הפועל באר שבע 2018/19- מחפשים להתייצב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י hbs7, ‏14/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. קשר ימני Member

או שאתה לא קורא לפני שאתה מגיב או שאתה לא מבין מה אתה קורא.
    אתחיל מהסוף, אתה מוזמן לעבור על ההודעות שלי בנושא ולמצוא לי התייחסות שלי לבכר או אלונה. להפך, מי שאמר שהופעל על בכר להחתים שחקן הוא דווקא אוהד באר שבע שמצטייר כמקורב.

הלאה, *אתה* השווית בין ערן לוי לחיימוב. כשאני אמרתי שיש הבדל התחלת לתקוף. אנסה להסביר שוב בפשטות שאולי תבין:
    ערן לוי - שוחרר. הגיעו איתו להסכם ו*שיחררו* אותו. רוצה דוגמה שקרובה לחייך? קוונקה.
    גיא חיימוב - שוב, לפי הפרסומים, אם אתה יודע משהו אחר רק תגיד, לא שוחרר. משמע לא הגיעו איתו לסיכום.

2. South Boy Member

הפסקה לגבי אלונה ובכר לא נגעה אלייך בכלל, לא הייתי מספיק ברור כי הגבתי לציטוט שלך ואחרי זה לאמירה הכללית שנאמרה פה.
    גיא חיימוב שוחרר לפי הפרסומים, הוא רק מתלבט בין חיפה למכבי לפי הכתבה האחרונה שקראתי. אם זה נכון זה מנפץ אפילו את הספקולציה שחיימוב יועבר למכבי תמורת ירידה שלהם מהרוש שחשבתי שהיא נכונה עד עכשיו.
    זה בכלל לא משנה מה קורה עם כל אחד מהם ואיך כל אחד שוחרר, בשורה התחתונה זה ברור לכולם שחיימוב לא ימשיך עד סוף החלון הזה בבאר שבע על רקע מחלוקות חוזיות כמו ערן לוי, אז ערן לוי שוחרר בחינם וחיימוב אולי לא, ביג פאקינג דיל. אני בטוח שזה מעניין את חיימוב איך הוא ישוחרר כשגם הוא יודע שבבאר שבע לא ימשיך עד ה-1.9.

3. zivmay Member

קראת את כל השירשור?
    העניין לא היה השחרור או לא, העניין הוא שסגל הוא הגאון ואלונה היא השטן. למרות ששני המקרים מאוד דומים.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  4. עידן444 Member

מכבי נתניה רצתה שערן לוי ישאר.
    זה הוא שעשה שרירים.
    אני לא יודע אם זה המצב במקרה של גיא חיימוב. זה הבדל מהותי בין המקרים.
    גם אי אפשר להשוות את המעמד של השחקנים האלה.

ולא יודע מה מביא את ההרגשה שסגל מקבל יחס של גאון ואלונה של מכשפה. אני לא מתרשם כך.

אייל סגל בסיטואציה שהיה מאוד שמח להמנע ממנה זה בטוח. הוא נגרר אליה ולא יזם אותה.

הדימיון הוא בכך שהבעלים נפגע מהתנהלות של שחקן מולו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. עידן444 Member

אגב, ההרגשה לא טובה בגלל זגרב.
    ההכנה היתה לא טובה.

אבל להערכתי בליגה ב״ש יצרה יתרון כל כך גדול על השאר- שאת רוב המשחקים היא תנצח בריצה קלה ואז כל הניתוחים המלומדים כאן יתהפכו...
    אני לא בפורום הזה מאתמול...
    תזכרו את ההודעה הזו בעוד כמה חודשים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Raulito Madridista

מתוך 'ספורט5':

ברק בכר ניסה לשכנע את גיא חיימוב לחזור לסגל הפועל באר שבע, לאחר שהודח, אך זה סירב, כך נחשף ב"מתחממים" בערוץ הספורט. לאחר תצוגת הנפל של יאניס אנסטיס מול דינמו בזאגרב, ניסה המאמן להחזיר את הגלגל אחורה, אך השוער, למוד אכזבות מהיחס של האלופה, דחה את ההצעה. "אני מרגיש שתקעתם לי סכין בגב ובמצב הזה אני לא יכול לתת מאה אחוז עבור המועדון", אמר חיימוב לבכר בשיחה עמו, "תצאו בהודעה שעשיתם טעות ותנו חוזה ארוך כמו שנתתם ליווני. איבדתי בכם אמון. התנהלתם כלפיי בכפיות טובה ובסגנון הרצחת וגם ירשת".

