הפועל באר שבע 2018/19- מחפשים להתייצב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י hbs7, ‏14/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סמואל אטו Member

לא דיברתי על הדברים שאתה מזכיר כאן.
    התייחסתי רק לטענה שלך שצריך לשאול מה השחקנים נתנו עבור השכר שלהם.

2. Melikson24 Member

אוקיי, אז עשו טעויות. ה-מ-ו-ן טעויות. לא חושב שיש כאן מישהו שחושב אחרת. ובסופו של דבר אלונה תשלם על זה כפול כי היא תצטרך להשלים שכר לכולם.
    מה הנקודה כאן בעצם ולמה אנחנו מדברים במושגים של מנודים ומסכנונים שצריך לרחם עליהם?

בסופו של דבר אם הם לא ימצאו קבוצה הם כנראה ישארו או שיגיעו איתם להסדר, כי הם אלו שמחזיקים את המועדון בביצים ולא להפך.
    וזה כל הסיפור... לא רואה שום פסול בהתנהלות שלנו, או של בית"ר לצורך העניין.

אם זה יגיע למצב של הלנת שכר או אי מתן תנאים בסיסים לתקופת ההכנה שלהם (הפועל עכו לפני שנתיים-שלוש לדוגמה), אז יהיה מקום לביקורת.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

משום מה העניין של הבאר-שבעים כאו בבית"ר הקיץ גדול יותר מהעניין של אוהדי בית"ר כאן בקבוצה שלנו אבל ניחא רק תסבירו לי את מי בית"ר מנדה?

כחילה ובוזגלו סיימו חוזה, לשיימן היה חוזה לעוד שנתיים והוא קיבל פיצוי של מספר חודשים למרות שממילא רצה לחזור להולנד בגלל עניינים אישיים וכבר הייתה לו קבוצה בהמתן, אם כבר באו לקראתו. ז'אורז'יניו לא שיחק כדורגל כבר שנה וחצי ועדיין הוא אחד המשתכרים הבכירים בקבוצה שממשיכה לדאוג לו לטיפולים למרות שברור שלא יחזור להיות שחקן מן המניין וכל עוד לא יבריא אני מניח שימשיך לקבל שכר ויחס מהקבוצה בדיוק כמו שקרה השנה. שטקוס עדיין לא ערך אימון אחד בקבוצה וכמו טיירה שסיים את העונה הקודמת כחלק אינטגרלי מהקבוצה הוא שחקן מבוקש בליגה וימצא קבוצה בלי בעיות מיוחדות.

ומי ביקש מאיינבינדר לקצץ? גידי ליפקין או צנציפר, אפשר לראות הוכחות לבקשה או שקבעתם את זה כי זה היה כתוב בטמקא.
    אני אוהב שפתאום מסתמכים על הקשקשנים הקבועים כאשר זה מתאים לאנשים ומכנים את כל מי שכותב דברים שנוגדים את דף המסרים של וסרמיליה והמועדון האהוב הייטר ושאר כינויים.

yakov_y אוהב/ת את זה.
  4. South Boy Member

במה שונה מה שבאר שבע נותנת לשחקנים שלה שלא בתוכניות ממה שבית"ר נותנת לשחקנים שלה שלא בתוכניות כפי שפירטת? מישהו לא מקבל שכר או טיפול רפואי?
    המתווה שבית"ר הציעה לשיימן הוצע גם לשחקנים בבאר שבע, אם שיימן היה מסרב למתווה שבית"ר הציעה לו אתה חושב שהוא היה חלק מהסגל של בית"ר ומתאמן כאילו הכול בסדר? הוא היה הופך בדיוק למה שהפכו ה"מנודים" בבאר שבע שלא מסכימים לעזוב כי התנאים שלהם יותר טובים ממה שיקבלו בחוץ, כי יש גבול גם לכמה שמועדון יכול לבוא לקראת שחקן שלא נמצא בתוכניות (שזה דבר יותר מלגיטימי מבחינת המועדון לא לרצות שחקן תחת חוזה במועדון ומי שאומר אחרת ליצן)

5. Ajax Amsterdam Member

כמו שזה נראה הדברים נראים אז הדברים מכוונים אליי. מי שראה אותי מגיב בדיון של ביתר רק ראה אותי מגיב על העברה של מוחמד ומשבח את חוגג. אם אתם שואלים את עצמכם למה אני לא מגיב על דברים אחרים שם אז:
    - כי אין לי מספיק ידע לדעת מה קורה בדברים שאני לא מעורה
    - ביתר ירושלים לא כל כך מעניינת אותי.

ועוד שאלה, המועדון הפר חוזים כלשהם? המועדון לא משלים ל"מנודים"? המועדון לא מספק להם מסגרת? לא מטפל בהם? המועדון מאחר להם במשכורות? המועדון שלי עשה טעויות וכבר דשנו בזה כל כך הרבה ומתעקשים להחזיר אותי לאותה נקודה כל פעם.

שחקן שתחת חוזה ורוצה לעוזב יכול לתתפוס את המועדון בביצים כמה שהוא רוצה וזה אשמה של המועדון. אבל שלא יתפלא שהוא ביציע יש לחבל שתי קצוות.

