הפועל באר שבע 2019/20 - מחזיקי גביע המדינה לאחר 23 שנה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י hbs7, ‏15/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. קשר שמאלי Member

לפי הפרסומים הוא ביקש לעזוב. בכל מקרה, באר שבע לא יכולה להרשות לעצמה לשלם לשחקן ברמה שלו 400 אלף יורו, גם לא 300.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחרור בשלב הזה של העונה מסמל הרבה מבחינתי, גם אם הוא מאכזב, את השחרור אפשר היה לעשות בקיץ ולא עכשיו כשאין אפשרות להביא מחליף (עד הקיץ יש ביטחונות של אלונה לחוזה שלו).

3. Melikson24 Member

איזה שנאה ואיזה לויטה? אתה קופץ למסקנות מהר מדי.
    פשוט צריך זרים במקומות אחרים כי היצע הישראלים אצלנו ובחוץ קקמייקה.
    ואם כבר יש שוער זר, שיהיה מישהו שאפשר לעשות עליו כסף.

לא הייתי מגדיר את שטקוס כמניה בטוחה. נפצע פעמיים בחצי שנה האחרונה ויותר מדי נפילות.

אני חושב שאתה טועה. בשנתיים האחרונות שיחררנו שחקני מפתח בינואר.
    במקרה של האסלביינק היה צריך להיפטר ממנו ברגע שהוא רק הראה רצון לזה. אין שאלה בכלל ואין פה שיקול מקצועי.
    עזב ללא תמורה, הצלחנו להימנע כאן מ-200/300 אלף יורו פיצויים. אז נסבול עוד כמה משחקים את ספורי או זריהן באגף, ביג דיל.

4. Raulito Madridista

אחלה תאריך מבחינתכם - שלוש שנים לזכייה באליפות "על הפרצוף של מכבי ת"א". העונה הגדולה ביותר בתולדות הפועל באר שבע 2016/17 כמובן, זו עם הקמפיין הנפלא באירופה, הזכייה בגביע הטוטו וסגל שחקנים נוצץ - הייתה חייבת להסתיים בצורה כזו - חגיגות אליפות נגד היריבה השנואה. שלושה מחזורים לסיום הפלייאוף, במגרש בנתניה, זה קרה. קיארטנסון עוד העלה את מכבי ליתרון אחרי עקב ענק של בניון, אבל מליקסון השווה בסטייל מבישול של מיכאל אוחנה ועל שער האליפות חתום ג'ון אוגו, הוא ולא אחר. אפשר לומר שעבור האוהדים אפשר רק להתגעגע...

אני לא ארחיב יותר מדי, הבמה שלכם. בגדול - סגל שחקנים פשוט פסיכי, ווינריות, ואוחנה התחיל מאוד-מאוד מבטיח. ורק מעטים יכולים ליהנות מאליפות על הפרצוף של יריבה שנואה. כמעט כמו הדאבל של הפועל בטדי.

5. Ajax Amsterdam Member

@Raulito אי אפשר לשכוח את המשחק הזה, הרבה נסעו אני לצערי לא הצלחתי להשיג כרטיס אז ראיתי עם חברים. זה היה משחק שמכבי הובילה בו כמעט 2-0 אבל אני זוכר שבזמן המשחק הזה אמרתי "אני כל כך הרבה יותר טובים מהם" וגם בכר אמר בזמן המחצית (שמכבי עוד מובילים 1-0) שהקבוצה צריכה להמשיך לשחק איך שהיא שיחקה.
    שהבקענו את הגול שיוויון ידעתי שננצח פשוט ידעתי, פערי הרמות במשחק הזה לפי דעתי היו אדירים ומאותו רגע כתשנו אותם והיה לנו מלא הזדמנויות. אני זוכר שברדה החמיץ אז בדקה ה89 ידעתי שהוא יחמיץ ,זו הייתה ההרגשה כאוהד באר שבע שקצת מכיר את ברדה :), אבל אז אוגו שצעקו לו כל המשחק "אוגו מת" נתן שער אליפות אדיר, כל המשחק קיללו אותו והוא זה שנעץ את זה בסימבוליות אדירה ובנקמה ספורטיבית מדהימה.

כל הכוכבים הסתדרו באותו יום פשוט הכל הסתדר, אי אפשר לשכוח את היום הזה, אנשים יוצאים בספונטניות לרחוב וצופרים במכוניות שלהם. תינוקות בוכים בגלל צעקות השמחה שבגול השני, אי אפשר לשכוח את ההרגשה הזאת, את הרגשה העליונות, הדומיננטיות ובכלל את הדרך בכל העונה הזאת. מה שהיה מיוחד באותה קבוצה מבחינתי , זו הדרך למשל באירופה נגד כל קבוצה שניצחנו\ עשינו תיקו לא עשינו את זה בבונקר אלא בדומיננטיות, קבוצות כמו אינטר נלחצו לאחור, סאוטהמפטון עם הבלם הטוב בעולם נכון להיום וקוסם סרבי (ועוד כמה שחקנים בכלל לא רעים) לא יכלו בסוף לדומיננטיות.

