אילן בכר אחד השחקינם האוברייטד הכי גדולים שאני מכיר. יגאל אנטבי (אני יודע שהוא שמאלי) יותר טוב ממנו בעשר רמות, וגם היום חרזי, בן דיין, ז'אנו, אוזן וחליבה יותר טובים ממנו. אולי אפילו חאליס עזריה וסטרול.
תראו כמה שמועות והעברות ביום אחד: את הפועל ת"א צפויים לעזוב בסיום העונה סולצ'אגה, קינגסטון, קרבאליו חלםון ואבו לאבן כשסבן ורוזן גם כן לא בטוחים בקבוצה, כך שנדמה שהפועל ת"א עומדת לעבור עוד טלטלה כמו שעברה בקיץ האחרון. מכבי ת"א לעומתה מעוניינת באורי אוזן שכבר הצהיר שהוא עוזב את נתניה והוא מעוניין לשחק אצל קלינגר. כשאני שומע את זה אני מייד חושב לעצמי שזו הזדמנות פז למכבי חיפה לרכוש את ג'ון פנסטיל המצוין שגם הוא משחק במכבי ת"א מגן ימני... ועם כבר מכבי חיפה- האלופה שוב מעוניינת בבלסינג קאקו לאחר שויתרה על אפשרות לרכוש אותו באמצע העונה. בקשר לפרשת בוקולי- בני יהודה מכבי ת"א ומכבי חיפה יועמדו לדין ואמורות לספוג קנס כספי על כך שפנו לבוקולי לפני סיום העונה, אבל בינינו- אם זה אסור למה מכבי ת"א ואוזן נפגשים ביום שבת אחרי המשחק בין הקבוצות למרות שלא נגמרה העונה ולמרות שכבר ידוע שההעברה כמעט סגורה אפילו לפני המשחק ביניהן? תארו לכם מצב כזה: בני סכנין מובילים 3 - 0 כלומר בטוח נשארים בליגה, גם ב"ש כבר ניצחו ועכשיו דקה 90 פנדל לנתניה שיכולה לשוות ל 1-1, אוזן הבועט הקבוע ניגש לבעוט, הוא כבר שמע מהספסל שסכנין מובילה ותנצח ושנתניה ירדה ליגה והוא חושב על העונה הבאה- על לשחק במוקדמות ליגת האלופות עם מכבי ת"א- זה לא ישפיע עליו בבעיטת הפנדל??? אני לא מבין למה מעמידים לדין על דבר אחד ועל אחר לא...
אינדיו וקלאדיירה צפויים להישאר ברוך השם. מליחי כנראה ימצא את עצמו בקבוצה אחרת העונה הבאה (לחשוב שאהבתי אותו בתחילת עונה את הז'אק {נאד} הזה). גם עטיה יכול להיות יעזוב, דרעי, ועמיר "נזכרתי להבקיע שערים בדקה האחרונה של העונה" תורג'י. בקשר לסבן, הלוואי יבוא לבית"ר. הוא במקום טלקר זה חלום. גם אם לא, יש לנו לסבול את טלקר עוד עונה אחת בלבד!
לחיפה אפשר להוסיף גם את רבאח, סולימאן, מגרשוילי יש עוד ישראלים שחיפה רוצה?! אוזן מטומטם אם הוא עובר למכבי לדעתי. אין לו כ"כ הרבה מה לחפש שם.. במיוחד שיש את פנסטיל מכבי צריכה לחפש מגן שמאלי בדיוק כמו שחיפה עושה או אפילו יותר לא כן?!
