הפועל באר שבע 2018/19- מחפשים להתייצב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י hbs7, ‏14/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Melikson24 Member

יגיע קשר אחורי ו95% שמגיע בוזגלו.
    בוא נחכה ונראה מה יהיה עם מאור.

לא הייתי פוסל גם מחליף לאוחנה.

2. Telkiyski Member

אלונה ברקת הלכה היום לי"א לראות משחק אימון אשדוד נגד ב"ש.

לא נראה לי שהיא כ"כ זורקת זין כמו שאומרים.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הראש שלה בפוליטיקה.

יאללה אני מקווה שאוחנה יסגור כמה שיותר מהר בביתר בשביל הסיכוי שינחת פה בהקדם מחליף ראוי, אם זה יימתח סתם ניפגע כי אוחנה יעזוב בוודאות.

אנחנו הולכים לראות אותו פורח וזה יהיה על הראש של בכר.

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

4. Ajax Amsterdam Member

@לירן למה אתה כל כך בטוח שהוא הולך לפרוח? סבבה נתן 2 בישולים סופר חשובים, אבל חוץ מזה מה ראית? אני ראיתי שחקן שעושה ריצה קלה במגרש, אחד שלא יבשיל , אחד שמכדרר יותר מידי.

לא רוצה לשחק בהפועל באר שבע אני מוזמן לעטוף את הבלוף הזה באחלה עטיפה

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עכשיו הוא חייב לעוף כי הוא לא רוצה להיות כאן, וכבר מבחינת כולם הוא שחקן בית''ר.

אבל מה הוביל לכך? בכר די גמר אותו ולא נתן לו מספיק ביטחון . בכר לא ידע לנווט את אוחנה נכון כדי להוציא ממנו הרבה יותר. אוחנה צריך רק מגרש, ברגע שיהיה לו הביטחון שאם רבע שעה כמחליף הוא לא יהיה טוב- לא קרה כלום, הוא יוציא מעצמו יותר.

זה לא ביטחון, זה הימור שלי.

נכון שמדובר בילד טיפש שצריך יחס קצת אחר ויותר מלטף, אבל עם כישרון כזה ברגליים שווה היה לתת לו את היחס האחר ולא הגנרלי.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

עסקת אוחנה סגורה כבר מספר ימים.

7. Ajax Amsterdam Member

גם שנתנו לו את ההזדמנויות הוא לא הוכיח את עצמו לפי דעתי.
    אולי אני מסתכל על זה בצורה מאוד אייאקסית אבל אני חושב שאף אחד מאיתנו לא יכול להגיד שיש לאוחנה תכליתיות במשחק ויהיה לו כבר מאוד קשה לשנות את זה.

יש לו כישרון ברגליים כן שלא תבינו אותי לא נכון, אבל הכי חשוב זה הכשרון במוח ואת זה אין לו. אם היה לו הוא היה משחק

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כן רשמתי את זה מקודם. הוא כבר שחקן בית''ר. מקווה רק שפורמאלית זה יקרה כבר וייעשה שימוש סביר וחכם בכסף שייכנס.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כשפתח לרוב נע בין בסדר למצויין. הבעיה איתו כשהוא קם מהספסל הוא לא מצליח לתרום חוץ מאותו משחק אליפות מול מכבי תל אביב.

שוב, לטעמי לא קיבל מספיק קרדיט, ראיתי יותר מדי מקרים שבכר מחמם אותו 40-50 דקות. אין לי ספק שבכר לא תופס ממנו בכלל וזה מבחינת אוחנה כבר היה ידוע מזמן שהוא צריך לעזוב.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  10. Ajax Amsterdam Member

אני חושב שתמיד יש לזה 2 צדדים ויכול להיות מאוד ששנינו צודקים.
    בכל מקרה שלא יהיה לו בהצלחה

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא השנה אוחנה היה צריך להבין שהעונה זה שלו כשאין מליקסון ויש לו הזדמנות לפרוח אחרי שהבהירו לו שהוא יהיה בורג מרכזי.
    אבל כנראה שהוא שמע את זה גם שחזר מהפציעה ואוחי גם לפני שנתיים ואז איבד אמון במערכת ומנגד בטדי הבטיחו לו את המקום ההז והוא גדל בעיר ובנוסך יותר כסף אז החליט ללכת.

בשבוע אחד איבדנו ליגיונר לנתניה, ומכרנו שח'ן בכיר ליריבה לצמרת.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הכל בסדר, אני מרגיש הרבה יותר רגוע , הלחץ האטומי שהיינו בו 4 שנים, היה ברובו המוחלט כיף גדול כי הצלחנו וזכינו, שנה שעברה הייתה פה בועת לחץ ועצבים מטורפת, הכישלון היה כל כך עצום ובמכה אחת- שהיה מאוד קשה לעכל ולהעביר ככה שנה שלמה, זו הייתה אשכרה שנה שלמה בלי רגע אחד של הצלחה או נחת. השנה ממשיכים את מגמת הירידה עם ירידה בתקציב, מכוונים לשחקנים פחות נוצצים, מין הסתם המטרות יורדות בהתאם, אפשר להיכנס לעונה הזאת בצורה רגועה, בלי לחץ של השגיות ואולי משם לבנות מחדש משהו יותר בריא ויציב, כמו שהיה פה בתקופת אלישע ובשנתיים הראשונות של בכר. השנה אין שום לחץ של אליפות, אנחנו לא שם ולא אמורים להיות בתמונה בכלל, צריך לחזור לשחקנים שירוצו על הדשא אחרי עונה ביזיונית עם נתוני קילומטרז' מגוחכים ושחקנים שבאים ללכת על הדשא.

אם בכר חושב שניתן לעבור את קייראט,אני משוכנע שגם הוא לא מאמין לעצמו, אז מקווה שנעשה בשביל הכיף סיבוב אחד מוצלח ונשחק עם כבוד בסיבוב השני, ואז כל מה שנשאר זה להחזיר את הכבוד לקהל על ידי משחקי הליגה וחבורה של שחקנים שעולה לשחק ברצון.

13. South Boy Member

זה לא פייר להפיל הכול על בכר, האופי של אוחנה תרם המון למערכת היחסים העכורה הזאת.
    במובן מסוים כישרון או לא פשוט נמאס כבר מכל ילדי האינסטגרם האלה בקבוצה, כשיש יותר מדי כאלה בחדר הלבשה אתה מקבל קבוצה רכרוכית כמו בעונה האחרונה.
    לאוחנה יש כישרון אבל לחלוטין אין את האופי להתמודד עם קשיים או משברים, ובוודאי שאין לו את ההקרבה והיכולת לשים את טובת הקבוצה לפניו.
    פוטנציאל מפוספס שפשוט לא נועד לעבוד בבאר שבע, פרידה ובמיוחד במחיר הזה עושה טוב בעיקר לנו.

14. yedidel Member

200 אחוז תשואה, לא רע

15. Telkiyski Member

בכמה נמכר?

מצב נושא:
הנושא נעול.