תודה לכל המגיבים.. 1)בעניין אדהם.. אני מכיר אותו אישית אני אומר לכם הוא צריך לשחק אך ורק בליגת העל שנה שנתיים לפחות ורק אז לצאת לאירופה.. הוא בן-אדם שרוצה להצליח ועוד יתן הרבה לכדורגל הישראלי.. אה אגב אתם מוזמנים לראות אותו נגד חיפה בראשון אנחנו הולכים לקריית אליעזר עם מטרה אחת לנצח (לא כדי לקלקל סתם אלא כדי להישאר בליגה..) ואדהם יעשה צרוצ צרורות להגנה של חיפה (הוא אוהד את מכבי ת"א אגב..http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx) 2)לגבי גוסטא (כן כן ככה קוראים לבוקולי אז תשכחו מהשם הישן..אני המצאתי ת'שם החדש שלו מזמן וככה כולם קוראים לו היום בנצרת) אז אני מאמין שהוא סגור בחיפה.. למי שאמר שלו יצטרכו אותו בעונה הבאה, תראה אני יודע שחיפה הופכת להיות ריאל הישראלית בשנים האחרונות.. אבל גוסטא הוא שחקן מיוחד יוצא מהכלל אין מי שיתחרה איתו בחיפה כי פשוט אין מוכשר ממנו והו יכול לשחק בכל עמדה בקישור או חלוץ או מאחורי החלוץ.. ושחר יעשה המון כסף על הגב שלו עוד תראו לאן הוא יגיע..
ברוך הבא, לטעמי האדיה שחקן כשרוני ביותר,ולפי התקשורת הוא סגור דווקא במכבי ת"א, סביר להניח שאם הוא חוזר,זה ע"י אחת מהקבוצות היותר קטנות באיסטנבול.
מקורבים (ביותר) לאדהם אומרים שהוא סגור במכבי ת"א.. וזה מפיו של מישהו שהיה איתו בפגישה עם קלינגר כבר באמצע העונה
לא.... האליפות כבר בטוחה... חיפה עלו ליתרון של 3-1 מהשער של באדיר. אין תקוה (לא ש-היתה.)! טוב... כל הליגה היתה מסריחה העונה. אחי נצרת ירדו על בטוח וזה מגיע להם. נשארו 3 מחזורים אני מקווה שהם יגמרו מהר. בנוגע לבוקולי. שחקן שיותר מדי מנסה לקחת את המשחק על עצמו והנה דוגמה מהמשחק הזה הוא סתם הלך לבד. ואיזה גול דפוק מאיר כהן ספג, זה פשוט לא הוגן!
לדעתי זה טוב לו. שם הוא יפתח בטוח ויהיה להם קישור לא רע כשהוא ואלברמן דפנסיבים ותקווה וטועמה אופנסיבים. עדיף לאדהם מאשר להתייבש בספסל של איזושהי קבוצת צמרת...או שלא?
אני לא יודע מאיפה שמעת את זה, אבל מלבד העובדה שזה כנראה לא ייצא לפועל, אפילו מחשבה על מהלך על כזה הוא אדיוטי לחלוטין. כל המבקרים של קייסי די סתמו פיות בתקופה האחרונה, למה? כי אין מה לבקר. קייסי, למרות הניפוי המתמשך (והלא מוצדק) מהנבחרת, עדיין עדיף על שני המגנים שנמצאים שם, ובטח שעסקת חליפין עם כל מגן שמאלי ישראלי אחר בארץ היא לא מציאותית. ואגב, להבא נסה יותר מאשר לכתוב הודעה שטחית שכזו.
אני בד"כ לא כותב כאלה אני מיהרתי ורציתי לספק לכם את המידע הלקוח מוואלה. אני מקווה שקייסי ישאר מגרשוילי מהפועל חיפה יבוא ויהיה פשוט מחליף לקייסי ואז תוך שנה מגרשוילי יחליף את קייסי המזדקן.
