הפועל באר שבע 2021/22: מסיימים עונה עם מקום 2 וגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏15/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוף טופיק: יש ברים בעיר שישדרו מחר ארסנל ב17:00?

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

https://scontent.ftlv15-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/278066960_397640388503373_8748115179255007187_n.Xxx?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=RmN5VOxKBs8AX8Z9paU&_nc_ht=scontent.ftlv15-1.fna&oh=03_AVIkyS8sdsiQXP8w5cArUsKBcSMr0-tgpSF2CZSUlSF_cQ&oe=62767720

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלוואי.

מה שטוב לקבוצה קטנה לא מספיק טוב לקבוצה גדולה.(שכיב יחזקאל כדוגמא קלאסית)

5. Raulito Madridista

הפועל באר שבע בבעיה גדולה לקראת העונה הבאה בכל הקשור לחלק הקדמי שלה. דגש על ההתקפה. שגיב יחזקאל לא עשה את קפיצת המדרגה הנדרשת ולא הרגשתי שהוא יכול להיות שחקן 12-13 טוב לקבוצה שרצה לאליפות או מתמודדת על תואר. הוא נראה אדיש אבל אולי הלחץ לעתים הורג אותו. הוא גם כל הזמן נפצע. איתי שכטר לא שיחק הרבה באופן רציף אבל תרם מעט מאוד. הוא כן מסוגל לעלות מהספסל ולשנות משחק אבל הוא לא יכול לגרד אפילו את ה-7-8 גולים כבר לדעתי. לניקיטה רוקאביצה יש חוזה לעונה הבאה, הוא יסיים עם מספרים לא רעים אבל הוא לא השחקן של מכבי חיפה. כמובן שהקבוצה צריכה גם חיזוק לקישור ההתקפי. דור מיכה זה לא זה וגם לא גוסטבו מרמנטיני. ההגנה? מעולה, אולי לאירופה ירצו גם להשתדרג בשער.

כותרת בספורט5 ותחליטו אתם מה לעשות איתה - סלובודאן דראפיץ' 'הוצע' לקבוצה. בחור טוב, מאמן לא רע, כדורגל התקפי - אבל זה מרגיש לי לא מספיק למה שהקבוצה הזו שואפת.

נערך לאחרונה ב: ‏11/4/22
  6. yedidel Member

המצב באמת לא נראה מזהיר. אבל הוא גם לא היה נראה מזהיר אצל מכבי חיפה (פלייאוף תחתון) לפני 3-4 שנים.

האמת עצוב להגיד, אבל עם כל הדיבורים על אסטרטגיות, מנהלים מקצועיים, מדיניות וכו', אם מסתכלים על כל העשור האחרון זה נראה שזהות האלופה זה בעיקר הרבה מזל והימורים טובים

Ajax Amsterdam ו-italiano אוהבים את זה.
  7. italiano Member

איפה הייתה מכבי חיפה היום אם אצילי לא משוחרר ממכבי תל אביב ומגיעה אליה בדרך נס אחרי כמה חודשים?
    החלטה אחת של גולדהאר מעניקה למכבי חיפה אליפות שניה ברציפות אוטוטו.

מזל. בלי זה אי אפשר.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההחתמה של ברק בכר היא חשובה הרבה יותר.
    אצילי הגיע בינואר כשחיפה כבר חזק במאבק על האליפות, כשבחודשיים הראשונים אצילי היה אכזבה גדולה מבחינת היכולת ורק במרץ הוא הבקיע לראשונה בחיפה בגביע מול הלוזונים (כשהוא עולה מהספסל).
    האם ההחתמה של בכר (ולא פחות חשוב, העובדה שהלכו איתו עד הסוף והסכימו להביא לו את כל הצוות הרחב בעלות גבוהה, צוות שבהתחלה עשו ממנו בדיחה כולל ממאמן שוערים מסוים שביקרו אותו רק בגלל הגיל שלו) היא עניין של מזל או שינוי גישה של שחר זאת כבר שאלה אחרת.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  9. קשר שמאלי Member

היינו עם 8 נקודות יותר מהמקום השני כשהוא הגיע אלינו
    מכבי חיפה ממש לא תלויה באצילי
    ב-5 הנצחונות האחרונים שלנו הוא לא כבש ולא בישל

נערך לאחרונה ב: ‏11/4/22
  10. zivmay Member

כשמאמן אחד לוקח 5 אליפויות בשבע שנים ( מתוכם, אימן שש וקצת), זה לא הרבה מזל. כשבין לבין מוביל קמפיינים מצויינים באירופה ( יותר בתקופה שלנו והעונה).

