כמה עדכונים בליגת העל: אושרה העברת חיים מגרלשוילי נשיא בית המשפט המחוזי בחיפה, מיכה לינדרשטראוס, אישר היום את ההסכם בין מכבי חיפה להפועל חיפה בנוגע להעברתו של השחקן חיים מגרלשווילי לשורות האלופה. כעת נותר למגרלשווילי לסכם עם מכבי חיפה את תנאיו הכספיים. במסגרת העסקה תעביר מכבי חיפה להפועל חיפה 300 אלף שקלים ותשאיל לאדומים שני שחקנים, את הצעירים אלעד צחקו ואת איסלם כנען, לתקופה של שנתיים. שגיא שטראוס מתקרב להפועל חיפה השוער שגיא שטראוס החל להתאמן היום עם הפועל חיפה וצפוי ליטול חלק במשחק האימון של הקבוצה מול כפר קנא. גבריאל לימה סופית בבני יהודה ההתאחדות לכדורגל אישרה היום את מעברו של החלוץ הברזילאי גבריאל לימה מבני סכנין לבני יהודה ת"א. לימה, שנמצא עם בני יהודה במחנה אימונים בהולנד, יוכל לשחק כבר בשביעי לאוגוסט בגביע הטוטו ההתאחדות לכדורגל אישרה היום כי מעברו של החלוץ הברזילאי גבריאל לימה מבני סכנין לבני יהודה ת"א היה חוקי. קבוצת בני סכנין טענה שהיא מחזיקה בכרטיס השחקן של לימה וערערה על ההעברה אך הערעור לא התקבל. לימה, ששוהה בהולנד במחנה האימונים של בני יהודה, יוכל להשתתף כבר במשחק הראשון של הקבוצה במסגרת גביע הטוטו שיערך בשביעי לאוגוסט, יום שבת הבא, מול מכבי פ"ת. עם זאת, עניין לימה עדיין לא הסתיים ובשבוע הבא השחקן צפוי לעמוד לדין בעקבות כתב אישום שהוגש נגדו על כך שכרטיס השחקן שלו הוחזק ע"י אדם פרטי, דבר האסור על פי תקנון הרשות לבקרת תקציבית אשדוד לא תעמוד בדרכו של בלסינג קאקו קשר מ.ס.אשדוד, בלסינג קאקו, לא יחזור מחר (שישי) ארצה עם הקבוצה אלא ישהה בבית משפחתו בבלגיה, משם ייצא ביום ראשון ללונדון, לשבוע מבחנים בקריסטל פאלאס. לאחר שהקבוצה הלונדונית הביעה בימים האחרונים את רצונה לבחון את הקשר, היום הגיע למשרדי אשדוד הפקס הרשמי מהקבוצה ובו ההזמנה למבחנים. מנהל העל של המועדון, אלון חזן, אמר היום ל-ONE: "במשך כל השבועות האחרונים קיבלנו מספר פניות והצעות מקבוצות בכירות באנגליה, אולם מעבר לשיחות בלתי פורמליות לא קיבלנו שום נייר כתוב ולכן לא התייחסנו לפניות הללו ברצינות". "קריסטל פאלאס", הוסיף חזן, "שיגרה לנו היום מכתב רשמי ואנחנו רוצים לתת לבלסינג תחושה שלא נעמוד בדרכו במידה ותהיה לו הצעה רצינית מקבוצה בכירה באנגליה". עוד סיבה שבגללה לא מתכוונים באשדוד לעמוד בדרכו של קאקו, היא העלות הגבוהה שלו (100 אלף שקל בחודש) ובכוונת הקבוצה לדרוש סכום גבוה עבור השאלתו או מכירתו של השחקן. הבלם סאביץ' על סף חתימה במ.