הפועל באר שבע 2019/20 - מחזיקי גביע המדינה לאחר 23 שנה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י hbs7, ‏15/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

לפחות זה לא שחר שיאכל את הבלוף של אבוקסיס אחרי בלבול.

אמנם לא ראיתי כל משחק של אבוקסיס בשנים האחרונות, אבל מה בקריירה שלו עד היום הראה שהוא יודע איך לשחק כקבוצה דומיננטית ופייבוריטית? כלום ושום דבר.
    להתבצר בהגנה ולשגר כדורים ל2 וחצי שחקנים המהירים שיש לך מקדימה לא יחזיק במועדון שרוצה אליפות.

בעיה גדולה להחליף את בכר. לדעתי זה חייב להיות מישהו זר אבל גם זה לא קל.
    אבוקסיס זה המינוי הכי קל שיש, אפס מחשבה במינוי שלו אבל לא כי זה הכי מתבקש.

יהיה מעניין לראות, אבל להערכתי זאת תהיה נפילה.

שי, קשר ימני ו-rivaldo אוהבים את זה.
  2. South Boy Member

אז למה יש ציפייה שהמועדון ימצא פיתרון כזה?
    אני יודע, עכשיו יגידו שבגלל זה לא היו צריכים להיפרד מברק באמצע העונה, אבל זה העונש שלנו על זה שהקשר הזה לא הסתיים כבר בסוף העונה שעברה ואי אפשר להאשים אף אחד שזה לא הסתיים בשנה שעברה כי הגיעה לברק עוד הזדמנות.
    היה צורך בזעזוע, וכמו שאמרת אין פתרונות יצירתיים וקסומים ב24 שעות. זאת האופציה הכי טובה וצריך לקבל את זה בלי לחלום בהקיץ על פנטזיות ופתרונות יצירתיים שאין בנמצא.
    חוץ מזה, מתי בפעם האחרונה באר שבע עשתה מהלך יצרתי שנגמר בטוב? המהלך היצירתי היחידי שיכול להיות כששוק המאמנים הישראליים מת זה מאמן זר, ועם איך שהזרים שבאים לפה נראים זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים, בטח שלא בתקופה שכבר אי אפשר למכור למאמנים מעבר לים שהם יכולים לבוא לאמן קבוצה שניצחה את אינטר סלטיק ואולימפיאקוס.

3. עידן444 Member

הוא מצויין. עדיף להפסיד ברבע מאשר בגמר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  4. alexshw Member

עדיין איזה כבר סכסוך נוראי קרה? מיליון מאמנים ממצים את עצמם ויש חמיצות בסוף ובכל זאת ראוי לפרידה יפה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏8/1/20
  5. Raulito Madridista

ואיזה שחקנים היו ליוסי אבוקסיס בקבוצה גדולה ופייבוריטית? טל בן חיים, עומר דמארי וטוטו תמוז הרכיבו אחלה חוד, גם היה שם חנן ממן שפתח נפלא ודעך - אבל לא היה קשר אחורי נורמלי, הגנה ברמה של על גבול הליגה הלאומית ואני מדבר על הפועל תל אביב. הוא קידם המון שחקנים, דולב חזיזה ויובל שבתאי הם הדוגמא הקלאסית הטרייה והם חייבים לו המון. אבוקסיס יודע שהפועל באר שבע היא לא בני יהודה, יהיה לו יותר כלים וגם ארנק יפה. בבני יהודה כל נפילה בשחקן זר והמועדון עמד על הרגליים. חבל שהוא לא יכול לקחת איתו את איסמעיל סורו. אגב בהקשר זה אני מת שיגיע איזה מאמן ליצן לבני יהודה שישחק אולי יותר התקפי עאלק וינצח בשני המשחקים הראשונים אבל ההמשך ברור, הם עוד יתגעגעו לאבוקסיס.

