הפועל באר שבע 2021/22: מסיימים עונה עם מקום 2 וגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏15/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עידן444 Member

איזו פוזיציה?
    תהיה הגון.
    כשצריך לפרגן אני מפרגן.

לגבי בית"ר תעשה לי טובה... הוא סיים בבית"ר מקום שלישי.
    עונה אחרי זה בית"ר סיימה עשירית.
    והעונה אנחנו רואים- רק רוצים להישאר בליגה.
    גם הם היו בטוחים שיהיה נהדר אחרי שילך.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

היחידי שלא הגון זה אתה.
    מה הסגל שהיה לבית"ר איתו ומה היה אחריו?
    זה כמו לערוך השוואה בין העונה של אבוקסיס אצלנו לעונה הנוכחית של רוני לוי אצלנו ולהתעלם מזה שמדובר בסגל אחר לגמרי איכותי הרבה יותר.
    גם בעונה של בית"ר איתו, כל ההצלחה הייתה עד ינואר והמכירה של קינדה, אחרי שקינדה נמכר נגמרו לו הרעיונות ומשם היה ברור שהוא לא צריך להמשיך והשאירו אותו רק כי החוזה אילץ אותם רק כדי לפטר אותו בתחילת העונה הבאה אחרי כישלון מביך והדחה מאירופה.

רוני לוי לא סופר אף אחד. אם היה סופר את הקהל שלנו לא היה מרשה לעצמו לקרוא לקהל "אפסים". אם היה סופר מישהו היה משנה או מנסה לשנות גישה וזה לא קרה כי רוני לוי הוא רוני לוי, ולא סתם בכל מקום שאימן יותר מכמה חודשים כבר לא היו יכולים לראות אותו גם השחקנים וגם הקהל.

השורה התחתונה היא שהסיבוב השני שלנו רע, מבחינת תוצאות, מבחינת כדורגל, מבחינת כיבושים, מבחינת שערים שהם לא ממצב נייח. חוץ מזה הוא איבד את הקהל ואת חדר ההלבשה.

אתה אולי מסתכל על קבוצות אחרות, במיוחד מכבי חיפה בתקופה האחרונה וכאילו משתמש בזה כתירוץ ללוי, כאילו התוצאות שלהם לאחרונה אמורות לחזק את המעמד שלו. אבל שוב, המבט שלך הוא לא נכון, והוא מזכיר לי מבט של קבוצת תחתית שמתנחמת בעובדה שגם יתר הקבוצות בתחתית לא משיגות נקודות. זה אמור להיות בדיוק להפך כשאתה קבוצת צמרת ששואפת לזכות בתארים. הכישלון של רוני לוי הוא אפילו גדול יותר כי למרות שמכבי חיפה ניצחה רק 3 משחקים מתוך 7 האחרונים שלה בליגה היא עדין הגדילה את הפער בזמן הזה מאיתנו ל-6 נקודות!

yakov_y אוהב/ת את זה.
  3. עידן444 Member

בית״ר אחרי רוני לוי התרסקה מקצועית.
    הושקע שם הרבה כסף והיה להם אחלה סגל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הקהל היה סבלני מאוד, פרט לקריאות תתפטר בשבועות האחרונים, ושריקות בוז בפיקים תוך כדי משחק וירידה מהדשא, לא היו ירידות לפסים אישיים, לא עשו לו את המוות, לא קיללו את משפחתו, לא חיכו לו מחוץ לאצטדיון, אפילו לרגע לא שמעתי שקיללו אותו. הקהל הביע חוסר שביעות רצון אחרי שנה שלמה שהקבוצה נראית רע שבוע אחר שבוע, בלי שום מגמת שיפור. שבוע אחר שבוע שאנחנו משחקים מול קבוצות נחותות מאיתנו מקצועית וכלכלית, ועל הדשא זה נראה כמו משחק בין 2 קבוצות תחתית. קהל משלם ונוסע שעות על הכביש כדי להנות מכדורגל, וביחס לכדורגל הנוראי שהיה הסבלנות הייתה בסדר גמור.
    כמובן שכשהיו תוצאות אז המחאה הייתה שקטה יותר, רק בירידה למחצית או במהלכים מסויימים על הדשא, היה ברור שרוני לוי לא יצליח להרים את הקבוצה כי לאורך כל הדרך לא היה לרגע שיפור ביכולת של יותר ממשחק נקודתי. קבוצה כזו ש 80 או 70 אחוז מהליגה כובשת יותר ממנה ממשחק שוטף... לא זוכר שהיה דבר כזה. המיקום בטבלה והניצחונות זה ממש לא לזכותו אלא למרות היותו על הקווים. ניצחונות של ערבוביות ברחבה, קרנות ונייחים, ושום תרגילים יוצאי דופן, מזל ושחקנים עם יכולת גבוהה בנייחים כמו ספורי וויטור. במשחקים האחרונים זה היה נראה רע כמו כל העונה, וגם נגמר המזל, התוצאות היו רעות ולא היה נראה שום אור בקצה המנהרה שרוני לוי מסוגל לעשות עם הסגל הזה יותר מבחינת כדורגל ואיכות משחק. איבדנו המון נקודות רק בגללו וחבל שלא פוטר קצת לפני כן, אבל אפשר להבין את אלונה והחשש לפטר מאמן במצב כזה בטבלה.
    במהלך משחקים הקהל תמך לכל אורך הדרך, גם במשחקים שממש לפני הפרידה.
    ציון 9 לקהל לכל אורך התקופה.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

