה להעפיל לבתים.גם קבוצות ישראליות מנצחות ומעיפות קבוצות מליגות הרבה יותר גדולות מישראל.

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/21
  6. Raulito Madridista

- סיפרו לנו שבאר שבע פוגשה איזו קבוצה כמו ויסלה קראקוב, ברמתה, הן האוהדים פה והן הקולות שנשמעו מהמועדון. הבדלים הרמות היו ברורים גם אם משחק החוץ היה רע. ב"ש פתחה מעולה עם לחץ גבוה על כל המגרש וזה מה שצריך להיות. יש רגעים שספורי עושה הכל נכון ואתה אומר לעצמך למה זה קורה פעם ב-20 משחקים. מיכה משתלב נהדר ואלה בשורות גדולות, גם יוג'ין אנסה בכושר לא נורמלי ביחס לזה שהוא רק הצטרף ואנחנו כולה בחודש אוגוסט. נראה את ב"ש מבדרת את הקהל גם בליגה כי זה סיפור אחר.
    - לדעתי גם אם מחליפים מקבלים הזדמנות קשה לשחק עם מוטיבצייה אחרי ניצחון 2:7 ועדיין עם איך שההגנה של מכבי חיפה נראית - חשוב לשמור על שער נקי וזה פשוט לא קורה. הפסד קצת מביך הייתי אומר. מה גם שהיו שחקנים טובים על המגרש.
    - מצד אחד מכבי בכל משחק פוגעת במשקוף ובקורה ומצד שני זה לא שהפיניש של גררו הוא כמו של כהן\פשיץ\שכטר\פרץ אפילו, גם קנדיל הגיע למצב הבקעה. שרן ייני עם שער נהדר אבל זה פשוט לא יספיק להמשך. ואף אחד לא יודע מה קורה, כשתומר לוי נשאל על חיזוק ואומר "מצפים שזה יקרה בימים הקרובים".

7. Haifa love Member

קבוצות ישראליות מפסידות מידי פעם לקבוצות ליטאיות.כמו שקבוצות ישראליות מנצחות מידי פעם קבוצות צרפתיות אנגליות איטלקיות אלופת צכיה אלופת יוון.אתה עושה חגיגה שקבוצה ישראלית מפסידה פעם ב4 שנים לקבוצה ליטאית.אבל לא מדבר כלום מתי שקבוצה ישראלית מנצחת פעמיים את אינטר או את אלופות יוון וצ'כיה

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/21
  8. Haifa love Member

בסופו של דבר אם כל ההפסדים האלה לקבוצות מליטא איי פארו וקזחסטן.המטרה בתחילת העונה הייתה להעפיל לבתים.לא זכור לי שאתה נתת איזה שהוא סיכוי לקבוצה ישראלית בעונה שעברה ובעונה הזאתי להעפיל לבתים.

9. Haifa love Member

אני לא הייתי משוכנע ביתרון של באר שבע.אבל אני כן הייתי משוכנע(בניגוד להרבה אחרים פה) שהליגה הישראלית לא פחות טובה מהליגה הפולנית וכנראה אפילו יותר טובה ממנה.לא חשבתי שהליגה הפולנית עד כדי כך חלשה שקבוצת צמרת שמה תעוף בבושת פנים לבאר שבע.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחדל?
    מדובר במפגשי נוק אואט, בשלב מוקדם של העונה, מול קבוצה עם דירוג גבוה משל חיפה באירופה.
    אפשר לדבר על אכזבה, גם על כישלון מסוים, אבל בואו לא נהפוך אותם לדייגים, בטח כשהקבוצות מישראל, גם האלופות, הם לא איזה דרג בכיר באירופה.
    אפשר לחשוב שאנחנו ומכבי תל אביב פירקנו את קייראט ולא השגנו ניצחון דחוק מולם.

11. Telkiyski Member

הכוכב האדום הפסידו להם בקזחסטן, ואח"כ עפו השבוע לשריף (בטח גם שריף זה מוכרי טלויזיות לפי המומחה קשר שמאלי).
    ויש עוד המון דוגמאות השנה.
    פיינורד כמעט עפה לקבוצה מקוסובו, פלורה טאלין לקחה לפנדלים את אומוניה ניקוסיה, פלזן בנס עברו בפנדלים קבוצה מויילס, אאק אתונה עפו לולז מוסטאר ועוד ועוד ועוד.

עד מתי גישת הישראליזם הזו של "אני לא מכיר אז הם בטח דייגים".

12. Raulito Madridista

אם היה מדובר בחוסר מזל אז ניחא, למשל איזה קורה\משקוף או משחק שוויוני. מכבי חיפה לא הייתה מספיק טובה גם במשחק הבית שלה למרות שיצרה אולי יותר מצבים, היא לא הצליחה לנצח אותה ואחרי שספגה בגומלין פשוט כביכול הרימה ידיים. אפשר לחשוב שמעולם לא הדיחה קבוצה את היריב שפתחה את העונה בשלב הרבה-הרבה יותר מוקדם ממנה, בואו לא נהפוך אותה לטוטנהאם. מה גם שבכר התחכם ברגע הלא נכון. אתה כל כך מעריך את היריבה? אז תעלה עם ההרכב הטוב והנכון שלה, זו לא סכנין שאתה יכול לתת שלוש חתיכות מולה בעשר דקות.

אגב, מדברים בשבחים על הישראליות שלנו - "שלוש נציגות בשלב הבתים", אז אני לא רוצה לצאת שלילי אבל היי - זו הקונפרנס-ליג, לא הליגה האירופית, רק מזכיר.

13. Haifa love Member

פשוט הקבוצות הישראליות הן חזקות.אני לא חושב שיש דבר כזה דייגים וסנדלרים.יש ליגות פחות טובות ויותר טובות.אין דבר כזה ליגות פח וקבוצות חובבניות.פשוט הקבוצות הישראליות הן חזקות וטובות.והקבוצה הבוסנית הזאתי ולז זאת קבוצה שחוטפת מקבוצת צמרת ישראלית חמישייה.פשוט הקבוצות היווניות והליגה היוונית בדרך לפשיטת רגל.כמו כל יוון עצמה שכבר פשטה רגל.צריכים להפסיק להישתמש במושג הזה של דייגים.יש קבוצות יותר חזקות ויותר חלשות.יש ליגות יותר טובות ופחות טובות.

Raumdeuter אוהב/ת את זה.
  14. Haifa love Member

כבר היו 3 קבוצות ישראליות בבתים של האירופית.לא ראיתי אנשים מדברים בשבחם של הקבוצות הישראליות באותה תקופה

15. קשר שמאלי Member

תוצאה משפקת אתמול במושבה היתה 9-2 לבאר שבע. באר שבע התייחסה במלוא הרצינות להתמודדות, וכשאתה מתכונן ברצינות ולא מזזלל, ולא חש את עצמך מאמן על חלל שהכל קטן עליו , התוצאות בהתאם. ראיתי את הפולנים אתמול, ועם כמה שהם חלשים, הם לדעתי 3 רמות מעל קאיראט

מצב נושא:
הנושא נעול.