הפועל באר שבע 2022/23 : עונה טובה שמסתיימת עם סגנות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י italiano, ‏20/8/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. italiano Member

לא הייתה ולו הצעה רצינית אחת.
    אתה במקרה הטוב תקבל אברמוב מקומי כלשהו.

אולי כשתדע כמה אלונה מביאה מהבית כל עונה, אולי אז תבין. עד אז תמשיך לזיין תשכל כמו שאתה אוהב, מרחוק בכורסא שלך.

2. zivmay Member

כמה היא מביאה? אתה רו"ח הקבוצה?
    בוודאות היו הצעות, אולי ה"מקורות" שלך לא עידכנו אותך.
    בחיים לא הייתה לה או לאלי כוונה למכור. לא כלכך מהר מוותרים על מעמד כזה.

3. עידן444 Member

אומרים שמשה חוגג רצה, לא?
    איך פיספסתם!

matanbl22 אוהב/ת את זה.
  4. zivmay Member

משה חוגג ידוע כחרטטן גדול כבר שנים, היא ניצלה אותו מספיק. הוא התחנן להכנס כשותף.

5. italiano Member

היו הצעות פח זבל של אנשי עסקים מקומיים שלא מסוגלים להעמיד תקציב מעבר לתקציב הכנסות.

היא מביאה מיליונים מהבית מעבר להכנסות הקבוצה. אני לא יודע באיזה סרט אתה חי, הסיכוי שיגיע מישהו יעשה וישים את מה שאלונה שמה שואף לאפס.

abcd אוהב/ת את זה.
  6. italiano Member

לפני שרכש את בית"ר הוא ניסה מספר פעמים להיכנס כשותף. אלונה כמובן דחתה את ההצעה.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשהיא אמרה שהיא עוזבת היו 2 הצעות די גדולות שהיא סירבה כי היא לא באמת רצתה לעזוב , סתם צומי כמו תמיד .

אבל אני לא אומר שעכשיו אני רוצה שהיא תלך ותעזוב , אני פשוט רוצה שהיא תעשה כבר את הסוויץ בראש ולא להסתפק בבינוניות הזו , משנה לשנה אנחנו רק מתרחקים מהמקום ה1 וכל פעם קבוצה אחרת תופסת את המקום הזה והפעם אנחנו אפילו הלכנו עוד יותר אחורה שעכשיו זו חיפה ומכבי במלחמה על מקום 1 .
    בקיצור ולעניין , כשאלונה תרצה שנחזור להיות קבוצה שמתמודדת על האליפות זה יקרה , בינתיים טוב לה ונוח לה מקום 3 ואירופה כל פעם גביע שצץ לו .

EuropeGuy ו-zivmay אוהבים את זה.
  8. zahipan Member

הבעיה של הפועל באר שבע זה שהיא מפגרת בהכנסות משתי המכביות בגלל אצטדיון קטן ומספר קטן של מקומות VIP ותאים פרטיים באצטדיון.

כבר כתבתי את זה כאן בפורום בשבוע שעבר - אם אלונה רוצה להוות תחרות לשתי המכביות היא חייבת להיות יצירתית ולמצוא דרכים להגדיל את הכנסות הקבוצה. היא יכולה להסתכל מה עושות קבוצות גדולות באירופה ולהעתיק מהן בזעיר אנפין. וכן, היא יכולה גם לפתוח חנות קמעונאית סטייל KSP. מתישהו אני גם ככה אקנה אייפון, טלוויזיה ומק חדשים, למה שאני לא אעדיף לרכוש אותם בחנות של הפועל ב"ש במידה והמחיר תחרותי? זה אינטרס שלי שהכסף שלי יישאר בתוך העיר. אותו דבר אם היה להפועל ב"ש חדר כושר, פאב, מסעדה, חנות פארם, תחנות דלק, ולא יודע מה עוד.

זרקתי הרבה דוגמאות, אבל הכוונה שלי היא כללית - לנצל בצורה משמעותית יותר את כוח הקנייה של אוהדי הקבוצה לצורך הגדלת ההכנסות.

italiano אוהב/ת את זה.
  9. italiano Member

Ksp הפועל באר שבע קצת פחות ריאלי.

בתכלס הדבר שיכול להיות גיים צ'יינג'ר מבחינתנו זה איצטדיון בבעלות פרטית של המועדון.
    בבאר שבע לא חסר שטח בניגוד לגוש דן כשגולדהאר ניסה.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מערך השיווק בהפועל באר שבע הוא ברמה של ליגה ג , לא יודעים לשווק שום דבר זה מתחיל ממשחק ליגה וממשיך למוצרי מועדון.
    במשחק מול קראיובה רק 5 אלף מנויים קנו עד שנפתח לקהל הרחב ואז גם היה רדום , ואז התחיל קמפיין של וסרמיליה של אנשים בפייסבוק וכאלה שגרם למלא את טרנר , המועדון לא עשה שום דבר כדי שזה יקרה .

11. zahipan Member

זה לא חוכמה, הונו של גולדהאר גדול פי עשרה משל הברקתים. אלונה ברקת פשוט צריכה לעשות לימונדה מהתנאים הנוכחיים של הקבוצה. מה יותר פשוט מלהיכנס לחנויות המקוונות של באיירן מינכן, ברצלונה וריאל מדריד ופשוט להעתיק כל מה שאפשר? כרגע החנות של הפועל ב"ש מביכה (גם של מכבי חיפה ות"א).

12. zahipan Member

אני מסכים וזה פשוט התנהלות מביכה של המועדון.

13. zahipan Member

מתחם הפאן זון הוא גם חשיבה בכיוון הנכון, אבל זה עדיין לא מספיק. צריך לעשות מתחם "מגה פאן זון" עם הרבה יותר מכל דבר כדי לגרום לאוהדים לפתוח כמה שיותר את הארנק לפני ואחרי כל משחק. עוד מעט חורף, אפשר להביא אוהלי קרקס ענקיים ולעשות יריד גדול של אוכל ומשחקים לפני כל משחק בית. יש עשרות דונמים ריקים צפונית לאולם הקונכייה.

14. cheddar Member

מה דוד לוי, שו האדי

15. alexshw Member

אני פשוט מבוגר מדי [emoji16]

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

מצב נושא:
הנושא נעול.