לפי דעתי בית"ר צריכה להשאיר את פדידה. הוא חלוץ מנוסה, שיודע בניגוד להרבה שחקנים אחרים לסיים מול השער. תגידו מה שתרצו על הרמה שלו - קשה לי לראות את בית"ר מביאה בעונה הבאה חלוץ יותר טוב ממנו. אה וחוץ מזה שלדעתי ביכולת הנוכחית הוא לא רואה את ארבייטמן ממטר, הוא הרבה יותר טוב ממנו.
לפדידה ציפו עתיד פי כמה וכמה יותר גדול מלארבייטמן. ותראה איפה הוא היום (עדיין בארץ בקבוצת תחתית). אבל הוא שחקן מעולה. שחקן שיודע לכבוש ויודע לבשל טוב מאוד. אני מקווה יחתימו אותו לעוד עונה.
עמית בן-שושן החלוץ הצעיר של בית"ר התגייס לפני חודש לצה"ל, אך עד הגיוס לא הפסיק לכבוש בליגת הנוער. חלוץ צנופ ומהיר, עם יכולת כידרור מעולה אך עם בעיטה לא מהטובות בארץ. אני אישית צופה לו עתיד בגלל שהוא שחקן ממושמע, אחראי, משקיען. אך מכאן והלאה הכל תלוי במזל שלו, כנראה שעונה הבאה ישחק בהשאלה בבני יהודה, אך לזכותו יאמר שהוא לא רק חלוץ שמסיים ונותן גולים, אלא הוא גם שחקן שיודע לבשבל ולכדרר. מור אפרים "ניר רייכמן" החדש כפי שרבים מכנים אותו. הקפטן של קבוצת הנוער ושחקן נבחרת הנוער הישראלית. קשר מאוד מוכשר, עם יכולת פיזית מרשימה ובעיטה חזקה. הבעיה היחידה שלו שהוא ממעט להנהיג בנוער ואם הוא רוצה יש לו את המנהיגות. אם הוא יקח את עצמו בידיים בקטע הזה ויתחיל לנהל משחק ולהנהיג אני צופה לו עתיד טוב. גם בן שושן וגם אפרים הם שחקנים טובים- אך אני לא רואה אותם בנבחרות האולימפיות והבוגרות..
אני לא ירחיב על הפרשה שדיברו עלייה כאן ששחקן כדורגל פעיל היה עם אשתו של שחקן עבר.. אז הנה הסקופ הקטן: ביום העצמאות עשו כמה שחקנים בצפון הארץ על האש, ביניהם גם גבי פקר שחקן עבר של חיפה ומשה גלאם שחקן אחי נצרת. לאחר מכן גילה פקר,שגלאם נמצא עם אישתו ורדף אחריו עם מכוניתו, גלאם ברח עם הרכב שלו ובשנייה האחרונה ניצל מפקר שכמעט נכנס בו. אז לצערי וצערכם זוהי לא שימרית אבוקסיס, אלא גלאם שנוסף להימורים הסתבך עכשיו גם עם חברו הטוב גבי פקר.. ותזכרו איפה שמעתם זאת לראשונה!
אני דווקא שמעתי מכמה מקורות שלבית"ר יש בנוער את אחד מהשחקני ההגנה המבטיחים בארץ העונה לשם יוני קים. מה דעתם של אוהדי בית"ר שמכירים אותו מקרוב עליו?
שחקן ענק! יצא לי לראות אותו העונה בכמה משחקי נוער מדובר בשחקן מאוד מאוד כישורני. מקווה בשבילו שיעלה לבוגרים בעונה הבאה כי בית"ר אף פעם לא הייתה אחת שגידלה שחקני הגנה מלבד אולי שמוליק לוי.
ומה אתם אומרים על מה שכתוב ב- ONE: "במהלך שיחה פנימית שקיימו היום מספר מחברי הנהלת הפועל ב"ש, עלה שמו של דרור קשטן כמועמד לאמן את הקבוצה בעונה הבאה. מקורבים להנהלת הפועל ב"ש עשויים להתחיל בקרוב בגישושים אצל קשטן, שעשוי להגיע במידה שהמאמן הנוכחי, אלי גוטמן, לא יממש את האופציה להמשיך בעונה הבאה." כל זה במטרה להחזיר את הקהל הבאר שבעי ולקדם את הצעירים בקבוצה ולהגיע לתארים המיוחלים. אתם חושבים שיש בכך הגיון? שזה באמת יתבצע? שזה יעזור?
