הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Roma מנהלים

מה אכפת לי מה הולך בין רומא ללאציו? זה מדינה שלא שלי וזה שלא מטפלים בזה זה לא הופך את זה למקובל.
    שיקללו כמה שרוצים, לא חייב לציין הערות שקשורות לשואה שפוגעת בהרבה אנשים שהם לא אוהדי מכבי. השואה זה נושא רגיש במדינה ואצל הציבור היהודי בישראל. יש גבולות שלא עוברים גם בשנאה ספורטיבית.

אפרופו שואה ורומא, אז האירוע האחרון באיטליה עם אוהדי לאציו והתמונה של אנה פרנק טופלה יפה מאוד ע"י הליגה והקבוצות.
    סערה באיטליה: אוהדי לאציו הפיצו באולימפיקו סטיקרים של אנה פרנק במדי רומא - כדורגל בעולם - הארץ

המרססים זה אותם שיורקים על צלם, פוצעים מאבטחת ושאר הסיפורים. זה לא אנשים אחרים מהקהל האדום, זה ה-15-5% המקוללים שהורסים לכולם את חווית הספורט ונותנים שם רע לקהל אוהדי הפועל ת"א שמאמצת אותם.
    משלמים למשטרה המון כסף לדאוג לסדר הציבורי ובפרט במגרש אז שיעשו את העבודה שלהם. מדובר בהשחתה לכל דבר ועניין. אני לא אכנס איתך לדיון של העדפות המשטרה אבל אם היו מונעים אלימות בספורט היינו חברה הרבה יותר טובה, בטח שמנגד עומדים תפיסת שימוש עצמי בקאנביס ודוחות.

אני בטוח שהאנשים האלה גם בחיים הפרטיים לא בדיוק 100%, במיוחד אם הם לוקחים את היריבות ספורט הזאת למקומות כאלה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/18
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. DRORIKO Member

זה לא מדוייק, פואד למשל הוא פרופסור בבינחתומי, במקרה זהבי הביא לו את הסעיף אז הוא הוריד חולצה ורץ להרביץ לו. לא מייצג את הבן אדם.

3. Scouser Member

הבעיה העקרונית עם הקהל של הפועל היא לא הקבוצה הקטנה של האוהדים שהם מהבזויים שבאוהדי הספורט בישראל, הבעיה היא שאם תשאל אוהדי הפועל אחרים ואפילו את ההנהלה שלהם הם במקרה הכי טוב יגידו שזה "לא בסדר" אבל יוסיפו הסתייגויות ותירוצים (שבדר"כ יהיו קשורים למכבי).

oFiRzZz, idans10, Roma ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

את שלי על אמירות השואה כבר אמרתי פה בעבר. אין שום סיבה להכניס את הסבל של מיליוני איש ומשפחותיהם ליריבות ספורטיבית. מה שחלק של "אוהדי" הפועל ת"א שר פשוט בלתי נסלח. (כמו הקריאות על שריפת הכפר, מוחמד מת, עניין דגלי פלסטין והשיר הדוחה לכיוון טועמה) מעריך שיש הרבה חבר'ה שאין להם מושג מהחיים ורואים באמירות האלו אקט של גבריות. האירועים האלה מסמלים בעיניי בעיה הרבה יותר עמוקה וקשה. זו בעיה חברתית. לא דווקא החוליגניזם, אלא איך השואה נשארת בזכרון כולנו.

@Roma
    מסכים איתך לחלוטין, אבל הרשה לי להוסיף דברים. אם תלך ברחוב ותשאל ל-10 אנשים מה המספר 88 מסמל, כמה אנשים יגידו לך שזה אומר "הייל היטלר"? אז מה הפלא שלא עושים דבר לאלה ששרים שירי שואה באיצטדיוני הספורט? ראיתי העונה שחקן בליגת העל בכדורגל עם הספרה הזאת. שחקן של נתניה. ברור לי שהוא לא ניאו נאצי (הוא בעצמו שחום עור, שמו שכחתי כרגע), אבל הקטע שקבוצה ישראלית נותנת לשחקן לשחק עם הספרה 88 אומר שיש לישראל בעיה קשה.