אני חושב שעבד רבאח בכלל ימני ברגל, אדורם קייסי עדיין חור בהגנה. אני לא מבין למה בחיפה לא מביאים קשר אחורי ישראלי ומתפנה מקום לזר במשבצת המגן השמאלי. מגרלשוילי ילד לא ממש מוכשר שחולם להיות חלוץ. מגן שמאלי הוא לא.
קייסי שחקן מצויין אבל בגלל שאין מגן שמאלי מחליף בחיפה יש עליו יותר מדי עומס והוא אחרי כמה זמן קורס..הוא עדיף על רבאח בהרבה ולדעתי צריך להביא את מגרשוילי בתר מחליף.
שני בישולים לבכר במשחק אימון בלסטר שחקן אשדוד הציג יכולת טובה במשחק נגד קבוצה מהליגה השנייה. בכר: "הרגשתי ששיחקתי טוב, אבל יש לי עוד יומיים להוכיח את עצמי". אדאמס: "נמשיך לבחון אותו" לסטר האנגלית, שירדה לליגה השנייה, ארגנה לשחקן מ.ס אשדוד אילן בכר משחק אימון באיצטדיונה הביתי, מנספילד(זה לא ווקר במקרה???), נגד קבוצה מהליגה השנייה. בכר הפגין יכולת טובה במשחק ובישל שני שערים לזכות קבוצתו, שניצחה 1:3. בלסטר שיתף בכר פעולה עם קית' גילספי, פרנק סינקלר ולס פרדיננד. מי שהיה אופטימי אחרי המשחק היה סוכנו של בכר, דיויד אבו. סוכנו של הישראלי אמר כי בכר הרשים לטובה וכי לסטר יכולה להתאים לשחקן. "אילן בכר מרשים לטובה. הוא חושב שהקבוצה נחמדה והיא יכולה להתאים לו", סיפר הסוכן. "מניסיון קודם, עד לרגע האחרון אי אפשר לדעת. הרגשתי ששיחקתי טוב אבל יש לי עוד יומיים להוכיח את עצמי", אמר בכר עצמו. מאמן לסטר, מיקי אדאמס, אמר לסוכנו של בכר שהשחקן שיחק טוב וקצת התעייף לקראת סוף המשחק. אדאמס: "נמשיך לבחון אותו. אם לא היינו חושבים שהוא מתאים היינו משחררים אותו כבר היום". לסטר, שהביעה התעניינות בבכר, לא הצליחה להישאר בפרמייר ליג עונה נוספת ותנשור בסיום העונה לליגה השנייה. הקבוצה, שמדורגת במקום ה-18 בפרמיירליג, רחוקה חמש נקודות מהקו האדום, שם נמצאת מנצ'סטר סיטי. היות ונשאר מחזור אחד בלבד עד לסיום, כל מה שיכולה לעשות הקבוצה זה להרוס לארסנל את המאזן המושלם שלהם כשיתארחו בהייבורי במשחקם האחרון בליגה העליונה. http://wmh.walla.co.il/archive/98422-4.Xxx האם אחרי ההרפתקה הספרדית הקצרה,התחשל ומספיק אגרסיבי לדוויז'ן וואן? יוכיח את עצמו ויוחתם? יש לי תחושה חזקה שכן.יש בו משהו בבכר...מה אתם אומרים???
בכר שחקן לא רע ויש הבדל ענקי ברמות בין הליגה הספרדית הראשונה ובין הליגה האנגלית השנייה[ה-D1] ככה שבכר יכול להצליח,זה גם סגנון משחק שונה שאולי הפעם כן יתאים לבכר...וגם הפעם הוא מגיע גם עם קצת יותר נסיון והוא מגיע בזכות עצמו ולא כדי שהוא יוכל לארח ליוסי חברה,ככה שאולי יש סיכוי שהוא יצליח יותר.