הסיבוב השני בליגת העל מתחיל: ב"ש באשדוד, מכבי חיפה נגד סכנין. בית"ר נגד נתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/12/22.

1. italiano Member

על מה רן בן שמעון מתבכיין בצורה כזאת?
    איזה ראיון מביך.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  2. yakov_y YNWA

התחלתי לאהוד את מכבי נתניה בגיל מאוחר יחסית, למה ? כי התלהבתי מהקהל במשחק חוץ בטדי נגד בית״ר.
    כמה סמלי שהמשחק הכי מביך שראיתי מקבוצה שלי אי פעם יהיה בטדי נגד בית״ר.

נגמר רק 6-3, בית״ר החמיצה במחצית ה-1 וה-2 לא מעט, הפקרות מטורפת, הקנדציה של אייל סגל במכבי נתניה הכי גרועה שהייתה לי מבעלים בספורט בקבוצות שאני אוהד.

מכבי נתניה בכדורסל לפני כעשור בגמר גביע קיבלה בראש, 30 ומשהו הפרש, 2 שחקנים קיבלו שכל וכבוד עצמי ופרקו את העצבים על היריבה, כאן יש רק נמושות, חסר לי ואן דייק או ערן לוי על הדשא.

המשחק הכי מביך שראיתי אי פעם מקבוצה שאני אוהד, ללא ספק, מזל טוב שזה רק 6.
    אבוקסיס עם ניצחון טקטי גדול, בכלל אבוקסיס פגע עם 4 זרים שמחזיקים את כל האפסים הישראלים שנמצאים בקבוצה שלו.

כמו שאמרתי, סגל, אלמוג כהן, קוז׳ק, אני לא אחזור על עצמי, אמרתי את דעתי עליהם בעבר.
    עונה סיוט, טעות שעשיתי מנוי, שוקל לא להגיע לגמר גביע הטוטו, חושש מהמשחק נגד אחי נצרת.

3. קשר שמאלי Member

המראיין שואל אותו מי תזכה מחר במונדיאל
    . זה באמת מה שמעניין אותו דקה אחרי הפסד כזה מתסכל. כמה חוסר טאקט. לא יודע למה חרגתי ממנהגי ולא צפיתי על מיוט

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

7:7 בחוץ.

5. oranfu Member

לא נמאס לברדה להביך את עצמו בראיונות?
    להגיד שלאשדוד לא היו מצבים להבקיע...

6. DRORIKO Member

תגידו מישהו פה זוכר מקרה של קבוצה שהמחליף הוא הסקורר הראשי שלה?

7. yedidel Member

שלומי ארבייטמן במכבי חיפה

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק משוגע, שתי הקבוצות היו שוות עוד שערים, הגנות פח אשפה.

מחצית ראשונה המאמן של נתניה מכר את הקבוצה שלו עם קו הגנה גבוה שכולל את קונסטנטין וגאנדלמן מגנים נגד שועה, אספרייה וניקולסקו. אחת ההחלטות המוזרות שראיתי. אבוקסיס החזיר לו במחצית השנייה כשהתעקש להחזיר את נתניה למשחק כבר היינו בדרך לחרבן את זה, תודה לקרצב שגמר את החברים שלו. מהניצחון הכי קל העונה זה הפך ליום של התקפי לב.

שועה ענק שהוא רוצה, מוח כדורגל מהטובים בליגה, יכול היה לסיים את המשחק עם 5-6 בישולים.
    ניקולסקו חלוץ מצוין, המספרים שלו אלה מספרים שלא ראו בטדי מאז הימים של שאלוי וחרזי אבל מה שהוא עשה בגול השני זה גועל נפש, אחד לאחד כמו ספורי. לעצור את הכדור על הקו ולזלזל ביריבים שלך בדקה עשירית זה טמטום, ללכת להקניט קהל סתם כי בא לך ולא כי יש לך איזה אישיו מולם זה כבר מגעיל. מקווה מאוד שיסדרו לו את הראש, יש לו מספיק כדורגל כדי לא להתעסק בשטויות כאלה.

ASROMA, EsheD, abcd ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  9. Butragueño מנהלים

לא אמרתי את זה כדי לדבר על מתנות. הפסקתי עם זה לפני 2 עונות כבר. להגיד ששופט נותן מתנה לקבוצה זה לתת לו קרדיט שהוא ידע מה צריך לעשות והחליט הפוך כדי ללכת עם קבוצה X. הבעיה היא שכל השופטים חלשים להחריד.

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

תוסיף את קארצב שגמר להם את המומנטום עם האדום הטיפשי,את המאמן שעלה בהרכב הזוי. בקיצר וברוח החג הנוצרי,סנטה הגיע.