להזכיר לך לאיפה הקבוצה הזו הגיעה? למקום שכל קבוצה בכל ענף רוצה להגיע אליו... למה ששחר לא ירצה? חוץ מזה אתה שוכח ש90% מהפרסומים זה לא נכון, הרי כל סוכן של שחקן מכפיל פי 3 את מספר הקבוצות שמעוניינות בלקוח שלו ואפילו מוסיף איזה מאיורקה או משהו כזה בשביל הכיף, וזה בשביל שמי שבאמת רוצה את השחקן יחשוב שהוא צריך להציע יותר בשביל להחתים את השחקן והסוכן מרוויח יותר כסף, הרי 10 אחוז מ- 100000 דולר זה יותר מ- 10 אחוז מ- 90000 דולר. זו תופעה ידועה לא רק בארץ.
אשראף סולימאן לא ישחק בחייפה, רבאח הוא שחקן בינוני ומגרלשווילי בליגה השנייה. על איזה כישרונות אתה מדבר? חיפה הגיעה לסוג של הסכמה עם אדו ומתלבטת בינו לבין צ'דיקובסקי שלוחץ לסגור. יש טענה שקאקו על הכוונת. לא מובנת לי, לא ברמה הדרושה. אם אוזן עובר לת"א זה כי פנסטיל עוזב לחו"ל, זה מגה טימטום להחזיק את שניהם. אני לא מבין איך עוד לא פורסם שחיפה מעוניינת ברוזן. גילי לנדאו לא רוצה אותו.
יש,ועוד איך יש,אבל גם יענקל'ה שחר יודע שלא מקבלים תמיד כל מה שרוצים.חיים מגרשוילי לא יחצה את הכביש,לא כל עוד דורה בקבוצה,וכשמתגבשת לה קבוצת ניהול שתרצה מאוד להשאיר את שחקן הבית המוכשר והמצוין הזה בקרית חיים.הפועל חיפה היא לא סל מציאות שמכניסים לתוכו יד,בוחשים ולוקחים מכל הבא אליה.זה יהיה עצוב מאוד אם הכיוון והמודל של שחר יהיו שמעון מזרחי ושות'.מחלקת הנוער של הפועל חיפה לא קמה כדי לספק כשרונות לכפר גלים,(ורמוט?!) ואני חושב שיענקל'ה שחר הוא עדיין הגון והוגן מספיק כדי "להוריד את ידיו" מקבוצות שלא נתברכו בשפע מזומנים,אלא בכשרונות צעירים.הוא גם לא צריך ללכת רחוק,יש לו משלו.לגבי רבאח וסולימאן,אין לי "מושג ירוק" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx סתאאאם...... לגבי סולימאן,אין לי אינדיקציה ברורה בקשר ליכולות שלו,אני יודע שמדובר בשחקן כישרוני מאוד אבל לא עקבתי אחריו בצורה סדירה.נשמע לי הגיוני שלא הוא האיש ששחר ירצה לראות אצלו.רבאח שחקן באמת בינוני,למרות שהוא נורא משתדל,גם בנבחרת,אבל לא לכולם יש את מה שצריך,קורה,לא אסון גדול.לגבי מרגשוילי,לא ברור לי הקשר בין מידת הכשרון שלו ולעובדה שהוא משחק (עדיין) בלאומית.הוא באמת,בשיא האובייקטיביות,כישרון מבטיח שעוד ידבר חזק בליגת העל.ברגע שנעלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/e/e/d/s/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200404091757096370/200404240111483589/the_shark.Xxx
ג'ו קול, מה אתה בעצם אומר? שחיפה צריכה לשבת בשקט ולא לקנות אף שחקן, ולא לחזק את הקבוצה הגרועה שלה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/huh.Xxx בנוגע לפנסטיל-אין שום סיכוי שהוא יעבור לחיפה, מכיוון שהוא חתום על חוזה במכבי שמאפשר לו לעבור רק לאירופה. אם אף קבוצה אירופאית לא תקנה את השחקן הטוב ביותר שדרך בארץ מאז יעקובו מכבי תמשיך להרוויח. אגב, אם אורי אוזן יגיע לשחק אצלנו לא תהיה שום התנגשות עם העמדה של הגנאי, מכיוון שהוא(פנסטיל) יכול לשחק גם כמגן, גם כקשר וגם כחלוץ. כשאני חושב על מצב שבו יהיה לנו הרכב שכולל את אורי אוזן כמגן ימני, ג'ון פנסטיל כקשר ימני ונדאלה המצוין(היום לראשונה ראיתי אותו משחק, הוא ממש הרשים אותי) כמגן שמאלי, אני פתאום נהיה אופטימי.
