הנבחרות הצעירות של אנגליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏6/9/06.

1. קינג לדלי Member

איזה כיף.
    לספרדים יש נבחרת שברירית מאוד.מספר 10 שלהם כשרוני אבל נראה כמו שחקן בילדים ב'.
    גם בוג'אן כשרוני אבל כזה גמד רק רואה מאחוריו בזווית העין את אונוהה וריצ'רדס מחייכים והוא מתקשר להורים כדי שירשמו אותו לפרוייקט פרח.

זה רק אני או שמואמבה היום נתן משחק אדיר ?
    ניקה את כל האמצע כמו ענק.
    גיבס נהדר,ריצ'רדס חוזר להיות אותו שחקן שהכרנו.אחד שידוע שיקח כל כדור ראש.
    אונוהה ניסה לכבוש ולמזלנו לא הצליח אבל הוא משלים צמד בלמים טוב מאוד עם שוער שמעיר את כולם בצרחות כמו שצריך(חבל על יציאה פזיזה אחת).גאווה גדולה לסיטי היום.שלושה ילדים מבית.

וולקוט פתח מבער ושהוא פותח מבער אין מגן שיכול למהירות שלו.
    מילנר נהדר וחיפה בשער על החמצת הפנדל.אחר כך ניסה 5 פעמים בדקה לחטוף צהוב בכוונה עד שהצליח...
    הגענו לאגבונלהור,מה יהיה איתו ? חצי שנה לא פוגע.
    מאבד כדורים ולא נלחם עליהם בכלל.
    הפציעה שלו שירתה אותנו כי פרייזר זה עלוקה להגנה.יש חלוצים ששומרים כוחות למהלכים התקפיים אבל פרייזר הכיף שלו זה להתאבד על כל כדור ואני חולה עליו בקטע הזה.
    עשה שער אדיר הילד.

השופט אגב לא קשור לענף.

זהו,חצי גמר נעוף בפנדלים אבל עד כאן היה נחמד.

2. Dimitar Berbatov Member

אני אוהד אנגליה יחסית צעיר שחווה בעיקר כשלונות אז, אולי מלבד ה 4-1 נגד קרואטיה זה המשחק שהייתי הכי גאה בו.
    אם עוברים שחקן שחקן קשה למצוא אחד שלא היה טוב היום. נובל מאוד הרשים אותי, ניהל את המשחק יפה מאוד, הניע כדור. קאטרמול כרגיל נפלא. מילנר הפתיע אותי לטובה כבש והיה מהמצטיינים היום, ההגנה הסתדרה בקלות עם ספרד.
    נהדר, נהדר. ויש לנו גם אפשרות להדיח את גרמניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ערן, מסכים לחלוטין לגבי מואמבה. עשה עבודה נהדרת מול הקישור הטכני של הספרדים.
    אני חושב שהגזמת עם אגבונלוהור, שיחק רק חצי שעה. אבל כן, הוא בתקופה רעה הילד

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/09
  3. eastlands Member

איזה עונג לנצח את הספרדים , 2 גולים נהדרים !
    שוער בטוח ,הגנה מאורגנת , קישור שלא מפחד להחזיק כדור והתקפה מהירה , קמבל וולקוט צמד קטלני , סבא מילנר כבר עם 200 הופעות בנבחרת הזאת מנהיג אמיתי ,קטרמול מצויין ,יופי של נבחרת "סייקו " על הקוים מפחיד מתמיד , זהו היה נחמד , עוד משחק לפרוטוקול נגד גרמניה לפני שעפים בפנדלים , יש עתיד יש תקוה יש תלבושת !come on england

4. קינג לדלי Member

התלבושת אך התלבושת !

אוף במחצית צפיתי דקה במשחק מדרום אפריקה והיתושים אכלו אותי.

רומק פליט !

5. Stretford Ender Member

לא רק אתה, משחק באמת גדול שלו מבחינה הגנתית, סגר לגמרי את האמצע. המצטיין שלנו הייתי אומר. עם זאת, הוא חייב לשפר את היכולות ההתקפיות שלו כדי להיות שחקן מהרמה הגבוהה באמת.
    עוד ראויים לציון: נובל שהיה היחיד שבמחצית הראשונה היה מסוגל לייצר מצב מעבר לטעויות בהגנה הספרדית וריצ'ארדס שהיה סלע בהגנה. כמובן וולקוט שבישל את השער הראשון שלנו שהגיע ממהלך יצירתי... מאמין שהוא כבר יחזור להרכב בחצי הגמר.