11. Raulito Madridista

- קראתי בעיתון שזו השישייה הראשונה של בית"ר ירושלים מאז 1998 והלכתי לחפש - ניצחה -0:6 את הפועל בית שאן ב-21 בנובמבר דאז. מה שכן כעבור שנה הייתה לה גם שביעייה. ניקולסקו חלוץ מצוין, ירדן שועה, כמו שאמר בריאיון - התחיל להבין שהקריירה שלו הולכת לפח. לבית"ר ירושלים לקח אולי זמן להתניע אבל היא במצב לא רע בכלל לדעתי. אין מה לעשות מורידים את הרגל מהגז אחרי שמבקיעים רביעייה. מעניין אם ניקולסקו יעבור לקבוצה קצת יותר 'בכירה' בארץ.
    - הפועל תל אביב חייבת אבל פשוט חייבת להחליף קודם כל את השוער שלה. להשאיר את הצעיר המוכשר כגיבוי ואולי לבנות לעונה הבאה. זה מגיע לנו על הרצון לחסוך את המס או מה שזה לא היה מצד ארנסטס שטקוס שאני חושב שלא היה הירואי כמו שעשו ממנו אבל כן שוער יציב שאם אני עושה ממוצע משוכלל אז הוא יותר הביא נקודות מאשר פישל.
    - רותם חטואל צריך לפתוח בהרכב של הפועל באר שבע. הוא לא רק כובש שערים - הוא גם גורם לבלאגן. כשהוא כשיר במאה אחוז, אין איזה עומס משחקים מטורף וגם אין שחקן שטוב ממנו - זה נראה לי בזבוז שהוא אס מהספסל. ב"ש יודעת לקטוע מהר את הפאשלות ולא להיכנס למשבר.

12. Butragueño מנהלים

ירדן שועה כמו ירדן שועה, ילד חרא. אני רואה את שפת הגוף שלו במהלך המשחק, את ההתרסה שלו בחגיגות. הוא יכול להתראיין עד מחר ולספר שהוא רוצה להיות ילד טוב (כמו שרייכרט עשה), אבל טיפוסים כאלה לא משתנים.

אני עדין לא חושב שבית"ר בורחת מהתחתית, היא בנויה על שלישייה קדמית מהירה אבל עם חיסור אחד שלהם, או תקופה של חוסר הצלחה, אין להם מישהו שמסוגל להרים את הקבוצה מבחינה מנטאלית.

לגבי הפועל תל-אביב, המצב שם נראה רע. אם לא רוני לוי שנכנס לקיפאון במחצית השניה, הוא מפסידים עוד משחק.

רותם חטואל, לא צריך לפתוח במשחקים באר-שבע. זה שפרשנים או שדרנים לועגים למושג של "שחקן מחליף" וטוענים שמי שטוב מהספסל יהיה טוב גם ב-11 הראשונים זה שטויות במיץ. קודם כל ראינו את חטואל כשהוא פותח, זה לא זה. האפקט של שחקן שעולה מהספסל זה אחרת מזה שהוא פותח. לעלות ב-11 דורש שחקנים יותר טקטיים, זהירים, שמחוברים למבנה ומערך המשחק. בשונה משחקן שעולה לשחק בדקה 60, כשהמערך משתנה (לעיתים לטובתו), הקבוצה השניה עייפה יותר, שיטת המשחק ברורה יותר, מבינים מה מחפשים (אם זה שער יתרון, או להשוות וכו'). בדיוק כמוהו גם דוניו היה שחקן שנראה כמו תולעת כשעלה ב-11, והיה בינגו כשנכנס מחליף.

הפועל ת"א, קרית שמונה, בית"ר ירושלים, הפועל חיפה. אחת מהן, קבוצות שכבר יש להן יחסית ותק בליגת העל, תפרד מאיתנו לדעתי בוודאות בסוף העונה.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמעט שכחתי, אחלה אבו עביד!
    הקריב מעצמו ועשה עבירה של אדום כדי למנוע מאשדוד להגיע למצב ודאי של שער, הקרבה עצמית ששווה מבחינתי לא פחות מגול ניצחון!

14. zivmay Member

משחק אחד לא מעיד על הכלל ( במיוחד כשמדובר פה בהגנת נתניה, וקארצב המטומטם) ההתקפה של ביתר חלשה מאוד ובטח שלא מהירה.
    בנוסף למשחק הגנה מופקר, אם בש לא מנצחים בנוחות במחזור הבא, אנחנו צריכים להתחיל לדאוג.

15. קשר שמאלי Member

מה זה הקריב? הוא לא חלוץ שירד להגנה להציל את המולדת. הוא בלם, הוא היה צריך למנוע מכנעאן להגיע למצב הזה. הוא "נתפס" עם הפנים לגב של כנעאן. הוא פישל פה.

oranfu ו-zivmay אוהבים את זה.