הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני לא בטוח ואני גם אסביר: פארגו שחקן מצויין, אבל לדעתי מאיזור ההפסד בגביע ו פלוס מינוס ועד עכשיו, שני החבר'ה האלו עושים שביתה איטלקית במסווה. מזמן לא ראיתי שינוי כל כך דראסטי וקיצוני ביכולות של שחקנים להיות מעולים ופתאום לחרב טוטאלית כמעט כל משחק במו ידיהם. תוסיף לעובדה את זה שהסיכסוך שלהם עם המאמן (ואולי עוד כמה) הוא לא משהו סודי ואת העובדה שפייר ג'קסון ניקה מהאינסטגרם שלו כל זכר לתמונות שלו במכבי, ותבין שהבנאדם לא מעוניין בכלל להיות פה. אני ממש לא בטוח שפארגו עדיף מקצועית עליו, פשוט פארגו משחק בשביל חוזה נוסף והם רק מתים לעוף בשניה שהעונה תגמר. הצלחת מעניינת להם ת'ביצה.

de Middenweg ו-Roma אוהבים את זה.
  2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פארגו הוא פלסטר סביר. אין מה לבנות עליו להמשך.

את ג'קסון ופרחובסקי מחזיקים רק אם בטעות מישהו מהזרים יפצע עד לסיום העונה. אף אחד מהם לא יראה דקות והשלישי שלא יראה זה רוטציה של בולדן\תומאס.

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא האמנתי שנצליח להתעלות על שנה שעברה. גם אם זה ייגמר באליפות, זו היתה שנה מביכה עוד יותר ממה שקרה אשתקד.

4. Telkiyski Member

זו לא.
    שנה שעברה אכלתם סוויפים מכל מיני גלבוע.

גם ב"יורוליג" הייתם קצת יותר גרועים.

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני לא מדבר רק על התוצאות. על כל המרקם "החברתי" המסריח שיש שם, השביתות האיטלקיות, הסיכסוך של ספאחיה עם כל מה שזז. אל תשכח גם שהשנה הקבוצה על הנייר היא יותר חזקה ממה שהיה אשתקד. ככה שאם כבר, זה כישלון הרבה יותר גדול. 10 הפסדי ליגה, בינתיים 1-2 על נס ציונה וכמו שזה נראה גם פוטנציאל למשחק 5. הדבר היחיד שהיה פחות מביך השנה זו העובדה שבסוף השאירו את ספאחיה עד הסוף ולא עשו רכבת מאמנים כמו שנה שעברה..

6. Telkiyski Member

ספאחיה זה אותו סוג של בגאציס וטבק.

מזרח אירופים ולגיון אמריקאים זה בדר"כ לא מסתדר.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בעיקרון אתה צודק. וראינו שיש לו בעיה גם עם קול ובולדן ולדעתי גם תומאס. משום מה זכרתי מהקדנציה הקודמת שהוא היה הרבה יותר רגוע. אחת האכזבות הכי גדולות שלי השנה זה הוא, ההתנהגות שלו וניהול המשחק המחפיר שלו.

8. yakov_y YNWA

פשוט רביב לימונד לא שחקן מלוכלך, נכון ? סתם נתן דחיפה לנמרוד לוי.
    הייתי מופתע שלימונד שקיבל רק טכנית, זה לדעתי על גבול ההרחקה, הבנאדם אשכרה בא ללכת מכות, יש לו מושג מה הוא עשה ? לאן זה היה יכול להתפתח ? לימונד היה מסוגל לעשות את זה לאמריקאי ?

הכי עלוב זה שבמקום לצעוק על צ׳וברבריץ׳ באותו מהלך הוא הלך על הילד הטוב נמרוד לוי, עלוב, ידע שצ׳וברביץ׳ זה האחרון בליגה להתעסק איתו.

9. Telkiyski Member

העימות של רביב ונמרוד לוי היה כי שניה קודם נמרוד לוי נכנס בכוונה ברפי מנקו. תראה שוב.
    ומה הקשר לצוברביץ'? זה היה אחרי ש-לי מאשדוד קיבל טכנית כי זרק את הווארד ליציע בזמן שמקניל קלע שלשה.

המרפק המכוון של צוברביץ לתומר גינת היה במהלך אחר בכלל.
    עשית סלט.

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/18
  10. DRORIKO Member

הוא ניסה במשחק הקודם, זה נגמר בדימום בגבה

11. yakov_y YNWA

צודק, מרוב מהלכים התבלבלתי, בכל מקרה במקום אלכס הייתי שמח לראות את לימונד הולך לג׳רארד לי, סמרטוט.
    לימונד עשה מהלך לא פחות חמור מצ׳וברביץ׳.

?

12. Telkiyski Member

לימונד עשה מהלך לא פחות גרוע מג'ראלד לי?
    הוא בסך הכל התעמת עם נמרוד לוי הזה, אחרי שהאחון נתקל בכוונה ברפי מנקו.

ג'ראלד לי דחף בצורה מסוכנת את הווארד (תוך כדי קפיצה), ליציע. מה ש-לי עשה היה גם מסוכן.
    גם מה שצ'וברביץ' עשה היה מסוכן ומלוכלך.

בחיאת.

13. yakov_y YNWA

כולם עשו מהלכים מסוכנים, ג׳רארד לי דחף את הווארד תוך כדי משחק במאבק על הריבאונד, מכוער אבל זה קורה לעיתים קרובות במשחק.
    לימונד בא בריצה מהירה כמו עבריין ונתן דחיפה לנמרוד לוי, שחקן אחר והיה מתפתח כאן מאבק אלים והרחקה ללימונד, זה שלוי לא החזיר לא נתון לזכות לימונד.

בכל מקרה השיפוט היה טוב, לי קיבל בלתי ספורטיבית, לימונד, צ׳וברביץ׳ העניין חמק מהעיניים, קשה לבוא בתלונות לשופטים במקרה הזה, אי אפשר לשים לב לכל מקרה.
    מה שגם מגיע כל הכבוד להווארד על הספורטיביות, עבירה של צ׳וברביץ׳ עליו והוא לא עשה מהומה, העבירה של לי, ספורטיאי אמיתי.
    שמעתי גם את שי האוזמן מדבר עליו, יכול להיות שאנחנו מפספסים שחקן ממש טוב ? לי קשה להאמין אבל הייתי שמח לראות אותו עוד שנה כאן.

14. DRORIKO Member

77:98 להפועל ת"א על מכבי אשדוד, 1:1 בסדרה

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שוב דיבה לא משחק מחר. יש קרע קטן בשריר והאמת שיש פחד אמיתי שהוא גמר את העונה.
    משעור כשיר, אולי לשם שינוי יראה דקות. אם זוסמן ושגב קיבלו 17 דקות במשחק 3 הוא בשקט יכול לקבל 10-12 דקות.

אם נגרר למשחק 5 זה אוי ואבוי.

מצב נושא:
הנושא נעול.