ותקראו לי קורא מסרים של "וסרמליה" (טענה מגוחכת לחלוטין). אני הייתי בטרנר כל שבוע וראיתי את כל המשחקים העונה ואני חיי את הפועל באר שבע 24 שנים אז אל תקראו לי מקריא מסרים

South Boy אוהב/ת את זה.
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כואב לי בעיקר על שיר, שחקן ענק, ספורטאי ענק, אדם ענק, לא אוהב את ההתנהגות אליו, מגיע לו יותר מזה.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש תמונה שאומרים שהיא של מדי המשחק החדשים, אבל כל עוד אין אישור רשמי של המועדון צריך לקחת בערבון מוגבל -

https://scontent.ftlv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/64786655_2284223451666570_4067493140670447616_n.Xxx?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent.ftlv3-1.fna&oh=442cb9767e987a6c734abb5fef7d36d6&oe=5D940A8F

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקרא את ההודעה שלי שוב.
    פחות התייחסתי למנודים אצלכם וכתבתי רק על ההשוואה לבית"ר שם אני יודע פחות או יותר מה קורה והתקיפה האוטומטית בדיון של ב"ש כלפי כל משתמש מבחוץ שמעז למתוח ביקורת על המועדון.

אין לי שם ביקורת על באר-שבע כי:
    א. בגדול אני לא מתנגד לראיון של ה"מנודים" ואני אסביר תכף למה.
    ב. אני לא יודע לפרטי פרטים מה הולך אצלכם ולא רוצה לכתוב סתם.

לגבי המנודים, באירופה נהוג ברוב הקבוצות להוריד שחקנים במקרים כאלה לקבוצות המילואים ובגלל ששם ההיצע גדול מקרים כאלה לא שכיחים. בארץ אין לנו קבוצות מילואים והאפשרויות של שחקן שמשתכר טוב למצוא קבוצה אחרת בתנאים דומים לא רבות במיוחד ככה שבאמת אין ברירה אלא ליצור קבוצות של מנודים. מבחינתי כל עוד אין פגיעה אמיתית בזכויות של השחקנים כעובדים של המועדון אני לא רואה באמת מה הבעיה.
    העניין כאן הוא כלכלי נטו. יש חוזה, וכל צד רוצה למקסם את הרווחים מהסיטואציה. אם השחקן מתעקש על החוזה זה בסדר גמור וחוקי אבל שלא ישחק שנה כדורגל ויתאמן עם הקבוצה(במידה וזה חוקי ואני לא חושב שלא) ואם הקבוצה מתעקשת לא לפצות את השחקן בסכום מסוים במידה והאופציות שלו הן לעבור לשחק בקבוצות שמציעות לו חוזה נמוך יותר אז שתיתקע עם כל החוזה שלו.

South Boy אוהב/ת את זה.
  9. Telkiyski Member

מה עם מליקסון?
    לפני שבוע כתבו פה שהוא הולך לפרוש.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

די עם התקיפה האוטומטית הזאת... אם מישהו תוקף תצטטו ותגיבו לו. בינתיים ראיתי אותי ועוד אוהדים שבעיקר באים בטענות לקבוצה. די עם בכי מיותר.

אני שוב חוזר, אלונה זכותה להושיב ביציע וגם לבקש הורדה מהשכר. אם היא לא תסתדר עם השחקנים..... בעיה שלה.אף אחד לא הכריח אותה לשלם בצורה הזאת.

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

South Boy אוהב/ת את זה.
  11. Ajax Amsterdam Member

אני חייב להגיד שאני אתרגש מאוד אם נקבל את אוניברסיטטה קראיובה. סבי ז"ל עלה מן קראיובה לארץ. ויש לי דגלון קטן שלהם שסבא שלי הביא לפני 30 שנה מטיול ברומניה.
    בכלל המון זכרונות יעלו ממפגש כזה ואני בטוח שסבא שלי שם למעלה יעזור לנו אם נקבל אותם.

חוץ מזה שזה אחד המועדונים הגדולים ביותר מרומניה. כריסטאן קיבו גדל שם ואפילו הובאן האגדי עבר שם

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

12. South Boy Member

מרגש אבל אני בעיקר אדפוק את הראש בקיר אם זה יקרה כי זאת הקבוצה היחידה מהצמצום שקיבלנו שאפשר לקרוא לה קבוצת כדורגל ונראה לי שאפילו קבוצה יותר טובה מאיתנו, השאר מגיעים מליגות של חוטבי עצים ושואבי מים.

rivaldo ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  13. Ajax Amsterdam Member

גם אני אדפוק את הראש בקיר הם באמת לא עוד קבוצה ברומניה

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

14. גלצ Member

מאזן של קבוצות ישראליות נגד קבוצות מרומניה משנת 2000:
    5 ניצחונות,
    5 תיקו,
    5 הפסדים,

הדחנו קבוצות משם פעמיים (פנדורי ואסטרה), הודחנו פעמיים (דינמו בוקרשט ופנדורי). בשלב הבתים בליגה האירופית המאזן הוא: 2 ניצחונות, 2 תיקו, 3 הפסדים (פעמיים בשלב בתים עם ראפיד בוקרשט ופעמיים בשלב בתים עם סטיאווה בוקרשט).

*זה בעיקר תגובת נאחס כדי שבטוח תיפטרו מלקבל אותם :)

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

העניין הוא פחות היריבה אלא יותר אנחנו. בהנחה שבקיץ, תעלה קבוצה בלי 3-4 שחקנים משדרגים משמעותיים ביחס לעונה שעברה, נעוף בוודאות מול קבוצת הכדורגל הרצינית הראשונה שנפגוש, הרומנים כאלה, השאר כנראה שפחות.

rivaldo אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.