הפועל באר שבע 2018/19- מחפשים להתייצב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י hbs7, ‏14/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. South Boy Member

מה ההבדל בין לקחת את שיימן מבאר שבע ללא תמורה או להחתים את שיימן אחרי שבאר שבע היו מגיעים איתו להסכם על עזיבה והוא היה שחקן חופשי? לא מוצא שום הבדל מבחינת בית"ר שכך או כך הייתה מחתימה אותו כשאין לה מגן שמאלי כשאנחנו אחרי פתיחת העונה ולקראת סיום החלון.
    אם כבר ההבדל הוא לטובתה, אם שיימן היה שחקן חופשי אני בטוח שהיו לו כמה הצעות, בית"ר קיבלה סוג של זכות ראשונים עליו.

2. Drama2 הסמל מעל הכל

אתה מבין למה הכדורגל שלנו בחיים לא יעלה.
    הסיבה היא כי אני מסכים איתך ב100% במה שכתבת, ומה כתבת ? שום דבר מקצועי.

הstarter kit ל"איך להיות בעלים אהוד בליגת העל":
    1. תחתים את "הכוכב" הכי גדול של הקבוצה, לא משנה איפה הוא משחק ובאיזה מצב הוא.
    2. שפוך כסף. לא מחייב כלל שהכסף צריך לעזור לקבוצה, אלא רק לשפוך.
    3. תיפגש עם האולטראס ותצהיר שאתה לא כמו הבעלים הקודם, ואתם כאן לצאת לדרך חדשה. רצוי לבצע את המפגש אצל דמות מרכזית.
    4. תמנה למנהל הקבוצה, שחקן עבר מקומי. רצוי אחד שלא עזב את העיר.

Telkiyski אוהב/ת את זה.
  3. Drama2 הסמל מעל הכל

ההבדל הוא 100 אלף דולר, לכל הפחות.

קשר ימני אוהב/ת את זה.
  4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מי שחושב שהחתמת בן שהר או איינבינדר על חשבון סאבו ייתן לחוגג נקודות זכות לא כל כך מבין בקהל של בית״ר.

5. hbs7 Member

אשמח אם תרחיב.
    מהערכה לסאבו או מסלידה מאיביינדר?

מדיווחים אמינים סאבו בוסרמיל. זה סגור.

Drama2 אוהב/ת את זה.
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סאבו בווסרמיל, כנראה חתם או בדרך לשם.

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

7. Noam77 Member

יש תמונה שלו מוסרמיל.
    הוא סגר. עכשיו מחכים שדן יסגור בבית״ר.

8. South Boy Member

יותר מדי נחרצות בשביל דיבורים בתיאוריה בלי שום ביסוס.
    אף אחד לא יודע אם אולי באר שבע משתתפת בשכר שלו, לא מצאתי שום פרטים על החוזה החדש שלו בבית"ר.
    אני יודע שאתה חושב שאתה יודע הכול, אבל עם כל הכבוד שיש לי אלייך ובהנחה שהמציאות באמת הייתה כמו שאתה מתאר ולחוגג הייתה יכולה להיות הזדמנות להחתים את שיימן (שהוא שחקן שהוא צריך בסגל שלו וביחס למה שיש לו בסגל זה נכון עובדתית) במאה אלף דולר פחות צריך להיות ממש טיפש כדי לחשוב שמשה חוגג יספוג הפסד של מאה אלף דולר וצפונה בגלל "אהבתו" להפועל באר שבע כשהוא בעלים של קבוצה אחרת.
    יש לך נטיה ללכת יותר מדי סחור סחור, אני אשאל אותך בצורה הכי ישירה שיש, אתה חושב שמשה חוגג עוזר לבאר שבע? שהוא לוקח שחקנים שהוא לא צריך במשכורות שהוא לא יכול\לא מעוניין לשלם רק כי הוא היה אוהד של הפועל באר שבע במהלך חייו? כי אם לא, אז כל סיבה שלא תהיה שגרמה לו לקחת את השחקנים האלה היא לא עניינה של הפועל באר שבע ולא מעידה על שום דבר ביחסים בין המועדונים.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תחושה לא נוחה להיפטר מאיינבינדר, עשה את המוטל עליו , מה שידענו זה מה שקיבלנו, לא יותר ובוודאי לא פחות, שחקן שנתן פה את הנשמה כל שנייה ששיחק, מההרכב או כמחליף, ייזכר רק לטובה, במידה וזה ייסגר. עדיין לא חתום.

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני אישית סולד מאיינבינדר, אבל הקהל לא מפגר. סאבו שחקן טוב מאיינבינדר משמעותית, וגם אלה שרוצים את איינבינדר רוצים אותו במקום סאבו רק כי ״סאבו לא רוצה להיות פה״, או במילים אחרות הוא אדיש מדי ולא ישראלי טמבל שנותן ספרינטים על פארש בשבילם. סאבו מול איינבינדר? עסקת השנה של ב״ש.

11. סיונרה Member

כמה זמן עד שאייבינדר חושב שהוא טוב מדי בשבילנו ועובר לחיפה?
    ומי הולך לשם את השכר הלא הגיוני שלו?

