העברות, שמועות וכל היתר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏9/12/03.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה שלא ייצא גבר ועונה הבאה יציל את הפועל חיפה ויעלה אותה...אז הוא יחכה עוד שנה...

2. ג'רי בית הלוי Member

כי יובל גפני לא רוצה לצאת גבר אלא רוצה להתפרסם על חשבון קבוצה מסכנה. בתחילת השנה הפראיירית הייתה בני יהודה, שנה הבאה זאת תהיה הפועל חיפה.

3. Yaak#Berko Member

בימים האחרונים עלתה אפשרות כי גורן זקיץ' יושאל למכבי נתניה בעונה הבאה, יחד עם עוד שחקן צעיר של המועדון, ובתמורה תשאיל נתניה לחיפה את ישמעאל אדו. גם אורי אוזן ורביד גזל על הכוונת של חיפה.

עוד - ג'ף טוטואנה המצויין מועמד כמעט לכל קבוצות ליגת העל - בית"ר, ב"ש, נתניה, חיפה, התל אביביות. כרגע בית"ר נראית הכי רצינית.

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/04
  4. Diego Maradona Member

במשחק שהיה אתמול שדיברו עם גפני הוא אמר שאם זה תלוי בו שנה הבאה הוא במכבי נתניה
    גם אם היא יורדת ליגה

5. ג'רי בית הלוי Member

לפי פרסומים עיקשים(בידיעות) וקצת יותר מינוריים(במעריב), גוסטבו בוקולי, הזר המצוין של נצרת, בדרכו לקריית שלום. גם שמו של אדהם הדיה נקשר עם מכבי, אולם אלי דריקס הכחיש את זה, בעוד שהוא אישר את ההתעניינות בבוקולי. השאלה היא איפה לעזאזל יכניסו את בוקולי, כי כמו שזה נראה עכשיו מכסת הזרים של מכבי מכוסה לעונה הבאה עם פנסטיל, הייס, אדורנו, נדלה ופרוחננקובס. האחרון עשוי להימכר לקבוצה באירופה באם יציג יכולת טובה ביורו המתקרב אלינו, אבל אחרת עסקת בוקולי תרד לטימיון מבחינת מכבי וחבל.

6. burning soil Member

-מכבי ת"א סגרה כמעט באופן סופי עם אדהם האדייה וגוסטבו בוקולי מאחי נצרת.

-טל בנין ישוחרר מבני יהודה בתום העונה לאחר האכזבה מיכולתו.

-שי בירוק המושאל מנס טוברוק לחיפה,עשוי לעבור לבית"ר ירושלים בעונה הבאה.

7. Diego Maradona Member

בקשר לידיעה האחרונה יש לך מקור בנושא הלוואי וייבוא לבית"ר וכך נוכל להעיף את תורג'מן
    .....

8. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

בירוק לא יעבור יותר קבוצות בארץ, התחנה הבאה שלו, כנראה בסוף העונה הבאה, היא טוטנהאם האנגלית, שכרטיסו שייך אליה.
    ובקשר להאדיה ובוקולי, על האדיה הסיפור כנראה באמת חתום (מי זה בכלל?) אבל אני דווקא שמעתי שאחרי בוקולי עוקבת קבוצה מהליגה הראשונה ברוסיה שהגיעה לצפות בו משחק ומעוניינת בו בעונה הבאה. שחקן עם הרבה פוטנציאל, לדעתי אם הוא יעבור לקבוצת צמרת בישראל זו תהיה ההעברה המשמעותית של הקיץ הקרוב.

9. ofer23 Member

בירוק יישאר בחיפה בלי שום ספק, לפי דעתי בונים עליו לעונה הבאה.
    אדהם האדיה ככל הנראה גם יהיה בחיפה בעונה הבאה וזאת לאחר סיכום בעל-פה שהיה לפני מספר חודשים בין אחי-נצרת למכבי חיפה שלפיו נצרת תיתן את העדיפות הראשונה על השחקן לחיפה שכבר הביעה בו התעניינות.

חצי ליגת העל רודפת אחרי ג'ף טוטאונה הקונגולזי המצוין של הפועל חיפה. סוכנו של השחקן כבר מיהר להודיע כי ג'ף לא יעבור לשום קבוצה בלי חברו הטוב מזואה אנסומבו (גם הוא מהפועל חיפה, שחקן מצוין),
    דבר שעלול לפגוע בהעברתו.

10. Yaak#Berko Member

תשמע, מזואה אנסומבו שחקן לא פחות איכותי, שניהם צעירים, ובוא נגיד שהם כצמד יותר איכותיים מהצמדים - אוגבונה-קינגסטון, הייס-פרוחננקובס, אלבס-זקיץ' או כל צמד קשר אחורי+חלוץ שיש בליגת העל.

בית"ר או כל קבוצה ישראלית אחרת לא תקבל את בירוק, אין שום מצב שהוא עוזב את חיפה שם ישחק בהרכב בעונה הבאה, ואין במה יותר טובה לשחקן צעיר מאשר חיפה בעונה אירופאית. בקשר להאדיה, לחיפה יש עדיפות מתוך הסכם עם נצרת, אבל אני פשוט לא תופס ממנו. עוד שחקן על המשבצת של זנדברג וקטן נראה לי מיותר.

11. Diego Maradona Member

על הדיה שם רק במחזור נגד נצרת של בית"R הוא נכנס כמחליף עשה כמה פעולות טובות וכמעט בישל או שבישל אני ממש לא זוכר את המשחק הזה

אומרים שהוא כישרוני המעבר למכבי חיפה יכול לעזור לו מצד אחד ומצד שני להפיל אותי

תבינו כבר לבד להמ זה יכול להפיל אותו

12. burning soil Member

הידיעה התפרסמה בידיעות של היום,אבל אני הבנתי שרוני לוי בונה עליו
    לעונה הבאה,לדעתי הוא לא יעבור.

13. ofer23 Member

אנסומבו וטוטאונה אכן יהיה צמד מהאיכותיים בליגת העל, ויוכלו לתרום לקבוצותיהם.
    אני רוצה את טוטואנה כחלוץ מכבי חיפה, ואת אנסומבו לא בגלל הסיבה הבאה:
    אני לא מבין למה מחפשים בחיפה קשר נוסף (גילי ורמוט, אדהם האדיה וכו') בגלל שפשוט לא צריך:
    רוסו, טל ,זנדברג ,אלבס ,באדיר ,זאבדיל, בירוק, קטן (חצי קשר), אברהמי, בוקסנבוים (שממעט לשחק), אושרי גיטה, אלעד צחקו, מה צריך יותר??

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

טוטואנה מאוד מרשים אבל מנסיון העבר כבר ראינו על חשבון כמה חלוצים שמה שטוב מאוד לליגה הלאומית לא בהכרח טוב לליגת העל, אני לא אומר שזה נכון גם לגביו של טוטואנה אבל לא צריך להפוך אותו ישר לחלוץ בין הטובים בארץ. עד שלא נראה אותו בליגת העל אי אפשר לקבוע שום דבר לגביו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/4/04
  15. Diego Maradona Member

הכי כדאי שלא יחיתמו שום זר הניסיון מוכיח שחקנים זרים שהצליחו בעונה הראשונה שלהם
    בעונה השנייה שפכו מנוע ואני מאמין שזה ייקרה גם איתם ואולי גם עם גבריאל לימה