מערכת היחסים בין חיימוב לב"ש הגיעה לנקודת שפל עוד בעונה שעברה. השוער, שביקש להיפגש עם הבעלים, אלונה ברקת, זכה לכתף קרה ולמרות שקיבל מסר מרגיע מהמנכ"ל אסי רחמים, העובדה שהתעלם מברקת ולא לחץ את ידה כשזו ירדה על הדשא במהלך משחק פלייאוף העליון גרמה לפיצוץ ביחסים בין השניים. ברקת פנתה אל המנכ"ל והצוות המקצועי בטענה שחיימוב בייש אותה וזה שלח הודעה בתגובה: "אלונה, הבנתי שנפגעת ממני. זאת לא הייתה הכוונה. אני מתנצל", אך הבעלים לא קיבלה את ההתנצלות: "ההתנהגות שלך לא הייתה לעניין". אחרי ששוב זכה להתעלמות מהבעלים, חיימוב שוב פנה לרחמים ואמר לו כשהוא נסער: "זה הזמן שתגידו לי את האמת ואם אתם לא רוצים אותי, זה בסדר, אני יכול למצוא קבוצה אחרת. אל תזלזלו באשתי ובילדים שלי. העברתי אותם לב"ש ואם אתם עושים לי תרגיל, הילדים שלי עלולים להיתקע בלי גן ובלי בית ספר. תכבדו לפחות את אשתי והילדים". המנכ"ל בתגובה: "תהיה רגוע, אתה השוער של ב"ש". למחרת ב"ש מסכמת עם ארנסטס שטקוס וחיימוב, שעוזב נסער את חדר האוכל פונה לבכר ואומר לו: "איך אתה עושה לי דבר כזה ומשתף פעולה נגדי". המאמן בתגובה: "זו החלטת מועדון". השוער, שהתבקש לעבור להפועל חיפה, סירב מה שהוביל לעסקת אנסטיס ולמצב בו נמצאת הפועל ב"ש היום. מהפועל ב"ש נמסר: ההחלטות בקבוצה מתקבלות משיקולים מקצועיים ולא מכל שיקול אחר, כך נעשה גם בעניינו של גיא. כך היה וכך יהיה. הטענה כי הקבוצה בוחרת שוער משיקול של לחץ יד או לא לחץ יד, היא טענה ילדותית ומצוצה מן האצבע. אין בכוונת המועדון להתעמת עם שחקנים בתקשורת, גם אם הם בחרו לירוק לבאר ממנה שתו במשך שנים ולהפיץ הדלפות מגמתיות של שיחות פנימיות כדי לעצב מציאות כוזבת. אנחנו מודים לגיא על תרומתו למועדון, ומאחלים לו הצלחה בהמשך".

אם הפועל באר-שבע ביקשה מגיא חיימוב לחזור לסגל הקבוצה וזה לא משנה אם מדובר אפילו לגביע הטוטו, והוא סירב בטענה 'איבדתי אמון' - זו חוצפה והפרת חוזה וכדורגל זה לא גנון. לא רואה את באר-שבע עושה משהו בנידון אבל זה מוציא אותה באור חיובי יותר בלי קשר עד כמה הוא חלק מעסקת הרוש, כלומר האם היו בונים עליו שוב כשוער ראשון ולא מחתימים את הרוש אם זה לא היה נעלב. הפועל באר-שבע עשתה משהו כשר, קצת פחות אתי אבל זה בסדר, זה לא שלא שילמו לו שכר או שלחו אותו להתאמן בצד כמו מנודה או העיפו אותו ליציע, נו באמת.

