הפועל באר שבע 2020/21 - אבוקסיס מתפטר; ברקת חוזרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י hbs7, ‏28/8/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. abcd Member

לא צריך בכח לסנגר, גם את ההחתמה של ואדים מנזון ניסית להצדיק עם אותם טיעונים של ״אין מה להפסיד״.
    ב״החליף״ לא התכוונתי לאותה עמדה.
    בסוף הוא ויתר על אחד השחקנים הטובים שלו בשביל שחקן חלש וכל זה באמצע אחת העונות הטובות של המועדון הזה בהיסטוריה.
    אתה מצייר את זה כאילו ג׳קי קיבל פה את דן ביטון2. כל קבוצה בליגה תוכל לקבל את ספורי בחינם בסוף העונה מהעובדה הפשוטה שאף אחת לא תשים עליו שקל, אם לא מתאים אליכם אז תשאירו אותו אצלכם.

מעניין אותי גם מאיפה אתה יודע במה אשדוד מאמינים?

EO11 אוהב/ת את זה.
  2. Raulito Madridista

רק עיוור לא ישים לב להתקדמות שיחזקאל עשה השנה מול השער, ואני חושב שדווקא המהלך שהכי מתמצת אותו הוא לא שער אלא "הבישול" נגד מכבי חיפה, לא הותיר לפלאניץ' סיכוי באחד על אחד מהאגף (וחצי מהאוהדים בארץ חושבים שמדובר בבלם הטוב בארץ משום מה). לשגיב יש חצי עונה להשתפשף שוב בקבוצה גדולה ואף אחד לא אומר שהוא ימשיך בוודאות לכל החיים. אשדוד לא הרוויחה שום דבר מהעסקה, למה לא את אקולטסה או וארן? ג'קי יצא טמבל. מאחל לשגיב שיצליח יותר ממיכל אוחנה שהראה רק הבזקים או מניב זריהן שהיה צריך לפגוש את בית"ר ירושלים כל שבוע. אגב, דין דוד היה "הבחירה הראשונה" של אלונה אבל זה לא הצליח והוא גם סוג של תוצר מחלקת הנוער. יחזקאל לא כוכב אבל הכל שאלה של הרמה הכללית פה בליגה אז כן הוא מהשחקנים הבולטים יחסית.

3. South Boy Member

מאיפה לך שג'קי היה מקבל את ספורי בחינם? אני רק מזכיר לך שיחזקאל "המצוין" הגיע לאשדוד ללא תמורה ואנחנו שילמנו חצי מיליון אירו על ספורי, לא שזה מעיד על האיכות של אף אחד מהם אבל אתה מעביר שחקנים באהלן אהלן בין מועדונים עם תג מחיר שקבעת על סמך כלום ושום דבר ומתייחס לזה כעובדה.
    יחזקאל זה לא וואקמה שהוא נתן לשחקן של פעם בדור ללכת (וגם זה רק בגלל שהוא סיים חוזה), ג'קי מקבל בחינם שחקן שמשום מה עדיין יש לו מוניטין בחוץ והוא חושב שהוא יכול להוציא ממנו מספיק במקום לראות את יחזקאל עוזב בלי תמורה, ובנוסף לזה כמו שאמרו לך ספורי ממלא לו חור של שחקן שנפצע לו כי למשבצת של יחזקאל הם כבר הנחיתו זר חדש. אני לא בטוח שהטרייד הזה היה קורה בלי הפציעה של אזולאי ובסופו של דבר אי אפשר להגיד שג'קי יצא המנצח בטרייד הזה אבל זה בטח שלא היה מאהבה לבאר שבע אלא מכורח הנסיבות שפירטתי לך כבר עשר פעמים בערך.
    העיקר להגיד שזאת עסקה תמוהה, זה יותר הגיוני. אלונה אילומינטי.
    נראה לך שאני מאמין שאין קשר בין העסקאות של אוחנה וקלטינס? ב"ש מכרה את אוחנה ואז קנתה את קלטינס בסכום ענק כדי להלבין את ההון שעשינו מעסקאות סמים עם הבדואים, כולם יודעים את זה. חוגג זה בכלל קוף של אלונה.

נערך לאחרונה ב: ‏11/2/21
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

https://scontent.fhfa1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/150159829_1550699918453614_246208173274254468_n.Xxx?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=qrysL8eBcyMAX954hZ8&_nc_ht=scontent.fhfa1-1.fna&oh=b5ab4948521e32d142fb30400dd12633&oe=604F6AD9

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז מה תפקידו ? מנהל מקצועי,ע.מאמן?

6. italiano Member

גם וגם. הוא גם סקאוט ראשי.
    הוא לא מנהל מקצועי מלא מכיוון שהוא רוצה עדיין להיות על הדשא כעוזר, ללמוד ולהתפתח.

