לא נראה לי שהאגו של שחר יסכים להחזיר את ברקוביץ' אחרי העקיצות המרובות שהוא שולח לכיוון של חיפה וההתקפה חסרת הפשרות מהשבוע שעבר. אני גם לא רואה סיבה שברקו יחזור לפה-מה בדיוק הוא איבד פה? אם הוא ישוחרר מפורטסמות' הוא ילך להעלות איזה קבוצת דוויז'ן וואן לפרמייר ליג, לא את מכבי חיפה לליגת האלופות(לא שהם יצטרכו אותו בשביל זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx).
שמע זה ספקולציה, אבל אל תשכח שגם החזרה של ג'ורדן לכדורסל התחילה בספקולציה, החזרה של שפר? התחילה באיזה ספקולציה. גם אף- אחד לא האמין שרביבו יחזור לאשדוד (לא שהוא חזר... הוא שיחק דקה וחצי בערך אבל עדיין...). אני לא אומר שמחר ברקו חוזר לחיפה, אבל אתה אף- פעם לא יכול לדעת. אם יווצר מצב שפורטסמות' ירדו ליגה, וירצו לשחרר את ברקו מהחוזה- ברקו אולי יעדיף לחזור כבר הביתה להורים שבחיפה ולנסות להעלות את מכבי חיפה (שלמרות הכל, הוא עדיין אוהב מאוד את הקבוצה הזאת והקהל מת עליו) לליגת האלופות. בקיצר... הסיכויים קלושים, אבל כייף לדבר על זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/huh.Xxx .
תגידו, זה רק אני, או שברקוביץ' כבר גמר את הסוס לפני שנה בערך?! הוא רחוק מלהרשים בפורסמות', ובמנצ'סטר סיטי הוא היה דומיננטי רק בעונה שבה הם עלו מהליגה הראשונה שם לא נראה לי שהוא יחזור לישראל ויבזה את עצמו כמו רביבו
הבעיה שלהבדיל מרביבו שפשוט איבד את העוצמה, המהירות והחשק שהיה לו- ברקו לא איבד כלום. עדיין יש לו את הטא'ץ המפורסם עם הכדור, פשוט מבחינה גופנית הוא כבר לא מתאים לליגה האנגלית (ולכן הוא גם נפצע כ"כ הרבה פעמים).
אילן, איזה ספקולציה? יש להם עכשיו במהדורה של "חדשות הספורט" פעם בשבוע שמישהו בא ונותן טור אישי. בעל הטור האישי אמר, שלדעתו, במידה ופומפי ירדו, שחר צריך להביא את ברקו. מכאן להפוך את זה לספקולציה, או לשמועה, הדרך ארוכה. גם אני יכול לומר שעם מאיורקה ירדו ליגה, לדעתי, אלי זינו צריך להביא את אטו, אז זה הופך את זה לספקולציה?
האגו של ברקוביץ' לא יביא אותו לחיפה. האגו שלו כבר הצהיר בעבר כי הוא לא מתכוון לחזור לשחק בארץ כי הוא ברמה נמוכה ממנו.
זה כן בלתי אפשרי. ברקוביץ', אחרי הרבה מאוד שינויי גירסאות במהלך הקריירה שלו בכל הנוגע לסיום הקריירה במכבי חיפה, התבטא כמה פעמים לאחרונה כנגד הכדורגל הישראלי והתנהלות הדברים שם, בנוסף הוא אמר שהוא היה שמח לסיים את הקריירה באנגליה, ובפורטסמות' בפרט, כך שגם אם הם ירדו ליגה, אני רואה את ברקו נשאר שם ועוזר להם לעלות, והוא יעדיף את זה על פני חזרה לכדורגל שלנו, גם אם שחר יהיה זה שמשלם לו את המשכורת.
אוף נו. אתה לא מכיר את ברקוביץ'? הוא אוהב לדבר... הוא גם אמר הרבה דברים. באותה מידה הוא התבטא בעבר שהוא רוצה לסיים את הקריירה בחיפה. אז אם פורטסמות' ירדו הוא יכול לשנות את דעתו...
נכון, וציינתי את זה אם לא שמת לב. בעבר הוא היה די נחוש לסיים את הקריירה בישראל, אם כי עכשיו זה כלל לא נראה ככה, חוץ מזה, הוא עושה כסף טוב מאוד באנגליה ולא צריך לחזור לארץ. ואם כבר מסתכלים מבחינה מקצועית, הבאתו של ברקוביץ' תפגע ברוסו, מכיוון שכרגע המשחק של חיפה עובר דרך רוסו ובמידה וברקו מגיע, המשחק יעבור דרכו. ועוד משהו, אם זה יקרה ברקו יגיע עם האף למעלה כמו שבחיים הוא לא היה, ואני לא חושב שזה יתרום למהלך העניינים.
האם יכול להיות שברוך דגו בן 21 ולא בן 23 כפי שסברו עד כה? מסמכים שנמצאו אצל הוריו הביולוגים של השחקן,מוכיחים כי הוא צעיר בשנתיים,דגו מתכוון לפנות למשרד הפנים כדי להסדיר את העניין, הדבר מעניין שכן דגו עשה את הפריצה הגדולה שלו כבר בגיל 20(בעונה שעברה) שזהו גיל צעיר,אם הדבר נכון,דגו שיחק בבוגרי אשדוד כבר בגיל 16 ובגיל 17.5 בנבחרת האולימפית. מה דעתכם..?
מאוד מאוד משמעותי.... השנה וחצי אחורה הזאת בעצם אומרת שהוא בן 21 וחצי כרגע, והוא כבר מועמד לאירופה. אם יתברר שכך הדבר, זה עשוי להוסיף הרבה נקודות פלוס ברזומה, שכן כפי שאמרו פה כל ההישגים שלו היו כאילו שנה וחצי לאחור. חוץ מזה, שמגיל 21 ל23 (ההבדל שגילו) אפשר עוד לעבור סדרת שיפורים גדולה מאוד.
יובל גפני, בעליה לשעבר של בני יהודה מכה שנית: היום פורסם ב"הארץ" שיובל גפני הכריז כי אם הפועל חיפה תעלה לליגה הראשונה הוא ירכוש את הקבוצה, המצויה כעת בשליטתם של מפרקים. גפני אמר: "אני מעוניין להצטרף למכבי נתניה או להפועל חיפה, אבל אנהל קבוצה רק בליגת העל". היום גפני ינכח במשחק של הפועל חיפה מול נצרת עילית. מה שמשעשע הוא שבינתיים שתי הקבוצות ישחקו בלאומית בשנה הבאה, כך שיהיה מעניין לראות את ההתפתחויות. http://images.one.co.il/images/d/gg39459.Xxx מחפש קבוצה חדשה. גפני.