הפועל באר שבע 2018/19- מחפשים להתייצב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י hbs7, ‏14/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Drama2 הסמל מעל הכל

מי סוגר את החוזים מול השחקנים ?
    התשובות אצלו (בכל קבוצה)

רק לציין דבר קטן ששכטר דווקא כן קיבל הצעה גם מכם וגם מת"א, והוא מרוויח 300 אלף דולר ברוטו.

אולי יש פה גם מלכוד קטן כי ברגע שאתה רוצה "משכורות שפויות" אתה הופך אוטומטית לטביב, אולי קבוצות לא רוצות "ליפול" במקום הזה.

זה קצת מצחיק שכאן רושמים "אלופת המדינה" וגם מכבי ת"א מתפארים בהיותם "מועדון אירופאי" ואפילו מכבי חיפה "עם התנאים הטובים בארץ", אבל איפה שזה קובע - בכיס, אף שחקן לא מוותר על שקל (וההפך הוא הנכון, נותנים להם העלאות מטורפות בשכר) בשביל לשחק "בטוב הזה".
    נקודה למחשבה

2. EuropeGuy Member

אם זה נכון שב"ש מבזבזת על בן שהר קרוב למיליון יורו בעונה בגלל המיסוי הישראלי, אני במקום אלונה מוותר עליו ומשתמש בסכומים שיתפנו לרכישת סולומון. יכול להיות מהלך העשור.

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/18
  3. סמואל אטו Member

זה קצת עבר לי מעל הראש, עכשיו גם בן שהר כבר לא שחקן?

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש מאמן והוא מחליט מי בכושר היותר טוב ומשחק. בן שהר נראה רע ושחקנים אחרים קיבלו לפניו את הקרדיט. כשיוכיח את עצמו באימונים, יחזור לפתוח. נגד מכבי תל אביב פתח.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  5. סמואל אטו Member

יש נראה רע.
    ויש נראה רע ומנסים להיפטר ממנו למרות שלפני כשנה חתם על חוזה יוקרתי מאוד ל-5 שנים.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בן שהר שחקן ראוי, פשוט יש אצלנו אוהדים (ומתברר שגם בקבוצה יש כאלה שמחזיקים באותה דעה) שחושבים שהוא לא שווה מקצועית את הסכומים שהוא עולה למערכת (לפי ספורט 5 שהר מחזיק בשכר של 470 אלף יורו, בחוזה לעוד 4 שנים, כשלזה כמובן יש להוסיף מיסוי גבוה בגלל שהוא ישראלי).

אישית, אין לי ספק ששהר הוא אובר פייד, אבל אני חיי עם זה בשלום במציאות הנוכחית של השוק הישראלי, כי יתכן שאם נעביר אותו לבית"ר ולא נביא מחליף זר ברמה גבוהה (בשוק הישראלי לא רואה טובים ממנו או אפילו שווים לו) נשלם על זה מחיר יקר במידה ובן בסט ומלמד (שלא נתנו עד היום בקבוצות גדולות את מה ששהר נתן) לא יתנו את מה ששהר נתן לנו בשנים האחרונות, ולכן אולי שווה לנו לקבל את העובדה שהוא אובר פייד בנסיבות הקיימות...

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  7. קשר שמאלי Member

צניצפר מפרסם שמכבי תל אביב בוחנת אפשרות להחתים את שהר

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לי להאמין, בן לא אוהב תחרות, היה עובר לשם אולי אם שכטר לא היה מוחתם, אבל בגלל ששכטר שם לדעתי הסיכוי שיעבור מאוד נמוך. אותו הדבר עם מכבי חיפה לאור החלטת קארמר.

9. קשר שמאלי Member

גם בבאר שבע יש לו תחרות. הוא מבין שרוצים להיפטר ממנו, לדעתי הוא יעזוב

10. zivmay Member

אם ייצא לנו מזה טרייד משתלם, לוקח בלי לחשוב פעמיים. אם נשחרר שוב בחינם, כנראה שלא למדנו כלום.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הרבה דברים השתנו מאז חתימת החוזה, כשלנו באירופה, בן שהר נמצא במין ירידה ביכולת, יש רצון לחזק בשחקנים איכותיים שמצריכים כסף פנוי ובן שהר תופס (לא באשמתו.. בעיה של המועדון) כמות נכבדת של שכר.

לדעתי אם מציעים לבן שהר הוא הולך למכבי תל אביב ברגל, גם פה יש לו תחרות ותמיד הייתה לו, הוא חתם על חוזה חדש למרות הידיעה שכל שנה מביאים לו חלוצים על הראש. בן שהר מבין שמנסים לחתוך אותו והוא רוצה לעזוב. הוא רק יברור טוב טוב את האופציות שלו, וזו זכותו. הוא לא רוצה לבית"ר כי הוא לא מעוניין לשחק ברמה בינונית אלא בקבוצה הישגית שרוצה תארים.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מצמצם את האפשרויות למכבי ת"א בלבד, אלא אם כן הוא לא פוסל מעבר לקבוצות מחו"ל.

13. סמואל אטו Member

אם זה עניין אסטרטגי נטו של לשחרר את שהר כדי להשיג את סולומון או משהו בסגנון זה עוד נשמע לגיטימי.
    אם רוצים שהוא יעזוב בגלל שהוא ב"ירידה" זה שכונה בלתי נתפסת.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא רואה סיכוי שזה קשור רק ליכולת. זה לא שהוא צנח ביכולת, הוא לא מהווה איזשהו יתרון, לא מעבר לזה.

זה בוודאות קשור ללפנות תקציבים כדי להתחזק. אני מההתחלה אמרתי שאני לא רואה שמגיע חיזוק עוד הקיץ בגלל המפלה באירופה, אם ניסיון להיפטר משהר קשור להבאת האסלביינק וכנראה לעוד זר שמחפשים, זה בהחלט הגיוני.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב, אני ממשיך להחזיק בדעה ששהר לא יעזוב, ושבסוף זה יהיה מלמד שיושאל לבית"ר י"ם.

מצב נושא:
הנושא נעול.