החלטה נכונה של ברדה מבחינה אישית. רק מקווה שלא יביאו את רוני אנטי לוי. רק זה חסר לנו, המאמן הכושל הזה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  7. Telkiyski Member

בטח "אלונה" סגורה על רבש לעונה הבאה.
    מתאים לה.

8. DRORIKO Member

אני מאד מקווה בשביל אלונה שהפגישה עם רוני לוי היא רק מטעמי נימוסין, שהיא לא באמת חושבת להביא אותו, כי אם כן היא תאבד אפילו את הסניגורים האחרונים שלה. אני לא מבין איך האיש הזה עדיין מתוייג כמאמן צמרת למרות שכבר 15 שנה הוא לא עשה כלום(ולא שלפני יש לו את הרקורד של דרור קשטן) מבעלים פיקח אני מצפה שיביא את המאמן שלדעתו הכי מתאים ולא את המאמן הכי מיוחצן.

אגב גם רב״ש הוא יותר יחצנות, כי כשאתה עובר על הקריירה שלו הוא לגמרי מאמן שמצליח רק בקבוצות קטנות(כן אורימור אני יודע מה אתה הולך להגיד, תחסוך את זה מאיתנו :) )

9. Ajax Amsterdam Member

קשה לי להאמין שרוני לוי יגיע בעיקר בגלל ברדה. אין מה למהר עם מאמן קבוע, שתביא את אופיר חיים מצידי כפלסטר.

10. DRORIKO Member

מה שכן אם אני יועץ(האחיטופל)של אלונה אני אומר לה ללכת על בלבול. אם הוא יצליח לשקם את הקבוצה כמו ששיקם את מכבי חיפה הדרומיים ירוויחו.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בלבול הוא ביי פאר האופציה הישראלית הטובה ביותר שהיא יכולה להביא.

שי אוהב/ת את זה.
  12. Raulito Madridista

בן שמעון מתראיין מצוין, יותר טוב מכל אחד אחר, באמת שהוא "משכנע" אותך בשלב מסוים ואתה נופל לבור הזה. אני חושב שהוא קיבל הרבה הזדמנויות בקבוצות צמרת ונכשל שוב ושוב. נראה אותו מחזיק את אשדוד חזק במאבק על אירופה אחרי שהתכשיט עזב. אני במקום אלונה ממתין עוד קצת עם הצער הנמהר הזה, עד לקיץ למשל, אני לא חושב שיש עוד מחזרות אחרי רב"ש. אין לי בעיה להציג שוב את כל הכישלונות שלו בעונה בהפועל ת"א (את הכישלון במכבי אפשר להחליק, הוא היה מאמן צעיר ולא מנוסה ונאלץ להתמודד עם באז לא מוצדק כמו אחרי הבאת בוזגלו). מה הוא עשה מיוחד בבית"ר ירושלים לדוגמא? סבלנו קצת מחוסר מזל בעונה ההיא אבל הוא בחר את השחקנים הלא נכונים. אולי אם יהיה מנהל מקצועי אמיתי. הסגל שנבנה פה הוא לא רע בכלל אם ז'וסואה למשל לא עוזב בקיץ אבל יש עוד עבודה והפער ממכבי ת"א גדול, גם ממכבי חיפה לדעתי.

13. DRORIKO Member

רב״ש הוא מאמן של קבוצת קטנות נקודה סוף. זה לא איזה תחושת בטן, הבן אדם כבר קרוב ל-20 שנה מאמן פה, ואימן מספיק קבוצות גדולות וקטנות. יש לנו מספיק פרספקטיבה עליו. אם אלונה תביא אותו זה די אבוקסיס 2. להביא מאמן עם הייפ אחרי שהצליח בקבוצה קטנה ואחרי זה לבכות שאתה נראה כמו קבוצה קטנה.

14. italiano Member

אם כבר מרקו בלבול זה מאמן עם תקרה מאוד ברורה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  15. South Boy Member

תקרה שבאר שבע לא מתיימרת לשבור בשנים הקרובות עם או בלי הכסף של אלונה. התקרה של רב"ש או של רוני לוי גבוהה יותר?
    מעדיף את בלבול על שני אלה בכל יום בשבוע, במיוחד כשתקרת היכולת של אלופת המדינה בכדורגל רק יורדת יותר ויותר ככל שהזמן עובר.
    לפני שאנחנו שוברים תקרות בואו נתחיל מלחזור להיראות כמו קבוצת כדורגל ואולי אפילו לרוץ קצת בצמרת, בשביל זה בלבול מצוין לנו.

מצב נושא:
הנושא נעול.