הסיבוב השני בליגת העל מתחיל: ב"ש באשדוד, מכבי חיפה נגד סכנין. בית"ר נגד נתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/12/22.

1. yakov_y YNWA

יש להם חלוץ שכבש 9 מ-9 ו-11 מ-11 בכל המסגרות והצליח גם אשתקד בליגה, אספרייה החזיק אותם סיבוב שלם, שועה מלך הבישולים בליגה.
    אספרייה בגילו כנראה השחקן המהיר בליגה.

ההתקפה של בית״ר לא חלשה ובטח שלא איטית, לא יודע מה ראית.

בית״ר עם פול פגיעה ב-4 זרים, הישראלים שלהם חלשים להחריד, רק שועה שווה משהו, כל השאר אפילו ספסל ליגת העל לא מתאימים (זרגרי מחריד לאחרונה, ישראלי, קרצקין, זהבי, לא לליגת העל).
    הזרים מחזיקים להם את כל הקבוצה כולל שלישיית ההתקפה, לא זוכר קבוצה בליגת העל בעשור האחרון עם התקפה כזאת והגנה כזאת מבחינת איכות.

2. Butragueño מנהלים

הדבר הטוב היחידי בהתקפת בית"ר זה המהירות שלה ויציאה קדימה, אבל בדיוק כמו היציאה קדימה, ככה החזרה להגנה ולעמדות מאוד בעייתית ואיטית, ובכלל, נראה שמשהו לא בסדר בראש של שלוש השחקנים הקדמיים, לכן לא הייתי בונה על בית"ר כאיזו קבוצה שתמשיך ובאותו כח.

3. Raulito Madridista

בית"ר ירושלים תביא חיזוק בינואר, זה ברור, ברק אברמוב יפתח (קצת) את הכיס, גררו יעזוב למשל וכן הלאה. בוא נגיד שזה הלך הרוח ולא רק לפי מה שאמר יוסי אבוקסיס. בית"ר לא איזו אימפריה אבל יש הרבה קבוצות חלשות בליגה ומכבי נתניה גורמת לנו לחשוב שהיא גם תהיה חלק מהקלחת לדעתי. כן בית"ר קטלנית במתפרצות ואתמול היא לא חיפשה להסתפק בשער-שניים. גם אם 'נותנים' והמאמן ממול עושה טעויות - צריך לקחת. הפועל תל אביב ספגה עד עכשיו אשכרה שני שערים בממוצע למשחק. אי אפשר לשרוד ככה. התקפית כביכול יש קצת עם מה לעבוד. לדעתי בית"ר הפנימה שהיא כאילו קבוצת תחתית, הפועל עוד לא.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא מדויק.
    כשירדן שועה מתעסק בכדורגל ולא בשטויות, יש לו יכולת מסירה מצוינת. זה מוסיף לבית"ר יכולת לשבור לחץ ולשחק לעומק.
    כלומר ההתקפה של בית"ר הרבה יותר מגוונת ממה שחושבים.
    הבעיה כמובן היא בהגנה, שם בית"ר מאוד רכה ונאיבית.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מחזיק מתומא, שחקן מאוד רך ולא אמין במשחק שלו, שווה המון איבודים והפסדים במאבקים.
    מחייאס עם בעיות דרכון בונצואלה, ספק אם עוד יחזור העונה.
    כלומר נשארנו עם שני זרים שהם באמת נהדרים ואחראים ל-18 מתוך 21 השערים שלנו אבל לאורך זמן אי אפשר להתבסס רק עליהם.

6. Butragueño מנהלים

סכנין תעלה לשחק נגדנו היום בלי כיאל, גנהאיים וקבהאא. שלישיית הקישור החזקה שלה. מה שכן, זה אומר ששוקרני יפתח, שהוא השחקן שאני הכי מחזיק ממנו מבין שחקני סכנין. תמיד נגד הגדולות (בעיקר מכבי ת"א) הוא נותן משחק מהסרטים.

7. G.B7 ירוק עולה

שרי לא פותח.
    זה לא יאמן, בשידור אמרו שהוא הרגיש רגישות בשריר הירך הקדמי והעדיף לצאת ישר בשביל לא להסתכן, והנה אנחנו לא מעט זמן אחרי המשחק הזה הזה והוא עדיין לא כשיר במאה אחוז. זה פשוט מחדל!!.
    מעניין מי היום ישכב על הדשא ל10 שניות ואז יפצע לחודשיים:angry:.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@G.B7
    מסכים איתך, אבל לפחות סק וגולדברג יחזרו להרכב. סכנין גם תשחק ללא מספר שחקנים כך שאני מקווה שיהיה בסדר.

9. G.B7 ירוק עולה

גם אני מקווה ומאמין שיהיה בסדר אבל זה פשוט לא תקין בצורה הכי בסיסית שיש.

עבר לי בראש אפילו שחבל שעשינו את המחנה אימונים בקפריסין שחס וחלילה לא יקרה שם משהו וידברו על עוד עומס.

10. Butragueño מנהלים

ב-3 שבועות הקרובים יש לנו את הפועל באר-שבע ומכבי ת"א. מת לדעת עם איזה סגל נגיע בכלל למפגשים האלה.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ללא ספק שהקבוצה צריכה להיות בריאה מתי שהמשחקים מול הגדולות יגיעו. שחקנים כמו חזיזה, לביא, דילן וכמובן שרי צריכים להיות כשירים ברגע שנשחק קרבות צמרת. בשביל היום ההרכב הנוכחי אמור להספיק ואסור שנקבל עוד פצועים. לאצילי, אבו פאני, גולדברג, קורנו ופיירו אין זמן עכשיו להפצע.

12. קשר שמאלי Member

סטויאנוב פורח?

13. קשר שמאלי Member

לגבי מכבי חיפה, עזבו את החובבנות של הצוות הרפואי, איך אפשר להתייחס ברצינות למועדון שמגיע עם שוער שני ברמה של ליגה ב' למשחק רשמי (רועי פוקס) ? וכן יש אופציה טובה יותר - השוער של הנוער. הכל חובבני במועדון הזה. אני נגעל מהם ובז להם

14. oranfu Member

מה שלא רציני זה שהלכת לעונה הזאת עם חצי שוער, לא שהשוער השלישי לא מספיק טוב.

15. קשר שמאלי Member

לא מספיק טוב זה עדין, הוא באמת ברמה של ליגה ב'. הוא במועדון רק כי הוא הבן של מנהל האצטדיון. גם השוער השלישי צריך להיות ברמה מקצוענית. המועדון הזה מבזה את ענף.