נו,מה לעשות, איטליה קיבלה פנדל בדקה ה 90 נגד יוון במשחק הראשון, 10 דקות לסיום היום הובילה כבר בהפרש של 2 מה שהיה מעלה אותנו לחצי ועכשיו יבואו לבנות תיאוריה על האנגלים הנכשלים. בכל אופן,בבית השני גם ספרד בחוץ אחרי 2 הפסדים והונגריה עולה יחד עם גרמניה. אם מהסגל הזה,2,3 שחקנים יצליחו להגיע לנבחרת הבוגרת,הרווחנו. עריכה: של אנגליה? לא,לא היה לי שידור, ראיתי את של איטליה,מה זה,גם אתם התחלתם לשחק עם חברה מג'אמייקה?
זה כדי שלא תגידו "ג'מאייקנים בנבחרת! רק באנגליה!". דווקא חבל שלא עליתם, היה יכול להיות נחמד חצי גמר ביניכם לגרמנים.
עכשיו האריות הצעירים שלנו משחקים מול החלאות. 1-0 מפנדל של מילנר. אגבונלהור זה מטוס, מגיע לכל כדור ראשון גם אם הוא נמצא 30 מטר מהשחקן שרץ איתו. מדהים. ג'ו הארט בעצירה אחת נהדרת הציל אותנו מפיגור מוקדם. התרשמתי גם ממואמבה. אבל בסה"כ משחק דיי דרע של שתי הקבוצות. אולי זה בגלל מזג אוויר. אני מקווה שפירס יכניס את לנון במחצית השניה. לנון וגבי יעשו מכל ההגנה שלהם סביבון אחד גדול.
כמה מחשבות במחצית משחק הנבחרת עד גיל 21 מול פורטוגל. (1-0O) 1. משחק די רע, בעיקר נהרס בגלל הגשם המטורף שיורד בימים האחרונים בממלכה 2. הצגת שיפוט די זוועתי 3. הפורטוגלים הצעירים למדו יפה מן הבוגרים, וצונחים בדרמטיות בכל הזדמנות.
קפלו-אפשר בבקשה לצרף עד מחר את אוגבולהור לסגל ,בבקשה ? איך אפשר להיות כל כך עיוור ולהתעלם מהמטוס הזה .
ראיתי בפאב רק את המחצית השנייה, ממה שהצלחתי להתרשם עם כל הרעש וההמולה שם,הגענו ללא מעט מצבים,מהלכי כדורגל מצויינים,הנעת כדור טובה,הגנה חזקה,אנגבולהור מטוס,קמפבל שנכנס וחהליף אותו עשה איזה מבצע ענק בתוך הרחבה, בכלל הסגל של הנבחרת עד גיל 21 יש בו כמה שחקנים שכבר עכשיו יכולים ואולי אפילו צריכים לקבל קריאה לסגל של קאפלו.
מה30 דק' שראיתי(מהדקה ה60) הכי הרשים אותי אדם ג'ונסון. נתן כמה דריבלים יפים ועוד כדור יפה מאוד לפרייזר קמפבל(שהמשיך לעשות את המבצע הענק עליו סטרטפורד מדבר עליו). בערך היחיד מכל הסגל שאני לא מכיר, באיזו קבוצה הוא משחק?
אנגליה הצעירה הוגרלה למשחק מעניין מול ויילס בפלייאוף. http://www.thefa.com/England/U21s/NewsAndF...Draw_whosin.htm
הגרלה נפלאה. כבר 900 שנה אנו מדכאים את הוולשים, ואין סיבה שלא נמשיך. רק שצ'ד אוונס לא יחליט לנקום את עלבונם!!
מחצית בויילס והתוצאה היא 2-2. אנגליה פיגרה אבל הפכה את התוצאה משערים של דייויד וויטהר ואדם ג'ונסון שניהם מבורו. ביום שלישי הגומלין בוילה פארק. ההרכב : הארט,מאנשיין,וויטהר,סטיבן טיילור,ג'יימי אוהרה,הדלסטון,קאטרמול,נובל,אדם ג'ונסון,מילנר,אגבונלהור.
המשחק נגמר בסופו של דבר בתוצאה 3-2 לטובת אנגליה, משער של אגבונלהור. אפשר להגיד שאנגליה הבטיחה את מקומה באליפות אירופה. :aaa12: