הפועל באר שבע 2019/20 - מחזיקי גביע המדינה לאחר 23 שנה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י hbs7, ‏15/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצחיק להגיד את זה, אבל גם לוסיו הוחתם בזמנו כזר השישי, כזר בעלות נמוכה (בסביבות 150 - 180 דולף), גם על הרכישה שלו הייתה ביקורת כי גם הוא הגיע מליגה נמוכה בברזיל בלי רזומה יוצא דופן של שערים, רק הוא היה החתמה טובה יחסית לציפיות ולשכר שלו, כשצריך גם לזכור שסגנון המשחק שלו התאים לנו הרבה יותר מסגנון המשחק של קאריו.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגלל שניצחתם את אינטר לפני 3 שנים הבאתם שחקן חלש כמו קארייו...מה? אתה באמת מאמין לזה?
    וגם אם זה שיקול של חלק מהסוכנים להעלות דרישות(לא מאמין אבל נזרום), השוק מספיק גדול ורחב כדי למצוא שחקן יותר טוב/מתאים ממנו בתקציב שהוקצב. זה לא תירוץ מספיק טוב למי שאחראי על ההגעה שלו.

EuropeGuy ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  3. סמואל אטו Member

אותי יותר מצחיק שכותבים שהוא כישלון אחרי חודש כאן. כרגיל, לא נתנו לבן-אדם לנחות וכבר החליטו שהוא לא מספיק טוב.
    גם אם זה נכון, הייתי מצפה שכבר ילמדו מאותה טעות שהתרחשה בקיץ הקודם כמה פעמים.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין קשר בין השם שעשינו לעצמנו באירופה לעצם ההחתמה של קאריו, כן יש קשר בין ההצלחה באירופה לשכר שאנחנו משלמים לזרים היום. אני יודע על לא מעט מקרים של שחקנים שרצינו והקפיצו את המחיר בגלל השם שעשינו לעצמנו, מצד שני השם הזה היה חלק מהסיבות לזה ששחקן כמו מארין שנחשב הכישרון הכי גדול בקוסטה ריקה הסכים להגיע לכאן.

בנוגע לחלק השני של ההודעה שלך, לא משנה מה התקציב שהקציבו, מה הפרופיל שחקנים שחיפשו, יש כאן כישלון של הגורמים אצלנו שאחראים לנושא השחקנים הזרים ששחקנים כמו אנסטיס, סטו והקיץ קאריו עברו את הסינון הראשוני.
    נכון שעם כסף מוגבל כמות הזרים שממנה מביאים שחקנים היא מוגבלת, וקשה למצוא חלוץ איכתוי בסכום של 100 - 150 אלף יורו, ועדין מדובר בשלושה זרים ברמה נמוכה, כשכל אחד מהם מציף בעיות מהרגע הראשון שרואים אותו, ואם אנחנו כאוהדים ראינו את זה מהרגע הראשון, גם הם היו צריכים לראות את זה.

אני עדין חושב שהפועל באר שבע אחרי השדרוג של השנים האחרונות לא צריכה להגביל את עצמה לסכומים של 100 - 150 אלף יורו לשחקן זר. זה לא רציני וזה מוביל לרשימה מצומצמת שלא משנה מי תחתים בה הוא יהיה הימור.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמעט שכחתי, קשה לי להאמין שלוסיו יגיע אלינו הקיץ.
    בלי לוסיו חדרה היא יורדת בטוחה, אין סיבה שיתפשרו על פחות מסעיף השחרור של 400 אלף.
    הסיכוי שאנחנו נשלם על שחקן בן 31 סכום של 400 אלף שואף לאפס, לכן קשה לי להאמין שההעברה תצא לפועל.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מאוד מרוצה מבכר על העונש לחנן ממן, לא היה חלק מהסגל למרות שכנראה היה פותח על מנת לתת לשחקנים לנוח. כל הכבוד, אם זה תלוי בי העונש לא צריך להסתכם בזה. יש גבול לחוסר אחריות ולאפשרות של שחקן לירוק בפנים, במודע לחלוטין, של חברים שלו ושל אלפי אוהדים ביציע. ראוי לעוד כמה שעות יציע.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  7. Raulito Madridista

לפי ספורט1 הפועל באר שבע מנסה להגיע עם נציגיו של חוסה אנחל קאריו שלא נכלל בסגל - לפיצוי על התרת חוזהו. בקבוצה רוצים להחתים שחקן התקפה אחר במקומו, גם קשר על הפרק. כמוכן, בית"ר ירושלים גיששה אצל חנן ממן אבל במועדון הטילו וטו.

אני חושב שאם הוא לא נכלל אפילו בסגל זה מסביר הכל, זה שבאר שבע נתקעה בעבר ושיחררה שחקנים אחרי חודש וחצי והפסידה כסף לא אומר שצריך להיות שאננים ולהתפלל לאלוהים שפתאום קאריו ייראה כמו שחקן כדורגל. אני חושב ששחקן התקפה טוב יכול אולי לשנות כאן את יחסי הכוחות, ראיתם בעצמכם את מכבי ת"א. זו החובה של באר שבע לעשות הכל כדי להיות תחרותית יותר. בהמשך לנאמר בדיון המחזור - כבר היו קבוצות ששיחקו עם מגן X ביום אחד ומגן Y ביום אחר. במשחקים נגד יריבות חלשות אפשר לשקול לפתוח עם ביטון.

8. yedidel Member

חייב מילה על מרין

בן 21, פעם ראשונה מחוץ למולדת, מגיע לקבוצה חדשה לגמרי משתלב אחלה וכבר עם גול ושלושה בישולים, ופשוט מדהים איך בתקשורת ממתגים אותו ככישלון

העיקר שמכל "כישרון" ישראלי שלא עושה כלום שנים ימשיכו להתלהב מהפוטנציאל גם בגיל 25

EuropeGuy, hbs7, Sir Alex Ferguson ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק הבא מול הפועל תל אביב הוא יחזור, במכירת הכרטיסים לקראת הפועל תל אביב כבר התחילו להשתמש בתמונה שלו...

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/19
  11. zivmay Member

שחרור קריו מרמז שלפחות זר אחד כבר סיכם?

12. South Boy Member

להגיע להסדר עם קאריו זאת לא הבעיה, אני מניח שאם חיכו עד עכשיו זה כנראה כי מחכים שהחלון באירופה יסתיים כדי לשים יד על שחקן שאנחנו לא האופציה הראשונה שלו ולא הצליח למצוא קבוצה באירופה, לפי הדיבורים של ברק במסיבת העיתונאים מול פיינורד זה די בטוח שיגיע רכש אז רק נשאר לקוות שהוא יהיה שווה את ההמתנה.
    אני מאוד אופתע ואתאכזב אם לא יגיע זר אחד לפחות עד סוף החלון אבל בכל מקרה קאריו זה פשוט לא זה ולא באמת היה לו סיכוי להצליח בבאר שבע, בין אם בגלל שהוא האנטיתזה לסגנון המשחק שלנו או בין אם בגלל שגם את היתרונות הבודדים שלו כחלוץ מטרה הוא לא מצליח להביא.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ומה עם אשדוד?

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שיחררו את קאריו קודם כל כי כבר נפל האסימון שזה לא זה והגיעו לסיכום. לא חושב שזה קשור לזר שיבוא או לא יבוא, אם ימצאו או לא קשר אמצע זה לא אמור להפוך את קאריו פתאום לחלק מהסגל. קאריו עף כי חבל להחזיק שחקנים חסרי קשר לענף. חבל מאוד שלא הלכו על בן אז'ובל .

בנוגע לעוד זר.. נותר רק לחכות. לא בטוח שיגיע עוד זר.
    עד מתי ניתן להחתים שחקן חופשי?

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

15. Telkiyski Member

לא מבין למה מראש להביא זר אם ברור לכולם שיש סבירות של לפחות איזה 75% שהוא לא יצליח.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.