ס. אשדוד הבלם הקרואטי ברנקו סאביץ' יצא אחה"צ לבלגרד לאחר שסיים מספר ימי התרשמות במחנה האימונים של הקבוצה בהולנד. המאמן יוסי מזרחי צפוי לקבל החלטה לגביו בימים הקרובים ונראה כי אם לא יוצע לקבוצה בלם בכיר יותר, סיכוייו של סאביץ' להצטרף גבוהים מאוד. שוער סלובני להתרשמות בהפועל ב"ש בעקבות המצוקה בעמדת השוער, הוחלט בהנהלת הפועל ב"ש להקדים את בואו של השוער הסלובני דיאן נמץ, והוא צפוי להגיע כבר בתחילת השבוע הבא. נמץ אמור לעמוד בשערה של הקבוצה במשחקי גביע הטוטו, ורק אז יוחלט האם להחתימו. עוד מהפועל ב"ש בהנהלת ב"ש עדיין לא ישבו עם עוז יפרח, אלעד בונפלד, אורן סגרון וסתיו אלימלך, שטרם חתמו על חוזה לעונה הבאה. בהנהלה מבקשים לקצץ לסגרון ואלימלך כ-50 אחוז משכרם, אך השניים מתנגדים נחרצות. הבלם הקרואטי איגור טומאשיץ', שנמצא בחופשה פרטית במולדתו, אמור לשוב הלילה ולחזור ולהתאמן רק מחר. הקשר הגנאי מוחמד חמזה ייצא מחר לגאנה על-מנת לבקש שחרור מקבוצתו פייסל. חמזה הגיע אתמול לסיכום כספי עם הפועל ב"ש.
וחדשות נוספות: מכבי ת"א פנתה רשמית לנשיא מכבי חיפה, יעב שחר בבקשה להשאיל את חלוצה אליניב ברדה, לעונה אחת לאחר שפרשת ליאור אסולין הסתיימה בשלב זה עם הצטרפותו הצפויה של השחקן לבית"ר ירושלים, החלו במכבי ת"א לחפש אופציות חלופיות. ברדה הוא כרגע השם החם והמועדף על המאמן ניר קלינגר מבין החלוצים הישראליים האחרים שבאים בחשבון, בהם רפי כהן, כפיר אודי ושי הולצמן. במכבי ת"א מקווים לסיים את העברת ברדה לקרית-שלום במהירות האפשרית. בקבוצה בודקים את האפשרות שאם ההעברה תתבצע עד יום שני, יוכל ברדה להשתתף כבר ביום רביעי במשחק הגומלין נגד הלסינקי בסיבוב השני במוקדמות ליגת האלופות. גם אם ברדה לא יוכל לשחק, במכבי ת"א מאוד רוצים לראות את השחקן בקבוצה. היום (שישי), לאחר הגרלת משחקי השלב הבא בניון, שוייץ, אמורה להיערך פגישה בין המנכ"ל אלי דריקס לשחר במטרה לקדם את עסקת ההעברה במהירות האפשרית. השחקן עצמו אמר: "אני לא יודע שום דבר מזה וגם לא מעוניין להגיב. טוב לי מאוד במכבי חיפה ואני רוצה להישאר פה". אני אישית, כאוהב חיפה, נגד המהלך מכיוון שאני חושב שברדה שחקן טוב שעוד יכול להשתפר בחיפה ולהילחם על מקום בהרכב, בניגוד לחלוצים אחרים כמו למשל ערן לוי, שלא נראה לי שהשנה יראה מלוי יותר מדי דשא. מה גם שאני עוד לא התרשמתי מספיק מקולואטי, וקטן כבר לא בשיא הכושר. ובחיפה בהחלט אין יותר מדי חלוצים טובים וראינו שאין מספיק שערים שמגיעים מהחלוצים בחיפה.
אני לא כל כך מודאג מהסיכוי שברדה יעבור לת"א.. יש לנו עוד 2 חלוצים טובים לפחות חוץ מקולואטי ואם שנה הבאה קולה חוזר אלינו אז לא בטוח שחיפה תוכל לשחרר את ברדה באותו סכום שהיא עשויה להרוויח עכשיו.