אני בטוח שזה יעורר ויכוח (ואולי זאת המטרה, כי אין כמו לטפוח לעצמנו על השכם או לעשות השוואות) אבל אני חושב, שהפועל באר שבע של העונה הזאת היא מבחינתי אולי בטופ 3 קבוצות ישראליות הכי טובות שהיו.

ומכאן נקווה לימים טובים יותר, אני למשל רואה את אלונה מצייצת בטוויטר ואני רותח מעצבים גם אם היא אומרת רק חג שמח. היא הלכה אבל אנחנו כאן ולא ניתן למועדון הזה לחזור אחורה

6. Telkiyski Member

גם לדעתי הפועל ב"ש ההיא בטופ 3 בגלל מה שעשתה באירופה באותה עונה.

7. קשר שמאלי Member

בהחלט אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה של הליגה, בטח מבחינת איכות הסגל

8. Telkiyski Member

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרישוי של סטנדרד ליאז' כמועדון בליגה הבכירה בבלגיה בוטל ב-8 באפריל אחרי שההתאחדות הבלגית מצאה שהמועדון אינו יכול לשלם שכר לשחקני המועדון.
    אם ליאז לא יצליחו לגייס כ-12 מיליון יורו עד ה-5.5 (אקסל ויטסל תרם 1.5 מיליון יורו, מרואן פלאיני הלוואה למועדון 3 מיליון יורו), הם בסכנת פשיטת רגל והורדה לליגה הרביעית החובבנית.

מבחינתנו כמובן זה אומר שהכסף שהיה אמור להיכנס עבור שמיר, ושאלונה כבר הודיעה שתשאיר אותו במועדון כתקציב לעונה הבאה, כניראה לא יגיע.
    מעניין האם גם יש אופציה לבטל את המכירה ולהחזיר את הבעלות בכרטיס על שמיר במידה וליאז' יוכרז כפושט רגל.

11. קשר שמאלי Member

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/20
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

https://scontent.ftlv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/95382025_678043062957862_6746474292856225792_n.Xxx?_nc_cat=107&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=hxJ01M-LHVEAX8J7j7N&_nc_ht=scontent.ftlv3-1.fna&oh=ad0cc186cace1f67eef35e172f27facd&oe=5ECF3204

13. קשר שמאלי Member

איך היא אוהבת את זה

zivmay אוהב/ת את זה.
  14. Ajax Amsterdam Member

לא משנה מה היא תגיד מחר בכתבה לא ישנה את הגישה של האוהדים כלפייה. אולי רק מיעוט מבחינתי הסוף שלה בקבוצה שם אתה באותה שורה עם אלי זינו ואלי להב

15. Raulito Madridista

מיגל ויטור, שחקן מוביל בקבוצה מיום הגעתו, שבר שתיקה ודיבר על המצב במולדתו, לא שכח להפנות אצבע מאשימה לאלונה ברקת, הנה דבריו: [מתוך ספורט1]

"יש לי חוזה לעונה נוספת והתכוונתי להישאר. משפחתי נמצאתי כאן לצידי, אני מרגיש טוב ומעריך את היציבות שהייתה לי כאן. קיוויתי להמשיך, אבל עם כל המצב החדש אני כבר לא יודע מה יהיה. אומרים שהקבוצה תרצה להשתחרר משחקנים עם חוזים גבוהים. יש דיבורים על קיצוץ נוסף בשנה הבאה, בין 30 ל-40 אחוז. כולנו נמצאים באי ודאות וזה לא נעים. ממש בתחילה המגיפה, עברנו שלב מסובך מאוד - איימו עלינו שיפטרו אותנו. אלונה ברקת הציעה לשחקנים לקצץ 30 אחוז משכרם ל-15 חודשים. כאחד המנהיגים של הקבצה בחדר ההלבשה, הייתי נוכח בפגישות והשחקנים חשבו שזו החלטה פזיזה מידי מבחינתנו להסכים לקיצוץ של שנה ושלושה חודשים מראש. סיכמנו על הפחתת שכר למשך שלושה חודשיים, עד סוף העונה הנוכחית. קבענו שאם המצב יהיה זהה בפתיחת העונה באה, נדבר שוב".

על כך שהשחקנים שכרו בזמנו עורך דין: "רצינו לדעת מה ניתן לעשות, הרי כל המצב הזה היה חדש לנו לחלוטין. בעלת הבית נפגעה מהצעד הזה וחשבה שפנינו לעורך הדין כי אנחנו רוצים לצאת למלחמה. זו לא הייתה הכוונה שלנו, רק רצינו להיות מודעים לכל הסיטואציות האפשריות. אלונה החליטה לטרוק את הדלת, אמרה שהיא איבדה אמון בשחקנים והודיעה שהיא מעמידה את ב"ש למכירה ולמעשה עוזבת את המועדון".

מצב נושא:
הנושא נעול.