בסט הושאל לבורנמות' למשך חודש אם אני לא טועה, ראיתי ידיעה בBBC. בינתיים לא שמעתי על סיום ההשאלה, כך שאולי בורנמות' ניצלה את אופציית ההארכה. בלאקסטוק לעומתו החליט לעבור באופן קבוע לQPR. שני כישרונות שעם מעט קרדיט לדעתי גם היו מצליחים.
עוד שעה מתחיל משחק ידידות מעניין מאד בין אנגליה עד גיל 18 לנבחרת המקבילה של צרפת. אני במיוחד הולך לשים לב לג'יימס טומקינס קפטן הנבחרת ושחקן ווסטהאם.
הקפטן למשחק נגד צרפת U18 הוא ג'וש ווקר. השדרנים ציינו גם שלארסנל יש שחקן בקבוצה הצרפתית אבל לא באנגלית, ארמאנד טראורה.
יש לנו מספיק בU-21 (וולקוט והויט) ובU-17 (גילברט לנסבורי ונדמה לי שגם מואמבה) ככה שעוד מעט יהיו לנו גם בU-18.
נכון ארמנד טראורה המגן השמאלי של נבחרת צרפת. אבל לארסנל יש שחקן קבוע בנבחרת אבל הוא פצוע כרגע. עד עכשיו האנגלים לא ממש במשחק, והיחידי שבאמת מנסה לייצר דברים מעניינים הוא פביאן ברנדי, אבל אין לו ממש עם מי לשחק. אנגליה במזל רק בפיגור 1:0.
הצעירה גברה 0-1 על גרמניה במשחק הראשון שנערך ברייוק ארינה בקובנטרי(גומלין בלברקוזן בשלישי). שער נצחון מרהיב של לייטון ביינס מוויגאן שירה טיל לחיבורים מ25 מטר אחרי מסירה של ביג טום הדלסטון. אנגליה שלטה ולא הפסיקה להחמיץ. השוער הגרמני היה מעולה וגם הקורה הצילה אותם מבעיטה של ראטלדג'. ההרכב : קארסון,ביינס,פרדיננד,טיילור,ריצ'ארדס,קוקר,ביג טום,מילנר,ראוטלדג'(אגבונלהור-71),וולקוט(אשלי יאנג-66),ניוג'נט(בן ווטסון-81). :aaa12:
סוף סוף קצת נחת מהנבחרת הצעירה. מנקודת מבט אישית טוב לראות שאנטון חוזר לפעולה, ובתקווה שריו קוקר חוזר לשחק כדורגל.
אם זה עניין עוד מישהו חוץ ממני, אז מתברר שווטסון (משום מה בן לא בדיוק התחבר לי...) הוא כמובן קשרה הג'ינג'י והקשוח של קריסטל פאלאס הזכור לטוב מעונת הפרמייר של הנשרים לפני שנתיים.
אחת מנקודות האור הבולטות היחידות של פאלאס יחד עם ג'ונסון בשנים האחרונות. היו דיבורים על מעבר לקבוצות פרמיירשיפ, אבל בסוף הוא נשאר בפאלאס.
England played pretty well yesterday, but Rensing denied them for most of the match except the screamer by Baines. Huddlestone and Reo-Cocker were very good yesterday and so Routledge.