על מה אתה מדבר? החלוצים שיש לחיפה כרגע הם: רוברטו קולואטי, יניב קטן, ערן לוי, עדן בן-בסט ואליניב ברדה. אם תשחרר את ברדה, תישאר רק עם קולואטי, קטן, ערן לוי ובן-בסט. עכשיו נגיד שקולואטי לא יספק את הסחורה ויהיה לופז/זאקיץ' 2, וקטן יפצע - אכלנו אותה - כי נשארנו עם 2 חלוצי נוער שלא יכולים להחזיק על הגב שלהם קבוצה כמו מכבי חיפה. בגלל זה חייבים שיהיה את ברדה, ואם לא ברדה אז חלוץ ישראלי טוב אחר, למרות שאני מאוד אוהב את ברדה וחושב שהמקום שלו זה בחיפה, וכך לפחות גם הוא מרגיש.
קצת חדשות מהעולה החדשה, הפועל נצרת-עילית, שקצת שכחנו ממנה בזמן האחרון: * מאמן הפועל נצרת-עילית, מוטי איוניר, החליט לשחרר מהסגל את הבלם הניגרי הנבחן, ז'אן טאסומומדזה, שלא הרשים במחנה האימונים של הקבוצה בפולין. לעומת זאת, נתן איוניר אור ירוק להנהלה להחתים את החלוץ פרינס דאייה, ובנצרת-עילית יפעלו בימים הקרובים להשיג ויזה לליברי, על מנת שיוכל לשוב עם הקבוצה לארץ עם סיום המחנה ביום שני. חלוץ בני-סכנין בעונה שעברה, רפי כהן, הוזכר כמועמד להצטרף לנצרת-עילית, אך בקבוצה מעריכים שהסיכויים לכך קלושים. http://wmh.walla.co.il/archive/113573-4.Xxx שחקני נצרת עילית באימון השבוע
שאלה: מה נסגר עם אילן בכר? בפעם האחרונה ששמעתי הוא נשלח על ידי הסוכן שלו למספר מבחנים בכמה קבוצות באנגליה, מישהו יודע אם יש לו סיכוי להחיות את הקריירה האירופאית שלו?
שגיא שטראוס סיכם בהפועל חיפה שוערה של בני סכנין בעונה החולפת, שגיא שטראוס, סיכם היום את תנאיו בעולה החדשה, הפועל חיפה. השוער עמד בשערה של הפועל חיפה במשחק האימון נגד מכבי כפר קנא מהליגה הארצית, משחק בו ניצחה חיפה 2:1. הפועל פ"ת ניצחה שלשום במשחק אימון במחנה האימונים באוסטריה את קבוצת ז'לז'ניק. השער נכבש רק בדקה ה-90 של המשחק, ע"י אסי טובי מבישול של הצעיר אלנתן סלמי, שעוד נראה ממנו השנה. מכבי פ"ת סיימה שלשום את מחנה האימונים שלה בהולנד בהפסד 2:0 למחזיקת הגביע הבולגרי, ליטקס. במחצית השנייה שיתף המאמן גיא לוזון את שחקניו הצעירים. אתמול אחרי הצהריים נחתה הקבוצה בארץ וכעת לאחר שהוגרלה לשחק בגביע אופ"א נגד א.א.ק לרנקה הקפריסאית, תתחיל הקבוצה להתכונן למשחק זה
מינטואן אלין סיכם בהפועל ב"ש הקשר הרומני מינטואן אלין (27), ששיחק בעבר בהפועל חיפה, סיכם את כל תנאיו הכספיים בהפועל ב"ש. הוא אמור להגיע לארץ כבר בשבוע הבא. אלין שיחק בעונה שעברה בקבוצת גלוריה ביסטריצה מהליגה הראשונה ברומניה. הוא יהיה הזר הרביעי של ב"ש, כאשר הוא מצטרף אל איגור טומאשיץ', פבריציו קארבליו ומוחמד חמזה כעת הקבוצה תנסה לסגור את מכסת הזרים עם שוער זר.