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  11. yedidel Member

אבל זה מה שאני מתכוון
    זה לא שבכר הגיע לב"ש ולחיפה מתוך איזה מדיניות סדורה של סקאוטינג מאמנים. הרבה מזל גם לאלונה וגם לשחר.
    חוץ מזה, שזה שהצמיחה של בכר הגיעה ביחד עם סיום החוזה של ברדה בגנק והפירוק בולנסיאן של מליקסון והויתור של מכבי ת"א על ראדי וזה שהובאן נחת בפוקס כי פירס לא עבר בדיקות ו... הבנת את הנקודה

12. Raulito Madridista

כבר העלתי כאן את הנושא, 4-5 שנים בקבוצה אחרת זה פרק בלתי נתפס בכדורגל הישראלי, איך כל אחד מהצדדים, למשל הפועל באר שבע (הרי ברק בכר לא קבע הכל במאה אחוז לדוגמא) או ברק בכר יכלו להתנהל אחרת כדי שאולי לא היו זוכים בתואר ב-2019/20 אבל הקבוצה לא הייתה כה שקועה בבינוניות פרט לז'וסוואה? אלונה ראויה לכל המחמאות שבעולם על כך שלא הסתפקה בכדורגל אטרקטיבי אבל עם תקרה ברורה של מקום שני תחת אלישע לוי והימרה על כישרון צעיר ועולה. ברדה הגיע לב"ש בקיץ 2013 כבר, זה לא ממש רלוונטי לבכר.
    מכבי חיפה החלה לצמצם פערים באמת כבר בעונה עם מרקו בלבול בקיץ 2019, פחות ירדן שועה שהגיע עוד קודם אלא צ'רון שרי. גם ב"ש צריכה שחקן התקפה טוב באמת שיחזיר אותה למסלול. ליאור רפאלוב! סתם, לא באמת.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אופיר חיים | פרק 18 של וסרמיליה פודקסט
    *
    "אנשים לא מבינים באמת מה עשיתי. הייתי במכבי נתניה, שבמשחקים האחרונים שלי שם הבקעתי שניים או שלושה שערי ניצחון, הגענו לאירופה. במקביל אלונה הגיעה להפועל באר שבע ואז אני אומר לדניאל יאמר 'אני לא רוצה להישאר'. הוא אומר לי 'תגיד לי אתה אידיוט?'... 'מה היא מציעה לך שאתה רוצה ללכת?'.. 'הפועל באר שבע בליגה שניה, ואנחנו באירופה. אני לא מבין. תביא לי אחד שירצה ללכת להפועל באר שבע כשהיא בליגה השניה. מה היא משלמת לך? אני משלם כפול. רק תגיד לי כמה היא משלמת לך'.

אמרתי לו 'דני, זה לא עניין של כסף. זה לא מעניין אותי כסף'. אני פשוט רציתי לבוא להפועל באר שבע.

ואני אגלה לכם סוד. ראובן עטר אמר שאין שחרורים ולא משחררים אותי. ראיתי שזה הולך קשה ואז הלכתי לתקשורת ואמרתי שאני רוצה לעבור להפועל באר שבע ואז הקהל של מכבי נתניה בא לאימון ואמר לי 'עוף הביתה'. זה מהלך שאנשים חושבים עליו ולא מבינים למה, אבל זה הגיע מהלב".

להאזנה [emoji442]
    ספוטיפיי: וסרמיליה פודקסט פרק 18 | אופיר חיים מתארח - וסרמיליה | Podcast on Spotify
    סאונדקלאוד: Stream episode וסרמיליה פודקסט פרק 18 | אופיר חיים מתארח by Vasermilya podcast | Listen online for free on SoundCloud
    אפל: ‎וסרמיליה: וסרמיליה פודקסט פרק 18 | אופיר חיים מתארח on Apple Podcasts

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  14. italiano Member

15. yedidel Member

טוב לנו, אך החלטה פופוליסטית עם רדיפת פרסום

oFiRzZz ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.