הלכת עד לאנגליה והישראליות עדיין טבועה בך עמוק... קצת סבלנות הילד בקושי בן 18 וכבר חותך אותו כמו סלט חתוך על קטן(צארלי וחצי). הוא לא סתם רץ הוא הורג את המגן שלו בכל מיני וריאציות של העברות. מייקל קאריק אמר היום שהוא בטוח שכל מגן שאמור לשמור עליו לא נרדם בלילה... גם במקרה שלו בו תחכה קצת תראה יותר משחקים ותן לילד קצת לגדול לפני שאתה חותך אותו.
גרום תומאס באמת שחקן מצוין שאני בטוח שבעתיד יהפוך לשחקן הרכב בבוגרת,אבל כרגע את מי היית מוציא מההרכב כדי לפנות לו מקום?? בלי קשר,האם כובש השער הוא קרלטון קול?איפה הוא משחק?שנה שעברה הוא היה בצרלטון,והאם הוא עדיין שייך לצלסי?
נתן ללנון להוכיח את עצמו.גם על בראמבל אמרו שהוא בלם העתיד של הנבחרת ודני קאדאמטרי היה אמור להחליף את שירר בנבחרת.הבטיחו גם שלום בישראל.יש הרבה הבטחות אתה יודע. "הבטחתם יונה עלה של זית........(שחכתי את ההמשך)"
בעוד אני קורא את ההודעה שלך לנון חולף על פני 4 שחקנים כמו רוח . התוצאה היא 1-1 האוסטרים הישוו ועכשיו לוק מור נכנס במקום טום סוארס החלש. פיטר טיילור על הקוים אל דאגה... כדור מדהים של לנון מעל ההגנה וקול כובש אבל הקוון העיוור המציא אופסייד שלא היה בחיים.
מה טום סוארס בכלל עושה בהרכב?! בכל מקרה ערן המשחק דווקא לא ממש חשוב לאנגליה בניגוד למה שאמרת, את המקום בהצלבה היא כבר הבטיחה, וההבדל פה בין מקום ראשון בבית למקום שני הוא לא כזה גדול.
כמו תמיד שהנבחרת הזאת במצוקה האדלסטון יורד להיות בלם,פרדיננד יוצא וראיין סמית נכנס 2-1 לאוסטרים שמציגים כדורגל טכני ומפתיע מאוד..
פיטר טיילור האפס על לנון לאחר המשחק. : " פעם ראשונה שאני עובד איתו מקרוב והוא כשרון ענק שכל הזמן רוצה ללמוד. בכל האימונים וגם במשחק הוא היה הטוב ביותר.הייתי קונה כרטיס עונתי בשביל לראות אותו משחק. הוא קיבל את איש המשחק בצדק. כל פעם שהכדור היה אצלו קרו דברים טובים. הוא מהיר וחכם בצורה בלתי רגילה". מסכנים אוהדי לידס...לראות את קארסון,מילנר ובעיקר לנון אתמול גמר אותם...
אוהדי הספרס כמו אוהדי הספרס - הבחור היה יכול לבשל שביעייה, הנבחרת הפסידה משחק בו היא כבר הובילה, אבל הם בשלהם... אל תתעוררו, עדיף לעולם שאתה עסוקים בחלומות.
עזוב אותי מטיילור, כמו שהוא נראה וכמו שהוא מאמן - סביר יותר להניח שהוא אוהד קבוצת קרירט כלשהי. אני מדבר עליך, ועל איך שאתה מרים שחקנים לגבהים שהם בחיים לא יגיעו אליהם, או לפחות לא מתקרבים אליהם כרגע. מי זה לעזאזל ארון לנון??? כמה פעמים הוא יכול היה לבשל אתמול שערים, שלא לומר סתם לפנות איזה שחקן למהלך התקפי חכם עם פס פשוט? הבחור בלי ספק מהיר ובלי ספק זריז. אבל מעבר לזה הוא לא הראה כלום. זה מזכיר לי את ההתלהבות מרונאלדו בעונה הראשונה שלו במדי יונייטד. הבחור עשה שני פדאלים ועוד דריבל נחמד בגביע הצדקה ומאז נהייה מגה סטאר. לקח לאנשים חודשיים לפקוח עייניים ואשכרה לראות שחוץ מריקודים מעל וליד הכדור הוא לא מביא שום דבר פרודוקטיבי למשחק. מאז רונאלדו עבר כמה סדרות חינוך ושיפר את המשחק שלו (וכמובן שהוסיף לא מעט יכולות תאטרליות לארסנל...), אבל בין יכולות של שחקן ברגע נתון לבין מה שיש לו מבחינת פוטנציאל עובר קו די רחב. מצד אחד של הקו הזה עומדים כל האפסים שהספרס הוציאו לאורך השנים ושכיכבו בקבוצות הריזרבס של השיפודייה ומהצד השני עומד שחקן אחד שאשכרה עשה את זה. ארון לנון שחקן סופר מוכשר. ארון לנון לא הוכיח עד עכשיו שום דבר חוץ מהעובדה שהוא אחד השחקנים המהירים בליגה.