נצרת-עילית הפועל נצרת-עילית שבה לפנות בוקר ארצה, אחרי מחנה אימונים בן עשרה ימים בעיר אמיטה בפולין. המאמן מוטי איוניר חזר מאוד מרוצה מהמחנה. הבלם הניגרי של איינטרכט פרנקפורט, ז'אן טאסומומדזה, שנבחן בקבוצה במהלך המחנה, איכזב מאוד ביכולתו ואיוניר החליט לשחררו. במהלך השבוע הקרוב אמור לנחות בארץ למבחנים בלמה הקרואטי של נ.ק זאגרב, דריו סמויה בן ה-26. סמויה שיחק בעבר בנבחרתה הצעירה של קרואטיה, ולפני שש שנים השתייך לסגל הרחב של מילאן. אחרי עונה אחת בקבוצה הוא שיחק שנתיים במונזה וממנה עבר לטרנאנה מהליגה השנייה. אחרי ארבע שנים באיטליה חזר סמויה לקרואטיה, ושיחק שנתיים בדינמו זאגרב, עמה זכה בדאבל. בכל מקרה, בנצרת-עילית עדיין מנסים להסדיר את הגעתו ארצה של הקרואטי, ורק אחה"צ יובהר באופן סופי האם סמויה אכן יגיע ארצה להתרשמות. בהנהלת הקבוצה עושים כעת מאמצים עילאיים להחתים את החלוץ הליברי פרינס דאייה, שנבחן בקבוצה במהלך המחנה והפגין יכולת מצוינת במשחקי האימון. בקבוצה מאמינים שהמו"מ איתו יסתיים באופן חיובי והוא ישחק בנצרת-עילית. נצרת עילית חושקת ברפי כהן. העולה החדשה חושקת בחלוץ בני סכנין בעונה הבאה והגישה לו הצעה לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת כהן לא מתכוון לקבל את ההצעה הנמוכה שהגישה לו סגנית האלופה, מכבי ת"א חלוץ בני סכנין בעונה הקודמת, רפי כהן, עשוי להצטרף לשורות העולה החדשה, הפועל נצרת עילית. הקבוצה פנתה רשמית לשחקן והציעה לו חוזה בע"פ, אבל הצדדים אמורים להפגש השבוע ולנסות לסגור את הפרטים שיביאו את השחקן לנצרת עילית. בנתיים נודע כי כהן מסרב להצעת מכבי ת"א, אותם הגדירו קורביו כ"מצחיקה". לכהן כמה הצעות מקבוצות שונות בליגה ועל כן יעדיף לקחת את הגבוהה מבניהן. הפועל פ"ת המאמן פרדי דוד מבקש לצרף שחקן רכש נוסף בעמדת הקשר הימני, והוא ממתין להגעתו של נבחן ממזרח אירופה. שני שחקנים אחרים שהיו אמורים להיבחן ביטלו את הגעתם. פרשת בלסינג קאקו בלסינג קאקו, קשרה הניגרי של מ.ס. אשדוד, יצא היום מבלגיה לאנגליה להיבחן בעולה החדשה לפרמיירליג, קריסטל פאלאס האנגלית. קאקו כבר הבהיר ליו"ר מ.ס. אשדוד, ג'קי בן זקן, שבמידה שהמשא ומתן עם פאלאס לא יצלח, הוא מבקש לעבור למכבי חיפה. ראשי אשדוד כבר התבטאו כי לא יעמדו בדרכו של קאקו, וכנראה שבשנה הבאה את מדי אשדוד הוא לא ילבש