גלץ ו-Drama2 אוהבים את זה.
  7. South Boy Member

ואנשים עוד מעיזים לשאול אחרי הכתבה הנ"ל על חיימוב למה באר שבע לא משחררת את חיימוב ללא תמורה. לא יאומן.
    גם באר שבע רצתה שחיימוב ימשיך, הוא זה שגרם לפיצוץ הזה עם ההתנהגות שלו כלפי אלונה והגישה הדורשנית מדי במו"מ על החוזה שלו שבלעדיהן הוא ממשיך בשקט לעוד עונה בשער בבאר שבע וכל הטלנובלה ההזויה הזאת לא הייתה מתרחשת בכלל, איך שלא תנסו לסובב את זה וכמה שלא תנסו לייפות את מקרה ערן לוי בהשוואה למקרה חיימוב יש דמיון חזק ומהותי בין שני המקרים, ובאף אחד מהם המועדונים לא אשמים.

8. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מאמינים לזה? שבכר ביקש מחיימוב לחזור לסגל?
    כל השבוע טחנו כאן בפורום עד דק שבעבר הוא זה ששם וטו על חזרה של חיימוב לסגל אחרי שצעק עליו בחדר האוכל במחנה האימונים אז איך עכשיו פתאום הוא מבקש ממנו לחזור?

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/18
  9. סמואל אטו Member

אם הוא התנצל אז מה הבעיה?

גלץ אוהב/ת את זה.
  10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם באמת אוכלים את החרטה הזו של רז זהבי.
    הכתבה הזו של זהבי היא גירסתו של חיימוב ולשמוע צד אחד פגוע לא ניתן לשפוט את המקרה.
    לא בגלל האי לחיצת יד חיימוב לא בב"ש שלא תאכלו את החרטה הזו.

שני הצדדים לא הנתהגו בסדר ובגלל זה הרומן הזה לא ממשיך ביחד.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעדיף את חיימוב במכבי חיפה על שיחתום במכבי תל אביב, אבל מעצבן שיעקב שחר שהתחיל את הבלאגן עם ההצעה לחיימוב מבלי לפנות אלינו, מה שהוביל לפיצוץ המשא ומתן על הארכת חוזה בקיץ איתנו, השיג את מה שרצה ומקבל את חיימוב ללא תמורה.
    שחר פעל באותה צורה עם אולסק, התנהלות לא ראויה, בטח כשהוא מבקש מהשחקן להשיג שחרור בעצמו בזמן שהוא מציע לו חוזה מאחורי הגב של הקבוצה בה הוא חתם.

קשר שמאלי, עידן444 ו-Maccabi Diamond אוהבים את זה.
  12. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוזר, כשג'ורדי עשה את זה במכבי התקשורת צעקה וזעקה ועם דון שחר אני מבין שהכל עובר חביבי

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  13. Telkiyski Member

חחחחחח. כן. כמו שהתקשורת זעקה וצעקה עם ורמוט ויתר השחקנים שהוא שלח להם הודעות בזמן חוזה בקבוצה אחרת נכון?

אם כבר אז הפוך.
    כש"ג'ורדי" חתך שוער שהעלה אותו לליגת האלופות החמיאו על המקצוענות ואיך אין לו סנטימנטים.
    כשהוא שתה את הפועל כל חלון העברות סיפרו איך הוא "עשה בית ספר לכולם" (עזוב שבסוף 90% מהרכש הישראלי שלו היה כושל), אבל כשבאר שבע עושה את זה להפועל חיפה פתאום נזכרים במכבי כדורסל. מעניין.

14. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים בעיניי שההתראות שאתה מקבל בפורום הם כשיש את המילים "מכבי" או "ג'ורדי"

איך אתה קורא לכבירי (חוץ מאידיוט) שייעץ לבן רייכרט להישאר בבית ולא להתייצב לאימוני מכבי

15. Telkiyski Member

נו, מתי יפרסמו כבר שמכבי עושה לב"ש שימון עם הרוש?

מצב נושא:
הנושא נעול.