הפועל באר שבע 2018/19- מחפשים להתייצב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י hbs7, ‏14/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

אני לא מדבר עכשיו על מי מצ'פר את מי יותר במערכת היחסים הזו, אבל זה פשוט מסריח.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  2. סמואל אטו Member

ב"ש מרוויחים כסף מחיסכון בשכר של שחקנים יקרים שהם לא רוצים/לא מעריכים ברמה הכלכלית הזאת יותר.

עזיבה של שיימן בחינם זה כמו למכור אותו ב-300-400 אלף דולר.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  3. South Boy Member

ובית"ר קיבלה בתמורה מתדלקים במנטה? קיבלה שחקני כדורגל לגיטימיים מהשורה הראשונה בליגת העל שהיו חסרים לה ובאר שבע לא רוצים\צריכים. כל אחד הרוויח את האינטרסים שלו.
    לצייר את באר שבע כפטרונית של בית"ר שפועלת כדי לשרת את האינטרסים של באר שבע בלבד זה מצחיק, אבל אוהדי באר שבע כבר צריכים להתרגל לעובדה שהצלחה מביאה איתה אנטגוניזם גם אם לפעמים הוא נוגד כל היגיון. זאת סיטואציה שאנחנו לא רגילים אליה.

4. סמואל אטו Member

לא הבנתי איך כל זה קשור למה שאני כתבתי.
    אני הגבתי לטענה שב"ש עושה טובה לבית"ר עם שחרור של שחקנים ללא ערך בחינם, כאילו שהיה צריך לדרוש עליהם כסף.

5. South Boy Member

מי שכתב שב"ש עושה טובה לבית"ר מעוות את המציאות, והתגובה שלך שמציגה אינטרס של צד אחד בלבד מעוותת את המציאות מהצד השני של המתרס.
    האמת נמצאת באמצע והיא ששני המועדונים מרוויחים משיתוף הפעולה הזה, באר שבע שנפטרת מכל העודפים שבהם היא העמיסה את עצמה בשנים האחרונות וחוסכת הרבה כסף מיותר ובית"ר שאחרי המיני פירוק שעברה בקיץ מחזקת את הקבוצה שלה עם שחקנים טובים וחוסכת דמי העברה בזמן שכל שחקן בארץ שנותן חצי שעה טובה בעונה רוצים עליו מינימום חצי מיליון יורו.
    אף אחת לא עושה טובות לאף אחת, במשחק הזה אתה דואג קודם כל ורק לעצמך.
    אין כאן שיתוף פעולה מתוך אהבה בין הצדדים, כשלשולחן של משה חוגג תגיע הצעה לעסקה שלא משרתת את האינטרסים של בית"ר ירושלים הוא פשוט לא יבצע אותה ולהיפך.

6. סמואל אטו Member

חבר אתה בכיוון הלא הנכון.
    לא באתי להציג צדדים. הגבתי לטענה ספציפית.

7. Drama2 הסמל מעל הכל

אני רק שאלה סאות'באוי - מי היה לוקח את שיימן, אם לא חוגג ?
    אפשר גם קבוצה בינואר.
    http://ct.fra.bz/ol/fz/sw/i54/5/9/18/frabz-Everybody-hates-me-Mom-do-Something-aee046.Xxx

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  8. hbs7 Member

שוב אתה מתייחס לשחקני רוטציה אצלנו כאילו הם לא שווים דבר.
    מה זה "כאילו היה צריך לדרוש עליהם כסף"?
    אתה באמת חושב שאיביינדר ושהר לא שווים דמי העברה?

שיימן מקבל את הלא שווה כסף, על גורש יכולנו לבקש.
    למה לנו לעשות חילופי תפקידים בבלטה שעובדת טוב ולוותר על דמות מוערכת סתם ככה?

על שחקן בן 38 לוזון דורש כסף/שחקן.

9. סמואל אטו Member

אז תשאירו אותם או תנסו למכור.
    בוא נראה כמה קבוצות בישראל מוכנות לשלם על חלוץ עם חוזה של חצי מיליון דולר דולר לחמש שנים ומגן שמאלי בינוני עם חוזה של 250 אלף דולר ל-3 שנים שרק לפני חודשיים הגיע בהעברה חופשית.

קשר ימני, oFiRzZz ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  10. hbs7 Member

על שיימן כבר הסכמתי שהוא לא שווה כסף.

אלונה לקחה החלטה להפסיד כסף ולא לתת את שהר למכבי או לחיפה.
    בית"ר לגמרי נהנית מפריבלגיה וזכות ראשונים.
    אם עטר נמכר מחיפה למכבי תמורת סכום של קרוב למיליון יורו אם אני לא טועה, שהר שווה גם כן כסף.