המשחק עומד להתחיל...

Roma אוהב/ת את זה.
  5. ייא Member

ברור שיהיה משלק. חבל שאנחנו מתעסקים ביותר מדי מסביב. לדעתי זה פוגע בקבוצה. בכל מקרה עם רייס נפסיד 6-8, בלעדיו נפסיד 15+.

מכבי עולה בקושי.
    מגדל אלופה עם הבאזר.

Roma אוהב/ת את זה.
  6. Roma מנהלים

מהפה שלך לאלוהים.

https://img.wcdn.co.il/f_auto,w_1000/2/6/1/9/2619366-46.Xxx
    תן לי את עודד על הפרקט. גם היום תורם יותר מרוב הישראלים בליגה.

----

מחצית אדירה בהיכל. מכבי מובילה ב-3 למרות שהיא מחלקת מתנה כמו סנטה קלאוס להפועל ת"א שלא ניצלה את המתנות עד הסוף. מכבי ת"א עם 8 איבודים שהובילו ל-13 נקודות, קצת יותר ריכוז ומכבי מגיעה להפסקה בדו ספרתי.

אני יודע שאני יכול לנחס אבל עד כה השיפוט מעולה. בלי טכניות ובלתי ספורטיביות מיותרות. להסתכל על הניהול הכושל בגליל - ירושלים שעפו שם עבירות על שטויות.

idans10 אוהב/ת את זה.
  7. yakov_y YNWA

46-26 לטובת מכבי ת״א בריבאונד.
    אני אמרתי ממזמן את דעתי על הקו הקדמי של הפועל ת״א וההחלטה הזאת של דני פרנקו.

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אין כמו לדפוק את הפועל ת"א במשחק מכריע, משפר את ההרגשה של כל העונה המסריחה הזו.

אחד המשחקים הבודדים המצויינים שלנו, לשם שינוי בחצי השני גם ההגנה התהדקה, השלשות נכנסו והמתפרצות בוצעו כמו שצריך. טיוס היה ענק, ענק, ענק, פארגו היה מעולה, ג'ונדי תרם המון וקיין עם ההגנה המצויינת שלו כאשר גם תומאס היה שם בדקות של הבריחה. עכשיו בחמישי מצפה לנו משחק קשה בכל מקרה, אני מקווה שהניצחון המשכנע כאן ייתן להם בוסט בשביל להחזיר את הצלחת.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל ת"א עשו את המקסימום. יש להם קבוצה טובה, אבל במאני טיים הם הפסידו העונה פעמיים. גם בגביע, וגם הערב. חצי ראשון הם שמרו מצוין על הכדור וזה השאיר אותם במשחק. אחרי ההפסקה המשחק למעשה נגמר תוך דקה וחצי. בליץ מהיר והאדומים נכנעו. מאד מכובד לראות את הכבוד ההדדי בין השחקנים. שאנשים ביציעים ילמדו מזה.

מה שיקרה מחר לא מעניין אותי. כן רייס, לא רייס, אין משחק, יש משחק. אני מעדיף את חולון כי לדעתי אין להם את האיש שיעצור את טיוס, בטח אם ישחק כמו הערב. לירושלים יש את האוול. שחקן נהדר. אני מעריך שירושלים מנצחת ואז נקבל פינאלה מתאימה לעונה הזאת.

@idans10
    ניתוח מצוין. שם המשחק: ה-ג-נ-ה. חצי שני שהזכיר לדעתי משחקים טובים שלנו באירופה. פארגו התחיל, תומאס עזר, ואלכס גמר אותם סופית. בהגנה כולם עזרו. צריך לקוות שנשחק כך גם ביום ה'...