hbs7, Sir Alex Ferguson ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מדברים על זה, אבל גלזר עד עכשיו בעונה טובה ומפתיעה מאוד:
    "עד עכשיו גלזר הוא השוער שספג הכי מעט שערים, ביצע את כמות הטעויות הקטנה ביותר, ובעיקר רשם את אחוז העצירות הגבוה בליגה של בעיטות למסגרת (82%), למרות שנרשמו לא מעט איומים לשערו".

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

שנים שאני מתווכח עם אבא שלי לגביו. הוא טען תמיד שהוא השוער הישראלי הכי טוב בליגה. יותר טוב גם מטטנבאום וכהן ולבקוביץ ואני תמיד אמרתי שהוא בלוף ששווה טעות קריטית למשחק.

לא יודע מה קרה העונה אבל הוא באמת אדיר ואמין. מקווה בשבילו שימשיך ככה.

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם אדיר זאת המילה עבורו.
    יש לו עונה טובה,אסור לשכוח שהוא מבקבוצה ששיחקה סופר הגנתי עד לפני שבועיים,עם שלישיית בלמים לפניו. ברוב המשחקים היו לו חיים קלים.
    מאחל לו שימשיך ככה.

8. עידן444 Member

אני הגון.
    ניצחון מעודד מבחינתכם.
    לדעתי זה היה מבחן אופי ויכולת שעבר בהצלחה.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עדיין בשורה התחתונה זה היה מבחן נגד קבוצה שהיא חלשה. אומנם זה בהחלט חשוב כי רוני לוי שנה שלמה לא הצליח לייצר עליונות על קבוצות כאלה, אבל המבחנים שמתחילים עכשיו זה הסיפור העיקרי.

Sent from my SM-A025F using Tapatalk

10. עידן444 Member

אני לא התרשמתי מהניצחון על הפועל חיפה. הם באו לטייל. ולראייה גם הפסידה משחק אחרי להפועל ירושלים.
    נצחון חוץ נגד נוף הגליל מרשים אותי הרבה יותר.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אז עכשיו יש סיכוי יותר גדול שאלונה תפנה לבלבול והוא לא יסרב?

12. Love Is Red Member

13. yedidel Member

אותי יותר תפס זה...

"מסתבר שלוי לא טעה ולא סילף את העובדות. בסגנון המשחק השמרני, המאורגן והפחות התקפי של לוי לעומת ברדה - המדדים לא שיקרו, כי בשביל לשחק בסגנון של לוי מספיק כושר גופני במדד מסוים.
    כאשר ברדה קיבל את משרת המאמן הוא הנחיל סגנון משחק התקפי, שכולל לחץ גבוה. במהלך המשחקים התברר שהשחקנים לא נמצאים בכושר גופני שמספיק כדי לבצע לחץ גבוה במשך חלקים רבים של המשחק"

Sir Alex Ferguson, hbs7 ו-zivmay אוהבים את זה.
  14. Love Is Red Member

גם אותי זה תפס למען האמת פשוט מדהים כאילו הוא לא יודע לאמן, פשוט עצוב שזה מי שאימן אצלנו

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכירת הכרטיסים לחצי גמר גביע המדינה נפתחה https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tbe/1/16/1f3c6.Xxx
    משחק חצי הגמר מול מכבי תל אביב יערך ביום רביעי (20.4, 20:30) באצטדיון בלומפילד. בשלב הראשון, המכירה תפתח לבעלי מנויים לעונת 2021/22 החל מפרסום הודעה זו ועד ליום שני (11.4) בשעה 18:00. כל מנוי יוכל לרכוש כרטיס אחד לאחר הזדהות עם שם המשתמש והסיסמא באתר "שפע הפקות".
    לינק לרכישת כרטיסים: https://bit.ly/3qKEPoX
    במידה ויוותרו כרטיסים לאחר מועד זה, תפורסם הודעה נפרדת בנוגע למכירה לקהל הרחב.
    צריכים אתכם איתנו! יאללה הפועל, יאללה באר שבע

מצב נושא:
הנושא נעול.