אני לא חושב שהיה אוהד באר שבע שבאמת רצה שבכר יילך בקיץ - לא הגיע לו לעזוב בעונה כזו עלובה אחרי אינסוף הצלחות, ובטח שלא באמצע העונה שעברה.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

*/aaarofl
    */aaarofl

7. zivmay Member

אם בא לך להמשיך להשאר בעשור הקודם,אתה יותר ממוזמן. כנראה שהקהל שלנו התגעגע למאבקי ירידה.
    כל העניין זה שאם הוא לא מכיר כלום, הוא לא ידרוש כלום. מתאים לאלונה כמו כפפה ליד.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

השם של ליאל עבדה עלה כמועמד בינואר, מעניין האם זה רכש של המועדון או בקשה של אבוקסיס כחלק מהתנאים להגעה שלו.
    בכל מקרה, בדקות שראיתי את מכבי פתח תקווה העונה עבדה נראה שחקן מאוד כישרוני, אולי
    Drama2 יוכל להרחיב.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  9. קשר שמאלי Member

אבל אמרו שאלונה מכוונת לסגל צנוע...

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסדר, גם אמרו שאנחנו רוצים או חושבים על סלומון, כשיציגו אותו עם חולצה שלנו נדבר, בינתיים רק מועמד (לוזון בוודאי ידרוש עליו סכומים גבוהים מאוד שלא בטוח שישלמו על שחקן כישרוני אבל מישהו שעדין לא בלט בליגת העל).

11. קשר שמאלי Member

ובאמת רציתם את סולומון, גם מכבי חיפה ובית''ר רצו אותו. שלושת המועדונים האלה הציעו עליו סכומי עתק. אלונה תחרותית, היא תמשיך להשקיע לא מעט כסף בבאר שבע. מהבחינה הזאת אתם יכולים להיות רגועים

בוואלה פורסם שאבוקסיס מעוניין בשועה. בבקשה תיקחו אותו

נערך לאחרונה ב: ‏8/1/20
  12. Raulito Madridista

נראה שהיום זה יהפוך לרשמי ואבוקסיס יתמנה למאמן הפועל באר שבע. מעבר לכך נטען (וואלה ספורט) הוא קיבל הבטחה לצרף קשר אחורי זר באופן מיידי. אפשר לומר שההימור על דוד קלטינס לא ממש צלח. מעבר לכך, קשה לפגוע בזרים בינואר, ואני חושב שגם בתסריט האופטימי אם יגיע קשר כזה - לבאר שבע יש בעייה חמורה בהתקפה, לא פחות. היא קבוצה מאוד-מאוד איטית, השחקן המהיר היחיד חוץ מהחלוץ זה אורן ביטון. גם ז'וסואה לא מהיר אגב. מקווה לראות את אבוקסיס מחזיר קצת טירוף יחד עם אפקט המאמן החדש, ושיעזוב את שיטת שלושת הבלמים כי לדעתי שוב - היא לא טובה. אגב מעניין אם הוא ינסה להוציא משהו מרמזי ספורי, הוא האיש ששילב אותו בעדינות בהפועל נדמה לי, עוד לפני שהיו שם כל מיני פרדי דוד ואחרים.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואלה מפרסמים שבנוסף לקשר אחורי זר הוא רוצה גם את שועה...

14. Raulito Madridista

אני חושב שזה לא יקרה אבל זו אופצייה מאוד מעניינת כי על האיכות של שועה אין ויכוח והוא גם בקשר טוב עם אבוקסיס, הוא היחיד שידע להתמודד איתו, מה גם שהפועל באר שבע קצת במצב אחר כרגע, מעין קבוצה במשבר, לדעתי אחרי הבומבה הזו היא תתחיל לנצח ולצבור אחוזים טובים (מקביל את זה למכבי חיפה בכל עונה אחרי שהיא יוצאת ממאבק האליפות\בעונה שעברה). אני חושב שעדיין בבאר שבע יהיו שחקנים שיספגו אש יותר ממנו כמו בן שהר, האסלביינק, ממן. מישהו יכול לכתוב כאן את מצב החוזים בקבוצה, איך אפשר לזרוק את ממן, זריהן ואחרים, עד מתי הם חתומים? את מרין אולי הייתי משאיר כשחקן ספסל. כן הייתי עושה ניקוי כבר בקיץ אבל שוב, רק לדלל את הסגל ולא להשתולל. שועה שחקן מוכר וזה בסדר, קשר אחורי אם אין ברירה אבל לא יותר. השוק הזה לא להיט.

15. סמואל אטו Member

אברמוב מסרב לשחרר את אבוקסיס בלי פיצוי.
    אולי תציעו לו את גיא צרפתי בטרייד?

מצב נושא:
הנושא נעול.