רוצה להזכיר לכולם שהנבחרת הצעירה של אנגליה תתמודד היום נגד מקבילתה הישראלית במסגרת משחק אימון. הסגל זהה פחות מקאקרן וברטראנד מצ'לסי, שסובלים מפציעה וג'ורדן הנדרסון ששוחרר למנוחה בליברפול. #EnglandU21s v Israel: Amos, Wisdom, Bennett, Rodwell ©, Dawson, Baker, Gosling, Barkley, Sordell, Shelvey, Waghorn thefadotcom TheFA.com #EnglandU21s subs: Briggs, Rudd (gk), Smith, Flanagan, Caulker, Gardner, Chamberlain, Delfouneso, Wickham, Lansbury, Butland (gk) יהיה מעניין לראות את וויזדום, שלבי ובארקלי.
זה משחק מעניין. ישראל חסר להם, משחקים תחרותיים בגלל שהם ישר עלו לטורניר בתור מארחת. נראה לי שהאנגלים יבואו יותר חדים, ובבית ינצחו את ישראל. זה משודר ב UK ESPN דאן גוסלינג הוא ממש טוב, יכול להשתלב בבוגרת במהלך השנה. :aaa12:
הרכב שכולו מחליפים של אנגליה הצעירה היום. ההרכב החזק ביותר הוא זה שפתח מול האזרים. היום זו בעיקר הזדמנות לכמה מחברי הסגל החדשים להרשים את פירס.
באיזה מגרש המשחק משוחק? Israel LINE UP Kleyman (gk), Vered, Davidzada, Mayo, Falah, Botbol, Bitto ©, Klibat, Assulin, Tzemah, Barough
היה משחק מאוד נחמד לצפייה, ישראל הצעירה (למרות הרפיסות של הנבחרת הבוגרת) משחקת מאוד יפה עם התקפות מסודרות ויש לא מעט שחקנים שלא נופלים טכנית מהאנגלים. הכי התרשמתי מגיא אסולין שאני מקווה שיקבל קצת דקות העונה בסיטי, החלוץ שמשחק ב-MLS (לא זוכר את שמו) ומעל כולם, עומר ורד המגן הימני של מכבי ת"א שאני יכול כבר היום להכריז קבל עם ועדה שהוא הולך להיות שחקן ענק בעתיד. לגבי אנגליה, לא יודע מה אפשר להסיק מהמשחק הזה. ההרכב השני לא היה מספיק טוב וגם פיזר 1-0 אבל כשנכנסו הבכירים הם הצליחו להבקיע 4 שערים ולגמור את המשחק. אבל חשוב לציין שלמרות התוצאה הסופית ישראל לא נפלה מאנגליה ברוב חלקי המשחק וזה אמור קצת להרתיע את פירס (שגם אמר ללוזון בסיום המשחק שהתוצאה משקרת) ואולי לעודד את לוזון. בכל מקרה, צ'מברליין ולנסבורי הראו שהם רמה מעל השאר ובמצב שהסגל של ארסנל נמצא בו הם הולכים לשחק לא מעט וגם מזה פירס אמור לשמוח.
אני בטוח שצ'מברליין ישחק הרבה אבל לנסבורי הושאל לווסטהאם ביום האחרון של חלון העברות לא? חבל לא הייתי מתנגד שיהיה מושאל אלינו למרות שדווקא קשרים יש לנו מספיק לשם שינוי....
לנסברי אכן הושאל לווסטהאם, ואני לא מבין איך הופעה טובה של צ'מברליין בנבחרת אנגליה הצעירה היא מדד לדקות המשחק שלו בארסנל.
לא הבנת אותי נכון. כל מה שאמרתי זה שהוא כנראה הולך לשחק לא מעט בארסנל העונה, וזה חיובי מבחינת הנבחרת האנגלית הצעירה מכיוון שאני מאמין שהוא יהיה שחקן מפתח ביורו ב-2013, וכל ניסיון שהוא יקבל עד אז רק יתרום. לגבי לנסבורי - לא זכרתי שהוא הושאל, אבל זה בכלל טוב מבחינת הנבחרת.
הצעירה שחטה אתמול את מקבילתה הבלגית 4-0 במסגרת מוקדמות יורו 2013, שכזכור ייערך כאן בישראל. צמד של לנסברי, שבנבחרת הצעירה מצליח לבוא לידי ביטוי כפי שהוא עוד לא הצליח לבוא במסגרת קבוצתית, ושערים של קולקר ושל אוקס בפנדל, נתנו לאנגליה את הניצחון. הצעירה הלהיבה עם הרבה מהלכים של כדורגל מסודר, עם הנעת כדור מהירה מרגל לרגל ויכולת טכנית גבוהה. הקומבינציה של לנסברי, זאהה ואוקס בקישור ההתקפי עם מרווין סורדל בעבודה טובה כפיבוט הרגה את הבלגים. תקציר המשחק. שימו לב בעיקר לראשון של לנסברי.
מחצית בחצי גמר היורו עד 19. אנגליה בפיגור 0-1 נגד יוון למרות שלקראת סוף המחצית היא קיבלה פנדל לא מוצדק והשוער היווני הורחק. אפובה כבש בנגיחה את שער השוויון. רובינסון יכל לבשל את השער השני אילו החלוץ של ווסט ברומיץ' לא היה מחמיץ מול השוער.