11. Drama2 הסמל מעל הכל

@hbs7 , מי ביקום הזה, היה משלם על דן אייבינדר בן ה29 וחצי שמחזיק בחוזה עד 2020, ומרוויח 300 אלף דולר בעונה, דמי העברה ?

בן שהר הוא הישראלי עם השכר הכי גבוהה בארץ עד כמה שזכור לי. מאוד קשה להעביר אותו.

אין דרך יפה לצייר את זה.
    או שחוגג לא מבין בכדורגל, או שחוגג לא מבין בפוטבול ביזנס, או קצת מכל דבר, או שהוא רוצה להצטייר טוב בעיני אלונה והקבוצה אותה הוא אוהד.
    *הסתייגות במקרה אייבינדר, בו נראה לי שהוא רוצה אותו רק כי הוא שחקן ש"מזוהה" עם בית"ר, וזה ממשיך את הקו של השארת אוחנה ומינוי בן שושן. נקווה שתם הטקס.

קשר ימני אוהב/ת את זה.
  12. South Boy Member

אני לא יודע מי היה לוקח אותו וזה לא מעניין אותי, אני יודע שאם למחרת המשחק מול מכבי באר שבע משחררת את שיימן ומתירה את חוזהו לא עובר חודש עד שהוא מוצא קבוצה בליגת העל, הוא בטח לא איזה מוקצה כמו שעושים ממנו פה. כמה שהוא גרוע לדעתי הוא עדיין יותר טוב מחצי מהמגנים השמאליים בליגת העל.
    המם שלך היה מוצלח אם לא הייתי צוחק מהסיטואציה, כמו שבאליפות הראשונה כשחשבו שההצלחה היא רגעית הייתה סימפטיה כלפי באר שבע עכשיו זה הפך לאנטגוניזם, זה מובן ואין לי בעיה עם זה.
    הלוואי רק שהיה קצת יותר תוכן בהאשמות כלפי באר שבע, לא עושים שום דבר שמועדונים אחרים לא עשו ועושים, אפשר אפילו להגיד שאת הדברים הבאמת דוחים שקבוצות כאן עשו לשחקנים לא עשינו, אבל עדיין כל צעד הכי קטן של באר שבע מלווה בביקורת לא עניינית ולא מידתית. זה חלק מההצלחה כמו שאמרתי ואין לי בעיה עם זה.

13. Drama2 הסמל מעל הכל

@South Boy לא ענית לי, אז אתן לך דוגמא מקבילה.

אף קבוצה לא רצתה להעביר בטרייד את לואל דנג מהלייקרס, אפילו שהציעו בתור פיצוי בחירות דראפט ושחקנים צעירים עם פוט' מעולה.
    ברגע ששיחררו אותו (שילמו לו את כל החוזה עד השקל האחרון שעמד על 36 מיליון בשנתיים), מינסוטה החתימו אותו תמורת 2.4 מיליון דולר לעונה - הם הקדימו 3 קבוצות שהיו איתו בדיונים.

אם תשחררו את שיימן לאחר ששילמתם לו את כל החוזה, מכבי פ"ת תשמח להחתימו תמורת 50-60 אלף דולר בשנה. ואני בטוח שתהיה לנו תחרות קשה עם אשדוד ועוד כמה קבוצות.

ב250 אלף דולר ל3 שנים ?
    כעת אשמח לקבל תשובה מי תיקח אותו.

Roma, סמואל אטו ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  14. hbs7 Member

@Drama2 אייבינדר הוא עדיין שם, איך כתבת בנושא של הנבחרת?
    קונים שם וקו"ח כדי שהאוהדים יהיו מרוצים. על שם בדרך כלל משלמים.

על שהר יודע מגורמים אמינים שאם תהיה סוג של מכירה פומבית, שחר ומכבי יכנסו לתמונה ובמירוץ כזה יהיה גם כסף על השולחן.
    גם לעטר לא היה שוק, חיפה שרפו אותו ועדיין הוציאו עליו סכום יפה מאוד.
    אם היה לובש אדום הייתם טוענים שהוא לא שווה שקל ושנגיד תודה שמישהו בכלל לוקח אותו.

שוינפלד לא שווה כלום.
    אם אנחנו וחיפה פונים למכבי לקחת אותו, היא משחררת בחינם?

15. סמואל אטו Member

בוא נצא מנקודת הנחה שחיפה ומכבי רצו אותו והיום מוכנים לשלם. מה הנקודה?
    בית"ר זו לא מכבי או חיפה והמצב שלה שונה לחלוטין.

עטר זה סיטואציה שונה לחלוטין.
    גם שחקן יותר טוב, גם אגו של שני מועדונים ששונאים אחד שני(החוזה שלו גם היה מעט נמוך יותר). הוא גם נמכר בסכום שקרוב לחצי מיליון דולר.

מצב נושא:
הנושא נעול.