מ.ס. אשדוד במ.ס. אשדוד מקווים כי הקשר הניגרי בלסינג קאקו יצליח להרשים את הצוות המקצועי של בולטון האנגלית, קבוצתו החדשה של טל בן-חיים, במהלך ימי המבחן שלו בקבוצה. ראשי המועדון קיימו שיחה בלתי פורמלית בעניינו של קאקו וההצעה המתגבשת בנוגע למחיר העברתו של הקשר לקבוצה האנגלית מוערכת ב-700 אלף דולר. בכיר באשדוד אמר: "ברור שנדרוש סכום גבוה עבור העברתו של בלסינג מאחר והוא נחשב לקשר מצוין וגם יש עליו המלצות חמות מכמה שחקנים צעירים מנבחרת ניגריה. סכום של 700 אלף דולרים נחשב בעינינו לריאלי ואסור לשכוח שאנחנו גם נחסוך את העלויות הגבוהות של בלסינג". קאקו אמור להתחיל הערב את המבחנים בבולטון ונראה כי הקבוצה האנגלית תבחן אותו במשך שלושה ימים לפני שתתקבל החלטה סופית לגביו. גם הקבוצה הספרדית סנטאנדר התעניינה בקאקו, אולם נראה כי ההצעה איננה רצינית. סוכן השחקנים פיני זהבי מעוניין לשדך את קאקו למכבי חיפה אם לא יחתום בבולטון. הקבוצה סיימה היום את משחק האימון מול הפועל ירושלים בתוצאה 1:1. לאשדוד הבקיע יניב עזרן. הקשר הניגרי סמואל אדיידה ממשיך להציג יכולת מרשימה והמגמה באשדוד היא להחתימו. למרות זאת, המאמן יוסי מזרחי מתכוון לבחון אותו גם במשחק גביע הטוטו בשבת מול בני-סכנין לפני שיקבל החלטה סופית. הקשר הגנאי אנש עזיז שנחת בבוקר בישראל, שיחק מחצית אחת ונראה כי העייפות מהטיסה השפיעה עליו לאחר שהציג יכולת חלשה. גם עזיז ימשיך להיבחן במשחק מול בני-סכנין. מכבי פ"ת התשלום עבור טועמה גיע בימים הקרובים: 125 אלף הדולר שקייסריספור העבירה למכבי פ"ת עבור רכישתו של סלים טועמה ייכנסו רק מחר או מחרתיים לחשבון הבנק של המועדון. במכבי פ"ת מודעים לעובדה שהתהליך לוקח מספר ימים, שכן הכסף חייב לעבור דרך ארה"ב ומשם לישראל. מכבי פ"ת קיימה היום אימון בסגל כמעט מלא. הקשר גל אלברמן עדיין אינו מתאמן בצורה סדירה ולא יהיה כשיר למשחק הראשון בגביע אופ"א נגד לרנקה הקפריסאית. עיריית פ"ת הודיעה למכבי פ"ת ולהפועל פ"ת שהיא לוקחת על עצמה את עבודות התיקונים והליקויים באצטדיון העירוני. העבודות יחלו מחר. בעקבות זאת, הודיעה המשטרה לראשי הקבוצות היא מאשרת זמנית את המגרש. לפיכך תתמודד מכבי פ"ת בפ"ת נגד בני-יהודה ביום שישי. אוהדים רבים [הערתי: :aaarofl: ] ממשיכים להירשם לטיסת השכר לקפריסין וההערכה היא שלפחות 200 [ :aaagath: ] אוהדים יטוסו ללרנקה. הפועל חיפה הפועל חיפה שלחה היום בקשה להתאחדות לכדורגל כדי שזו תאשר לניר לוין לעמוד על הקווים במשחק גביע הטוטו ביום שבת. כידוע אף אחד מהצוות המקצועי של הקבוצה לא קיבל עדיין אישור מבקרת התקציבים ועל פי התקנון, מי שלא קיבל אישור אינו רשאי לנהל משחק. בחיפה מקווים שההתאחדות תאשר את הבקשה. הישיבה של יואב כץ, אבי קאופמן ועו"ד יואל גולדברג "פוצצה" לפני סיומה. גולדברג וקאופמן ביקשו מכץ להעלות את שכרם של הקונגולזים. כץ התרגז על השניים ועזב את המשרד בזעם בעיצומה של הפגישה. מחר תתקיים עוד פגישה בין יואב כץ למפרקים הזמניים של הפועל חיפה, וזאת יום אחד לפני דיון נוסף בביהמ"ש. המפרקים הזמניים מכינים תוכנית חלופית במידה וכץ לא ייקח בסופו של דבר לידיו את הקבוצה. בקבוצה