ראיתי את מגרלשוילי בכמה משחקים העונה, הוא הרבה יותר קשר ממגן, ובתור קשר הוא לא משהו. משחק ההתקפה שלו טוב, אבל ההגנה לוקה. כמו תומר חליבה. לגבי גילי ורמוט, יש לו טכניקה טובה מאוד, אבל הוא משחק בליגה השנייה ואין אינדיקציה אמיתית ליכולת שלו. גם אלי ביטון וראובן עובדש יש טכניקה ותראה איפה הם היום, צריכים לתת לו זמן, והוא צריך לשחק בליגת העל. בשמנה שעברה עומר בוקסנבוים של ר"ג הרשים מאוד ותראה איפה הוא (רמז, בקצה הספסל של חיפה).
גילי ורמונט שחקן מצויין והליגה השנניה היא אינדיקציה מצויינת לליגה שלנו . אני בטוח שאם היית שם את הפועל חיפה כפ"ס וקרית שמונה בליגת העל הם היו יותור טובות מנצרת מנתניה ומסכנין לפחות. ואין שום ערך להשוואה בין עבוד ביטון וורמונט הוא סוג שונה של שחקן וביטון באמת בדעיכה ועובד עוזב את מכבי אז קלינגר מחזיר לו ומייבש אותו על הספסל..
גם אני חשבתי כך לגבי פנסטיל עד שראיתי את טוטו של הפועל חיפה... מכל השחקנים שציינתם פה מכבי חיפה לא צריכה אף אחד. היא צריכה חלוץ שפיץ שעושה גולים בימין, שמאל והראש כי אין לנו כזה כבר שנתיים (ע"ע יעקובו).
מקורבים לבני יהודה החלו לפעול להחזרתו של האווירון מזרחי הביתה לשכונה. מזרחי, שפורסם השבוע ב"ידיעות" כי הוא מעוניין לעזוב את ב"ש בגלל אי הוודאות הכלכלית בקבוצה אומר כי הוא שמע לחשושים בנושא, אבל יש לו הצעות משלוש קבוצות נוספות מליגת העל (שתיים מהן ככל הנראה אשדוד והפועל פ"ת) והוא דורש חוזה לשלוש שנים. מבני יהודה נמסר כי עדיין לא החלו הדיונים על רכש לעונה הבאה. הצטרפות של מזרחי לכתומים יכולה להפוך את החלק הקדמי שלהם לכשרוני במיוחד והוא יצטרף לבן לוז, מטה בטורינה ואיבן מרוסלבץ' שסגורים בקבוצה לעונה הבאה. קיים גם סיכוי שכפיר אודי ימשיך בקבוצה.
עומר בוקסנבוים שהגיע למכבי חיפה בתור מחזיק גביע טרי, סיכם היום לשנתיים בהפועל פ"ת. בוקסנבוים לא הטביע את חותמו בקבוצה ושותך רק בשלושה משחקי ליגה והוא עוזב לאחר עונה אחת בלבד במועדון.
כמה עידכונים: בסיום משחק הירידה של נתניה בבלומפילד,אמר אורי אוזן,קפטן נתניה לאוהדי מכבי ת"א כי הוא סגור במכבי לעונה הבאה. עוד ממכבי-אלעד בונפלד חתם במכבי. מה דעתכם על העניין שמביא זאב רוזנשטיין בכרטיסו של שחקן מכבי ת"א,ראובן עובד?