הפועל באר שבע 2022/23 : עונה טובה שמסתיימת עם סגנות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י italiano, ‏20/8/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. zivmay Member

אין מגן ימני, אין מגן שמאלי. אין זרים, אין מאמני כושר.
    תודה רבה לאלונה, העיקר שילמנו מנוי ב1400 שקל.

2. Raulito Madridista

מה הקשר בין מחט לתחת? אתה קורא אולי מילה מהפוסט וישר יורה, תעצור, תמתין, אל תהיה כמו באח גדול. חאתם עבד אלחמיד שחקן הגנה טוב ביחס לדור הזה בכדורגל הישראלי מה שמצביע על העליבות שלו. את מיגל ויטור רצו לאזרח כבר מזמן וזו ברכה והיה צריך לקפוץ על ההזדמנות הזו גם אם היו לנו שחקני הגנה טובים. כתבתי עליו ביקורת לא מעט פעמים לגבי האופי הדי מעצבן שלו ושהוא אף פעם לא מסוגל להתנהג כמו 'המבוגר האחראי'. בכל מקרה לשחרר אותו עכשיו זו מכה להפועל ב"ש, אף אחד לא מבטיח שבזמן שנשאר בחלון ההעברות אפשר להביא בלם טוב יותר. מה גם שהיא לא מרוויחה עליו וגג חוסכת חלק(?) מהשכר שלו.

קלטינס לדעתי שיחק המון פעמים בב"ש בכל מיני עמדות אחרות. קצת מגן ימני, קצת מגן שמאלי. הוא לא עמד אפילו ב-50% מהציפיות עם המעבר מבית"ר ירושלים. הקבוצה שלי נואשת לגרזן ואני עדיין סקפטי לגביו.

@zivmay, מה המחירים בהפועל באר שבע אם כבר נגעת בזה? זה שער מיוחד? האולטראס יושבים פעם\ארגון אוהדים בולט? בהפועל לשער 5 זה קצת יותר מחצי מהסכום. אבל יחי ההבדל הקטן

3. zivmay Member

ביציע המזרחי, יש מנויים שעולים יותר ביציע הזה.
    לדעתי האולטראס זה בין 600-800 שח.

4. DRORIKO Member

מי ישמע איזה דור בלמים היה פעם. הם כולם היו בלמים טובים לליגה אבל לא מעבר. אף אחד מהם לא עשה קריירה באירופה, עם כל הכבוד לסאמר סקול של ברומר ביונייטד, וגם בנבחרת הם חירבו לנו הרבה משחקים. בוא נגיד שאם היו לנו בלמים טובים יותר הנבחרת של שלמה היתה מעפילה לפחות לטורניר גדול אחד. אבל כן גם בסטנדרטים שלהם אלחמיד לא מספיק טוב כי הוא בלם בינוני, לא משנה באיזה דור תשים אותו. לדעתי ניפחו את ההייפ שלו יותר מדי, גם כי הוא שיחק בסלטיק(למרות שגם שם לא ספרו אותו). אני חושב שהפועל חיפה זה מועדון שתפור למידותיו.

5. קשר שמאלי Member

אלמחריד זה אוראל דגני של המגזר, אחד לאחד
    שניהם טכניים ומהירים יחסית, שניהם חסרי יסודות הגנה, שניהם סובלים מקצרים במוח, ושניהם מרבים להיפצע.

hbs7 ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא טוב ועדיין באר שבע יתגעגעו אליו אחרי שיראו את בלוריאן.

7. yedidel Member

לא טוב יחסית למי? מי הבלמים הישראלים הטובים ממנו?

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  8. italiano Member

אין לך מושג בכדורגל

9. DRORIKO Member

שון גולדברג ומיכאל וטורי

10. zivmay Member

אלחמיד כשהוא רוצה, הבלם הישראלי הטוב בליגה, למרות שאני בכלל מעדיף אותו כמגן ימני.

11. קשר שמאלי Member

כל בלם בינוני שלא נפצע כל שני וחמישי עדיף עליו. אחד הבלופים הכי גדולים בכדורגל הישראלי בעשור האחרון. בהפועל חיפה הבלוף שלו יתגלה מהר מאוד, שם לא יהיה לו את ויטור. מהמר שמהפועל חיפה הוא יעבור לקבוצה עוד יותר קטנה

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/22
  12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

רום אליגון, קפטן קבוצת הנוער, חתם על חוזה ל 4 שנים והושאל אלינו.

במערך האדיוטי של נמני, בו מוחמד חטיב פותח ליד אלפרד, יש לו סיכוי טוב לקבל דקות. במערך המתבקש של שלישייה התקפית, בו אמורים לתפקד אלפרד, פדידה וגוטליב, הוא פחות יקבל הזדמנויות.

מישהו צפה בו בנוער, מכיר?

13. Raulito Madridista

לוקח את שמעון גרשון אלף פעמים על פני כל בלם בליגה למעט אולי מיגל ויטור. אשמח לשמוע עוד שחקנים עם קמפיין אירופי כמו שלו ב-2001/02. הוא גם נתן עונות גדולות פה בליגה כשהיו יותר משלושה וחצי שחקני התקפה. משבחים את שחקני ההתקפה של שנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000 - ומי התמודד מול יוסי בניון וג'ובאני רוסו (הפעם הלכתי על שחקן זר) שבוע אחר שבוע? תודה רבה. גם טל בן חיים אגב הוא מאותו דור של בלמים פחות או יותר, והקריירה שלו מה?
    בנקודת הזמן הזו, סוף חודש ספטמבר, בהתחשב שיש עונה אירופית בדרך, ואלחמיד לדעתי גם שחקן שזוכה למעין יראת כבוד מהיריבים שלו, וכמובן שזה לא שהפועל חיפה שמה מיליון וחצי יורו עכשיו - זו מכה להפועל ב"ש. לגבי ההשוואה לדגני - זה די מדויק, אבל אלחמיד כבר היה בקבוצות צמרת וכאלה שרצות לאליפות ויצא לחו"ל. אני חושב שדגני כן אדם נעים יותר בחדר ההלבשה, משער, לפי מה שקראתי וכן הלאה. ויש לו פחות מאבקי אגו וריבים עם חבריו לקבוצה.

14. DRORIKO Member

אף אחד

15. Raulito Madridista

אתה מחמיץ את הנקודה, נו, רן בן שמעון גם אם זה היה הרגע בו צחקו עליו - היה בלם מאוד אינטיליגנטי, מהמנהיגים של קבוצה כמו הפועל חיפה שלאט לאט הפכה לקבוצת צמרת אבל לראשונה זכתה בתואר. היו כאן ספורטאים גדולים עם שיעור מנהיגות, שחקנים שבאמת אפשר היה להזדהות איתם. איתן טיבי בלם טוב מרן בן שמעון? אני חושב שלא. ואני יודע שבן שמעון היה איטי.

ובחזרה לאלחמיד - אני לא אגיד שעשו לו טובה אבל הפועל באר שבע כן טיפלה בו בכפפות של משי לדעתי בחלק מן הזמן. הוא בעצם מוותר סופית על הטופ פה בליגה עם המעבר הזה בגיל 31 וחצי.

מצב נושא:
הנושא נעול.