הנבחרות הצעירות של אנגליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י לירן, ‏3/9/04.

1. spurs Member

מקאריק יש לי תחושה של החצה הוא היה יכול להיות הרבה יותר טוב השנה אבל במקום מייקל בראון שיחק טוב יותר ולפי דעתי הוא היה צריך לקבל את הזימון לא קאריק קאריק הוא מאוד אפור ולפעמים הוא לא מורגש הוא צריך לעשות שיפור רציני לקראת העונה הבאה

2. קינג לדלי Member

טום האדלסטון נבחר לשחקן הרביעי הטוב בטורניר.
    הרבה זמן לא ראיתי שחקן כל כך צעיר משחק בכזה בטחון,לא סתם יש לו כל כך הרבה הופעות בדרבי מגיל 16.

3. קינג לדלי Member

אליפות אירופה עד גיל 19 מתחילה וכבר מחר ב1900 ביורוספורט אנגליה-צרפת.
    יום רביעי נגד ארמניה ושבת נורווגיה.

הנציגים הבולטים : פיל אייפיל המגן הימני המוכשר של הספארס , דקסטר בלאקסטוק מסאות ,מארק נובל מווסטהאם .
    כל השאר לא מוכרים.

4. Hammers Fan Member

כדאי לשים לב גם ללי הולמס מדרבי קאונטי. ווינגר מצויין עם עין לשערים.

בכל אופן זו ההזדמנות לנקום בצרפתים על ההפסד של הU17 בחצי גמר אליפות אירופה לפני שנתיים, כשנמנע מאיתנו פנדל מוצדק בדקות הסיום. כמובן שאנחנו לא שוכחים את ההפסד הלא מוצדק לצרפתים ביורו בפורטוגל.

19:00 שעון ישראל ג'רמיין?

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/05
  5. קינג לדלי Member

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנוסף לשמות שצוינו כאן לעיל, כדאי גם לשים לב לקיצוני השמאלי של ארסנל ראיין סמית' ולחלוץ של נוריץ' ריאן ג'ארביס, שנחשבים גם כן לשחקנים מובילים בנבחרת עד גיל 19.

הנבחרת האנגלית מגיעה לטורניר כפייבוריטית רצינית לצד צרפת, מאחר ונבחרות שלרוב מצטיינות בגילאים אלה, כגון איטליה, פורטוגל וספרד, כשלו להעפיל לאליפות אירופה השנה, בעוד שניתן למצוא באליפות נבחרות קיקיוניות על הנייר כמו ארמניה והמארחת צפון-אירלנד. אני צופה שהמשחק הפותח ישוחזר בגמר, נקווה שאנגליה תהיה הפעם בצד המנצח של הפנדלים לשם שינוי :aaa12:

7. תונל Member

רק מזכיר.

8. Hammers Fan Member

הסתיים 1-1, לאחר משחק פושר למדי שהושפע בעיקר מהרוח החזקה ששיבשה את מירב המהלכים ההתקפיים של שתי הקבוצות. שני השערים נכבשו כתוצאה מטעויות אופייניות לצעירים חסרי ניסיון בהגנה, למרות שחיביים לתת קרדיט לפראייט על הסיומת הטובה.

חוץ ממאת'יו מילס של סאות'המפטון, שהרשים אותי, המשחק הזה לא גילה איזה כשרון מיוחד לא הכרנו...

9. spurs Member

who scored? for us

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

החלוץ מת'יו פראייט מוולסול כבש, אומנם ניצל טעות קשה בהגנה כדי לכבוש אבל עשה זאת בקור רוח מרשים. כפי שערן ציין באמת משחק חלש למדי שלא סיפק לנו יותר מדי רגעים של כדורגל מצד שתי הקבוצות, אם כי התרשמתי שצרפת מעט יותר מוכשרת. התפלאתי שערן התפעל דווקא מהבלם מת'יו מילס מהסיינטס, אומנם מדובר בבחור חסון עם משחק ראש טוב אבל לא הרבה מעבר לכך. משחק הקרקע שלו גובל בשערורייתיות, והשער שכבשה צרפת נבע מכשלון במלכודת נבדל באשמתו, והוא גם לא ניצל השתהות של החלוץ הצרפתי כדי לחזור אחורנית ולהציל את המצב.
    מארק נובל הראה ניצוצות של כשרון (אגב הוא נראה סלאבי לחלוטין, מזכיר מאוד את שמיצר), לדביטר הקשר האחורי מסנדרלנד הראה הרבה קשיחות ואופי, הבלם מרטין קרייני, גם כן מהסיינטס (איזה מחלקת נוער יש להם) נראה כפרוספקט טוב לעתיד, אבל אנגליה היתה רוב המשחק פושרת למדי. מי שאיכזב אותי מאוד הוא הקיצוני השמאלי לי הולמס, ששמעתי הרבה שבחים אודותיו והיום הוא היה חושך גמור, לא הצליח בשום דריבל או מסירה ובכל זאת ניסה לקחת על עצמו אחריות פעם אחר פעם. גם המגן הימני מק'מהון, שכבר צבר העונה נסיון רציני יחסית במידלסברו ואף זכה לכמה הופעות בהרכב, היה אכזבה עצומה, והקיצוניים של צרפת (12 שחקן אדיר!) עשו ממנו צחוק פעם אחר פעם, ורק בנס לא ניצלו את חולשתו לכיבושים נוספים.בכזו יכולת של שחקני המפתח אנגליה לא תגיע רחוק בטורניר הזה, דרוש שיפור משמעותי כדי לזכות.