מסכנים ב"ש. עוד עונה של בונקר אם הוא בא. אבל קשטן שהוא רוצה לשחק התקפי הוא עושה את זה והוא מס' 1. קשטן המאמן מס' 1 בארץ.
אין סיכוי. קשטן מאמן של קבוצות צמרת והפועל באר שבע כמה שהיא מנסה להיות היא לא קבוצת צמרת וגם לא תהיה(אני לא מנסה לפגוע באוהדי הפועל באר שבע). אם קשטן יעבור לאיזה קבוצה זה יהיה לבית"ר מכבי תל אביב או מכבי חיפה
אז זהו.. זו ההשתתפות הראשונה שלי.. אני ערבי בן 19 מנצרת קוראים לי חסון אוהד את אחי כמו שרואים.. כי היא הקבוצה של העיר.. אבל אני אדום מיום שנולדתי.. נבחרת: אך ורק גרמניה בארץ: הפועל ת"א ואחי באנגלי ואורופה: מנצ'סטר בגרמניה: דורטמונד אז מה אתם אומרים על הידיעה האחרונה בהחלט מ-YNET: אדהם האדיה עובר לקבוצה מאיסטנבול.. מהליגה הראשונה בטורקיה: כלומר זה או גלטסראי או פנר' או בשיקטש או קבוצת בלילי איסטנבולספור.. מה אומרים?? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2909472,00.html ואחת ולתמיד ומה קורה לעזאזל עם גוסטא??
ברוך הבא חסון, בקשר לידיעה שהצגת- אני לא הייתי כל כך סגור על מעבר לטורקיה בגלל שהטורקים ממש לא מקצוענים בקטעים האלה וראינו כבר הרבה שחקנים שהיו אמורים לחתום שם ובסוף זה לא יצא לפועל (הדוגמא האחרונה שעולה לי לראש- סלים טועמה, בן לוז...) וזאת בגלל שבכל מה שקשור לכסף הם די שכונתיים שם בטורקיה, אפילו יותר ממה שהולך פה, קבוצה רוצה שחקן ופתאום מגלה שאין לה מספיק כסף ובמקרה הטוב השחקן פשוט לא עובר, במקרה הרע הוא מגלה את זה לאחר שכבר עבר לטורקיה. בקשר לגוסטא (זה בוקולי נכון?)- אני חושב שהוא יילך לחיפה אבל קשה לי להבין למה? יש כבר שחקנים שחופפים לו בתפקוד וביכולת, הדבר היחיד שאני חושב שהוא יכול להועיל לחיפה בו זה הרחבת הסגל לקראת ניסיון לעשות עוד עלייה לליגת האלופות, וגם שחר מעוניין לגזור עליו קופון במכירה מהירה לאירופה בהרבה יותר כסף ממה ששילם לנצרת. שוב, ברוך הבא וכתיבה מהנה ופורייה.
גם אם אכן יש אמת וכוונות רציניות של קבוצה טורקית בקשר לאדהם הדייה, אני מניח שמדובר באיסטנבולספור ולא באחת מ-3 הגדולות, ולא מכיוון שהדיה לא מספיק מוכשר אלא מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט לא מספיק מוכר ומנוסה ברמות הגבוהות ביותר. הדיה הוא דווקא שחקן שאני מאמין שאם הוא יגיע למכבי חיפה (אליה הוא קושר כבר כמה פעמים במהלך העונה) וישתלב שם יפה הוא בהחלט פוטנציאל לייצוא עתידי לאירופה. ואמרו אמן!
ברוך הבא חסון. סתם בשביל לסבך את העסק, לפני 3 שבועות בערך שמעתי את מאיר פניג'ל אומר שהוא רוצה את בוקולי בבית"ר בעונה הבא...