אני לא מאמין שאני קורא את זה. מתי הנבחרת הגרמנית סיפקה משחקי ידידות טובים לפני טורניר אני מאוד אשמח לשמוע את זה. מתי הנבחרת הזאת שיחקה ביחד? שאומרים שהנבחרת הגרמנית היא כלום בלי באיירן זה מצחיק אותי שוב ושוב, החבורה של לוזרים לא הייתה מונעת את התבוסה הזאת. אז הנבחרת הפסידה לא קרה כלום, כולה משחק ידידות מסכן שלא אומר כלום על אף אחד מהשחקנים הללו. שחקנים שזכו בדאבל בגרמניה שיחקו פעם ראשונה בנבחרת עם שחקנים שלא מכירים את הנבחרת אז אל תעופו על החבורה של הלוזרים מבאווריה. כל כך מרגיז אותי.
בסך הכל משחק יפה לצפייה, הרבה שערים והופעה טובה של גרמניה בחלק ההתקפי, ההנגה הייתה יותר מדי חלשה, החלק ההתקפי היה קרוב להחזיר את הנבחרת למשחק ויצר מהלכים יפים בחצי של שוויץ, אבל השער ה5 שבר אותם סופית. חלק מהשערים במשחק הזה היו = מצחיקים. :aaarofl: בסך הכל ההרכב של גרמניה היה מספיק חזק כדי לא להיות מובך ככה, ציפיתי לראות הופעה קצת יותר מסודרת שלכם.
בכל טורניר גדול הצוות המוכשר של אייסוקר יודע לסקר לנו את התמצית המעניינת הזאת על הנבחרת הגרמנית. תודה רבה לך סלע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
רק אל תשכחו רבותי שלאוו ניסה פה משהו שהיה ברור מלכתחילה שיכשל. ניסיון לשים את גוצה כקשר מ"ס 7... זה לצד מרטסקר כבלם, הוודרס כמגן ימני וכו. המסקנות יוסקו ואני מקווה שמרטסקר יהיה בספסל. לאוו ד"א אמר ששחקני באיירן כמעט כולם יהיו באנקרים בהרכב הפותח מה שאומר שהנבחרת שיחקה לא רק במערך הזוי, אלא גם עם חצי הרכב שני. המשחק הזה לא אומר כלום, במשחקים האלו יוגי מצידי יכול גם לשים את ויזה כחלוץ. יוני, שחקני באיירן זה השלד של הנבחרת, בין אם אתה אוהב את זה או לא.
אל תשכחו גם שכמעט לפני כל טורניר לאוו גורם לנו להרים גבה במשחקי הידידות שלפני הטורניר ובטורניר אנו מקבלים שוב את ההרכב החזק והצפוי שמצליח לרוץ רחוק מאוד. מקווה שגם הפעם זה יהיה ככה.
אין הפתעות: דרקסלר, האחים בנדר וטר שטגן הודחו מהקאדר... אפשר לקרא את המחשבות של לאוו כמו ספר פתוח. אני עדיין בטוח שמרטסקר, פולדי וקלוזה באנקרים בהרכב..
לסכם את המשחק בקצרה? פר, הומלס ושמלצר עשו תחרות מי משחק יותר חרא ושמלצר יצא עם ידו על העליונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx היי אלעד, טוב לראות אותך.
אני אשאל אחרת, מתי גרמניה ספגה שישיה? הפסד מתקבל, אבל למה כל כך הרבה שערים? השערים של דרדיוק וליכטשטיינר נראו כמו אותה אי-סגירה בהגנה. טעות שחוזרת על עצמה בצורה סתמית.
לפני 103 שנים נגד אנגליה 0-9 שכדורגל עוד היה משוחק בלי קהל ובקושי עם כדור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
יואב, גרמניה משחקת עם מספר 6 ו 7 היום שיחקנו רק עם 6, גוצה היה בדיחה מפגרת כמספר 7 לזה תוסיף הגנה שתיראה אחרת לגמרי עם שחקני באיירן. נוייר, בואנטג, לאם ובדשטובר, הם גם מתואמים אחד מהשני מבאיירן. קיצר ההגנה תראה אחרת זה בתוספת של שווייני לצד קדירה ולא התוהו ובוהו שראינו היום. קיצר אני מבטיח לכם שתראו הגנה פי 10 יותר טובה. רק שלאוו יפתיע אותי ויעיף את מרטסקר חזרה ללונדון...
ההגנה נראתה כמו מסננת, אני מקווה שלאוו לא בונה על מרטסקר גם כבלם שלישי, הוא פשוט ההגדרה המושלמת לאוברייטד ומספיק לראות את העונה האחרונה בארסנל. הוא יכול לתת משחק ענק, אבל הוא ידע לחרבן את זה. לא חושב שצריך להתרגש, כשמסתכלים על היריבות האחרות של הבית ועל ההרכב החסר שהיה לגרמניה, עם כמה שיש עומק בכדורגל הגרמני עדיין השחקנים של באיירן הם חלק משמעותי. ראיתי שדנתם הרבה בפורום גרמני על האפשרות של המגינים, בשלב הזה זה נראה קצת גדול על שמלצר.
לא ראיתי את המשחק (ארוחת חג וכו') ואני מאוד מופתע מהתוצאה, ההרכב היה סוג של בדיחה אבל בחיים לא הייתי חוזה שנחטוף חמישייה משוויץ. למרות שזה רק משחק ידידות, זה לא מתאים ולא מכבד, אני מקווה שיוגי הסיק את המסקנות ובחמישי נראה הרכב קצת יותר סימפתי. אני רואה שדרקסלר שיחק מדקה 62, אשמח לדעת איך הוא היה ואשמח לדעת גם איך רויס היה.