שאלה קטנה - כשראיין סמית' מארסנל נכנס כמחליף השדרים אמרו שהוא השחקן השני של ארסנל על המגרש, בנוסף לראיין ג'ארביס. אני זכרתי את ג'ארביס כשחקן נוריץ' סיטי (אפילו כבש בעונה שעברה שער ליגה), וגם בדיקה באינטרנט הראיתה שהוא שחקן של הקנריות, הייתכן שהוא עבר להייבורי מבלי שנשים לב? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/7/05
  11. Hammers Fan Member

בלבול של השדר, ג'ארוויס אכן שחקן של נוריץ'. לדעתי דקסטר בלאקסטוק היה צריך לפתוח במקומו, אני מניח שאם היה לו טיפה יותר זמן הוא היה דוחק איזה כדור לרשת.

לגבי מילס, הבחור נראה לי חסון מספיק כדי לשחק ברמות של הגדולים כבר עכשיו, במיוחד לאחר שסאות'המפטון ירדה ליגה. הוא באמת עשה טעות בשער של הצרפתים בכך ששבר את מלכודת הנבדל ולא יחד כדי לשמור על החלוץ הצרפתי (שאגב, נראה כשרון ענק), אבל חוץ מזה הוא נראה לי סולידי למדי. הייתה לו גם בעיטה אחת טובה מאוד ממצב נייח שהשוער הצרפתי נאלץ להדוף עם הגוף.

נובל לא היה מבריק כמו תמיד, אבל היה לו משחק סביר למדי, אני מניח שהתנאים ואיכות השחקנים שסביבו לא עזרו לו במיוחד, נקווה שנגד הנורווגים והארמנים נראה קצת יותר מהבחור.

12. THE STRETFORD END Member

למרות שלא עשה מי יודע מה במשחק אהבתי את המשחק של נובל,מאוד רגוע עם הכדור,לא מפחד לכדרר,יודע להרים את הראש ולחשוב איתו,מסירה טובה,בהחלט יש עתיד לבחור.
    אנגליה כשרצתה להניע כדור ולשחק חכם עשתה זאת(מעט מדי כמו בדרך כלל עם הנבחרות האנגליות)ובכך סיכנה את ההגנה הצרפתית,ברגע שחלק מהשחקנים החליטו לשלוח כדורים ארוכים(יותר מדי פעמים)ההגנה של צרפת הסתדרה בקלות,במיוחד זה לא מובן(ומדוע לא קיבלו הוראה מהספסל להפסיק לשלוח כדורים ארוכים)כשהיתה רוח חזקה?
    לשוער האנגלי לא היתה יותר מדי עבודה אבל מאוד קולני(דבר חיובי)לא הפסיק לכוון את ההגנה(במיוחד את מקמהון המגן הימיני),לעודד,בהחלט מעלה אצל שוערים.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

במשחק המקביל בבית האנגלי גברה נורבגיה כצפוי על ארמניה החלשה בתוצאה 2-0. בבית המקביל גברה יוון 1-0 על המארחת צפון-אירלנד, ובמפגש בין שתיים מהפייבוריטיות לזכייה בטורניר, סרביה וגרמניה, ניצחו הסרבים 4-2 במשחק פשוט נפלא, מי שנשאר לראות אחרי המשחק של אנגליה לא התחרט. הגרמנים, קבוצה מלאה במהגרים שנראית יותר כמו שילוב של נבחרת גאנה ונבחרת בוסניה מאשר כמו נבחרת גרמנית, שטפו את המגרש וכבר הוליכו 2-0, אבל הסרבים המוכשרים הראו אופי נדיר וחזרו במחצית השנייה עם רביעייה ללא מענה. שתי הנבחרות הותירו רושם של קבוצות מוכשרות למדי, וקשה לי לראות את אנגליה ביכולת של אתמול (אם כי תנאי מזג-האוויר אכן היו לא נוחים) עוברת אותן.

14. קינג לדלי Member

היום בשעה 2100 מול ארמניה יכול להיות ביורוספורט.
    פיל אייפיל שהיה השחקן הכי קבוע בנבחרת חוזר לעמדת המגן הימני.

15. Hammers Fan Member

אין שידור?