6. k_700 Member

בסך הכל הפיזיות של השחקנים של אנגליה שרבים מהם כבר משחקים בהרכב ראשון בפריימרליג הראה את ההבדל בין הנבחרות.
    קרקיץ' היה נדה היום.
    אותי ממשיך להפתיע אסנחו, יצא לי לעקוב אחריו קצת העונה והיום הוא היה בסדר גמור.

אהבתי את השער של קמפבל, FINISHING בסגנון אטו. זה נכון מה שהחזיר ויעקובי אמרו שהוא כבר חתום בהאל?

7. קינג לדלי Member

היום משחק מעניין מול גרמניה.
    הרבה שחקנים ינוחו ואישית אני מקווה שדני רוז יפתח.

פירס דיבר אתמול על היכולות שלו כמאמן ואמר שברגע שעבד ליד קאפלו הבין שיש לו עוד המון מה ללמוד.

He added: "The England manager's job is the pinnacle of anyone's career. When I look at Fabio every day and watch him work, I realise how inept I am as a manager.

"I'm a manager who has been in control of a team for maybe 150 matches over a four-year period. For me, that's ridiculously lightly experienced.

"As I saw in my time at Manchester City, in the first six months I was lauded as next England manager. Three months after that and a couple of defeats and it's all change. Football is so boom and bust it's frightening. I don't work like that."

Pearce does have a long-term ambition to be manager of the senior England team and said: "Two years down the line from City I'm written back on again. If I lose the semi-final I'll be written back off again. I've got a long-term plan that I keep to myself.

"I've really enjoyed the last two years working for the FA and I'd like to stay for another two years. Trevor Brooking wants me to stay and I'm happy to do that as I feel I'm learning. The day I stop learning I might have to go somewhere else for another challenge to keep on the learning curve."

8. קינג לדלי Member

אנגליה כצפוי בהרכב שני לגמרי.

England U21: Loach, Stearman, Tomkins, Mancienne, Taylor, Driver, Gardner, Rodwell, Johnson, Campbell, Rose

הזדמנות לאוהדי הספרס לעקוב אחרי דני רוז.

9. קינג לדלי Member

משחק טוב של ההרכב השני 1-1 בסיום עם שער של רודוול.

רודוול יהיה הקשר האחורי של אנגליה הבוגרת בעתיד הלא רחוק.
    חצי גמר ומחר נידע נגד מי.

10. cityblues beter dead than red

תיקו שעושה טוב לכולם-חוץ לרוצחי הפרים.
    אנגליה מסיימת ראשונה וכנראה שתפגוש את שבדיה,הגרמנים נראים פחות טובים מהספרדים וטוב שהם סיימו שניים כך שאם ניפגש שוב בגמר עם קבוצה מהבית-עדיף את הגרמנים.
    דני רוז לא רע-רק מה הוא קצת ניראה מהוסס וחסר בטחון ביחס למעמד,אבל אין ספק שפוטנציאל קיים אצלו,כמה שהוא מהיר.

11. RealStretford Member

תודה לאל שלא היו פנדלים.

12. Roma מנהלים

אני לא מסכים איתך כלל.
    הגרמנים נראים מצויין יחסית לספרדים שהם באמת נראים רע אין להם פשוט חלוץ מטרה אחד טוב!
    הגרמנים היו צריכים לנצח את ספרד ואולי לעלות ראשונים.

יש לי שאלה:סקוט סטנלר(?)הקיצוני\חלוץ מצלסי בסגל?

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/09
  13. קינג לדלי Member

סקוט סינקלייר לא בסגל.

והגרמנים סופר מוכשרים רק היום היו בינוניים.
    אגב,יש שם בהרכב אפריקאים,ערבים,טורקים,דרום אמריקאי ומה לא.
    היטלר ימח שמו מתהפך בקברו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/09
  14. קינג לדלי Member

בסופו של דבר האיטלקים ניצחו בקושי 2-1 את בלרוס וסיימו ראשונים כך שנשחק משחק קשה מול המארחת שבדיה שניצחה את סרביה 1-3.
    השבדים נראים טוב מאוד בעוד האיטלקים נראים לא משהו.

בקיצור מגרש ביתי מלא שבדים וקומץ אנגלי מרוכז ביציע שלו.
    הבחורים האלה הוכיחו אופי חוץ מכשרון ואני מאמין בהם.

15. קינג לדלי Member

אין כמו משחק ערב שישי.
    אז מחר בשבע שבדיה - אנגליה ולאחר מכן איטליה - גרמניה.

:aaa12: