צודק ספרס... ואני לא הייתי כל-כך מתלהב במקומכם תרנגולים, לא ראיתי משהו מיוחד ממנו אתמול מול שחקנים שהוא אמור לקרקס בלי בעיה. מישה, יש שידורים של רוב משחקי הטורניר ביורוספורט, אני מניח שאת כל המשחקים של אנגליה הם ישדרו לאור הביקוש הרב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx .
מודע מודע, וגם קשה לשפוט שחקנים אחוריים בכזה גיל, מאחר ונסיון הוא פקטור חשוב ביכולת של שחקני הגנה וקישור אחורי, אבל בכל זאת, ציפיתי ליותר אחרי כל התשבוחות שהוא זוכה להן, זה הכל. נקווה שהוא ימשיך את הטורניר טוב יותר, מול פורטוגל זו כבר אופרה אחרת.
מה זה כאן, ילדים ג' במחלקת הנוער של הפועל צפת??? האדלסטון בן 18.5 - זה שהטורניר הוא לנבחרות עד גיל 21 לא אומר שהסגלים מורכבים מחבר'ה שהם בני 20 ו-11 חודשים. לגיל אין כאן שום פקטור ושום משמעות. גם לא לניסיון. כולם צעירים, כולם מתרגשים מהמעמד. דווקא לנבחרת אנגליה יש יתרון מסויים כי רוב השחקנים שלה הם שחקני הרכב פחות או יותר קבועים בקבוצות שמשחקות בליגות מאוד חזקות. בטח בכל מה שקשור ללחץ מנטלי ופסיכולוגי. סתם כדוגמא אפשר לקחת את האדלסטון ששיחק במעמד כמו חצי גמר פלייאוף בצ'מפיונשיפ מול שחקנים שמשמחקים בליגה השנייה בטורקיה או טוניסיה מול קהל תומך של שישה אנשים ו-13 גמלים. די התאכזבתי מהנבחרת האנגלית. למעט ראוטלידג' שהראה כדורגל איכותי - יתר השחקנים נבלעו בבינוניות.
cityblues "ביורוספורט,הם רכשו את זכויות השידור של הטורניר" הם משדרים את הטורניר הזה כבר שנים רבות,אני עוד זוכר את בקהאם משחק באנגליה בטורניר הזה והוא היה רחוק מלהרשים.
מישהו יודע במקרה אם המשחק מול הפורטוגזים מחר ישודר? משום מה ה-TV Guide שלי לא מראה לי מה יש מחר בערב ביורוספורט...
באנגליה יש שידור בBritish Eurosport של המשחק של אנגליה.השאלה אם השידורים הם אותו הדבר כמו היורוספורט שיש לכם בארץ
לא, בארץ זה ערוץ אחר של EUROSPORT, בכלל אני חושב שבכל מדינה באירופה יש את ה-EUROSPORT עם הלוח שידורים שלה. דרך אגב ירון איפה משדרים מחר את אירלנד, ב-BBC או ב-SKY?
מצטיין?!? מה הוא עשה בדיוק? משחק גרוע של האנגלים. ראוטלידג' אולי טיפה פחות גרוע מכולם, אבל לא בהרבה. השוער של פורטוגל מזכיר את דודו אוואט ביציאות שלו.