Drama2 אוהב/ת את זה.
  12. Drama2 הסמל מעל הכל

בית"ר לקחו את החוזה, זה לא חדש.
    מי שעשו איתו סיכום מחדש (גורש), דיווחו על כך.
    יש מציאות פשוטה מאוד ולכן שאלתי את שאלתי.
    אם היה מי שיקח אותו וישלם את כל השכר, תפדאל.
    אבל לא היה, ואתה (לאחר הרבה תגובות) סיפקת לי את התשובה.
    לכן זה פשוט מצחיק לקחת חוזה של שחקן, שאף אחד לא יקח את החוזה (ובהשתתפות "סימלית" גם לא). אין מגנים בליגה (למעט ת"א חיפה וב"ש) שמרוויחים סכומים כאלו.

הקבוצה שלו לא רוצה אותו. תצוגת נפל במדים של קבוצתו החדשה. ועוד ועוד.
    הכל מצביע על - השחקן לא שווה את החוזה. ובזמן הזה - סוחטים. (אלא אם כן מדובר באיזה כישרון צעיר או מישהו שיכול להיות מטאור, שיימן הוא כוכב נופל)
    כבר רשמתי את דעתי שחור על גבי לבן.
    ינסו להמשיך את השלהבת - הפועל ב"ש רוצה אליפות רביעית ברציפות 2018/19

נ.ב.
    אשמח אם תגיב לגופו של עניין במקום גופו של כותב.

13. South Boy Member

שלושת הבעיות הראשונות הן לא בעיה של באר שבע ולא מעידות על משהו לא כשר ביחסים בין הקבוצות, את המשפט האחרון בנאדם אובייקטיבי ורציונלי לא היה אומר.
    אני אפילו אגדיל ואומר שמשה חוגג מנצל את הקשר שהיה לו לבאר שבע לטובתו האישית ומקבל זכות ראשונים במקרים שבהם האינטרס שלו עולה בקנה אחד עם של הפועל באר שבע, הרי אלונה לא הייתה משחררת לו את אוגו והוא לא היה משחרר לה את קלטינס או עידן ורד אז היחסים ביניהם לא כמו שמתארים.
    זה שמקצועית הרבה אנשים לא מסכימים עם המהלכים שלו (וגם אני חושב שרובם לא נכונים מקצועית) לא אומר שהשיקולים שגרמו לו לבצע אותם נובעים מאהבה לבאר שבע, זאת גניבת דעת וזה פרי דמיונם של מי שהפועל באר שבע לא יורדת לו חלק בגרון.
    זכותך לחשוב ככה, אבל אל תאשים את מי שחושב שזה שטויות. כשתהיה הוכחה קונקרטית שאלה פני הדברים תחזור ותגיד שאולי משה חוגג רוצה להצטייר טוב בעיני אלונה והקבוצה שאותה הוא "אוהד".

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל חוב קטן שלי:

לאור העובדה שיצא בטעות כאילו אני מאשר את השמועה לגבי שיימן, חייב לכתוב שגם אני שמעתי את ההקלטה המדוברת של אותו אוהד שמדבר על כך ששיימן עוזב בגלל שגרם לקרע בחדר הלבשה. ולמי שלא מכיר את שיימן זה גם נשמע הגיוני, אחרת איך הסכימו לוותר על שיימן כשהאלטרנטיבות הם קורוהוט שלא שיחק במסגרת רשמית 9 חודשים ואורן ביטון עם סימן שאלה סביבו בגלל הקרע ברצועה.
    אבל אני במקרה פגשתי את שיימן, במלון באשקלון בזמנו כשהגיע לפני שאר הקבוצה של הפועל חיפה (החל לשמור שבת בזמנו), והוא עשה רושם של בחור טוב, שקט מאוד, מופנם, עם ראש על הכתפיים, ממש לא הדימוי שיצא לו בהקלטה המפורסמת (דרך אגב, מי שמחפש את הסיבה להצלחה של הפועל חיפה, כשהם נכנסו למלון זה היה בהנאה גדול, קלינגר ובן בסט סיפרו בדיחה אחרי בדיחה, אפשר היה לראות שהם נהנים. זה בניגוד למכבי חיפה, שגם אותם פגשתי במלון לפני משחק בשנה שעברה, בפתיחת העונה עוד לפני ההתרסקות, וניכר היה שהם בלחץ אטומי, בקושי מדברים, דוס סנטוס מהלחץ שכח אפילו את הציוד בחדר שלו, מה שגרם לאוטובוס לעצור ולדוס סנטוס לרדת בספרינט מהאוטובוס כשאיש הקבוצה מאחוריו מנסה להסביר לצוות המלון מה קרה, לחץ לחץ לחץ).

15. Drama2 הסמל מעל הכל

@South Boy
    בעל בית שמחתים שחקן ש...
    אף קבוצה לא תיקח, הוא אוברפייד, משחק בעמדה שיש לאותה קבוצה 3 שחקנים (שכל אחד מהם מרוויח מעל 150 אלף דולר שכר), נראה לפי המשחקים הראשונים בינוני לחלוטין,
    הוא:
    מה היא הסיבה מבין הסיבות הנ"ל ? נחייה ונראה. מה שבטוח, הכל הגיוני.

נ.ב.
    לא כתבתי שדברייך הם שטויות, אל תזלזל בעצמך.

מצב נושא:
הנושא נעול.