משוכנעים שכץ מושך זמן וטוענים כי הוא אינו רציני בכוונתו לרכוש את הקבוצה. מן העבר השני, כץ טוען שבכל פעם צץ דבר נוסף שלא יידעו אותו עליו, אבל מבהיר כי ימצה את התהליך. מחר תקיים הקבוצה משחק אימון מול הנבחרת האולימפית באצטדיון בהרצליה. נצרת עילית הפועל נצרת-עילית קיימה הערב מסיבת עיתונאים במלון הר-התבור שבמזרע, בה נטלו חלק המאמן מוטי איוניר וחברי הנהלה. במהלך הערב אמר איוניר: "קבוצה שעולה ליגה ותשחק לראשונה בתולדותיה בליגת-העל, המטרה הברורה שלה היא להישאר בליגה ולנסות לתקוע יתד. אני חושב שעשינו רכש ישראלי טוב, כשהבולט מביניהם הוא אבישי ז'אנו, שיכול לתרום לנו מניסיונו. לגבי הזרים אני מקווה שהם יעמדו בציפיות. עדיין חסר לנו בלם בעל שיעור קומה, וכולי תקווה שהקרואטי דריו סמויה, שאמור להגיע להתרשמות, יפגין יכולת טובה ויוחתם". הבעלים נוריאל אמר: "אני מפנה את הבמה ליו"ר חנן שפגט, שינהל את כל ענייני הקבוצה, ואני בטוח שהוא יוביל אותנו לדרך מוצלחת בליגת-העל". במהלך האימון שקיימה הקבוצה היום, קיבל החלוץ דניאל גוטיירס מכה חזקה בראשו והוא הובהל לבית החולים עם חשש לזעזוע מוח קל.
באשדוד רוצים להחזיר את נגר במ.ס. אשדוד מתכוונים להחזיר את המגן השמאלי שוקי נגר, ששיחק בעונה החולפת בקבוצה, והקיץ חתם בהפועל ב"ש, בה שיחק לפני שנתיים גורם המקורב לשחקן קיים הבוקר שיחה עם מנהל העל של אשדוד, אלון חזן, והציע לו להחזיר את נגר. אותו גורם הסביר כי למרות שלמגן יש חוזה חתום בהפועל ב"ש, קיימת האפשרות להתיר את החוזה, מאחר שמדובר בעלויות כספיות לא גבוהות. ידוע כי הצוות המקצועי בקבוצה מעוניין מאוד לחזק את הסגל במגן שמאלי נוסף, והמאמן יוסי מזרחי נתן אור ירוק להחתים את נגר. גורם בכיר באשדוד אמר: "בסה"כ מדובר בעסקה לא יקרה, וע"פ כל הסימנים, שוקי נגר ישחק בעונה הקרובה באשדוד". נגר עצמו סירב להגיב אבל מקורביו אמרו: "כמו שהדברים נראים, קשה להאמין ששוקי ימשיך בב"ש מאחר שלמאמן אלי גוטמן יש העדפה ברורה לשחק עם דדי בן-דיין בעמדת המגן השמאלי, ואין טעם שהוא יבלה על הספסל במרבית משחקי העונה. לשוקי היה טוב מאוד באשדוד מכל הבחינות והוא ישמח להמשיך ולשתף פעולה עם השחקנים בקבוצה". טלסניקוב חתם לעונה נוספת באשדוד ז'אן טלסניקוב חתם על חוזה לעונה נוספת באשדוד, והוא ישתכר כ-45 אלף דולר. טלסניקוב נפגש היום עם ראשי הקבוצה, ולאחר מו"מ קצר וענייני, חתמו הצדדים על הסכם רשמי. הקשר אמר: "היה לי ברור שאמשיך לשחק באשדוד, מאחר שאני מאוד אוהב את המועדון הזה, ויש בו תנאים מצוינים. מבחינתי, אני מעוניין לסיים את הקריירה באשדוד, ואני חושב שיש לי עוד הרבה שנים לתרום למועדון הזה". יוסי אופיר סיכם היום על חוזה לשלוש עונות בקבוצה, וחתימה רשמית צפויה להתבצע