10. yakov_y YNWA

הפועל ת״א 2018 = אליצור נתניה 2010/2011
    הדחה ע״י מכבי ת״א בכל מפעל.

סה״כ עונה טובה להפועל ת״א בעקבות השנים האחרונות, בעונה הבאה הציפיות יהיו גבוהות יותר ובצדק.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיפוט מעולה? שיתנו לשחק, למה לשרוק על כל פעם ששחקן נוגע בשחקן אחר?
    הפסד שרשום על השם של פרנקו. משחק צמוד יחסית, 5-6 הפרש למכבי אבל הפועל במשחק, ואז מכבי צוברת מומנטום, הפועל תל אביב לא קולעת מהשדה ונשארת במשחק רק בזכות השופטים ששורקים גם על שחקן שמייצר משב רוח שמגיע לשחקן אחר, והוא לא לוקח פסק זמן. גם כשמכבי עולה ל-10 הפרש ורואים את השחקנים של מכבי בטירוף פרנקו ממשיך בשלו ולא לוקח פסק זמן. אמרתי באותו רגע שמעניין תוך כמה זמן מכבי יגמרו את המשחק ולצערי זה לא לקח הרבה זמן...

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אגב, הבנתי שהאבוקה פגעה קרוב לרמי כהן??? */aaarofl*/aaarofl*/aaarofl*/aaarofl הוא כבר שיבח את הזורקים ??

de Middenweg ו-Scouser אוהבים את זה.
  13. DRORIKO Member

מישהו יודע לאיפה איתי נעלם? אני מקווה שהוא לא נפגע מהאבוקה

14. Roma מנהלים

סיכום,
    שאפו לאוהדים של שני המחנות - עידוד עד הסוף ולא נקלעו לתגרות מיותרות כמו שחזו בהתחלה בתקשורת וניסו לחמם את האווירה.
    בסוף המשחק הטעון הזה הסתיים בניצחון של מכבי אבל אני לוקח את האווירה המדהימה שהייתה ולמרות כל השנאה הגדולה בין הצדדים הכל הסתיים בשלום ללא אירועים מיוחדים. למעט האבוקה בהתחלה שיכלה לעשות אסון אבל נגמר בשלום.
    זה המסר העקרי שלי, הדרבי שאמור להיות הכי סוער בשנים האחרונות ובטח לאור האירועים שהתרחשו העונה ומסתיים בצורה נאותה וראויה לשבח.
    מקווה שגם מחר האווירה תהיה דומה וללא אירועים מיוחדים. במיוחד שאני הולך למשחק אחרי תקופה לחוצה של מבחנים ולימודים :)

----

Sir Alex Ferguson,
    שיפוט מעולה מורכב מהרבה דברים, המגע העדין זאת תופעה עולמית, תסתכל על קארי ב-NBA במקבל שריקה על כל פיפס.
    השופטים היו חדים מאוד וניהלו את המשחק הטעון בחוכמה רבה ואף אחד לא יציין אותם לאחר המשחק אז את שלהם הם עשו.
    תסתכל על הסדרה של ירושלים - גליל ותדבר איתי, שם היה שיפוט גרוע למרות שהוא לא נטה לאחד הצדדים אבל כמות השריקות לעבירות בלתי ספורטיביות וטכניות לשחקנים ומאמנים היו מגוחכות וסתם הלהיטו את המשחק בפן השלילי.

15. DRORIKO Member

להפועל יש באמת אחלה סגל ואחלה קבוצה, זה מספיק טוב לפיינל פור אבל מכבי זאת פלנטה אחרת. הפערים בסגלים פשוט אדירים. בריצה הגדולה של מכבי לא היה שם אף דובר עברית על המגרש, זה בזמן שהפועל סחבה עם לימונד, מנקו וההוא שדומה לאיתמר ניצן. זה בעצם מספר את כל הסיפור.
    לא יכול שלא לתהות למה פארגו לא הוחתם בקיץ.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/18
מצב נושא:
הנושא נעול.