במהלך היממה הקרובה. סוכנו של השחקן, רפי אספורמס, נפגש עם חזן, והשניים הגיעו להבנות בנוגע למרבית פרטי החוזה. כרגע ישנו פער קטן בין הצדדים, אולם ההערכה היא שהחוזה ייחתם ללא תקלה מיוחדת. אספורמס אמר: "באופן עקרוני, ניתן לומר שיוסי אופיר ימשיך לשחק באשדוד בשנים הקרובות, ואני מאמין שנצליח לפתור גם את הבעיות הקטנות". לעומת זאת, המגן השמאלי אדיר טובול מתרחק מאשדוד, וכרגע ישנו פער כספי משמעותי בין הצדדים. באשדוד הבהירו לאספורמס, שמייצג גם את טובול, כי אם השחקן לא ימתן את דרישותיו הכספיות, הוא ייאלץ לחפש קבוצה אחרת. מכבי מתכוננת לפאוק במכבי ת"א כבר נערכים לקרב על שלב הבתים בליגת האלופות לאחר שהערב הקבוצה העפילה לסיבוב המוקדמות השלישי בעקבות 0:1 ביתי על HJK הלסינקי. היריבה בשלב הבא תהיה פאוק סלוניקי אך הצהובים יודעים שיהיה עליהם לגייס לפחות עוד חלוץ אחד - ישראלי, כרגע לקבוצה חלוץ אחד בלבד - ישמעאל אדו הגנאי. היום בלילה מתוכננת ישיבת עבודה בין המאמן ניר קלינגר, מנכ"ל הקבוצה, אלי דריקס, והבעלים, לוני הרציקוביץ, על מנת לתכנן את הצעדים הבאים של מכבי. מבחינת רישום שחקנים, הרי שעל פי חוקי אופ"א, ניתן לרשום שחקנים חדשים עד 24 שעות לפני המשחק הראשון - כך שבמכבי ת"א לא נמצאים בלחץ של זמן. כרגע כאמור ברור שהמטרה הראשונית של הקבוצה היא לצרף חלוץ ישראלי לצידו של אדו. רשימת השמות המועמדים מורכבת משי הולצמן, כפיר אודי, רפי כהן ויכול מאוד להיות שמכבי ת"א תעשה היערכות מחודשת בנוגע למאמצים הכספיים הכרוכים בהגעתו של אליניב ברדה ממכבי חיפה. קלינגר: "אנחנו נקיים ישיבת עבודה מסודרת ומאורגנת כמו שאנחנו עושים תמיד. נחזק את הקבוצה בצורה שקולה, ובצורה שפויה. אני כבר עכשיו אומר, אנחנו לא מתכוונים להשתגע. הכל ייעשה בהיגיון ובצורה אחראית". הרציקוביץ: "כסף הוא לא תמיד ערובה להצלחה ואפשר היה לראות את זה בשנה האחרונה בהרבה מאוד דוגמאות. בתקציב של פורטו שזכתה בצ'מפיונס-ליג - כולו חמישית מהתקציב של ריאל מדריד או של מנצ'סטר יונייטד. זה לא הפריע להם. שחקן אחד של נבחרת צרפת שווה יותר מכל השחקנים של נבחרת יוון וכולנו יודעים מי זכתה באליפות אירופה. יש למכבי ת"א בסיס טוב עם שחקנים צעירים, רעבים, מוכשרים ועם תלכיד מסוים, אנחנו נעשה את מה שאנחנו צריכים לעשות". המשך העידכונים מאוחר יותר...
מאיפה העתקת את זה? מ ONE? אתה לא חייב לטרוח כל כך... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx דרך אגב, מתי המשחק מול רוזנבורג?
בעיקרון זה מוואן.. והרוב זה מוואן, ואני מעתיק רק את הקטעים שצריך, וגם אותם אני משנה. אבל אני מוציא מידע מעוד מקורות המשחק הראשון נגד רוזנבורג יהיה בנורבגיה ב-10/11 לאוגוסט, 24/25 לאוגוסט משחק גומלין באיצטדיון ר"ג